- MDG vil ha 5 kroners avgiftshopp på bensin NÅ


Une Bastholm forsvarer bompenger som et nødvendig onde for å redde miljøet i byen

Alt absolutt ALT vil bli meget dyrere !!!

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne (MDG) åpner fredag med gratis sykkelparkering og høye avgifter for å parkere en bil. Partiets nasjonale talskvinne, Une Aina Bastholm, står ved Nationaltheatret i ett av Oslos mest trafikkerte kryss. Landet rundt sender bompengemotstanden sjokkbølger inn i kommunepolitikken, men på Fornebu samles partiet som gjerne forsvarer bompenger.

https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/LAkOlp/Une-Bastholm-forsvarer-bompenger-som-et-nodvendig-onde-for-a-redde-miljoet-i-byen
Redigert 23.05.2019 kl 12:55 Du må logge inn for å svare
Tool
23.05.2019 kl 13:22 840

Gratis sykkelparkering må virkelig sies å være en viktig kampsak, gå til valg på det!
Har aldri hørt om en sykkelparkering som IKKE er gratis.
Redigert 23.05.2019 kl 13:23 Du må logge inn for å svare
livecnn
23.05.2019 kl 18:38 783

Dette vil selvsagt gjelde hele landet.

Hvis alle tiltakene som nå dessverre ganske mange politikere ønsker for å få med biltrafikken f eks klarer å redusere antall kjørte km med privatbil i Norge med 20%, vil nedgangen i utslipp på verdensbasis da på noe vis være målbart? Vil vi klare å opp å så mye som 0,01 promille i reduserte utslipp?
Sikkert ikke!
Men likevel skal vi være villige til å ofre folkets frihet til å kjøre bil?
Hvorfor?

Det norske folk går ikke med på dette i det hele tatt.
livecnn
23.05.2019 kl 19:45 725

Men folk som jobber i NRK, VG og Tv2 som har et godt alternativ til bilen mener at MDG og Arbeiderpartiet er den sanne sti.

Ja tidligere i uken ble det flere ganger sagt på Dagsnytt: vi har snakket med folk som mener osv.
Og da var det en dame som de fant mens hun var i ferd med å kjøpe seg en elbil, inne hos en forhandler, som pussig nok mente at elbil er løsningen på alt.
Og da må det jo være riktig?

MDG kan ta seg ei pære. Landet består av mer enn innenfor ringen i Oslo hvor man sikkert kan klare seg uten bil. Dette er ikke annet enn grovt useriøst. PS! Ta deg en tur til Tyskland eller Frankrike og se hvor mange elbiler det er der. Tilnærmet lik null! Der er elbil for miljøtullinger og Radisser med god tid og mye penger!
Mentor
02.06.2019 kl 14:50 522

Une Aina Bastholm er en knakende flott jente med mange gode intensjoner, men hun er ung og må lære her i livet som oss andre. Det er flere sammenhenger i samfunnsmaskineriet. Noe av trafikken i byen og til og fra den er faktisk helt nødvendig. Den frakter varer og tjenester i byen. Med merkbart høyere drivstoffpris vil det bli prispåslag på disse. Bompengene i indre by er imidlertid genialt på de fleste måter. La det få noen måneder og se om de får noe til effekt.

Ja, tving de lavtlønnte til å ta støyten for å redusere co2 utslippene, så får de mer bemidlede
fortsette sin forurensing som før. Når hvermannsen går over til elbil, så opphører også subsidiene
på disse, for hvem skal ellers betale for ferger, veier mv.