Agenda 21, UNCED, eller Harlemrapporten


Ingen roper høyere om styrkingen av demokratiet enn de som motarbeider det.

http://www.jostemikk.com/hvilket-demokrati-norske-lederes-springmarsj-mot-nwo-med-deres-egne-ord/
https://www.regjeringen.no/no/tema/europapolitikk/norges-delegasjon-til-eu/id2339834/

http://www.jostemikk.com/demokratiets-politistater-knekker-vestens-ryggrad-vi-har-et-akutt-behov-for-tyranni/

Stortingsmelding nr. 74 av 1979 er forfattet av Landsmoder Gro i god tid før hun ble Dr. Who. Der instruert hun hvordan Nordmenn og Norge skal omgjøres fra et etnisk homogent samfunn til et flerkulturelt samfunn. Storting som regjeringer har under skiftende partikonstellasjoner bifalt dette uten innvendinger. Høyesterett har ikke protestert. Konge, dronning, Kronprins har alle applaudert. «Noen» nordmenn snakker ellers nedlatende om andres nasjon/folk IQ?

Hva har skjedd med de vestlige lands samfunn etter 2001 og hendelsene da myndighetene angrep sine egne innbyggere i USA? Kan vi se en utvikling mot at renneløkka strammes gradvis, slik at det ikke lenger er mulig for såkalt demokratiske prosesser å trekke frisk luft?

https://www.jostemikk.com/demokratiets-politistater-knekker-vestens-ryggrad-vi-har-et-akutt-behov-for-tyranni/

Vårt eget lands oligarki

Denne tragiske utviklingen blir ikke bedre av at makten i vårt eget land har havnet i hendene på et forholdsvis lite nettverk av mektige familier og deres venner. Vi lar Wikipedia opplyse oss:

Et oligarki er som oftest styrt av et fåtall mektige familier hvor deres barn blir oppdratt som arvinger av denne makten. I kontrast til aristokrati («styrt av de beste») behøver ikke makten i et oligarki å bli styrt offentlig, men fungerer ofte som et økonomisk styre bak «tronen».

I Norge har dette gått så ille at oligarkene har fått lov til å komme fram fra skyggene og bli plassert i ledende politiske posisjoner. Ta Stoltenberg-/Heiberg-familien(e)s tragiske resultat, av massene kalt Jens. Jens Stoltenbergs mors og fars familier var begge representanter på Eidsvoll i 1814. Samtidig lefler disse styrtrike menneskene med en sammeblanding av oligarki og plutokrati, og da minner det hele mer og mer om organisert mafia, gjør det ikke?

Kleptokratar er særmerkte ved at de forsyner seg uavgrensa frå statskassa, og fyller på ved og tynga undersåttene med høge skatter. Kleptokratar tek gjerne i bruk kvitvasking av penger eller setter pengene i anonyme bankkonti i utlandet for og taka vare på de ulovlige innkomne sine. (Pensjonsfondet oljefondet utland). Norske "folkevalgte" betaler milliarder som tilhører det norske” folk», inn i internasjonale fora, det være seg FN. EU. EØS. NATO IMF osv. Deretter følger de etter smøre-milliardene for egne fremtidige skattefrie jobber, og pensjoner i de samme fora. USA er et kleptokrati påstår ledere i den 3. verden. Afrikanske land hvor landene frigjøringsgrupper, som påkaller seg frihetens navn og kommer til makten på falske løfter, utstyrt med våpen fra USA. EU og Norge. Der plyndrer sitt eget folk og land for alle verdier. Deretter flykter de med verdiene, og mange får opphold med medbrakt statskasse i Frankrike. Haiti. Baby doc som eks. Dr Who mad in noway Mamma doc er den eneste statsledere i verden som har fått ettersendt selve seddeltrykkeriet til sin egen stat, når hun bosatte seg i Frankrike som fam Brunt-Land om det er riktig hva som sto på postkassen hennes NICE Frankrike.

Er Norge befolket av mennesker med dårlig kvalitet?
Jeg stiller spørsmålet utfra den historiske påstand om at innbyggerne i et land får de lederne de fortjener. Sannelig må vi være et pillråttent folk, for maken til laverestående vesener enn de som befinner seg i toppen av norsk rikspolitikk skal en lete lenge etter. Det vi trenger for å redde stumpene, er intet mindre enn et vaskeekte tyranni.

Tyrannenes oppgave var ofte å bryte ned det aristokratiske samfunnet og skape et bedre samfunnsfellesskap.

Tyrannene sørget for utbygging av vannledninger, bymurer, templer, og annet som tjente fellesskapet. Noen tyranner konfiskerte jord og ga den ut til fattige.

