Ultimovacs-emisjonen - hva betyr dette for biotek-sektoren?

Garderobemannen
PCIB 24.05.2019 kl 14:36 16097

I disse dager pågår som kjent spredningsemisjonen for det nye børsnoterte tilskuddet på biotek-familien på OSE - ULTIMO.

Jeg har gått gjennom prospektet og fundert litt på konsekvensene for biotek-familien på OSE. Jeg har også gjort meg noen tanker om selve emisjonen.

NB! Jeg må ta en generelt forbehold om at jeg kan ha misforstått noe, da min gjennomgang har vært relativt rask, og jeg har hatt begrenset tid til å skrive dette.

ULTIMO er et lite biotek-selskap etablert i 2010 med mindre enn 20 ansatte, som i emisjonen er priset med en MCAP på MNOK 870. PCIB har til orientering en MCAP på MNOK 1.042 på kurs NOK 28,00. Selskapet får tickeren ULTIMO, og vil bli notert enten på Oslo Axess eller hovedlisten (blir avklart når man ser om de oppfyller kravene for å bli notert på hovedlisten). Prisen i emisjonen er satt til NOK 31,25.

Spredningsemisjonen av 11 840 000 nye aksjer, i tillegg til de 16 020 400 eksisterende, vil gi et selskap med totalt 27 860 400 aksjer. Tegningen finner sted frem til 29.5.2019 kl 1500. Minste tegning for forbrukere er NOK 10 500, mens det er på MNOK 1 for institusjonelle. Emisjonen vil gi ULTIMO netto MNOK 338,3 millioner i kontanttilskudd, etter MNOK 31,7 i emisjonskostnader. Dette opplyser ULTIMO vil finansiere selskapet frem til begynnelsen av 2023.

Av beløpet vil 70 % gå til fase 2 - proof of concept-studie for UV2, 20 % vil gå til administrasjon, og 10 % til andre uviklingskostnader (preklinisk utvikling av UV2 og implementering av den innleide TET-teknologi-plattformen).

Selskapet har nylig oppløst en ganske gunstig aksjeopsjonsordning fra 2016 for de ansatte som knyttet seg til utviklingen i verdien på selskapet aksjer. Dette resulterte i utstedelse av 6 408 160 nye bonusaksjer pr 2.5.2019 (beregnet etter splitten, tilsvarende 640 816 aksjer før splitten) til erstatning for disse tidligere fantom-aksjene ("fiktive aksjer") (se prospektets punkt 12.5 på side 77-82). På den måten er det ingen del av dette opsjonsprogrammet igjen når selskapet nå går på børs. Men denne utstedelsen vannet ut de eksisterende aksjonærene betydelig, dog i tråd med hva de burde kjenne til. Det var såvidt jeg kan se en dobling av antall aksjer (fra 640 816 til 1 602 040), men til en nominell verdi på 2,5 ganger pålydende. Senere blir aksjen splittet 1:10, før spredningsemisjonen.

ØKNING AV BIOTEK-FAMILIEN PÅ OSE
Etter mitt syn er det positivt at det kommer et nytt tilskudd til biotek-familien. De totale børsnoterte verdiene i biotek PÅ OSE blir større, og vokser her med ca MNOK 870. Jeg presiserer at dette gjelder biotek-verdiene PÅ OSE, da eierposisjonene i ULTIMO naturligvis allerede var der før de kom på OSE. En av grunnene til at jeg tar opp dette er at biotek-investorene nok ganske jevnlig vurderer hvilke biotek-selskaper de vil plassere sine midler i. Dette kan derfor være en styrke for de sterke biotek-selskapene, gitt at frigjorte midler i svakere selskaper, blir reinvestert i samme sektor.

Nå har det jo vært mulig å gjøre dette tidligere for ULTIMO-aksjonærene, men uten å ha en organisert markedsplass er man avhengig av å ringe megleren og høre hva beste selger var villig til å selge på. Den store usikkerheten rundt prisingen (lav transparens), den dårlige likviditeten det har innebåret, og de tross alt gode alternativene man har hatt på OSE i ULTIMOs levetid, innebærer at man ikke har fått noen effektiv prising av selskapet.

