I morra skal vel gatene fylles av gal indoktrinert ungdom igjen

Melvind
23.05.2019 kl 21:13 939

Verden går under. Dommedag kullos og diesel. Olje og gass. Spis gress og bark mens dere har trynet ned i kinesiske mobiltelefoner;-)))

Idioter!

Klimatullingene er idioter. De tror på bløff og fanteri. De er lurt trill rundt.

Psykisk knekket ungdom full av skam , hva sier skolepsykiatrien om dette ?

Ungdommen bør ikke få sydenferie ,bare sykkeltur med telt.

Russebiler forbys , ny mobil etter 7 år

Før i tiden samlet skolene seg i nærområdet og hadde boss plukke dugnader og elevene lærte seg å ta vare på naturen og fikk lærdom av orden.

Foreldre med for store tanker om seg selv og sine barn har fått stoppet denne praksisen ,synd og en tragedie Lokalt.

Nå stormer elevene til bykjernene om Fredagen ,oppmuntret av Kronprinsen og streiker for verden,s store klimabløff. Store vyer Globalt...
Melvind
24.05.2019 kl 09:09 717

- og hvem rydder etter dem...?
convert
24.05.2019 kl 09:18 807

Synd at ungdommen er ført bak lyset. Hvis man mener at menneskeskapte utslipp betyr noe for klimaet, må man henvende seg til Kina, India og Afrika. Vestlige land har redusert sine utslipp kraftig, og har gjort det i mange år.
even25
24.05.2019 kl 11:50 779

Du er ikke helt oppdatert, convert.
Hver nordmann slapp i 2017 i gjennomsnitt ut 8,4 tonn CO2, ifølge statistikken gjengitt i ENERGI og KLIMA. Det er langt over det globale gjennomsnittet på 4,8 tonn. India, der utslippene øker betydelig, slipper fortsatt «bare» ut 1,8 tonn per innbygger.
Mange land i Afrika har svært lave utslipp per innbygger. Aller minst CO2 slippes det ut i Burundi, Tsjad og Somalia med bare 0,05 tonn per innbygger i 2017. De 21 landene med lavest utslipp ligger i Afrika.

Kinas vekst kommer godt frem også i denne statistikken. Utslipp per kineser har siden 2013 vært omtrent på nivået i EU samlet. Kineserne slapp i 2017 ut i snitt 7 tonn CO2.
Tar til slutt med tallene for USA der hver innbygger i snitt slipper ut 16,2 tonn CO2 årlig.
Redigert 24.05.2019 kl 11:52 Du må logge inn for å svare
Melvind
24.05.2019 kl 15:09 752

Imponerende å se 8-10 åringer streike gitt;-)))

7 av 8 innlegg latterliggjør ungdommens engasjement.

Skal ungdom kun legge ut lettkledde bilder av seg selv samt følge influensere som har er ego like stort som Trump sitt. Eller fly på kjøpesentre for den saks skyld.

Kom igjen. Ikke bli så redd nå. De er ikke farlige.
Melvind
24.05.2019 kl 16:17 740

Ja, for det er ikke småungers påfunn. De brukes og det vet du inderlig godt. Kjent taktikk fra venstresidens ekstremister.
Redigert 24.05.2019 kl 16:18 Du må logge inn for å svare

Kongeriket Norge, er en opp ned stat. Jeg skjønner nå mer hvorfor ungdommen går med luen bak frem.

Ny runde med repeterende Greta-løgner?
Mentor
24.05.2019 kl 16:40 730

De unge i dag er opptatt av sin fremtid. Engasjementet hadde ikke vært så stort om det ikke hadde vært ekte. Det er en tankevekker for voksne om å endre sin egoistiske atferd og tenke på miljø og klima. Barna sier sannheten. Den kan være ubehagelig noen ganger , men er likefullt sannheten. Hvem vet, kanskje det kan være lønnsom å være miljø og klimavennlig? Selge bilen (putte pengene i aksjer), kjøpe mindre (putte pengene i aksjer) og ikke reise på ferie, bare en tur eller to i Frognerbadet (putte pengene i aksjer) Skulle ikke forundre meg.
Mentor
24.05.2019 kl 21:01 701

