Et mareritt av en aksje


Vurderer å ta tapet!! Snart 30% i minus og ser ikke ut som den har tenkt å snu med det første.For en tabbe å røre denne aksjen.
thepower
27.06.2019 kl 08:25 1038

Odabele Salah, if you sold why do you bother coming on here?

You ain't sold sheet boy. You is fully loaded at 9kr
Salah
27.06.2019 kl 08:36 1027

Jeg har skrevet det før men kan godt gjenta. Jeg misliker shorting, da det kun har til hensikt å ødelegge og burde vært forbudt. Jeg kan ikke se meg selv i speiliet, hvis jeg visste at jeg hadde gevinst på andres tap. I tillegg vet jeg faktisk ikke hvordan man shorter, flaut men sant.

Fordi han ikke vet hvorfor kursen skal ned. Slenger kun ut påstander uten begrunnelse.
Salah
27.06.2019 kl 08:44 1018

Den enfoldige kan heller ikke lese, dette er bare trist.

Det er stor forskjell når en har aksjer og har solgt ser en tydelig.
Salah
27.06.2019 kl 09:00 992

Er du så dum? Hjelpes! Det var skrevet for 7 måneder siden og jeg solgte i mai, altså er det 5 måneder i mellom. Du skriver nå at jeg har vært positivt frem til mai? Sånne som deg må be om hjelp.
Redigert 27.06.2019 kl 09:01 Du må logge inn for å svare
Salah
27.06.2019 kl 09:02 1010

En ny dag der ledelsen gir totalt faen i sine aksjonærer. Ledelsen fra helvete fortsetter sin vendetta.

En ny dag der Salah spammer tråden. Hakk i plata. Har ingen interesse i aksjen. Er rævkjørt av ledelsen. Fobiene rasene gjennom knollen.....
Salah
27.06.2019 kl 09:10 1005

Hvis du ikke engang forstår hva du skriver, så er det ikke håp!

El Gringo
I dag kl 08:56
29
Det er stor forskjell når en har aksjer og har solgt ser en tydelig.

Men Salah, selv om du ikke kan shorte, og det skal ikke hvem som helst gjøre, så har du altså hevdet at du ikke kan dette lenge. Da kan jeg fortelle deg at du har helt feil oppfatning av hva shorting er. Det er i prinsippet det samme som å selge en aksje, med unntak av at du selger en aksje som andre eier. Hos de fleste aktører på tradingplattformer kan du etablere avtale om at du skal få shorte, og du etterspør så lån av antall aksjer du kan tenke å selge fordi du tror de skal falle.
Dette er ikke noe som helst annerledes enn om du satt på aksjene selv, syntes gevinsten (eller tapet som i ditt tilfelle i mai) var stort nok og ville kvitte deg med aksjene for ikke å bli med på ytterligere fall. Da kan du si at det er like skittent av deg å selge aksjer som du eier til noen i mai med den klare forhåpning/forventning at de skal falle videre. Tenk på stakkaren som kjøpte aksjene dine du da solgte!! Du har lurt vedkommende. Men det er altså det samme du gjør ved shorting. Ulempen er jo da at du har solgt noe som ikke er ditt og må kjøpe de tilbake en eller gang for tilbakelevering av lånet. Dersom aksjen faller har ingen tapt på det, og det er ingenting lugubert. Tvert om, den som shortselger får gevinst, og den som låner ut får utlånsrente. Hvis det ikke ble shortet ville ingen tjent....
Din mistillit til shorting går nok helst på at store aktører kan kjører ræva av små aksjer om man vil og bruke det spekulativt til å presse kurs. Det er selvsagt mulig at har skjedd i Archer, men slik volumet er for tiden, kan vi konkludere at det ikke er mye shortaktivitet som presser....så slapp helt av om du velger å shorte.
Shorting er også en veldig smart ting å gjøre for en balansert investor mange ganger, kort og godt for å balansere risikoen i en portefølje. Både små og store kan, og bør kanskje gjøre det når markedet er noe usikkert. Da veksler man fokuset på hva man tjener på.
Så bare short Salah, med god samvittighet. Man kan faktisk ligge både short og long i samme aksje og velge gevinst vekselvis.
helbru
27.06.2019 kl 09:42 975

Hvem er det som gidder å kommentere en aksje ca 25 - 50 ganger om dagen, dersom man har solgt aksjen!