PRISINGEN AV ULTIMO
Prisingen av ULTIMO er jo det viktigste å vurdere for nye investorer, men samtidig det mest kompliserte å ha en god formening om. Årsaken er jo at man da må vurdere LOA (Likelihood Of Approval) for om den peptid-baserte vaksinen de er med på å utvikle, faktisk vil resultere i et salgbart produkt. For egen del vil jeg også minne om at svaret på om ULTIMO blir en suksess ligger ganske langt frem i tid.

Det er vel liten tvil om at timingen på børsnoteringen er uheldig, når man nå akkurat treffer en betydelig korreksjon på børsen. Korreksjonen har også rammet biotek-sektoren, med store kursfall i TRVX og NANO. Dette kan ikke administrasjonen, styret eller tilretteleggerne klandres for, men er likevel et faktum som treffer dem.

Beløpet de henter inn i emisjonen er relativt sett stort, og på nivå med hva PCIB hentet inn i oktober 2018-emisjonen. Det er imidlertid en viktig forskjell i at dette er en spredningsemisjon ifm notering på OSE, mens PCIB-emisjonen var en tegningsrett-basert emisjon av et transparent og presist prissatt notert aksje. Det er positivt at ULTIMO har fått garantert hele emisjonen, men dette er i sin helhet gjort av eksisterende aksjonærer, inklusive Radforsk. Jeg frykter at garantistene kan få en ganske stor andel av garantien i fanget. Og da er jeg redd det er en del investorer som via salg over børsen, må justere ned sin eksponering.

Emisjonen er organisert slik at tilretteleggerne har mulighet til en variant av en "green-shoe", som innebærer mulighet for kursstabilisering fra DnB Markets i inntil 30 dager etter emisjonen. Arrangementet bak har vært at de 4 største aksjonærene har utstedt en put-opsjon til DnB Markets som gir dem rett til å selge tilbake alle aksjene til disse aksjonærene på emisjonskursen. DnB Markets har ingen plikt til å drive kursstabilisering, men vil ventelig bidra til en viss støtte. Aksjonærene bør være klar over en påvirket prising av ULTIMO i en periode på inntil 30 dager etter emisjonen. En grov, men kanskje treffende temperaturmåler på investor-centimentet idag, ble foretatt på Tekinvestor. Her svarte en liten brøkdel at det ville delta i emisjonen.

Daglig leder i ULTIMO var også svært avmålt i Radforsk sin siste podcast på spørsmålet om hvordan han så på det å hente inn MNOK 370 i dagens marked. Han sa litt grovt at dette kan bli vanskelig siden markedet er knusktørt. Det er også rene ord for pengene, fra en person som pr definisjon har som oppgave å markedsføre denne spredningsemisjonen.

Jeg må også nevne at ULTIMO tidligere har gått høyt ut på banen, og antydet at de ville hente inn MNOK 700 i spredningsemisjonen. Dette har de måttet halvere nå. Dette har åpenbart hatt noe å si for hvilke budsjetter og planer ULTIMO nå kan se for seg i sitt utviklingsløp. Beløpet skal ifølge emisjonen sørge for at selskapet er fullfinansiert frem til ca 2023.

Det har vært litt snakk om det svenske selskapet TET Pharma AB (omdøpt til Ultimovacs AB) som ULTIMO kjøpte fra Immuneed i juli 2018. Immuneed AB har etter dette eid ca 5,41 % av ULTIMO, som de nå planlegger å dele ut til aksjonærene i Immuneed AB (note 47 på prospektets side 77). ULTIMO overtok med dette lisensavtalen på TET-plattformen med Leiden University Medical Centre (omtalt nedenfor), som ULTIMO mener kan øke T-celle-responsen på peptid-vaksineteknologien. Dette kjøpet var antakelig medvirkende til at samarbeidet med PCIB om bruk av PCIBs plattform senere ble avsluttet. ULTIMO overtok også 2 ansatte med dette kjøpet.

