Bare prat

 

Noen som skal i kirka i dag se?

leiftiss
26.05.2019 kl 09:21 1208

Storkæll å gå i kirka se

The norwegian church has outplayed its role du

Enig med hønkøtten du. Je tar det faste hedenske retualet mitt med å øfre en geit (fortrinnsvis jomfru, men man vet aldri siden je kjøper døm fra den kurdiske samboeren tell Lelle Tølla), smøre meg inn med offleading, begå offleading i pøstkassen tell leiftiss, styrte en flaske parkett-polish for deretter å kømme tell meg selv utpå mørgenkvesten mandagen en gang gett.
Redigert 26.05.2019 kl 10:08 Du må logge inn for å svare

Hver gang jeg hører en prest, tenker jeg at han/hun er litt dum. Så forstår jeg grunnen: Ingen ungdom med gode karakterer fra videregående velger å studere til prest. Det er et lavt lønnet, overarbeidet og strengt tatt surrete yrke med lav status.

Altså når det kommer fra en ‘hun,’ forøvrig en prestinne, som det egentlig heter, blir jeg automatisk langt på vei enig med PeaceRich. De virker iallefall å ha liten selvinnsikt.

Det andre med lavlønn, overarbeid og surr tror jeg på ingen måte stemmer.

https://www.ka.no/_service/300851/download/id/358309/name/Lønnstabeller+fra+1-5-2017+for+rettsubjektet+Dnk%283%29.pdf

En sokneprest tjener litt mer enn en sykepleier og en del mindre enn en lektor.
Redigert 26.05.2019 kl 11:33 Du må logge inn for å svare

Prester må studere teoløgi i 7 år (ja de har andre bøker enn bebelen i pønsum) og fungerer som ressurspersoner i lokalsamfunnet så vel som teologer og åndelige ledere gett. De utfyller mange viktige røller se: konfirmasjøner, giftemål, begå overgrep, støtte ved dødsfall og som talspersoner for kirken.

Redigert 26.05.2019 kl 11:36 Du må logge inn for å svare

Ja, de har viktige oppgaver. Mitt poeng er bare at når de sier noe om Gud, tenker jeg at det er deres område og jeg har ikke innvendinger. Når de sier noe om andre emner, lurer jeg på hvordan de kom seg igjennom videregående. De har rett og slett en IQ litt under gjennomsnittet.

Hvilke emner tenker du på da FF?
dirken
26.05.2019 kl 11:47 744

Je er en av Guds egne gett.

Ingen kan ta en kjerke som hølder helt kjeft om den etniske rensingen og forfølgelsen verdens krestne gjennomgår på verdensbasis, samtidig som de itte kan bøye seg raskt nøkk frem for å ta Islam, hatets ideologi, i ræven du.

"dialogprest", da har du automatisk tapt. Newsflash: Ja Vesten er bedre enn Østen, det er vi som har hatt rett hele tiden - det er en grunn tell at "flyktning"strømmen går den vei den går. Slutt med white guilt, cetyfaggøts. Vi er bedre enn de andre, white is right!

Prostiprest er de største storkællene. Døm kjøper prostituerte se.

Sykepleierne er blandt de mest overbetalte men likevel de største syterne. Idioter med forbundet i spissen.

For de interesserte i emnet finner du mine godt begrunnede argumenter fra en tidligere tråd på
https://forum.hegnar.no/index.php/thread/27855/view
Redigert 26.05.2019 kl 12:12 Du må logge inn for å svare

-Konfirmasjoner har begrenset betydning
-Giftemål er de ivrig på, og vier både tidligere gifte og samkjønnede
-begå overgrep finnes mest i katolske skjøgekirker og sekter som knutby osv
-dødsfall er imidlertid tilsels riktig,

Å du er itte mye begeistret over kvennfølk du hankatten. Itte ska døm få bestemme abørt, døm må holde seg på kjøkkenet, døm har for høy lønn i omsørgsyrker osv osv.

Gulle gøtt gett se.

Je er opinions leder se

Je er kongen av Norge fordi je snart er ferdig med prosjektoppgaven min du. Etter det så har je sannsønligves høyest utdønning her tell lands.
dirken
26.05.2019 kl 15:08 704

Det er jeg som er den høyeste åndelige lederen i den norske kirke i tillegg til alle andre kirke og eller trossamfunn.
Zorin
26.05.2019 kl 15:17 701

Under halve befolkningen er nå i statskjerka. Ennå færre går i kjerka! Flere og flere melder seg ut. For ælig talt, ingen tror på dette mølet i 2019 lenger vel? Ikke det at det bryr meg, men å bruke søndagen på kjerkefart? Næ. Søndagen sover jeg ut rødvinrusen før jeg tar fatt på champagnebrunchen.
Redigert 26.05.2019 kl 15:17 Du må logge inn for å svare

Ingenting som heter statskirke lenger du
Redigert 26.05.2019 kl 15:22 Du må logge inn for å svare

Enig du. Statskirken ble avviklet i 2012.

Men husk at Zorin med sin kristenkritikk og venstreholdning uansett er å anse som ganske irrasjonell på dette temaet. Se på mangelen av islamkritikk for eksempel. Kritiserer man kristendom så burde man i tillegg kritisere islam 20.000 ganger mer. Hvis ikke er man hyklersk.

Og jeg kan legge til at mye av de strabasene som kristendommen får skylden for kan i stor grad tillegges katolikkene se.