Erna tok en spansk en, men ungene buet og trodde ikke på henne. De unge i dag kommer til å stemme MDG, Rødt og SV. De andre etablerte partiene er handlingslammet. I dag var faktisk en streikedag over hele verden. Barn og unge overalt protesterer og ber voksne om å våkne og lage lover.
Melvind
24.05.2019 kl 22:56 694

Pissprat. Det er VOKSNE folk som står bak og det vet du inderlig vel. Disse unga du prater om er knapt i stand til å gå på dass alene.
Nethuns
24.05.2019 kl 22:58 693

Trist at dagens ungdom blir hjernevasket allerede fra bleiestadiet, inn i barnehager hvor kun barnehagetanter med den korrekte indoktrinering (les såkalt akademisk bakgrunn), får jobb. Deretter vokser de håpefulle opp til lettformelige roboter, hvis verden består i å gå med nesa ned i tåtesmukken(mobiltelefonen) og lese om kjendisers underliv og annet fjas. Selvstendig tankevirksomhet hører desverre kun den eldre generasjonen til, som vokste opp i nogenlunde frihet. Trist, veldig trist dette her.
convert
24.05.2019 kl 23:00 692

Idiot. Tror du kloden bry seg om utslipp per capita? Utslippene i vestlige land går ned. Utslippene fra Kina, India og Afrika går til himmels. Hele diskusjonen er idiotisk. De burde streiket I Kina, de forvillede ungdommene.

AKP ml har erobret msm for lenge siden ,nå er oppvekstsektoren inntatt og små hjerner bløtes opp.

Om barna tar skade i å bli gjort kjønnsløse eller misbrukt i skrekkpropaganda bryr de seg ikke om. Kynisk selvforstrekende ekkokammer som ikke lar seg stoppe, fydda

Siste fra miljøswampen
miljøverden går under. Senere. Betal nå.


Sotah
I dag kl 22:53 11
Når man ikke har dekning for påstandene sine i nåtid får man påstå at det kommer seinere. Uangripelig, Lilletull.
Redigert 24.05.2019 kl 23:20 Du må logge inn for å svare

Støtten fra de store partiene og fra kongehuset er allerede på plass, og nå ser det ut som om også MDG og SV melder seg på med sitt forslag om å erklære klima-krise. Mens de fleste andre land er opptatt av å redusere sine egne utslipp, så ser det ut som om Norge (som eneste land i verden?) i tillegg har påtatt seg oppgaven med også å skulle redde Europa og hele verden (til tross for at dagens norske strømeksport kun utgjør 0,3 prosent av Europas samlede strømforbruk i motsetning til norsk gasseksport som utgjør ca 30% av Europas gassforbruk). Det høres ut som om fanatikere kan komme til å overta styringen i Norge godt hjulpet av kongefamile og skolestreikende elever.

Den moderne analfabetisme: «Melken kommer fra butikken og strømmen fra kontakten.»
https://www.derimot.no/den-moderne-analfabetisme-melken-kommer-fra-butikken-og-strommen-fra-kontakten-nei-fra-russisk-gass/
Ekornet er på havets bunn og laksen er i treets topp. Etterpå var ingen mer med i krigen, enn denne staten vår? Mon Tro, noen vet hvor staten vår var, når denne krigen pågikk? Og sjefen for overkommandoen, hvor var han? Finner du ut av det, burde du få en kortslutning i sikringsboksen.
25.05.2019 kl 14:20 643

De blir hjernevasket av sosialistiske lærere helt fra barneskolen.... Med klima og mange andre ting ...
Mentor
25.05.2019 kl 14:33 640

Meningen med å gå i barnehage og førskole er en sosialiseringsprosess der barn forstå de må leve sammen med andre barn. På samme måte som vi må leve med hverandre. Uansett er vi avhengig av et frisk klima og et rent miljø.

Når unge og barn er opptatt av og vil gjøre noe med dette i så ung alder skal vi være stolte og lytte til deres ytringer. Heller skal vi ikke lure dem. Da vil de bli sosialister og MDG'ere hele gjengen. Vi skal ta dem på alvor fordi av barn og fulle folk får man nemlig høre sannheten.

Kloden vår er nemlig i ubalanse og i trøbbel. Alle fornektere må våkne opp nå.

Klodens klima er i perfekt symbiose med menneskers industri og utslipp. Prove me wrong.

