"Iran flytter sitt land stadig nærmere våre tropper"

Slettet bruker
MUMLE 30.05.2019 kl 05:30 566

USA slår alarm:

«Iran bruker sitt territorium til å trakassere våre fredelig stasjonerte tropper,» sa den amerikanske sikkerhetsrådgiveren John Bolton. «Noen av landets grenser har kommet farlig nær våre soldater – nesten på skuddhold. Iran må slutte å gjøre dette med en gang!»

https://www.derimot.no/usa-slar-alarm-iran-flytter-sitt-land-stadig-naermere-vare-tropper/
Slettet bruker
30.05.2019 kl 05:31 565

Den amerikanske marinen er også berørt av Irans aggresjon. «I forrige uke var våre hangarskip mer enn 1000 kilometer fra Iran, men nå har denne skurke-staten, som blander seg inn overalt, plutselig rykket sin kystlinje helt fram til bare ca. 100 kilometer fra USS Abraham Lincoln.»

Som reaksjon, truet USA med å mobilisere sine tropper. Bolton sa: «Vi er en fredelig nasjon, men hvis Iran skulle våge å la grensene deres krysse under føttene til våre soldater, betyr det uvilkårlig krig!»
Slettet bruker
30.05.2019 kl 05:34 564

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier Iran «nesten sikkert» har stått bak sabotasje mot skip utenfor kysten av De forente arabiske emirater. Utspillet kommer mens spenningsnivået mellom Iran og USA er høyt. USA har nylig sendt bombefly og en hangarskipsgruppe til regionen og vil også øke antallet soldater i området. Iran avviser bestemt påstanden og kaller den absurd og meningsløs. En talsmann for iransk UD sier at USAs «onde hensikter» i regionen er viden kjent.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/05/29/195582042/bolton-iran-sto-trolig-bak-skipssabotasje
Slettet bruker
30.05.2019 kl 05:36 562

Så lenge jeg kan huske har USAs våpenskjold forestilt en skallet ørn som holder 13 piler i den ene kloen, og en olivengren i den andre. Dette skal være et symbol på en fredselskende politikk, sa Putin under et møte med Bolton i Moskva på tirsdag.
«Jeg har et spørsmål», la den russiske presidenten til. «Det ser ut som om ørnen deres allerede har spist alle olivenene. Er det nå bare pilene som er tilbake?» «Men jeg har da ikke bragt med noen oliven». «Det var det jeg tenkte», svarte Putin smilende.
https://www.derimot.no/john-bolton-i-moskva-pa-usas-vegne-ornen-har-bare-krig-a-by-pa/

Slettet bruker
30.05.2019 kl 05:38 559


Selv folkeretts og krigsforbrytelser blir påskjønnet av FN. For Norges forbrytelse-bidrag i Libya blir eks Forsvarsminister Faremo påskjønnet med en skattefri jobb i FN.
Børve Brende fra Høyre Gratulerer Faremo som ny leder for FNs kontor for prosjekttjenester (UNOPS) https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/faremo_unops/id758721
Brende ansatt i en parasitt org. https://www.weforum.org/about/leadership-and-governance

Omdiskuterte John Bolton er ikke begeistret for FN, hvis hovedkvarter ifølge ham selv, kunne «miste ti etasjer uten at noen oppdaget det». FN vil ikke forgå så lenge norske "folkevalgte" rundhåndet utdeler vår midler for egne fremtidige skattefrie toppjobber i FN systemet.

Gaddafi sammenlignet FN forsamling med statuene i Hyde park. Det er derfor FN er eks folkevalgte sin lykke. Bolton snek seg unna innkallingen til Vietnamkrigen og har siden holdt seg langt utenfor faresonen i alle de krigene han selv har fremmet. https://www.derimot.no/philip-giraldi-et-klikk-naermere-utslettelse/
Slettet bruker
30.05.2019 kl 05:40 556

Bolton CIA pentagon krigsindustrien er en side av samme sak. Vil pentagon ha krig, blir det krig. Ingenting er forandret, og USA sine presidenter må handle etter sikkerhets-oppdateringene de får på pulten til frokost hver dag. Trump leser visst ikke disse, så dette har han nok overlatt til Bolton som er bukken som passer havresekken.

Verden lærer aldri. USA har ikke oppnådd noe som helst etter snart 20 års krigføring i Afghanistan og tusener med døde og invalidiserte soldater samt trilliarder i gjeld. Irak ble invadert etter åpenbare falske premisser, og Libya ble nøyaktig som både sønnen til Gaddafi, og andre advarte imot. Kaos og anarki.

Nå spar USA opp noen dissidenter som forteller redsel historier om regimet, og ønsket om vestlig demokrati blant befolkningen, USA invaderer, erklærer seier, og enda en borgerkrig i Midtøsten er i gang. «Demokratiforkjemperne" slåss til siste mann om makten etter at regimet har falt som er naturlig i en kultur der politisk makt er all makt.

Etter 10/20 år og nye millioner asylanter som lever på europeisk skattebetalere, må vesten "bidra til gjenoppbygging " og slik hangler verden videre.
Slettet bruker
30.05.2019 kl 05:43 555


Slike har selv Norge flere av.

