Direktør for Mattilsynet går av etter pelsdyrsaken


Selv får han vel millioner i sluttpakke, mens rasket under han blir værende.

Harald Gjein går av som administrerende direktør i Mattilsynet etter at de kom med en nedslående tilsynsrapport som viste seg å være feil. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/70BzWw/gaar-av-som-direktoer-for-mattilsynet-etter-pelsdyrsaken?utm_source=vgfront&utm_content=row-33

Innlegg iVG
Og skal de som har skrevet disse feilaktige rapportene bare få fortsette i jobber de tydeligvis ikke har kompetanse til å besette? Det grenser jo til kriminalitet det de har foretatt seg i akkurat denne saken. Det er greit at øverste sjef har ansvaret for hva som skjer nedover i systemet, men her har det tydeligvis forgått ting som ingen ansvarlig sjef ville ha godtatt hvis han hadde visst hva som faktisk foregikk. Ansatte, uten nødvendig kompetanse, utstyrt seg med synlige myndighetsanordninger som lett kan misforståes, og andre som har ført i pennen 'fakta' fra de som uten kompetanse har utført inspeksjonen, uten selv å ha vært til stede. Her er det mye å ta tak i.

En slik maktarroganse skal man lete lenge etter. Syns heller at direktøren skal bli og rydde opp og fjerne det 'utøyet' som han har under seg. Her trengs det tydeligvis en skikkelig utrenskning, fordi å ta livsgrunnlaget fra folk skal ikke skje på en så snuskete og kriminell måte, selv om de fleste ikke syns at det er greit med dyr i små bur. Men det har man jo hjemme hos folk også, som små kjæledyr. Har de det så mye bedre?

De kan bare gå av?
Penger ”økonomisk” aktivitet og velferd er et resultat av energitilgang - og ikke motsatt. Norge har avviklet og flyttet ut arbeidsplasser bygget opp og rundt, vår egen nedbør energirikdom. Datter til tidligere APe statsråd Gudmund Harlem professor i arbeidslivsvitenskap og dermed far til både dr who og eks justisminister (folkevalgt av fødsel) Hanne Harlem var "styreleder” i Helse sørøst, når det ble begått hele 50 000 lovbrudd i helseforetaket via det Singapore registrerte arbeidsutleiefirmaet Adecco. Etter noen 10 år med globalisering ser innsjekkingsskranken på Gardermoen nå ut som en suppekø i Afrika.

I USA bor over 25 % av alle barn i skolepliktig alder hos venner, naboer eller på parkeringsplasser som ligner stadig mer på gammeldagse flyktningleirer fra krigens dagers Europa. Dette skjer i USAs egne storbyer. Før og under krigen kjørte Adolf Hitler rundt med åpen bil, men nå kjører europeiske "folkevalgte" med demokratiene sine, rundt i panserbiler og må rømme via i helikopter tak, om ikke via ferdige oppgravd flukttunneler, slik angrep på parlamentet i Athen viste de hadde. I hellas faller skolebarn på skolen om av sult. http://e24.no/makro-og-politikk/frykten-for-gresk-smitte-sprer-seg/20069415


De bare går av?
Hvor det ellers mangler penger, forsetter Lønnsfesten for direktørene i helseforetakene. https://steigan.no/2018/09/lonnsfesten-fortsetter-for-direktorene-i-helseforetakene/
Et svært byråkrati som sluker alle midler tiltenkte et edelt formål. Offentlig sektor er nå så stor at den motarbeider seg selv i administrasjon. I helseforetakene er det flere adm. Økonomer ansatt, enn pasienter. I sin avskjedstale sa en pensjonert lege så betimelig. Når jeg begynte min legegjerning jobbet jeg 80 % og administrativt kun 20 %. På slutten av min karriere var dette forholdet motsatt. Skandaler med feildiagnoser og operasjoner i hele sykehus miljø samfunnet, det har eksplodert i samme periode, men ingen tar i nødbremsen?
atnorhe
25.05.2019 kl 09:04 190

Det viktigste her er å få saken ut av offentligheten så fort som mulig. Direktøren burde normalt ordnet opp i dette, hvis det var et privat foretak, men her er det andre regler som gjelder. De ansatte i mattilsynet er nok LO organisert og politisk tilknyttet i sitt nærområde, og her er det nok trivselen generelt til de ansatte som står over alt annet som ansvar og kompetanse.

Selv Økokrim erkjenner at det finnes ingen moral som bekymret mer, enn den som aldri har vært der.
Mennesker som gjemmer seg bak å representere oss alle, er lite å være stolt av her i Norge Når man ser hvordan skattebetalernes penger blir forvaltet av det offentlige, synes jeg det er merkelig at noen i det hele tatt gidder å betale skatt. Økokrim er ikke bekymret over moral, men kun skattemoral. Det er bare idioter som deltar i valg som har et reglement som velgerne selv aldri har deltatt i utformingen utav.

Island er et erklært idiotvelde, men er Norge noe mindre slikt fordi vi her fant noe olje å selge? DNB respirator måtte ha (50 = 500) milliarder i bankpakke 1 og 2. De svindler folket og egne kunder med bidrag og hjelp ifra statsministerens kontor. Via Økokrim betalte dem millioner bøter, men til hvem kvitterte for mottakelsen? Det er nå vist glemt.

