NEL - overpriset og klar for nedgang til 5,20


La det være klinkende klart: NEL er fullstendig feilpriset og hypet ut over alle rammer. Dagens kurs er et resultat av eufori og rett og slett en grønn boble uten rot i virkeligheten.

Nå kommer nedgangen. Denne aksjen vil falle tilbake til 5,20, hvilket også er et alt for høyt kursnivå, så ikke bli forundret om den fortsetter videre ned.
pusimiga
31.05.2019 kl 09:18 4775

Baise idiotene er på plass igjen...hahaha....ISHHHHH IDIOTER,NÅ SNUR OPPP
31.05.2019 kl 09:18 4766

Vill panikk blandt nel millionærene he he
31.05.2019 kl 09:19 4751

Ja, her får en svi for all haussing og ikke minst det useriøse kursmålet fra Norne.
KJM som har fulgt selskapet så lenge og jekket kursmåle sakte og forsiktig tidligere som plutselig over natten klarer å doble det.
Wrinkler
31.05.2019 kl 09:19 4758

Her kan 5 kroner være en realitet i løpet av svært kort tid. Da hjelper det ikke med idiotinnlegg fra Tigeren og henvisninger til Tradegate.
31.05.2019 kl 09:22 4721

Tror du kan trøste deg med at her snur det ikke opp på en stund.
Trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at selskapet til de grader er overpriset nå og da får de kjørt seg nå
Shinkage
31.05.2019 kl 09:27 4657

Vel, jeg tilhører definitivt ikke noen menighet (verken religiøst eller andre steder), men jeg tviler vel på at dette er noen sprekt boble - det ser vel mer ut som en kombinasjon av den stadig tiltagende negative stemningen i finansmarkedet sammen med noen som gjerne vil cashe ut gevinst nå før markedet generelt snur. Jeg er ingen ekspert på dette området, og har fremdeles ikke sluttet å la meg ovveraske litt over bevegelsene som foregår i en del av de mer volatile aksjene på børsen. Denne er vel definitivt en av disse.
pusimiga
31.05.2019 kl 09:28 4643

Baise idioter,jeg bare laster...dere kan vente 5 kr for inngang i drømmene deres....men dere kan løpe for kjøp over 10 snart...

Emisjonsmaskinen NEL minner meg bare mer og mer om REC.

Alle hodeløse hausseinnleggene er som klipt og limt fra REC-hypen noen år tilbake.

Det skrytes over her om at NEL har 800 millioner på bok. Fullstendig latterlig med tanke på at dette er emisjonpenger aksjonærene har spyttet inn i selskapet. Selskapet går med dundrende underskudd. Før eller senere er de 800 mill. brukt opp, og selskapet kommer til å varsle nok en emisjon. Slik vil det være i mange år fremover.
Shinkage
31.05.2019 kl 13:45 4331

Takk det samme - jeg har sett at andre her inne har vist til at du har kompetanse, og ser også at du skriver gode innlegg (men du har selvsagt dine klare preferanser :-)). At vi nå svarer hverandre som vi gjør er vel fordi ingen av oss lenger er i 20 årene, samtidig som vi har beholdt normalt god folkeskikk - hehe. Litt humor og lett sarkasme (der det er på sin plass) trenger ingen ta skade av, men her inne er veldig mange langt forbi det stadiet. Mange mangler evnen til i det hele tatt kunne gi utrykk for noen subtil sarkasme eller ironi, og er bare i stand til å levere sørgelig dårlig formulerte "knyttnever". Jeg har sjekket litt på de mest aktive gnålerne her inne og de faller inn i et par kategorier - de mest usaklige vel og merke.

1. Bråkmakerne - de som mer eller mindre bare skriver negative innlegg på én tråd (eller et par tråder) - de tilsvarer fotballens hooligans, og de bryr seg mest om selve bråket og slåssingen.
2. De uerfarne - de som bruker de samme argumentene for sine valgte aksjer som de selv argumenterer imot på de aksjer de ikke liker. Disse er gøyale, og mangler egentlig evnen til å kunne reflektere over egen argumentasjonsteknikk og oppførsel.

