NAS går de over ende eller hva

Fred55
29.05.2019 kl 11:54 257

Er jo sånn at alle er negative til NAS. De trenger ikke sende frem BK for å stype videre. SAS sjefen sine uttalelser i dag er heller ikke lystig lesing. Analytikerne har sin oppfatning og NAS selv ingen oppfatning.Mulig det er det beste.
Denne sommeren kommer nok noen fly selskaper til å gå over enda. Hvem det blir er selvsagt usikkert men absolutt hele bransjen sliter. Om en kan si unntak så er vel KLM/air franche med sitt lav pris selskap er de som er vært mest forutsigbare og har flere strenger å spille på. De andre ser ut som de har fokusert på vekst vekst og billige reiser. Bygge seg store. Er nå for mange som har gjort dette og alle sliter. Nevner raianair, esyjet, NAS ++++

Sånn sett er det nok klart at noen vil falle fra og noen vil slå seg sammen. Hvor NAS havner oppe i denne smørjen vites ikke. Men tror nok de som er raskest ute og finner løsninger er de som vil klare dette. NAS og SAS sammen er vel ikke tillat av konkuranse tilsynet. Samtidig vil nok ikke NAS rote seg bort i ett selskap som har slike fagforeninger som SAS for mange for streke og ikke minst dyre.

Å følge kurs utviklingen til NAS nå er kun dekkende av tragisk bare de siste ukene har den rast rundt 20% Uten noen som helst form for nyheter. Kun marked innen fly og børs generelt har trykket den ned. Tror ikke mange vedder mot meg om jeg sier vi skal ned på 20 tallet. Spørsmålet er hvor langt ned vi skal 25 ? eller lengre ? Om det er noe i aksjene til Kjoserne sitt selskap og at de er belånt rykte sier alt fra 30 til 40. Om det er ned mot Kr 30. Vel da skal vi langt ned jævla langt ned og Kjos med familie har tapt i NAS og er ute. Logger av tar ferie og ser i neste uke. Tapet er allerede stort men håpet er der enda :-)