Dagens tema

 

Statsministerens ektemann setter pengene sine i bompenge-Norge


Min kone og jeg flår det norske folk som bare rakkern. Jeg har også et firma som tjener rått på å kidnappe deres barn. Folk i Norge må være hjernedøde om de fortsetter å stemme på oss som har delt opp den norske forvaltningen i masse privateide aksjeselskaper som VI og våre venner eier, og selvsagt har vi store aksjesposter også i strømselskapene og smartteknologien som vi dreper dere med. Og jeg har ikke nevnt en gang 5G. Den kommer vi til å tjene milliarder på!

Og det kan vi fortsetter å gjøre fordi dere er så dumme at dere stemmer på oss uansett hvor mange forbrytelser vi gjør mot dere, og uansett hvor mye bompenger vi klarer å skvise ut av dere. Det er grunn til at VI feirer 17. i Norge. Det er for å holde Grunnloven i livet til de dumme treskallene deres, selv om den bare var i bruk noen uker på 1880-tallet før vi innførte piratlovene og begynte å kalle Stortinget den norske skuta, og etablerte maritim lov for å kunne dra på plyndringstokt i Norge for å rane DERE, og det har vi gjort helt siden da, og kommer aldri til å stoppe før dere slutter å stemme på oss og innføre folkestyre i Norge.

Dere har heller aldri skjønt at alle Stortingspartiene i virkeligheten bare er ETT sjørøverparti som jobber til inntekt for partienes eiere og utøvere og "vårt" næringsliv i samarbeid med våre internasjonale Bilderbergsamarbeidere, hvor DERE betaler regningen.

Det er godt at vi har Dagbladet og hele det norske etablerte media propagandamaskineri på vår side for å skjule alle forbrytelser vi gjør mot dere, og kamuflere dette ved å skrive masse løgn om at vi politikere er uenige oss imellom, mens vi sitter på bakrommet og skåler og koser oss mens vi planlegger de neste forbrytelsene og ranene av deres rettigheter og penger! Samtidig sørger vi også for at EUs næringslivsregjering får lov til å bestemme alt som skal skje i Norge økonomisk og politisk, slik at vi over tid bli kvitt dere, og kan stjele ALT av Norges trillioner dollar av olje og gullverdier!

Vi har satt opp hele det politiske systemet som et troverdig skuespill for å få dere til å stemme på oss, og hver gang dere gjør det, gir dere oss deres tillatelse til å gjøre mot DERE akkurat hva VI VIL og har behov for. Det er derfor vi har opprettet lukrative gullgruver som kalles bompengeselskaper til inntekt for oss SELV. Så tusen takk for at dere stemmer på oss og fyller våre bankkontoer med deres skatte- og avgiftspenger.

Vi styrer alt sammen med våre Bilderbergvenner i utlandet. Snart tar vi med oss skuta til Brussel hvor vi, sammen med EU og NATO, har sørget for at vi lever i 5G-fri sus og dus. Kontorene våre står klare i Brussel for å drive den norske skuta derfra, og så kan dere har det STRÅLENDE i VÅRT skatteinnkrevingsparadis Norge.

Husk å stemme på oss i neste Stortingsvalg så vi kan fortsatt stjele pengene deres!"

Vennligst del med venner og kjente - vi blir regelmessig hindret av fb i å dele våre innlegg og artikler.

Null iver
96 steigan BLITZ sur dritt norge down usa
Jeg leser ikke innlimingene dine

Kan du forklare, hva du vil x96 klownPål steiganlink dagblakommunist?

Det er flere, som er pepret godt og grundig i dette i bekhodet sitt enn denne. HanDrPepper..

Dere har heller aldri skjønt at alle Stortingspartiene i virkeligheten bare er ETT sjørøverparti som jobber til inntekt for partienes eiere og utøvere og "vårt" næringsliv i samarbeid med våre internasjonale Bilderbergsamarbeidere, hvor DERE betaler regningen.
Redigert 26.05.2019 kl 16:07 Du må logge inn for å svare

Husk å stemme på oss i neste Stortingsvalg så vi kan fortsatt stjele pengene deres! Glem ikke både DAB- radio og Troms og fylke sammenslåingen det var et unikt folkekrav, fra grasrota. Og denne rota, er godt nede i utedassen her sjaman klovneriket Norge "folkestyre" mad in noway. https://www.facebook.com/1257163091078768/posts/2066486180146451/

Redigert 26.05.2019 kl 16:14 Du må logge inn for å svare

Kommer dere til kort med gemalen til Erna, glem ikke APe mann og arbeidsmann Jonas Gørra Støra står klar sammen med Bekhoder av hel og halvtullinger, av egen og fremmedartet opphav for å overta.

Kunne vi hodekappet alle kommunister i Norge, så ville Norge blitt et fredelig paradis igjen.

Pottetrent x96 blitz sytekommunist, hør her.
Du kan klage på gemalen til Erna, ok. Jeg kommenterer det ikke. lol
pål gammelkommunist x96 steigan kan vel skrive norge dritt usa down helt klart. Null iver, ikke dabatt. Link Akp down usa Skambodchia steigan da. pensjonistsurkommunist lol

Oliver Stonheg
I dag kl 16:45 5
Kommer dere til kort med gemalen til Erna,

Ap sota prøver å peke på syria. Liksom at syrere er ille
NEI du lytter til produkter av AP norge, og mange har fått nok. AP sota får ALDRI nok islam, det er greia.

Du er imot ytringsfrihet,politisk frihet, religions frihet og later til å ha sans for straffemetoder vi vanligvis forbinder med sharia infiserte land og terrorgruppen IS. Jeg er sikker på at IS har lignende fremtidsvisjon som deg for når alle, etter deres syn, religiøse vantro og politiske motstandere er ryddet bort.

Taqqjaabbas endelig en iranimambortforklarer som kritiserer islam.
Redigert 26.05.2019 kl 17:45 Du må logge inn for å svare