John Bolton er en patologisk løgner.

https://resett.no/2019/05/01/cubas-utenriksminister-john-bolton-er-en-patologisk-logner/
Slettet bruker
30.05.2019 kl 05:46 550

En Libya-modell for Nord-Korea, slik Bolton antyder, betyr at de gir avkall på egne atomvåpen mot garantier fra USA. I Libya så de hvor mye de var verdt – og det samme ser Iran i dag. Det var jo nettopp for å unngå Libyas situasjon at Nord-Korea skaffet seg atomvåpen. Å bare nevne Libya som en mulig løsning forut for toppmøtet mellom Un og Trump er å tenne bål i kruttlageret.
https://www.derimot.no/sor-koreansk-parlamentsmedlem-trumps-sikkerhetsradgiver-john-bolton-er-en-politisk-landmine/
Slettet bruker
30.05.2019 kl 08:44 529

Hei folkens:))

Og...hehehe - say no more...ZnageZz...

Politisk kommer jeg fra en svært radikal familie selv om foreldrene mine ikke var politisk organiserte. Men det ble tidlig klart for meg at vi var kommunister
https://www.derimot.no/om-meg-selv/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
30.05.2019 kl 08:49 528

Også kan man lese videre: Og da jeg og noen andre startet et lukket diskusjonsforum bare for medlemmer ble dette oppfattet som et åpent opprør mot partiet.

Etter en farsepreget prosess ble jeg eksludert etter 35 års medlemskap i 2003. Jeg må si at jeg opplevde dette som en frigjøring fra en tvangspreget virkelighetsoppfatning. Dette burde Tille Lulla fått med seg, men nei.

Under-stående er ikke meg.
Jeg er utdannet psykolog fra universitetet i Oslo, ferdig i 1972. I yrkessammenheng har jeg arbeidet i skoleverket i 13 år og innen psykisk helsevern i 26 år. Etter min mening utvikler faget psykologi i hovedsak seg i feil retning gjennom sin ekstreme vektlegging av individuell psykoterapi. I stor grad er det blitt et fag som tilfredsstiller middelklassens behov for fokus på seg selv (individualisme) og som er en erstatning for religionen, som økende grad mister sitt grep om befolkningen. Psykologien er de gudløse sin ideologi og psykologene er blitt ateistenes prester.

Jeg forstod også gjennom studier at verdiene skapes gjennom det menneskelige arbeidet. Det er det arbeidende mennesket som er grunnlaget for samfunnet. Det er gjennom det samfunnsmessige arbeidet det sosial fellesskapet organiseres og derigjennom at mennesket realiserer seg selv som medmenneske.

Og av denne typen forståelse følger det at kommunikasjon er et resultat av arbeid. Arbeid må i en slik forstand forståes som samarbeid. Bare gjennom samarbeid oppstår den menneskelige typen kommunikasjon som ikke er statisk, slik dyrenes kommunikasjon, men dynamisk og progressiv (som utvikler seg i tråd med at samfunnet endrer seg). https://www.derimot.no/om-meg-selv/
Redigert 30.05.2019 kl 09:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.05.2019 kl 08:54 527

siden Tille Lulla har litt "tungt for det".
Som en klok mann sa, dumheten min har berget meg mang en gang. Norge 1945
https://www.youtube.com/watch?v=8nGYkEBDjX8
https://www.youtube.com/watch?v=vTJWdtX90C0
Ved det kapitalistiske system har Utsugerne skapt seg et glimrende verktøy for å plyndre folkets arbeid og strev. Finanskrisen gjorde USA mer kommunistisk enn Sovjet under Josef Stalin. I USA som Norge, måtte borgerne som skattyter redde storsvindler bankene. Nu går alt så meget bedre sa idioten. Bæærekraftig sa fjolset. Island tok affære med driten, men her i haugen har svindlerne god støtte i skattebetalerne. De trår alltid til når bonus og lønnsfest er truet.
Ref over dumheten min har...
børst
30.05.2019 kl 10:57 502

Begynner å bli noen år siden Libya nå, så forsvarsminister Titten Tei er sikkert ivrig etter å låne ut norske F-16 skvadroner til en Iran-krig. Lurer på hvilken internasjonal toppstilling hun kan få for det?
Slettet bruker
30.05.2019 kl 11:26 494

JBJB alias for Jabbadoo x 2 vet nok hvor skoen trykker! Med suport av DenDRpepper blir selv Bek hoder ikke pepret nok..
Redigert 30.05.2019 kl 11:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.05.2019 kl 11:29 493

Hold meg utenfor denne tråden. Du er helt kake.
Slettet bruker
30.05.2019 kl 12:06 485

Håper du holder hva du lover. I Sorgen over at du har gått, har jeg gjenfunnet gleden over at du gikk!
Slettet bruker
30.05.2019 kl 12:11 483

I forvirringen over hva du sa er jeg like glad.
Slettet bruker
30.05.2019 kl 12:25 478

Glem ikke hva du lovet.
MostlyHarmless
30.05.2019 kl 12:41 474

Problemet i USA er ikke Russia collusion men derimot Israel collusion. Neo-cons haukene som styrer og steller med USAs midtøsten-politikk er plassert der av jødiske milliardærer. Bolton er Sheldon Adalsons mann. Adalson har bl.a. tatt til orde for å bombe Iran med atombomber.