Nå skjer det noe her


Bra omsetning i dag, kommer det mld om ytterligere kjøp fra innsidere i dag tro.
Redigert 24.05.2019 kl 14:32 Du må logge inn for å svare

Noe er på gang. Lett og se på insiderhandler og størrelsen på omsetningen som tar seg opp. I det siste har en ryddet i gammel moro og solgt unna. Tipper det er rett før vi får se at bedrifter blir lagt inn i bedriften. Det kan være mange fordeler for et firma å komme inn under vingene til et børsnotert selskap. Så vidt jeg vet er det bl.a. store tidligere underskudd en kan ha stor glede. Synspunkt?
27.05.2019 kl 10:39 601

Vet ikke, om det gjør det.

Eg er usikker på om det er så mykje potensial igjen i selskapet utanom den skattefordelen. Volumet og den enorme oppsida var jo i stålverket i Sverige.

Elles byrjer ein no å nærme seg lånefri (om mine estimat med diverse sal og konkursoppgjer held seg) og kan evt. få eit overskot av drifta etter kvart. Det er solgt masse tomter i det siste, så er ikkje mykje å hale der heller lenger. Veldig usikker på kva retning dette selskapet no kan ta, men med sunn drift kan dei kanskje få eit tosifra millionbeløp i EBITDA etter kvart, samt ein stor utsatt skattefordel som kan friste utanforståande, så framleis ikkje grunn til å selge seg ut slik eg ser det.
Norbo
27.05.2019 kl 12:57 540

Trenger ikke mer en 5 mill på bunnlinja for å tilfredsstille en aksjonær. Her kommer vi til å se 20-30 tipper jeg i tillegg tror jeg det kommer mye knask fremover.
mimer
27.05.2019 kl 14:55 495

3 insidekjøp fra daglig leder og styremedlemmer i løpet av de siste ukene. Vanskelig å få bedre signaler?