Hvordan skal vi forvente at NORGES FATTIGSTE innvandrere ikke svindler dagpenger når NORGES RIKESTE svindler skatt med hjelp av STATSBANKEN? Panama Bankskandale. http://min.e24.no/n-kkelperson-i-danske-bank-saken-anklager-nordea/a/4dwB0R
Økokrim har nå så mange riper i lakken at det begynner å likne øksehogg
https://www.dagbladet.no/kultur/okokrim-har-na-sa-mange-riper-i-lakken-at-det-begynner-a-likne-oksehogg/69876416
https://www.nettavisen.no/meninger/gunnarstavrum/nytt-pinlig-okokrim-tap-mot-svensk-milliardaer/3423405519.html

Plan og bygningsloven m/veiledning og forskrifter. Paragrafer stokkes om i SAK TEK og øvrig Standardverk der siffer med blanketter endres i ordlyd og nummer til stadighet. Annen hver måned. Galskap.
Skatteloven av 1911 er uforandret. Systemet med selvangivelse ble innført 1911. = å angi seg selv
Flyktningkonvensjonen er utformet for 50 år siden, den er ikke tilpasset dagens virkelighet?
Lobotomien. Er Opphevet hele 20 år etter alle andre land.
Tvangssteriliseringsloven av 1934. Opphevet
De skryter av en Ny straffelov etter 10 års arbeid. Den vanlige borger vet ikke hva loven m/endringene innebærer. Får borgeren noe med rettsstaten å gjøre, er de sjokkskadet både før og etter, og det for resten av livet. Økokrim og Transocean er en skandale. Millionregningen og erstatning for denne skampletten må betales av staten, som via økokrim som har ansvaret for det hele. Transocean. https://e24.no/lov-og-rett/transocean/staten-betaler-30-millioner-kroner-i-erstatning-til-transocean-selskaper/24437091Alle de tre hovedaktørene i granskingen av DnB NORs salg av statsobligasjoner kort tid før regjeringens redningspakke, har hatt toppverv for Arbeiderpartiet. https://www.dagbladet.no/nyheter/bjerke-var-stoltenbergs-forlover/66531465
Panama. https://www.dn.no/panama-avsloringene/okokrim/okokrim-etterforsker-ikke-panama-avsloringene/1-1-5616419

Funn av olje reddet oss fra å fremstå som en skam blant menneskeheten. For 20-24 år siden var hele landet konk. Nu går alt så meget bedre sa idioten. Bærekraftig sa fjolset. Demokratiet var også i fare sa hun også. (Libya fremstår nå fullstendig ødelagt og knust takket være hvem?)

DNB Norges største bank "folkebanken" er med staten som hovedeier er dømt i Høyesterett for bedrageri av sine kunder. (Sine egne landsmenn og medborgere) For 3 år siden ble samme banken dømt for innsidehandel i statsobligasjoner. Boten ble på 26 Mill, men ingen personer er dømt eller satt bak lås og slå. Men staten pr nå skryter av rettssystemet sitt? Moen-saken er "Europas" eneste kjente tilfelle av dobbelt justismord i drapssaker. Rettstaten Norge er helt Unik i "Europeisk rettsstats sammenheng. Den sterkt funksjonshemmede (bl.a. døvstum og lam i høyre arm) Fritz Moen https://no.wikipedia.org/wiki/Moen-saken.
Selv rettsoppgjøret etter denne krigen "eksilstaten" mente den var med i Josef Stalin ånd. Og det med en stortingspresident fra paritet Høgre..

Konkurransetilsynet. Søtt bilde av noen godt offentlig avlønnet personer med empiri sveltihjel århundre bakgrunn. Godt avlønnete offentlig ansatte personer som skal forhindre at «vi som ikke jobber der de selv gjør» skal betale for meget, av hva vi alle skal ha fått gratis i form av naturresurser og salg av helt basale råvarer. http://www.konkurransetilsynet.no/no/om/Organisering-og-ledelse/
http://no.wikipedia.org/wiki/Christine_B._Meyer
http://www.konkurransetilsynet.no/no/om/Historikk/
Nu går alt så meget bedre sa idioten. Bærekraftig sa fjolset. For å bo seg ihjel i eget hjemland, det er som det skal være. Et godt innlegg, Se link under https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=342249979570867&id=100013576038806

http://bjornhalldal.com/2014/10/19/pengenes-historie-i-norge-myntens-vei-fra-romerriket-og-fra-eu/

Linker ødelegges og hvorfor kan man spørre?

Redigert 25.05.2019 kl 11:09 Du må logge inn for å svare

“The hardest thing to understand in the world is the income tax” Albert Einstein

Herren klipper sine får, han flår dem ikke. Den eneste forskjellen mellom en skatteoppkrever og en som stopper ut dyr, er at sistnevnte sparer skinnet. Det er 2 ting som er sikkert her i livet, det er skattene og døden. Dessverre kommer de i feil rekkefølge. Mark Twain

Mark Twain: Hadde stemmeseddelen avgjort noe som helst, ville eliten ikke tillat den

Dagsett etter en suppe med "fårikål" Sauer er fortsatt ålreite dyr!
triki
25.05.2019 kl 17:46 123

Enig at her ble feil person tatt, men Bollestad skulle vel vise handlekraft og at de gale går fri. Helt klart det finnes bra personer i Mattilsynet de sitter i ledelsen, mange av de ute i felten går utenfor regelverket samt egen agenda.

Det må bli lettere å få fjernet personer som operer på egenhand, det gjelder ikke bare i MT. Der har nok ledelsen i div etater en jobb å gjøre hvis troverdigheten til disse skal opprettholdes.