Sett med ULTIMOs øyne var jo betalingsbetingelsene (jeg har ikke grunnlag for å si så mye om PRISINGEN) av dette selskapet i oppkjøpssituasjonen ganske gunstig, siden de innebar en pris på MSEK 55 (MNOK 50,5), med et kontantoppgjør til Immuneed AB på MSEK 5 (MNOK 4,6), og resten av oppgjøret i 34 656 aksjer i ULTIMO (som da var priset til NOK 1 322 pr aksje). De nevnte aksjene vil etter den senere splitten representere 866 400 aksjer idag, som i spredningsemisjonen verdsettes til MNOK 27,08 (prospektet side 81-82). Sagt med andre ord har den utvanningen bonusprogrammet medførte, sammen med rabatten i emisjonen, medført at Immuneed ABs salgsvederlag nå verdsettes til totalt MNOK 31,68. Som selger må imidlertid Immuneed AB forutsettes å ha forstått dette, ved å være kjent med den implisitte utvanningen selskapets bonusprogram medførte, så jeg har ikke så stor sympati med Immuneed AB.

En liten randbemerkning: ULTIMO har i tabellen på side 81-82 ikke beregnet hvilken relativ prising selskapets aksjer har, etter denne bonustildelingen, med senere splitt, noe jeg mener er en klar svakhet. Men at tegningskursen i spredningsemisjonen er satt med en betydelig rabatt i forhold til tidligere tegninger i selskapet, er klart. Men det betyr jo ikke at dette er rimelig.

AKTIVA-/PATENTSITUASJONEN I ULTIMO
Det er ikke så mange verdier utover de immaterielle aktiva i ULTIMO, samt kontantbeholdning på emisjonstidspunktet. Pr 31.12.2018 hadde selskapet likvide midler på drøye MNOK 121,7, som var redusert til MNOK 95,7 pr 30.4.2019 (prospektet side 64).

Prospektets side 56 viser at ULTIMO siden 2010 har fremmet 2 patentsøknader, samt lisensiert bruk av et 3. patent - TET-plattform-teknologien (som ULTIMO mener kan styrke deres vaksineteknologi) - fra ikke ukjente Leiden University Medical Centre. Det kan også være patentsøknader som er fremmet senere, men som ikke er offentliggjort ennå. Patentene går på sammensetningen av UV1, samt bruken av UV1 i kombinasjon med sjekkpunkts-hemmere.

Går en nærmere inn på patentsituasjonen ser en at ULTIMO i 2015 kjøpte kjerne-patentet til UV1-teknologien fra Inven2 AS for MNOK 4 millioner, etter å ha inngått en lisensavtale med kjøpsopsjon på patentrettighetene i 2011. ULTIMO har forpliktelse til å betale Inven2 AS ytterligere henholdsvis MNOK 5 og MNOK 6 når (hvis) klinisk fase IIb og fase III-studier påbegynnes.

I forhold til for eksempel PCIB, som gjennom årene har investert ca MNOK 40 i sitt ganske omfattende patentbibliotek (inklusive siste fimaBAC-patentet), er det altså en begrenset patentportefølje ULTIMO har som i balansen er verdsatt til drøye MNOK 3,1 (etter lineære nedskrivninger). ULTIMO sine investeringer i sin patentportefølje har vært mellom MNOK 5-6, og det fremgår at det er ytterligere forpliktelser på patentporteføljen på MNOK 11.

Verdien av patentene er det vanskelig å ha noen formening om, uten å kjenne til fremtidig suksess eller fiasko. Med dette forbeholdet kan jeg ikke se at det er et spesielt omfattende patentbibliotek som skulle kunne begrunne en investering i ULTIMO.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
26.05.2019 kl 21:02 6276

..."såpass proffe folk som Hagen".....?...?? Innnen biotec har han null peiling. Han synes kanskje det er stas å være med :) Ingen damer vil ha han til bordkavaler i selskap ( dette er selvopplevd flere ganger )...fordi han har bare et eneste samtaleemne: Seg selv..... Men i likhet med Ari Behn har han lagt seg til mere POMPØS stemme...så selvbildet er ikke noe å si på
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
Trainspotter
26.05.2019 kl 23:19 6180

Det som er litt rart med Ultimovacs er begynnelsen (iflg Garderobemannens beskrivelser):

