Kapitalmarkedsdag 6.juni


Element ASA: Invitasjon til kapitalmarkedsdag
IKKE-INFORMASJONSPLIKTIGE PRESSEMELDINGER
Newsweb
OSLO, NORGE 28. MAI 2019 - ELEMENT ASA INVITERER AKSJONÆRER, INVESTORER OG ANDRE INTERESSENTER TIL EN OFFENTLIG KAPITALMARKEDSDAG TORSDAG 6. JUNI 2019. Sted: ProCorp, Dronning Mauds gate 3, Oslo Dato: Torsdag 6. juni 2019 Tidspunkt: 09:00 - 11:30 Presentasjonene vil bli avholdt på norsk og engelsk. Presentasjonsmateriellet vil bli offentliggjort klokken 07:00 CET / 08:00 Oslo og gjort tilgjengelig på www.elementasa.com. Vennligst registrer din deltagelse innen mandag 3. juni 2019 på ir@elementasa.com. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Thomas Christensen Styreleder E-mail: tc@procorp.no

AMI. sier ikke mer

Forrige kapitalmarkedsdag endte jo godt.

Det blir spennende å se om denne TC har mer troverdighet enn Knoll&Tott.

Og om noen stiller...

nopetter skrev AMI. sier ikke mer
Om noen kjenner noen analytiker eller person med mye penger - inviter de gjerne på KMD :)

Haha. Morsom du. Ingen fra det etablerte investor/analytiker miljøet i Norge som vil ta i ELE. Ikke engang med en ildtang.

de kan kalle dette hva dem vil, er closure planen i box så kommer adex om ca 1 mnd når den er ferdigbehandlet i byråkratiet

Om closure plan er i boks, så hadde det vært meldt. Børsnoterte selskap skal melde kursdrivende info uten ugrunnet opphold - og "vi vil vente til KMD" er ikke godkjent.
Forventer heller info om:
- oppdatert roadmap, med faste frister som selskapet KAN levere til - f.eks. AMI : AdEx innen 1.september, prøveproduksjon innen 1.januar, børsnotering basert på oppdatert DFS innen 1.april 2020, eller noe sånt.
- info om hva de gjør videre med kryptobiten.
- info om mulig finansiering i fremtiden - droppe ABO vil de, så vidt jeg har forstått, men hvordan skal selskapet finansieres frem til det er cash positive? Lån? Obligasjoner? Emisjoner? Slikt.
tuja
28.05.2019 kl 12:04 643

Undres hvor stort hopp opp i kursstigen man kan forvente med en positiv melding rundt AMI? Pr i dag er vel selskapet priset kun til kontantbeholdningen?

der tar du feil

denne planen er bare en godkjent plan som kommer utenfra byråkratiet, i dette tilfelle fra en egen arbeidsgruppe sammensatt av indianerne og sikker andre. byråkratiet/politikerne skal ferdig behandle denne og utstede lisensen etter å ha gjennomgått at alt er på plass og godkjent

Korrekt. Det er kun en del av en større pakke.

Tja, nå skulle jo konsernet til 20,- med ny revisor, noe den nesten klarte, så den burde vel gå til 100,- med AMI.

Må vel justeres noe, da det er trykket opp noen fantasillioner aksjer etter det skjedde, men 50,- bør være innafor.

Ikke at jeg tror det skjer.

Redigert 28.05.2019 kl 12:17 Du må logge inn for å svare
Cph2500
28.05.2019 kl 12:30 577

Jeps nu kører toget stærkt ??
?
???????????????????
28.05.2019 kl 13:10 542

Har sagt det før, men kan gjerne gjenta det. Bekreftelsen på at Ambershaw kommer i gang vil ikke føre til noen langvarig kurseksplosjon slik jeg ser det. Så lenge ABO er inne i bildet vil det alltid være som en kursdempende faktor. Men sannsynligvis blir vi fortere ferdig med ABO når den tid kommer.

Her er metoden som virker og som burde blitt iverksatt i dette selskapet for minst 6 mnd siden

Ledelsen i Dolphin Drilling blir sagt opp. Det varsler selskapet i en børsmelding tirsdag.

Toppledelsen er ansatt i Dolphin Drilling Managment as. Det er de ansatte i dette selskapet som blir sagt opp.

Blant de som må gå nå er administrerende direktør Ivar Brandvold og finansdirektør Hjalmar Krogseth Moe. De to har en oppsigelsesperiode på seks måneder, mens de øvrige har en periode på tre måneder.