Begge disse to gruppene utpreger seg heller ikke med særlig voksent språk eller skrivestil. Her er det sikkert SnapChat, WhatsApp, Messenger o.l. som danner erfaringsgrunnlaget for både grammatikk og formuleringsevne.

- Et gribbe knekkes ikke alltid ved å bruke teknikken til en gribbe
- Kjente meg igjen i kommentaren om "en grei setning å starte med" - konge svar, og thumbs up
- Du har rett om Ole Brumm, men tviler på at de du ønsker å nå med dette evner (eller gidder) å lese særlig mellom linjene :-). De er nok mest opptatt av å gjøre klar neste neve med sand.
- Ja, det forstår jeg etter å ha vært inne på en del av disse foraene. Tror likevel det ligger mest styrke i å ikke ty til samme mynt. Legg merke til at jeg ikke har fått mye annen respons på mitt innlegg enn det du skrev. Jeg tror ikke de vet hva de skal skrive, utover det de pleier.
- Nei, jeg vet egentlig ikke hva jeg holder på med i NEL, hehe. Jeg har vært en del inn og ut siden 3.20 og har realisert 6 sifret gevinst. Jeg har tro på planen deres på lang sikt, men ting kan selvsagt gå galt før det. Jeg kom på forumet fordi jeg var interessert i å lære mer om hvordan slike aksjer oppfører seg. To ganger har jeg gått ganske tungt inn, og første gangen gikk det også slik som nå siden jeg kjøpte meg inn på 6.30 - rett før emisjonen. Det hentet seg godt inn igjen på kort tid, og nå hadde jeg igjen en utrolig dårlig timing ved å gå inn rett før det store fallet, så det blir spennende å se hvordan det går videre.
- Akkurat den "dårlige" økonomiske historien er jeg ikke så bekymret for. Som jeg skrev tidliger er det mange store selskaper som har vært der. Det noen kaller "svi av" eller tape kaller andre investere. Det jeg lurer på er hvordan aksjonærenes grådighet (inklusive de som driver selskapet) vil slå ut fremover og ikke minst hva som skjer videre med Nikola og det Koreanske markedet.
- Jeg er egentlig ingen NEL'er, bare en aksjeeier i NEL som selvsagt vil at den skal stige. Ydmyk er jeg overfor alle som fortjener det :-)

NEL er sammen med en rekke andre aksjer i kategorien aksjer (feks Biotek aksjer, samt slike du nevner som Tomra og Scanship) som kan stige voldsomt under de rette forutsetninger. Jeg begynte å interessere meg for aksjer med fokus på å satse på slike - ellers ville jeg bare puttet pengene i indeksfond.

Jeg hadde troen på at den finansielle nedturen ville starte på Trump sine første Tweats, men det skjedde ikke før rett etter at jeg trodde at det likevel ikke skulle skje - dessverre veldig dårlig timing fra min side. At NEL faller i dag er ikke så mye å hovere over - de aller fleste faller i dag. At NEL faller mer enn snittet er vel bare fordi den er i den kategorien aksjer der dette er ganske vanlig. Trump med sin narsissistiske personlighet og trigger happy Twitter-fingre kan komme til å drive dette til total kaos. Det vi kan håpe på er at han er like opptatt av å være redningsmannen som å være cowboy, og ikke ønsker å få skylden for all galskapen. Så da kommer det kanskje en ny kuvending.

P.S. Trump hadde for øvrig sklidd rett inn i dette forumet, og andre tilsvarende fora, uten å skille seg ut :-).

Hilsen Rune
Redigert 31.05.2019 kl 15:07 Du må logge inn for å svare
centrino
31.05.2019 kl 13:54 4283

Noe av det beste jeg har lest her inne, flott innlegg.
Tenk viss alle kunne ha forholdt seg til dette forum på denne måten, da hadde det vært nyttig å lærerikt.
Redigert 31.05.2019 kl 14:05 Du må logge inn for å svare
meocon
31.05.2019 kl 14:35 4473

Kan du lese rapporten ?

