-Da knakk AP Raymond og MDG Lan OSLO

livecnn
25.05.2019 kl 20:29 395

Raymond Johansen spår butikkdød i Oslo sentrum
Oslo skal bli den første hovedstaden uten et sentrum med butikker.

Tenker vi sier at boligprisene faller med 5% først, så dør barer og resturanter, så stikker svenskene, leiemarkedet går til helvetet..


https://www.nettavisen.no/okonomi/raymond-johansen-spar-butikkdod-i-oslo-sentrum/3423688854.html

Fjerner man parkeringsplassene og har bomstasjoner som gjør handleturen til byen for kostbar så ender Oslo by opp som en by for de som bor i byen og da sier det selv at alle butikkene ikke kan leve av det.
De som bor utenfor byen kjører da til kjøpesentre utenfor byen og legger igjen pengene sine så kan de inne i Oslo sitte og klippe håret til hverandre. Man kan sikkert leve en stund på det også:-))

En litt pussig politikk og stenge ute alle de som handelsstanden skal leve av.
Redigert 25.05.2019 kl 20:53 Du må logge inn for å svare
Truly
25.05.2019 kl 20:57 378

De rødgrønne ser ut til å vinne valget i Oslo,og da våkner kanskje de som har trodd at nedbyggingen av sentrum og bilfiendtlig
politikk har vært kortvarig.
Vil dere virkelig fortsette å bo i Oslo med de enorme problemene der og på toppen få hverdagen ødelagt med bommer og umulige parkeringsforhold!

Livet ikke langt unna Oslo er det gode liv og vi kan ennå kjøre der vi vil,parkere og ikke ha plagsomt mange innvandrere der vi bor.
Selg dyre boliger i Oslo og kjøp mye større boliger en time eller to fra hovedstaden.
Jobber,shoppping,kulturliv og det meste har vi her også.
Ditt valg.
Oskar2
25.05.2019 kl 21:02 366

Kanskje det er tid for å redusere NAV bidrag og ?
Samfunnsansvaret og bærekraften er jo borte så detta går veien til H....t for sosialistene.

Oslo er ikke eneste byen der sentrum kveles. Vi ser det samme skje i Bergen. Butikkdøden er allerede synbar og dette kommer til å gå raskere og raskere. Dette er en utvikling vi kan takke AP for.

Om ikke lenge kan du gå i Strandgaten, puste fjelluft, sykle i tomme gater, men har du behov for å handle noe annet enn kebab, klippe deg eller ha deg et måltid mat, så må du reise til et av kjøpesentrene utenfor byen.

Tragisk at vi har den slags politikere.

Oslo, byen uten sentrum.

Har alltid vært et høl, nå blir det enda verre,

Pestbyllen på nasjonens sjel hovedstaden i kongeriket Norge.
26.05.2019 kl 10:07 276

Trist at ikke innbyggerne ser forfallet, og stemmer ned den sittende byregjeringen.
livecnn
26.05.2019 kl 12:09 245

Hvem et dødt sentrum er ment å være FOR?
Mentor
26.05.2019 kl 12:13 243

Tja, en mulighet er at majoriteten i Oslo ikke ser det dere ser og har en like negativ livsholdning. Når dagens bystyre ser ut til å gå mot seier igjen og 4 nye år med tillit fra byen borgere er det fordi Oslo er på riktig vei. Så kan dere jo blande inn internasjonale trender med butikkdød. Butikker dør fordi mennesker over hele verden handler på nett. Da trenger de ikke dra lenger enn til post i butikk, aldri parkere eller ta bussen og hei, akkurat det koster snart like nye som sendingen i posten. Dessuten kan man si nettbutikkene tjener fett på å ikke ha lokaler eller leie dem. Amazon er omtrent USA's største selskap. Sier det dere noe som helst?

La byene råtne på rot. Det er flertallet av folket som vil ha det slik, og da får de det slik.

Hvorfor skal Oslo sentrum miste så mange butikker bare fordi det er færre biler og p-plasser i sentrum?
Nesten alle varer som selges i sentrum kan bæres i bæreposer og fraktes hjem kollektivt.Møbler,hvitevarer og andre større varer må selvsagt selges der folk får parkert.
Det er mange arbeidsplasser og spisesteder i Oslo sentrum,så de trekker jo folk inn dit.
Mentor
26.05.2019 kl 14:08 226

Oslo sentrum er for turister og de har ikke bil likevel. Dessuten er det nok av utesteder som selger svindyr mat og dyr pils til turistene som er forferdelig dårlig i matte. Vi lokale går mest på Coop og Rema.