Dette er kun et spill fra Salah sin side, som enten har gode grunner til å snakke ned prisen, eller har kjøpt aksjen på et høyt nivå!!
En annen mulighet er kanskje at man aldri har eid en aksje, men er kun sykelig opptatt av å kommunisere på nettet.

Ikke en gang har det kommet saklige begrunnelser som støtter hans påstander om udugelig ledelse etc.

Jeg og flere med meg, har stor tro på denne aksjen, og håper resultat og tildeling av nye kontrakter vil bidra til dette. Helt avgjørende nå er om oppgangen allerede kommer over helgen dersom Kina og Usa blir enige om i allefall en reduksjon av handelskrigen..

Så får slike som Salah holde seg vekke fra denne tråden med sine negative anekdoter! Gjør som andre tenåringer, bruk tiden på PC-Spill i stedet, -så får vi andre mer interesante og fruktbare diskusjoner!!!!

Regner vel med at Salah vil kommentere NOK EN GANG ETTER DETTE!! Han klarer bare ikke å unngå negative oppgulp!!!

Kan føye til at det tar 5 minutt å finne ut av hvordan man kan shorte dersom man kan lese hos de fleste handelsleverandører. Prøv det, Salah. Du kan lese?

Salah, for over tre uker siden skrev du:
"Det er nå snakk om noen få uker, så vil ledelsen ha klart sitt neste delmål, få kursen ned til ATL. Litt konsolideringen på veien selvsagt også etter at ATL er oppnådd. Da vil de komme med emisjonen og kursen vil nå deres mål, 50 øre til 1 krone."

Hvor mange uker er "få uker"?? Du skrev dette den dagen aksjen var på 3,87. Nå ligger vi 25% høyere og noen av oss fikk 25% gevinst - uten shorting bare renspikket kjøp og deretter salg, f.eks på 4,93, som meg. Skal jeg skjemmes som lurte noen til å kjøpe mine aksjer til 4,93, der jeg antok at de vil gå på et umiddelbart, kortsiktig tap?
Men, poenget er, aksjen burde gå vesentlig under 3,87 pr i dag for å nå 0,5-1 krone på få uker! Snart 4 uker er gått, den går motsatt. Hvorfor kan man ikke stole på hva du sier? Hvorfor skal vi være ofre for slike løgner? Er det verre synd å være en sjefsløgner enn å shorte? Tenk på de du har forledet til å vente på kjøp til 1 krone, de har tapt 25% på unngått gevinst så langt. Jeg måtte tenke selvstendig og unngikk dine grunnløse påstander heldigvis.
Men hvorfor må vi få disse løgnene servert?
Redigert 27.06.2019 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
Salah
27.06.2019 kl 09:59 947

Jeg skal svare på alt dette, så fort du tar for deg alle de som har lovet oppgang i måneder, som har vært ren løgn. begynn med de og når du har fått de svarene, så skal jeg svare deg. Du kan begynne med P_Invest og Dansken, for det er vel ikke slik at det er andre krav til de som lover oppgang enn de som lover nedgang?

PS! Ledelsen har som kjent ikke handlet 1 aksje av egne milder i hele 2019, så de synes tydeligvis at kursen er alt for høy slik den er nå.
Redigert 27.06.2019 kl 10:01 Du må logge inn for å svare
Pirato
27.06.2019 kl 10:00 946

Blå tall idag. Jeg tror ikke vi får se mer av Salah idag. Når sola skinner forsvinner han. Han trives best med hodet opp der sola aldri skinner.
danm
27.06.2019 kl 10:10 918

Det er et sygt menneske vi har med at gøre. Det er ikke normalt, at man bruger al sin vågne tid på at baisse en aktie. Vi ser lignende eksempler på andre aktier og det har stået på i årevis. Forfærdeligt, men sandt.
helbru
27.06.2019 kl 10:13 911

Haha, ler meg ihel, det tok bare noen minutter så var Salah tilbake!!! 160 innlegg/svada i Juni bare på denne tråden,,. Gud hjelpe....
helbru
27.06.2019 kl 10:22 901

Hva vet du om ledelsen har kjøpt aksjer, eller ikke, og en ledelses fokus skal vel være å drifte et selskap, og gjøre det attraktivt for aksjonærene!
Så er det andre utenfor stående ting som kan påvirke aksjen, slik som den globale situasjonen er akkurat nå...