Operating revenue i million kroner
489 (2018)
302 (2017)
114.(2016)
og
122 (Q1-2019)
Det er inntekter, ikke sant !
Ajax1
31.05.2019 kl 15:52 4366

Skinkage, jeg har lest alle dine innlegg på denne tråd. Min vurdering er at innleggene dine har fortjent en egen tråd ?
Det du skriver er mye voksenopplæring om hva som er et vekstselskap v modent selskap. Men å forklare de som skriker at NEL taper penger, Amen.
Det blir som å rope i skogen ?.
Men hyggelig å lese dine innlegg ?

Det var nog sista dagen på 7 kronor. Trist.
31.05.2019 kl 17:57 4249

Ja, det kan jeg. Men kan du? Siste rapport jeg så, tapte de 52 millioner på driften. Og så lenge de ikke tjener på drift, har de ikke annet enn penger som er hentet fra emisjoner.

Da blir det for dumt å si at NEL har stabil og god inntekt, nå de taper 35-40 øre på hver krone de får inn.
Redigert 31.05.2019 kl 17:59 Du må logge inn for å svare
Shinkage
31.05.2019 kl 19:15 4082

Takk for hyggelig kommentar ?.

Ja, jeg regner ikke akkurat med å møte en lydhør forsamling. Jeg har egentlig ikke noe i mot de som mener at NEL ikke er fremtiden, det er mye mulig de har rett. Hadde noen visst svaret på det hadde garantert ikke vært her inne og liret av seg usakligheter i alle fall, hehe. Mine kjepphester er egentlig bedrevitere, de som ikke har normal folkeskikk, de som ikke respekterer andres saklige meninger...., og sist men ikke minst de som sliter med vanlig logikk, og samtidig oppfører seg som om de skulle vært orakelet i Delphi. Av og til lurer jeg litt på om de i det hele tatt har tilbrakt særlig mye tid ute i arbedislivet. I tillegg, hvilket fornuftig menneske gidder egentlig å bruke masse energi på å slenge dritt til folk i tråder på aksjer de ikke selv har noe tro på? Det gir jo ingen mening. Og, som sagt - mangel på logikk.......

Selvsagt svir NEL av penger, selvsagt er det risikabelt og selvsagt kan det føre til at aksjen overprises. Jeg er definitivt en amatør på dette området, men jeg har ingen problemer med å se logikken i det. Det som også er like logisk (og denne problemstillingen er et faktum i veldig mange bransjer, inklusive den jeg selv jobber i) er at dersom NEL hadde sagt til Nikola at "Nei, dere skjønner - fabrikken vår på Notodden er veldigt liten og vi har ikke råd til å bygge den opp før vi har tjent masse penger først. Dere må forplikte dere til å kjøpe, og forhåndsbetale, masse lastebiler så skal vi se om vi ikke kan få levert det dere ønsker. Om vi ikke kan investere i vår egen teknologi for å bygge oss opp til å bli en stor ledende aktør på verdensmarkedet? Nei nei nei...., det er ikke slik vi gjør det i Norge. Tenk hva aksjonærene våre ville si til det.", så hadde NEL allerede vært ute av business. I min bransje er vi meget ofte i situasjoner der man må redusere marginer for å kunne lande en stor og strategisk viktig kunde. Det gir ofte ingen kortsiktig gevinst - det kalles en investering.

Personlig tror jeg ikke faremomentet ligger mest i pengene NEL bruker på å bygge opp virksomheten - den ligger etter min oppfatning mer på om de rekker å bli store nok raskt nok til å holde den posisjonen de har nå.
Redigert 31.05.2019 kl 19:37 Du må logge inn for å svare

Vi trenger ikke være som Shinkage eller andre her på forumet. Det ville nok blitt et kjedelig forum. Innlegget var bra, men ellers takk.

Jeg vil som motvekt til denne ytringen si tusen takk til Shinkage for å sette ord på tanker jeg har gjort meg etter 6 måneder med lesing på dette forumet. Godt formulert og meget fin lesing. Jeg håper at debatten kan utvikle seg i en mer opplysende og konstruktiv retning med rom for nyanser. Når det er sagt er det flere deltakere her inne som bidrar på en god og fin måte og gir meg mer kunnskap og innsikt. Takk for det!