" Selskapet ble stiftet av 3 aksjonærer i 2010, Inven2 AS, Gjelsten Holding AS og Radforsk.
De tre stifterne kjøpte (tegnet seg for) følgende antall aksjer:
1. Inven 2 AS - 100 000 aksjer (50 % eier)
2. Gjelsten Holding AS - 80 000 aksjer (40 % eier)
3. Radforsk - 20 000 aksjer (10 % eier) "

F.eks. ble Gjelsten eier av hele 40% av selskapet for usle 4,08 mill kroner fra dag én. Det høres riv ruskende galt ut for et biotec selskap. Ok, det var i begynnelsen, men var virkelig oppfinnelsen så lite verd?
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
TAAS
26.05.2019 kl 23:47 6123

Har sett adskillig mer grisete børsintro enn dette. Både i Jappetida og dot com. ble ideer uten produkter tatt på børs til svimlende summer og opphavsmennene tildelt store eierandeler vederlagsfritt. Børsklimaet er ikke helt der i dag.

Problemet mitt ligger i at husene tar selskaper på børs med positiv vinkling, tjener sine penger og så overlater selskapene på vann og brød.

Tipper jeg kjøper meg noen aksjer, som jeg sa tidligere for å delta på antallet. Så får en vurdere videre kjøp om kursen eks. skulle halvere seg.



Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
26.05.2019 kl 23:59 6102

Nå skrives det mye tull her!
Les innleggene over og lær!

fabian2; Du tror vel ikke seriøst at det er Hagen selv som tar avgjørelsene angående investeringer innen biotek i hans investeringsselskap Canica?! Mr. Hagen har mer enn nok av eksperise å trekke på innen biotek når det er nødvendig. Dette blir like dumt som når enkelte her inne synes å tro at det er Hegnar selv som skriver alle artiklene i Finansavisen.

Trainspotter;I 2010 var vel ULTIMO ikke stort mer enn en ide, og kunne selvsagt ikke prises som et biotek-selskap!
Basert på tidligere prising sett i sammenheng med hvor langt selskapet var kommet i utviklingen synes nåværende emisjonskurs å være relativt gunstig. Og om teknologien fortsetter å overbevise er emisjonsprisen "århundrets" røverpris!
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
TAAS
27.05.2019 kl 00:09 6092

Om jeg ikke husker feil så fikk Hagen selv en kreftdiagnose ved di tider han gikk inn i ULTIMO. Det kan ha bidratt.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 00:48 6055

Selvsagt har Hagen rådgivere , det skjønner vel alle. Men er de så gode som Garderobemannen ? Jeg tror ikke det :)
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 01:06 6036

Uttrykket "århundrets røverpris" bør man være forsiktig med å bruke....hvis ting ikke fungerer , så kan hele Ultimo forsvinne...men forsvinne gjør altså ikke PCIB....det tror jeg svært mange er klar over nå
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
Garderobemannen
27.05.2019 kl 06:56 5940

fabian2,

Jeg skvatt litt da jeg leste denne kommentaren fra deg - og det får meg til å tenke om våre veier kan ha krysset hverandre tidligere...
Beklager at jeg ikke kan være mer spesifikk enn dette på et åpent forum...
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 09:30 5810

He-he , slett ikke umulig , jeg ferdes mange steder og treffer mange som er betydelig mer eiendommelig enn meg selv. Norge er veldig lite:)
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
27.05.2019 kl 10:17 5736

fabian2;
Merk at "Århundrets røverpris" er skrevet i hermetegn og er forutsatt at ULTIMO lykkes resultatmessig i sine videre studier med UV1-teknologien.

Du virker ha ubegrenset tro på "Garderobemannen". I så fall må du vel følge hans råd om å kjøpe deg inn i emisjonen med minimumsbeløpet kr 10.500 ?!

Har du totalt "forelsket deg" i PCIB siden du hevder at BGBio, TRVX, og ULTIMO kan være borte som selskaper om 5 år, mens PCIB ikke kan det?
Det er ikke så usannsynlig at spesielt BGBIO kan ha et produkt i markedet før PCIB og kanskje til og med ULTIMO kan det. Men når det er sagt har jeg i sum så absolutt tro på at PCIB vil lykkes på en eller annen måte med sin PCI-teknologi.