Alt går i sykluser, det er bare å ta frem hvilket som helst chart de siste 20 årene. Så vil tiden vise om vi er på vei ut av den lave trenden vi har hatt nå eller ikke..

Nei, Salah, jeg begynner med deg, fordi du simpelthen er den som har den største løgnen og mest å forklare! Du er lengst unna dine lovnader. Dansken har et par ganger ropt at 6-tallet er her snart. Jeg har hørt på ham og hittil tjent 25% under denne ropingen. Din roping ville påført meg tap om jeg valgte å selge mine aksjer, evnt gå short, som i praksis ville blitt det samme. Nå er aksjene i stedet opp igjen og samtidig tok jeg en trade som er solgt.
Så, siden du er den som har tatt aller mest feil, bør du svare først for deg, det er rett og rimelig. Du har påført mest skade og må rydde først. Jeg venter!

Men det er prisverdig at du har lovet å svare.

Og jeg kan jo spørre P_Invest og Dansken også. Når mener dere at aksjen gir 6-kroningen i sikte. Straks dere svarer på det, kommer uansett Salah med alle sine svar. Det har han lovet, og det ville jo vært flaut å lyve når Salah selv er så sterkt kritisk til alle andre som "lyver" om at aksjen vil trekke oppover til 6-tallet....

Jada, jeg vet at det tydeligvis er begrepsforvirring på hva løgn er ute å går her, men det er en del av morsomhetene:)
Redigert 27.06.2019 kl 10:30 Du må logge inn for å svare
Salah
27.06.2019 kl 10:38 887

Hvis ledelsen kjøper er det vel meldepliktig? Fint hvis du forklarer meg hvorfor et kjøp fra ledelsen ikke er meldepliktig.
Pirato
27.06.2019 kl 10:42 877

Han kunne vært en interessant case (nutcase) for psykologer. Liten tvil om det.
helbru
27.06.2019 kl 11:05 873

Stakkars, det vet vel alle! Men, det skjer vel ikke daglig, de har vel andre ting å holde på med? Og, som du sikkert vet, er det ikke lenge siden Fredriksen selv var inne og handlet! Men, hva har det for betydning for mannen i gata om ledelsen kjøper og selger poster? Mener du de skulle handlet som Vollvik?

Det er resultatene og kontraktene som gjør bruden attraktiv, og tviler på på om Fredriksen & Co er istand til det....

Venter på svar, Salah. Ta deg god tid til et fyldig et i lunsjen nå!

Nei, det ser ut som du ikke forstår nei. Det har du helt rett i. Sei ifrå om jeg skal bestille time til deg.
Salah
27.06.2019 kl 11:29 870

Bare å be om utfyllende svar fra de som har holdt på i månedsvis og hausset om hvor høyt vi skal. Dansken og P-Invest er to av disse. Deretter så skal jeg svare deg.
wfalcon
27.06.2019 kl 11:58 855

Det sies at "Vi alle har like mange timer i et døgn, noen mennesker bruker disse bedre."

Og Salah du er i alle fall ikke en av de ovennevnte.

Tiden er ikke-refunderbar så bruk den på noe nyttig, Salah.

Det du holder på med her, gir ingen mening. Liker du ikke Archer eller ledelse i Archer, så anbefaler jeg deg å holde langt unna disse og ha det gøy. Her på Archer tråder, noen tror Archer skal opp og noen tror den skal ned men alle har en ting til felles og det er at alle hater Salah sin pissprat døgnet rundt.

Salah, du har størst avvik i hausse/baisse-koret og mest å svare for, ergo bør du være mann eller kvinne for å gi et godt svar for alle til å bli vis.

Danm, og P-Invest, dersom dere svarer greit på hvorfor Archer ikke ligger på ca 6 kroner nå, så kommer Salah med særs gode svar på når Archer kommer til 0,5-1 krone og hvor mange dager eller "få uker" det er til. Dette er nyttig for alle å vite:)
Salah
27.06.2019 kl 13:11 821

Regner med at ledelsen er godt fornøyd i dag også, nok en dag der deres vendetta mot sine aksjonærer lykkes.