Hilsen en som faktisk ikke aner hva som er lurt å gjøre med NEL-aksjene mine på mandag :)
Framtia
31.05.2019 kl 21:56 3739

Får vel ta det som et kompliment...Jeg har forøvrig problemer med de som bare ser 'en mulig utvei her...Nel er uten tvil forbundet med risiko, men det er slettes ikke usannsynlig at selveste Hammers kan ta feil her...Jeg har gjentatte ganger hevdet at prisingen er utfordrende, sett dagens status isolert. Her må man se lenger enn nesetippen og ikke minst akseptere risikoen. Det blir vel også feil å hevde at Nel har skylt 'en milliard i dass de siste årene! Tesla betaler Elon Musk 4,5 mrd i årslønn og det er vel meg bekjent SVÆRT få kvartaler de har gått i +. Investeringer kan være så mangt, men ikke ensbetydende med sløsing! Nel bærer kostnader, tilsvarende mye større bedrifter. De skal ikke bare selge sine produkter, men drive voksenopplæring, overbevise markeder/ politikere, drive R&D, bygge kapasitet og kompetanse, global tilstedeværelse etc...Alt dette i et WW marked som knapt er modent for deres produkter...Men Nel møter markeder besluttsomt, med overbevisning om at deres produkter har livets rett!
Jeg ser flere mulige utfall i denne, men mener bestemt at mye av risikoene nå er fjernet...
Hammers
31.05.2019 kl 22:10 3683

Klart jeg kan ta feil, men det kan også du! For en tid tilbake summerte jeg alle tapene de siste årene.
Mener det tortalt sett var noe over 1 mrd (1,2MRD?) - med sterk økning de siste årene.
Korriger meg gjerne hvis jeg husker feil.
Ikke bland inn MUSK/TESLA inn i NEL. Bare tull - og fattigmannstrøst.

Hilsen Hammers.....som ikke ser at NOE risiko er fjernet! Hva skulle DET være?
Shinkage
31.05.2019 kl 22:46 3588

Nei, det trenger dere definitivt ikke, og jeg har heller ikke oppfordret til et humørløst forum. Det er rom for både humor og en skarp penn. Men normal folkeskikk,og i det minste et snev av intellekt må vi vel kunne forvente, eller? Dette er tross alt et aksjeforum, og folk investerer penger - vel, noen gjør det i alle fall. Enkelte tror jeg bare gnåler - vi liker jo ikke andres suksess veldig godt i dette landet ?
Shinkage
31.05.2019 kl 23:01 3544

Takk for hyggelig kommentar :-).

Jeg har tenkt det samme som deg, men jeg kommer ikke til å selge mine. Et av de viktigste tingene for å overleve i aksjemarkedet er jo å skjønne når man burde ta tap (eller ta gevinst uten å bli for grådig). Likevel, NEL er en av jojo aksjene på børsen, og den går like fort opp igjen. Den kan nok fortsette ned mandag dersom børsen fortsetter ned, men så fort stemningen snur eller Trump twitrer et eller annet om hans middag med Xi Jinping, hvor de har blir nære og gode venner (les: følger hverandre på Facebook), vil den sikkert rase opp igjen.

Takk for dine tanker rundt dette, jeg er ganske fersk så jeg har ikke lært meg verken å ta tap eller ta gevinst, jeg bare sitter her fra dag til dag og ser det gå opp og ned. Så har jeg nok blitt litt bortskjemt den siste tiden, det er ikke så lenge siden jeg jublet over at NEL gikk over 6 i kurs. Så litt jobbing med psyken og et blikk tilbake på siste tids ekstreme kursutvikling hjelper på når det går brått ned slik som i dag. Vi får bare krysse fingrene og ta helg :)
Rockall
01.06.2019 kl 12:54 3254

Trådstarter har helt rett, så fullstendig rett at flere blir irritert.