Hva som helst og ikke nødvendigvis politiske emner. Et sted langt utenfor Bodø er det en prest som for fire år siden investerte åtte mill i boligen sin og nå er høylytt overrasket at verditaksten er på bare fire mill. Han skjønner ikke at beliggenhet er av betydning. En annen prest er veldig overrasket over at mennesker kan være homofile, for det er jo unaturlig, sier han. Et tredje eksempel er at prester flest ikke kan forstå at ungdom flest synes gudstjenesten er kjedelig, "for den er jo så viktig". I det store og det hele blander mange prester sammen årsak og konsekvens, og de skjønner ikke forholdet mellom intensjon og konsekvens. De har store problemer med å følge en årsakskjede. De aller fleste er rett og slett litt dumme.

Storkæll å invi stere 8mill i rorbuen din å tro at du skal få samme kvadratmeterprisen som Navfruen på DT i sin imaginære Tjuvhølmen-residens du.

Fredrik er inne på noe, men slike årsaker og konsekvens osv kan vi også si om lærere og skolefag. Å fortelle åttendeklassinger at musikk og nynorsk er viktig kan jeg lett forestille meg ikke er en enkel oppgave.
Big Bangvranglæren hvor ingenting eksploderte skal jeg for biolantes skyld la ligge i dag, det er nok av andre tullete ting som læres, bla i matte.

Yes du. I tellegg har hun bakgrunn fra inter nasjø nal tøppkonsulent-virksomhet i en av de 'big three' du. Tror det er Mckinsey hun har ymtet frempå om.
Zorin
26.05.2019 kl 19:05 731

Hvor kritiserer jeg Kristendommen? Jeg sier som sant er at folk melder seg ut av kirka. Er ikke det sant? Ellers så har vi vel en form for statskirke i det at Kongen fortsatt har bundet seg og familie sin til kirken.
26.05.2019 kl 22:24 714

Nei gi deg, da vet du ikke hva en sykepleier tjener og hvordan de jobber. Hva ville du si til å jobbe kvelds- og nattevakter, søn- og helligdager, året rundt. Hvis du har små barn, hvordan få det til å stemme med vaktene. Forstår så godt at sykepleierne slutter
og tar seg andre jobber.

Stella, joda jeg tror jeg har litt oversikt. Påpek heller hva jeg sier som du mener er feil.
Setningen om at de har småbarn er forøvrig preget av den moderne innstillingen om at det er en selvfølge at begge foreldrene må jobbe så den gidder jeg ikke kommentere du.
27.05.2019 kl 10:54 694

Hvem unge par har så mye penger at bare en kan jobbe? De skal ha hus, innbo, kanskje bil for å komme på jobb, Kanskje de har eller vil ha flere enn ett barn også?

Kanskje de skal leie hus, ha mindre hus, billigere bil eller rett og slett senke kravene og kanskje forstå at ikke husmorrollen slett ikke er så dum likevel?

Her er jeg enig med Stella. Kanskje går det an i utkanten å leve av én inntekt, men i byene er det ikke mulig. Selv en liten bolig er dyr, dessuten kommer bompenger (ev. buss/trikk). De fleste foreldre ønsker også å kunne gi ungene en sykkel, la dem være med på turn osv. Det trengs to inntekter. Dette er også fundert i forskning. Aleneforeldre er overrepresentert blant de fattige.

Så er jeg også enig med Stella i at sykepleierne fortjener høyere lønn. I årets lønnsoppgjør fikk de innvilget et gammelt krav, nemlig 500 000 etter ti års ansiennitet. Jeg synes ikke det er allverden, men et stykke på vei er det uansett. At kravet ble innvilget, kommer av at det er sykepleiermangel. Myndighetene ønsker å bedre rekrutteringen til yrket. Det viser seg at import av sykepleiere ikke er en suksess.
27.05.2019 kl 11:48 682

Bra at du er enig. Hvorfor tror du at det er så mange som slutter i sykepleieryrket, og finner seg en annen jobb? Det hadde de
de vel ikke gjort hvis de hadde vært fornøyd med lønn og vilkår i sitt yrke? Hva gjør en for å få folk en trenger og er fonøyd med, til å fortsette i sitt yrke?

Du har rett. Sykepleiernes lønn bør settes kraftig opp. De gjør dessuten en fantastisk jobb.

Dere er nok blant de som tror vi har gratis sykehus i Norge gett.
Korsar
27.05.2019 kl 12:36 667

Her vert je bekjømra over frekvensen av borgerlige bekjømringer gett:
Je føretrekk overfladiske og prangende storkæller som itte viser tegn til pengeproblemer, og helst bære snakker om kvinnfølk, drekking og flotte biler se
Og skandaløse holdninger og opptredener hvis mæinn itte ligger rett ut da.
Gud velsigne Vårherre og Roar.
Je vil itte høre fornuftig prat her, dette er mitt alternativ til asyl du. For her kæinn je leve som ekte storkæll og itte som en fornuftig gulrotspiser.
Gett
Redigert 27.05.2019 kl 12:36 Du må logge inn for å svare

Greit Korsar! Jeg er på utkikk etter en bra veteranbil når sjansen byr seg! Den må (MÅ) selvsagt være av amerikansk opphav du.
Det finnes svært på unntak, om noen.
Korsar
27.05.2019 kl 12:55 660

Intressant du, kætten!
Håkken type amcar tenker du på da?
- sedan
- cab
- 2-seter eller 4-5?
- originaltilstand eller rehabet/ombygd?

Je vet æillt om biler og kæinn finne din drømmebil hvis du bære vet å du ska ha se

PS: Her er et av de mer interessante kjøp for tiden: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=147872798
Redigert 27.05.2019 kl 12:58 Du må logge inn for å svare