Jeg er investert i alle OB`s 6 selskapene innen kreftbehandling (samt noen Svenske selskaper) for å spre riskoen da det på nåværende tidspunkt er umulig å spå status om 5 år med mindre du er "Snåsamannen" da.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
Garderobemannen
27.05.2019 kl 10:33 5774

heilo888, 10:17

Fikk lyst til å knytte noen kommentarer til dette innlegget ditt, selv om jeg er sikker på at fabian2 kan svare godt for seg. Og for å bruke dine egne tidligere ord - nå fremstår du som litt "furten" fordi faktiske opplysninger har kommet frem som kan gjøre at din investering i ULTIMO (som du har bekreftet) ikke fremstår som like attraktiv...

Oppfatter du at det er snakk om å tro på noen, når du kommenterer at fabian2 skal "ubegrenset tro på Garderobemannen"? Jeg stusser litt, fordi vi er vel ikke uenige om faktum i saken. Hadde vært fint om du kunne kommentert feil eller forhold ved faktum jeg har bragt frem, som du mener er feil.

Jeg oppfatter at vi er uenig om vurderingen av hvilken betydning for prisingen dette (ikke bestridte?) faktum skal ha. Og da blir det jo litt rart å fremstille det som å ha ubegrenset tro på TS? Du legger vekt på at kjente navn har investert i dette, og jeg legger ikke spesielt stor vekt på det - verre er det vel ikke?

Og skal man begynne å drøfte tro - så sitter vel du i glasshus (biased), siden du har bekreftet at du har tegnet deg i emisjonen...
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
27.05.2019 kl 11:02 5733

Garderobemannen; Skjønner ikke helt hvor du vil, men min kommentar om "ubegrenset tro på Garderobemannen" knytter seg bare til fabian2s uttalelse om at han har mer tro på Garderobemannen enn Hagens investeringsrådgivere og er forøvrig lite viktig i debatten om ULTIMO.

Vi kan være noe uenig om riktig prising av emisjonen, men faktum er vel at vi i realiteten aksjonerer på nesten samme måte ved å kjøpe oss inn i emisjonen og avventer videre kjøp noe i tid. Jeg velger dog å tegne med et noe høyere beløp enn minimumstegningen, men min investering vil være relativt moderat i forhold til hva jeg tenker å gå inn med etterhvert dersom ULTIMO leverer som planlagt.

Spent på om fabian2 følger "Garderobemannen" sin og tegner seg i emisjonen, he, he!
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 13:14 5634

Egentlig skeptisk til rådgivere generelt , ikke bare innen biotec. De tar jo betalt uansett resultat................. Litt digresjon:...... Forvalterne i Skagen Kon-tiki tok sine prosenter av dine innskudd , selv om de presterte langt under indeks.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
27.05.2019 kl 13:30 5614

fabian2; Enig angående rådgivere, men tegner du i emisjonen?
Jeg mener som Garderobemannen at man i det minste bør tegne minimumsbeløpet for å bevirke til at ULTIMO blir notert på hovedlisten på OB., og dermed styrke norsk biotek innen utvikling og kommersialisering av kreftlegemidler.
Blir du med?
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 15:04 5546

Ken så veit.....med alle sine milliardærer og kjendiser fyker de nok rett inn på Hovedlisten , uten hjelp av meg som "nyttig idiot"...finner forresten ikke Spetalen , er det skummelt ? Kanskje.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.05.2019 kl 15:08 5535

Det mest spennende er ikke om kursen går ned, men om den kommer på hovedlisten.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 15:54 5495

Med trylleordet "kreft" så gjør de nok det...... Det virker nok både "bærekraftig" og "miljøvennlig" skal du se.......
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
27.05.2019 kl 16:30 5464

Det har intet med milliardærer å gjøre!