Shinkage,
Jeg har lest gjennom noen av dine innlegg, de er reflekterte og bra. Det er langt mellom disse på dette foraet, det har du sikkert lagt merke til. Jeg skal ikke kommentere noen av de forskjellige grupper med mennesker her inne det har du for så vitt gjort veldig bra så det får vi la stå.
Jeg har fulgt NEL i 3år nå i oppgang og nedgang. Har kjøpt og solgt litt, noen ganger har jeg truffet bra og noen ganger ikke.
- Jeg har lyst å si noe om hvorfor jeg følger denne aksjen så tett som jeg gjør. Med min begrensede erfaring fra dette gamet så har jeg blinket meg ut noen aksjer som jeg følger tett, NEL er nok den som jeg følger tettest, da energiteknikk er mitt fag.
-Jeg aner her å se en gryende mulighet for et større industrieventyr enn vi har sette på mange tiår. Det er det som gjør denne akjen så spennende. Vi ser en utvikling i hydrogen WW som er enorm. NEL er en av de organisasjonene i verden som ligger lengst fremme i denne teknologien. Hvis, jeg sier HVIS dette går den veien jeg tror det går, så kan vi stå ovenfor et nytt oljeeventyr. Bare tenk deg hvilke muligheter denne tekologien har om dette lykkes. Nå er hydrogen begynt å bli en teknologi som er ganske godt utprøvd på mange områder og som viser seg å fungere bra. Dvs den er klar for komersialisering på noen områder. Tenk deg hvilke muligheter som ligger kun i stålindustrien om dette blir realitet. Her er nok til 100 NEL'er om dette lykkes. Det er dette som trigger meg og gjør dette så spennende. Hvis hydrogen blir å ta over noe av det som i dag går på fossilt vil den kursen vi i dag har i NEL framstå som latterlig om noen år. NÅR ikke hvis, men NÅR de begynner å produsere for lagring av hydrogen i fullskala, vil det være uanede mulighter som dukker opp da det i dag ikke eksisterer noe lagringsmedium for strøm utenom batteri som er og blir uhensiktsmessig om det ikke dukker opp en revolusjon på dette området da. Det er noe med denne aksjen og hydrogen som er uforløst og som jeg gjerne vil være med på. Jeg kan sikkert ta mine 300% gevinst og si takk for meg slik som Levus gjorde, men jeg får det liksom ikke til. Abstinensene blir for store.
Da er min konklusjon: Jeg får bare være med på de opp og nedturene som kommer og holde fast på magefølelsen og min klippefaste tro på at her er det mer og hente...mye mer.
Det var bare noen kjappe tanker og refleksjoner, skjelden jeg gidder å komme med slikt for tiden, da det er for mange spydigheter og drittkasting om man prøver å få til et noenlunde refelktert og gjennomtenkt innlegg.

Ønsker deg og alle andre Løkke til fremover.
01.06.2019 kl 15:38 3041

Shinkage og Rogneveien:
Flere i samme båt som dere.

Stresser ikke veldig med litt korrigering av kurs. (Selv om det ser stygt ut på ASKen.....)

Det fundamentale ligger i bunn og vi kan fint ta noen steg tilbake.
Hver eneste emisjon har også bydd på det samme. Nedturer langt under emisjonskursen..
Jeg har tjent på dem alle. Noen uker/mnd senere er vi langt over i pris....
Masse dommedagsprofeter uten aksjer på trådene når det korrigerer ned.
Akkurat som nå. Riktignok ingen emisjon nå, men det samme gjentar seg hver gang.
De eier neppe en aksje, bare troller i vei.

Jeg får heller ikke til alle mine nye kjøp...
Denne gangen kjøpte jeg litt mer på Onsdagens fall.
Det var selvsagt ikke noe sjakktrekk på kort sikt...:-)
Men vi får se om en uke eller to.

Hadde vært fint om Løkke dro en kanin opp av hatten til uka ??
Shinkage
01.06.2019 kl 16:05 2956

Hehe, ja den var gøyal - du er en skikkelig skøyer skjønner jeg ?

