Spørretime på Stortinget

Jomma123
29.05.2019 kl 11:33 262

Har nå sitti her og hørt på spørretimen på Stortinget. Det som slår meg er hvor mange av de som spør møter seg selv i døra.
En har de grønne som er mot bommer. Samtidig er de mot vei. En har SP som er mot at børsen skal selges og beskylder regjeringa for det samtidig så var det Stoltenberg med støtte fra SP som gjorde børsen privateid i 2001 så de bestemmer selv hva de vil.
Hva er det med de politikerne som i sak etter sak stiller kritiske spørsmål de selv har vært med og vedtatt i sin tid i regjering ?
Har de så inn i hampen gullfiskhukommelse?

Latterlig hele greia.... Dæven itte rart politikerforakten vokser her i landet med sånne på Stortinget.
emigranten
29.05.2019 kl 11:48 255

Sålangt gjelder bompengesirkuset innser nå ledende partier, at det er alvorlig fare for at stemmene går til ensakspartiene. Stortinget har vedtatt finansieringen av infrastrukturen og det forsåvidt ikke noen som kan fraskrive seg ansvaret. Kommunevalget kan ende opp i et skred av tapere i etablerte partier.
For Frp, som er gisselet og skyteskiven i saken, er dette lite hyggelig. Det koster å være i regjering, slik statsministeren nå setter foten foran løsninger.
Det annonserte krisemøtet bør nå gjennomføres.
Fjordgubben
29.05.2019 kl 11:55 252

Det verste er når «alle» partier hamrer løs på FrP pga at det er for mange bomringer, når alle partier utenom FrP stemmer ned absolutt alle forslag fra FrP som kan kutte i antall bomringer.

Og så blir man forundret når det dukker opp folkebevegelser med bare EN sak på programmet, se på UK der et helt nytt politisk parti oppnår nesten dobbelt så mange stemmer som parti nummer to, og det på bare 6 uker!!!

At forakten for politikere har nådd rekordnivåer er sikkert.
Blåveisen
29.05.2019 kl 14:20 237

Det er en merkelig retorikk å kritisere det eneste partiet som faktisk har prøvd å gjerne/redusere bompenger,Frp.
At de har prøvd og ikke fått flertall viser at demokratiet fungerer,for alle de andre partiene står for bompenger.
De mange velgerne som nå reagerer mot bompenger har selv,i stor grad,stemt på bompengevennlige partier!

Frp kunne gått ut av regjeringen i protest,men da ville bompengene fått flertall sammen med venstresiden og blitt enda høyere.
I opposisjon vet Frp hvor lite det er å oppnå,så de velger å bli nedstemt i regjeringen og på Stortinget og påvirke politikken innenfor regjeringen.

Ensakspartiene aner ingen hva vil stemme i andre saker enn bompenger,så hvorfor gi sin stemme til partier som ingen aner hva de vil stemme for eller imot?
Frp stemmer mot bompenger der de kan,men sikrer lavere utgifter i regjeringen enn utenfor.
Fluefiskeren
29.05.2019 kl 14:30 230

Jomma

Er det ikke fint da? MPG vil ikke ha bompenger. Nye veier trenger vi ihvertfall ikke før man klarer å vedlikeholde de vi har. Det er også groteskt å bygge nye veier for å spare tre minutter. Sist jeg så på kartet så det ikke ut som at Norges areal var økt heller. Nei, gi oss gode hovedveier og unngå å gjøre enda flere voldtekter av naturen.
Winston Smith
29.05.2019 kl 15:03 221

"Gode hovedveier"?


Ja du mener de motorveiene man skulle ha bygget for flere tiår siden mellom de største byene, og som man ikke har bygget fordi man har brukt alle melkeku-kronene fra bil og bilbruk til alt annet enn veier?

Ja det må være det du mener.
Redigert 29.05.2019 kl 15:04 Du må logge inn for å svare