Salah, etter det jeg hører fra Danm og P-Invest så sier de at Archer ikke har nådd 6 kroner enda fordi markedet ikke har evnet å endre fokus fra at oljeservice er bunnløst til at det faktisk er noenlunde levedyktig enda. De sier at det er miljø som nå begynner å snu. Archer er en del av den ekstreme totalindustriskuta som tar litt tid å snu, og at man kan risikere å måtte vente over sommeren før volumer nok kommer til aksjen og får trukket den på nordsiden av 6.
De mener også at man bør kjøpe den om vi ser lave 4-tall igjen.
Jeg synes det var plausibelt og greit svart! Så da gjør jeg det:)

Din tur!
Salah
27.06.2019 kl 13:27 802

Merkelig at ledelsen ikke kjøper tungt, alt er jo rosenrødt. Eller er det kanskje ikke slik og at de vet hva som vil skje fremover......say no more.

Salah, nå må du svare på 0,5-1 på "få uker" og annet du skulle.
Forøvrig kan selvsagt ikke ledelse gjøre handel dersom de vet hverken det ene eller andre som vil kunne skje i nær fremtid og har kurspåvirkning.
Jeg kan opplyse om at ordrebildet i Archer er sort sett maskinelt basert for øyeblikket. Dersom du flytter en mindre ordre opp mot beste selger, ryker ordre der oppover umiddelbart, eller det legger seg en mindre ordre (realtivt til din ordrestørrelse) et halvt til ett øre foran deg, så være obs. Det er satt programmert ordreoppfølging nå på Archer.
Salah
27.06.2019 kl 13:40 799

"Forøvrig kan selvsagt ikke ledelse gjøre handel dersom de vet hverken det ene eller andre som vil kunne skje i nær fremtid og har kurspåvirkning." Det er selvsagt helt rett og måtte det være grunnen. Det gjelder dessverre ikke for hele 2019, da de har hatt alle muligheter i verden, uten å kjøpe, noe som er mildt sagt foruroligende.
Redigert 27.06.2019 kl 13:41 Du må logge inn for å svare

Salah har verken evne, vilje eller viten til å svare. Han har kun interesse av å slenge ut ubegrunnede uttalelser.....

Salah, jeg venter på svar, jeg har målbrakt dansken og P-Invest sitt synspunkt.
Forøvrig har jeg en forståelse av at ikke overdrevent mange i ledelsen av Archer har overdrevent med ledig kapital som de ønsker å ha i aksjemarkedet. Noen der vet jeg har vært glad for ikke å ha aksjer i hverken Archer eller annen oljeservice siste 3 årene. Fredriksen forventet bunn rundt 10-12 kroner...
Kan hende det er tiden nå, men tidligere i 2019 har ikke vært det rette for omtrent noe som helst selskap innen oljeservice. Så "ledelsen" har nok gjort et klokt valg ved å holde på sine få slanter inntil i dag...selv om det ikke er helt riktig da noen handlet høsten 2018 - til god timing trodde de, men markedet ville det annerledes.

Men svar må komme!

Da må jeg nesten konkludere at Salah er feig og ikke tør å forklare seg.

Blir jeg da også nødt til å trekke opp for å handle rundt 4,70 før aksjen tar av?

Salah tørr aldri gi et begrunnet svar, garantert. Vurderer å legg inn kjøp på 20k som ble solgt rett under 6 tallet. Er fullastet men litt til går fint. :)

Volumet er fortsatt svakt i aksje, men ikke som på lavmålsdager tidligere i uken. Tror kanskje man kan ligge og fiske noe enda uten å matte gå på beste selger.
Jeg har askeptert litt midt på 4,6-tallet i dag.
Salah
27.06.2019 kl 17:26 717

Regner med at ledelsen unner seg en ny feiring i morgen. En ny uke der de klarer å holde luftslottet intakt og de indoktrinerte lever fortsatt i god tro. Får håpe at de snart sender noen blomster til disse, makan til standhaftighet mot å ta virkeligheten innover seg er prisverdig og skremmende på en gang.

Du kveder og kveder og får ikke sagt noenting mer samme hvor mange bokstaver du skriver, Salah. Du har liksom bare tomhet å komme med?
Kunne du snart beskrevet dine fakta og svart på hvorfor jeg ikke får kjøpt meget lavere enn 3,87 som vi var på for snart fire uker siden? Da skulle aksjen rett ned til 0,5-1 sa du. Jeg tok virkeligheten innover meg og kjøpte en hyggelig trade med snitt like over 4. Solgte i virkeligheten på snitt 4,93. Det var skremmende god avkastning. Hva gjorde du? Satt helt stille og håpet at aksjen skulle dale og fikk ikke tatt virkeligheten innover deg? Det synes jeg er litt skremmende....