Har selv sittet long i NEL i 2år og solgte ut nå. Har hatt trua på NEL hele veien og har fortsatt trua på NEL, men akkurat nå er det andre krefter som bestemmer kursen og den er ned generelt i markedet. Venter på ny inngang for ny oppgang. Mulig jeg tar feil, men faktorer som handelskrig, enorm stor oppgang allerede og sommeren for tur med lavere interesse generelt så ser det ikke så lyst ut akkurat nå.
Redigert 01.06.2019 kl 16:06 Du må logge inn for å svare
Shinkage
01.06.2019 kl 16:41 2895

Takk for hyggelig melding ?
Jeg har hatt med denne typen folk å gjøre mange ganger i ulike sammenhenger - både privat og i jobbsammenheng. Jeg lar meg aldri irritere av tåpelige kommentarer og drittkasting, og løsningen er egentlig bare å ikke la seg dra med på samme nivå.

Som jeg har sagt før så kan NEL feile, men det er likevel en av de mer interessante aksjene som har potensiale til å stige kraftig - nok til å kunne bli ganske rik med relativt beskjeden innsats. Andre aksjer er sikrere, og gir jevn avkastning om man ønsker å spare til en komfortabel pensjon.

La meg tenke høyt - helt uavhengig av dagens kurs. Første scenario - NEL flopper fordi hydrogen ikke blir en fremtidg satsning, eller fordi de ikke klarer å henge med, og Nikola og andre velger andre aktører. Det er sikkert noen flere varianter også. I dette tilfellet er det meste av investeringen tapt, og alle de personene jeg definerte i kategori 1 og 2 i en tidligere melding kan fryde seg og slenge enda mer dritt - be my guest. Det må man forvente, for i Norge er vi veldig sterke på å fryde oss over andres fiasko og elendighet. Det er en egenskap vi har opparbeidet oss over lang tid fordi det ikke er så veldig akseptabelt å gjøre suksess, og fordi det er mye lettere enn å prøve å gjøre noe bra selv. Det underbygger en slags "alle skal ha det like ille" holdning.

Så det andre scenariet - hydrogen blir en viktig energikilde for transportnæringen og kanskje annen kraftkrevende industri på verdensbasis, NEL er blant de markedsledende, og har klart å over tid utvide kapasiteten til å kunne levere på store prosjekter. Da vil selvsagt alle være med på turen, og vil kjøpe NEL aksjer. Alle ville vel gjerne hatt aksjer nå i Apple, Microsoft, Amazon, Facebook, Google, etc, og vi kunne alle vært styrtrike om vi hadde tenkt denne tanken for 10,15, 20 år siden. Hvorfor kjøpte vi ikke?

Så poenget mitt - jeg kunne ikke gitt en rats ass i om jeg blir latterliggjort for å satse på feks NEL, Targovax eller Nanovector for den del. Jeg tar ansvaret for de pengene jeg satser, og skylder ikke på noen om jeg taper dem. Jeg sutrer ikke om innbilt kursmanipulering, haussere, baissere, men prøver å sette meg inn i hvorfor og hvordan det gjøres slik at jeg kan utnytte det til min fordel. Jeg kunne selvsagt satt pengene mine i Telenor, Yara, Orkla etc og (kanskje ) tatt "sikker" gevinst, men det blir uinteressant for meg - i alle fall inntil jeg har et tosifret antall millioner jeg kan gjøre det med. Jeg tar sjansen på NEL, og et par andre ganske risky aksjer i stedet.
Redigert 01.06.2019 kl 16:48 Du må logge inn for å svare

Tror ikke vi blir skuffet....

God helg og Løkke til.
so
01.06.2019 kl 21:57 2686

Heier på den avgjørelsen. Aldri feil å ta gevinst ,og spesielt ikke nå . Mye bedre å gå inn igjen på bekreftet stigende. Tipper du kan nesten doble antall aksjer for samme sum med litt tur . Lykke til ?
Hammers
01.06.2019 kl 22:02 2674

Pause i en småkjedelig Champions Lge finale......så jeg smetter inn med et par kommentarer.