Kanskje ikke så rart at mainstream historieforfalskere har ønsket å legge en negativ betydning i begrepet tyranni? Stort mer positivt kan det ikke bli enn dette. Alle som klarer bryte ned det aristokratiske samfunnet og arbeide til beste for befolkningen skal få min støtte.
https://www.jostemikk.com/demokratiets-politistater-knekker-vestens-ryggrad-vi-har-et-akutt-behov-for-tyranni/
Nethuns
25.05.2019 kl 16:09 247

Om folk flest hadde satt satt inn i hva Agenda 21/30 egentlig innebærer ville de fått sjokk. "Bærekraftig utvikling" er muligens det for noen få (oligarkene), men for de fleste av oss er dette "kvegets" marsj mot slaveriet og inn i fuglekassene i smart cities. Dette ser ikke lyst ut for folk flest og en hjernevasket barne- og ungdomsgenerasjon gir ikke håp om så mye annet, de har virkelig gått i brød og sirkusfella, der de boltrer seg i kjendisers underliv og annet fjas via LSM (lame stream media).

INHABILITET OG KORRUPSJON
Erna Solberg har for milliarder av norske skattekroner kjøpt seg en solid internasjonal toppjobb i FN. Hun er allerede ansatt som FN's Agenda 21/2030 sjef. Makan til mer inhabil og hyperkorrupt posisjonering skal man lete lenge etter når det kommer til påvirkning og Norges signering av Migrasjonsavtalen (FN's Global Compact for Migration)

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/statsminister-solberg-skal-lede-fns-padrivergruppe-for-barekraftsmalene/id2471066/

Hele stortinget er enige å undertegne en avtale som gir hele verden fri adgang til landet vårt, og gi dem særfordeler og det som verre er, uten og først spørre folket, da er det greit. Det norske folk må reise mistillit til det politiske Norge og de bør få merke det, de som i SP og alle andre partier som støtter regjeringen i denne saken. Stortinget i dag er en god gjeng med sutrekopper, skulle faktisk ikke tro at flere av dere ikke hadde fått potte-ringen ut av rumpa noen av dere.

Du trengte ikke lete lenge for å finne hyperkorrupte Erna, gjorde du vel 0-iver?
Du fant du fant

«Du får ikke ull av ei ku». Sauer er "ålreite dyr". Norske kommuners kortsiktige gjeld har blitt 15 ganger høyere siden 2008. – Dette minner sterkt om Terra-saken, sier finansprofessor. Stakkars oss alle gjelds- ofret «fårikål»

Oliver Stone betegnet Obama, som en ulv i fåre-klær. Før Sylvi Listhaug (Frp) ble landbruksminister jobbet hun i PR- og lobbyfirmaet First House. Og rekruttere noen derfra, det er å definere Kongeriket Norge som et skamkokt "Fårikål"

http://www.dagsavisen.no/innenriks/listhaugs-hemmelige-oppdrag-for-first-house-1.279122

Det var Erna Solberg som kommunalminister som gjorde Terra saken mulig. Ved å påta seg over En milliard i gjeld tjente Vik kommune 11,5 millionene på Terras plasseringer. For dette fikk Terra hele 10 millioner i kurtasje, og det uten co2 avgift og moms.

http://www.manifesttidsskrift.no/finansterrorisme/

Og så ha Kommunene tomme svømmebassenger. Og det i hele ti år fremover, der vil det være like tomt som det er i Pepret bekhoder og jabbadoer.......
Redigert 25.05.2019 kl 18:44 Du må logge inn for å svare
Nethuns
25.05.2019 kl 19:05 217

Mye av problemet er at folk flest via sin daglige dose "sirkus" fra MSM, som små barn lar seg lure av "dukketeateret". De fokuserer kun på dukkene (les høyre / venstre i politikken), mens de ikke skjønner at det er de samme som styrer alle dukkene, ihvertfall de dukkene som når en viss størrelse, det være seg politiske partier eller interesseorganisasjoner. Splitt og hersk er en velkjent strategi opp gjennom historien og kveget går fortsatt på med begge beina, da historie (virkelig historie og ikke de forfalskningene og løgnene som mange såkalte historikere forer folk med) aldri har vært like interessant som kjendiser (eller hoffnarrer som jeg kaller dem) og annet fjas. Ønsker en virkelig å bli kvalm, er det bare å se på f.eks VG's førsteside, de tar virkelig sirkusdelen av "brød og sirkusstrategien" til nye høyder.

Pål pottetett x96 klovnekommunister har selvfølgelig et system som er uten slike feil å korrigere underveis. Sytemaskiner i jux-96 sofaen har vel det?

Nå ha denne HanDrPepper løsemiddelskadet idioten våknet, og tatt seg et sniff fra lakkboksen....

Du får 50 ro bølger, Mer sender jeg ikke.
HanVann
02.07.2019 kl 21:59 145

Dr Gro er pensjonist.
Ex-landsmoder.
Ro ned.