(Kilder fra NASA, FN, Cicero, Dagbladet etc. godkjennes selvsagt ikke som empiriske kilder)

Er tilhenger av føre var prinsippet, men dagen klimadebatt og pannikk begynner å bli et hysteri av en annen verden, barn og ungdom er blitt manipulert til å løpe klimatilhengerne erend og man kan nesten se dollartegnene i øynene til disse, hvem nekter dem gullkrukka nå, klima fornekter eller ikke, en ting er sikkert alle enige om, klima forandrer seg, spørsmålet er om alt dette kommer fra menneskene. Må ta forbehold, men har hørt at co2 i atmosfæren ligger i området 0,037 %, sikkert noen med kunnskap på dette som kan oppdatere.
Tenker også på vulkanene, var jo store vulkaner som påvirket temperaturen på jorden for ikke så lenge siden, Pinatubo, Filippinene - 1991, Mount St. Helens 1980, Mt. Pelée,Martinique- 1902, Krakatau, Indonesia - 1883, Tambora, Indonesia - 1815 i tillegg er det flere av litt mindre størrelse. Siden co2 ikke forsvinner, hvor er det blitt av utslippene fra disse vulkanenene? Ikke vet jeg, oppdater meg. Menneskene er nå noen rare pattedyr, og er sikker på at om mange nok har påstått at gresset plutselig hadde blitt svart og media har skrevet om katastrofen at gresset er blitt svart, så hadde nok de samme demonstrert og trodd på dette.
En ting til er vel alle enige om, om man er for eller mot klimahysteriet, et mål må være å forurense minst mulig, det er jo bra for alle å puste i frisk luft.
Mentor
25.05.2019 kl 23:27 601

Problemet for de på høyresiden som fornekter klimaendringer og at de er menneskeskapte er neste steg. Hvis klimaet virkelig er menneskeskapt og endret forstår de fleste noe må gjøres og det er ubehagelige tiltak spesielt for høyreorienterte som er for frihet, lave skatter og markeder uten reguleringer. Det som må til for å endre atferd til hele land, bedrifter og vanlige mennesker. De vil ikke ha reguleringer og fornekter forskeres resultater. De vil heller sette sine penger på forskere som kan motsi de andre forskerne og betale dem for det.

Da blir vi værende langt unna sannheten. Det er ikke noe nytt. Tobakksindustrien, plantemiddelindustrien, bilindustrien har drevet med løgner og uriktigheter lenge. For dem er ikke sannheten viktig. Det viktigste er å selge flest produkter og tjene mest penger.

Flere på forumet vil heller tro på forskere som passer deres allerede ståsted. Det er veldig populært. Forteller man det folket vil høre kan man komme langt. Tyskland hørte på Hitler, men til slutt gikk det opp for dem hvor forferdelig populisme og fornektelse egentlig kan være. Det kan være litt tidlig og det kan være litt sent, men det er vanskeligere å slukke en brann når den har fått tak enn å forebygge en. Hva taper vi på å forebygge?

Fra hvor jeg står vil jeg ta anerkjente forskere og vurdere deres resultater som advarsler og selv om heller ikke det trenger å være sannheten så virker rapportene troverdige og viser sannsynlige sammenhenger.
Melvind
26.05.2019 kl 10:28 578

Pissprat fra ende til annen. Man behøver ikke tilhøre høyresiden for å ha hodet på rett plass men det hjelper. Vi på høyresiden er vant til å ta ansvar for eget liv og ta egne beslutninger på eget grunnlag og trenger ikke løpe rundt i en sinnsyk og forvirret flokk som venstresidens klovner gjør i alle sammenhenger. Skrik, skrål og dommedagsprofetier over en lav sko. "Klimakrisen" er villet politikk og jorda trenger ikke hjelp fra noen som helst for å klare seg. Den har sitt eget løp og ikke en eneste figur fra FN's idiotpanel kan endre det faktum.
.777.
26.05.2019 kl 11:49 565

Sannheten er vel at det er lærerne som arrangerer dette, med skolens velsignelse.

I dag kunne Orwell skrevet flere bøker om Norge.

Røde Kors-President Robert Mood er frustrert over det han kaller «tildekking og bortforklaringer fra de etablerte».