- Ett scenario du glemmer er at det til syvende og sist ikke er mulig å tjene penger på NEL's produkter.
- At innsatsfaktorene er for kostbare. Så langt har de vært det - noe 40% tap pr Q viser.
- Så langt er det samlede tapet godt over MILLIARDEN.

- At man mottar kritikk i NEL betyr selvsagt ikke at det nødvendigvis er drittslenging ute og går.
- Synes det er langt flere seriøse blant kritikerne enn det er av NEL-aksjonærene. Helst DE som slenger dritt og usaklig VÅS!

Hilsen Hammers.....som nå er klar for 2.omg.
Redigert 01.06.2019 kl 22:05 Du må logge inn for å svare

Takk for fint innlegg, Rogneveien. Flott for oss småaksjonærer som velger å bli sittende i ro i båten. Jeg har troen på den grønne bølgen, og velger Hex og Sship når jeg får frigjort kapital igjen.
Dropper etter litt tid på Forum innlegg fra Hammers, Skipssjefen, XYZ, etc. Velger bevisst å lytte til de som er positive til Nel.
Så til nye investorer: hold på troen din og ikke la deg vippe av pinnen av de negative her inne. Fint også å lese litt tekniske analyser fra Furuen:)
repsol
01.06.2019 kl 22:27 2611

blir litt forbannet når jeg hører folk snakker ned norske selskaper som blir priset litt normalt etter Amerikanske metode , i USA hadde Nel blitt priset til 10 gangen på grunn av mengden mennesker / investorer i Landet , husk dette folkens , når vi får verdier som i NEL så skaper vi mange nye millionærer som tenker ny skapende , noe vi trenger i Norge sårt , folkens tenk dere 10-20 selskaper som Nel vert år i Norge hvert år hva hadde gjort med kapital basen i investor Norge og den lille Oslo bør , penger skaper ider folkens , kreativitet

i Svergie så blir det børs notert 20-40 selskaper i året og blir gjennomført 50 til 150 emisjoner minst
Redigert 01.06.2019 kl 22:35 Du må logge inn for å svare
spaggio
01.06.2019 kl 22:34 2589

Fornuftig å holde seg til de positive ! Da får du en fantastisk balanse i dine vurderinger fremover. Spesielt må du høre på denne Tigeren som har skiftet «nick» 5 ganger siste året ! Han operer med egne ordrereserver på Nikola , har tapt hele sin imaginære formue på Nas og er ene dagen siviløkonom og neste grisebonde fra Hadeland. Han har flere følgerne blant menigheten og du er sikkert velkommen i all den du du ikke er kritisk !
repsol
01.06.2019 kl 22:49 2558

I Svergie så blir selskaper børsnotert med en prising på 40-100 mil så får folk være med opp som igjen skaper enorme menger millionærer
01.06.2019 kl 23:44 2458

Diskusjonen blir ufullstendig, når man konsekvent tar med aksjekursen inn i regnskapet i et vekstselskap.
Obi-one
01.06.2019 kl 23:45 2456

Jeg tviler på at den underliggende teknologien i Nel er så spesiell at den skal klare å konkurrere med Kina når de kommer skikkelig i gang. Men det var det veldig langsiktige. I mellomlang sikt tror jeg aksjen vil klare seg bra. 5-10 dobling er nok ikke umulig innen 2-3 år.
Hammers
01.06.2019 kl 23:51 2445

Si heller at du HÅPER på 5-10 dobling siden du er aksjonær.
Framtia
02.06.2019 kl 00:07 2403

Hvorfor skulle man ikke være positiv til sine investeringene!? Pessimistene kan si hva de vil ut fra deres øyeblikks oppfatning av Nel, men de ser ikke mye annet enn dommedag heller...Jeg ser derimot en enorm oppside i Nel, noe som bare skulle mangle, med tamke på at de bare så vidt har berørt markedet innen deres nisje...Vi vet at det er en tid for alt, også fossilt drivstoff og da kommer vi til alternativene...Det er svææææret mange som etterhvert ser store fordeler med H2 og hvor ender vi da? Lykke til Nellere og likens til dere pessimister!