Minimum 500 aksjeeiere som eier aksjer til minimum kr 10.000 blir det avgjørende for notering av ULTIMO på hovedlisten.
Kravet på Oslo Axess er minimum 100 aksjeeiere.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 16:39 5448

Jada , det var litt spøkefullt ment, da. Skjønner jo reglene. Men hvorfor ikke la Ultimo også.... som PCIB.... få lov til å begynne på Axess...Får de til noe fantastisk , så havner de nok på hovedlisten tidsnok....
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 18:40 5385

Ja , spøkte litt igjen , men kom så på at dette jammen ikke var så dumt spørsmål , heilo , HVORFOR ikke la de få lov til å begynne på Axess ? Hva er så galt med det ?
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 20:09 5325

Her var det dødsstille. Kanskje det var et ekkelt spørsmål
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
27.05.2019 kl 22:50 5229

.........Øredøvende taushet.......pussige greier.....øker jo akkurat lysten til å investere i Ultimo........
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
27.05.2019 kl 23:05 5208

Bare dumt fabian2!
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
27.05.2019 kl 23:08 5202

En god del mer saklighet og fornuft på TI !
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
28.05.2019 kl 01:26 5125

Takk for meget overbevisende og velformulert svar !
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
28.05.2019 kl 10:20 4987

Intet å takke for!
Men ærlig talt fabian2, skal du å ha håp om å bli tatt seriøst med dine skriverier må du slutte å opptre som uopplyst guttunge!
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
28.05.2019 kl 10:37 4963

Seriøsitet må selvsagt bedømmes av andre skribenter enn deg. Du har din subjektive oppfatning , som jeg er uenig i :)
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
04.06.2019 kl 02:00 4760

Kunstig åndredrett med intens styrke holdt kursen over 30 første børsdag...hvordan skal dette gå?
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
04.06.2019 kl 02:04 4759

Kunstig åndedrett til bare 6 millioner.....pytt...pytt
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
Computum
07.06.2019 kl 16:31 4593

Ganske trist i denne sektoren nå. Og det må være ekstra trist for de som kjøpte/eller ikke tok gevinst i BergenBio rundt 50-tallet og blitt sittende hele veien ned.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
bravi
07.06.2019 kl 18:04 4545

Denne sektoren er som Ari Behn sa, trist som faen. Skulle tro Radforsk selskapene hadde en faglig tyngde som gjorde at de hadde en viss mulighet til å komme i mål med ett eller annet. Men gjør de det? Nei det ser ikke slik ut, iallefall tar det fryktelig lang tid. Man kan lure på om hele konstruksjonen til Radforsk er å lure penger fra godtroende småaksjonærer i emisjon etter emisjon. Det begynner å bli lenge siden Algeta, for enkelte av de mest omtalte biotek selskapene er det på tide at de begynner å få til noe som vises på kursen. Så har vi Photocure som har kommet helt i mål regulatorisk med anbefalinger, refusjoner og hele pakka, selv det selskapet greier ikke å få løftet kursen fordi de driver med kontinuerlig underskudd. Men det kommer stadig nye håpefulle investorer til å kjøper aksjer i slike selskaper fordi de tror at da kan de bli rike.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare
fabian2
07.06.2019 kl 23:02 4457

BGBIO ble jeg advart mot tidligere av en venn som er professor i biokjemi i Bergen...... Han mente at de forsket på "gammelt nytt"...hvorvidt det stemmer , vet jeg ikke..... Men jeg er også en smule skeptisk til Ultimo........ Kjendisinvestorer uten peiling på hva rådgivere anbefaler .....lover ikke alltid godt ,.... og Dagsrevyinnslag kan være skummelt/medisinsk upålitelig.....Trond har så mye penger at han bryr seg ikke om kursen på BGBIO....for deg som er over 40 , husker du kanskje Norges mest meritterte utenrikskorrespondent ( sin tids Hans Wilhelm Steinfeld ) ved navn Albert Henrik Mohn , det var onkelen til Trond.......kjenner hele Mohn-gjengen , snille og gode mennesker...men uvenner med hverandre....det skjer i alle familier...med og uten penger...men dette er en PCIB-tråd ...så da må jeg bare gjenta : Jeg er i dag 99% sikker på at PCIB kursmessig går til himmels....er sikker på at det skjer innen to år....vil du bli såkalt "rik"....kjøp masse , og sitt in ro. Verre er det ikke.
Redigert 21.01.2021 kl 06:36 Du må logge inn for å svare