Det viktigste er at ute i verden og her hjemme har jeg sett konsekvensene av klimaendringene allerede. Frustrasjonen over at det er altfor mye tildekking og bortforklaringer fra de etablerte, om du vil, gjør at jeg lar meg inspirere av et parti som faktisk peker retning og viser vei med løsninger som setter mennesket, naturen og klima i sentrum, sier han til TV 2.

Mood forteller at han ikke vil ta en aktiv rolle i partiet med det første, med tanke på sin rolle som president i Røde Kors.

«– Men å få lov å komme hit og hilse Landsmøtet til MDG, det gjør jeg med stor glede. Så får vi se hva fremtiden bringer, sier han.»

«Klimafornekterne» må vel mene at denne mannen er en idiot med dårlig syn.

https://www.tv2.no/nyheter/10630740/
.777.
26.05.2019 kl 12:17 558

Ryggklapperne klapper hverandre og seg selv på ryggen. Festtalene i inn og utland sponses av norske skattebetalere, som også dekker lønna, privatflyet, limousinene, og de øvrige frynsegodene deres.
Mentor
26.05.2019 kl 12:19 556

Klimafornektere finner man på Amcar-treff og partimøtene til FRP. Klart kloden ordner opp selv. Det er bare å slippe ut alt mulig og kaste søppel og dritt rett i drikkevannet. Det er selvsagt en folkerett å kjøre Amcar med forgasser og uten katalysator og det er vedtatt på FRP-møtene (fri import av utrangerte biler fra USA)
Redigert 26.05.2019 kl 12:19 Du må logge inn for å svare

Til helvete med eliten
.777.
26.05.2019 kl 12:30 550

Jeg er ganske sikker på at de største klimaekstremistene er de som forsøpler mest, og de som bidrar aller minst. De bare elsker å opphøye seg selv over andre mennesker. For noen falske og ufyselige folk.

På amcar treff møter du hyggelige og ærlige folk med sunn fornuft, og med begge beina plantet godt på bakken, uansett hvor rike de er. Altså rake motsetningen til de arrogante imbesilene du møter på klimamøter. Der er det nok mest psykopater, og stalinister.
Redigert 26.05.2019 kl 12:36 Du må logge inn for å svare
Mentor
26.05.2019 kl 13:15 536

Det finnes ikke oppgående mennesker blant dem. De er dumme som brød og klima og miljø er fremmord. Det handler om å børne, bråke med bil og drikke pils.
Melvind
26.05.2019 kl 13:18 535

Vel kasting av søppel og dritt i drikkevannet faller vel mer naturlig for nyervervede nordmenn enn for folk i amcar-miljøet.

Men disse gale "miljøforkjemperne" er omtrent som under inkvisisjonen der alle som sa dem i mot var kjettere og skulle brennes på bålet. Nå vil vel ikke en ekte klimaidiot tenne bål da hans indre organer ville ta skade av kjettersotet så her snakker man om henrettelse i miljøets navn og da er det vel naturlig å bruke den elektriske stol.

https://www.hegnar.no/Nyheter/Politikk/2019/05/Lekestreik-for-klima

Trygve Hegnar skriver igjen en leder som er god.

Hvorfor går ikke barna på skolen på fredager og så demonstrerer på fritiden,kanskje på lørdager?
Mentor
26.05.2019 kl 14:22 520

Trygve Hegnar har vært en av miljøverstingene for helt unødvendig luftforpesting gjennom sitt engasjement i cruisenæringen. Det er opplagt mannen er redd for all fokus på miljø og klima. Mannen vil forurense i det stille uten at noen bryr seg og han da kanskje må betale for ødeleggelsene.

et merkelig blitz96kommunist tåpelig innlegg. steigan "potte" klovn nivå.
#akpensjonist
Redigert 26.05.2019 kl 14:28 Du må logge inn for å svare
Mentor
26.05.2019 kl 14:35 517

Ja jøss, alt som Hegnar skriver er selvsagt helt riktig og religion for høyreorienterte.

Nei dra til sjøss, Alt venstreorienterte Blitz96 pottetett sier er morsomt. lol poll pottetett kommunist.


Mentor
I dag kl 14:22 4
Trygve Hegnar har vært en av miljøverstingene for helt unødvendig luftforpesting
Redigert 26.05.2019 kl 14:41 Du må logge inn for å svare