BDRILL - Celina Midelfart + insider (nå) laster tungt opp!


Nå lastes insider og ikke minst Celina Midelfart som har en veldig nær relasjon til Tor Olav Trøim tungt opp.
Smeller BDRILL rett tilbake mot kr 24-25?


31/05-2019 08:43:00: (BDRILL) Mandatory notification
Midelfart Capital, a company controlled by Celina Midelfart, a close relation to chairman Tor Olav Trøim, has on May 29th acquired 575.000 shares in Borr
Drilling at a price of NOK 17.339/share.


31/05-2019 10:31:26: (BDRILL) Borr Drilling Limited (BDRILL) - Mandatory notification of trade
Svend Anton Maier, the Chief Executive Officer of Borr Drilling Limited (the"Company"), has on 31 May 2019 acquired 30,000 shares in the Company at an
average price of NOK 17. 5668 per share.

Matmons
31.05.2019 kl 11:12 3163

Hva skjer når den effekten er fordøyd ?
31.05.2019 kl 11:15 3143

Tor Olof T har nok støttekjøpt en del i dag
Argus
31.05.2019 kl 11:23 3112

Det er jo helt åpenbart for alle som følger med her på HO at Matmons og hans tilhengere har ett mål for øye:

Å prate ned kursen.

Bare se over: Først Matmons, så Major1, med tre minutters mellomrom, med "sverteinnlegg"

Det går døgnet rundt, ikke et eneste lyspunkt finner de i Borr, her er bare sorgen. Det er klart at dette påvirker markedet.
Skulle nesten tro at enkelte var hyret inn av Storulv....

Nyheten om finansieringen gikk Matmons hus forbi, ikke en eneste kommentar etter at han snublet skikkelig fordi hans hovedargument mot videre kursnedtur forsvant.

Jeg har deltatt noen år og kjenner lusa på gangen. Matmons og hans kompaner er på alle sider og dominerer. Men husk: Dersom de går sammen om å baisse en aksje og dette skjer som ledd i en kampanje for å skrote en aksje, kan de rammes av børsforskriften. Skjer det, blåses det ikke i fløyten først, men plutselig sitter man i saksa. Det er lett i dagens nettsamfunn å spore tilbake på alle bettsider. Jfr. Crew m.fl.

Det er flere instanser som kan tenke seg å snuse i gjøremålene til Matmons og co. Han har uttalt at han hausser. Javel, da har han nytte av å snakke ned aksjen. Men skjer det som ledd i en organisert aksjon, kan det være i strid med børsforskriften.

Jeg forventer imidlertid en latteriggjøring av mitt innlegg. Det er gjerne strategien i slike saker: Slå til, ikke nøl, støt ut all motstand!!
Redigert 31.05.2019 kl 11:37 Du må logge inn for å svare

Det er bare å se på hva som faktisk skjer i BDRILL og det som skjer er at flere nå kjøper seg godt opp og dette er folk som er nemmest til å vite hva som skjer med selskapet. Når Midelfart (som er meget nær Trøi,) kjøper nesten 600 000 aksjer så skjønner alle hvorfor hun gjør det. Kursen er kunstig lav.

Det vil ikke overraske meg om BDRILL nå blir tatt inn i Inside porteføljen til Finansavisen på lørdag (?), og uansett er ferden tilbake over kr 20 og videre mot kr 25-30 startet.
danm
31.05.2019 kl 11:41 3070

Olieprisfaldet er med baisserne, men fakta er, at US shaleoil bliver mere og mere presset og derfor vil det påvirke olieprisen. Vi ved, at selskaberne kæmper med at tilbagebetale gæld, hvorfor der ikke kommer nye rigge. Olieprisen er presset på den korte bane på grund af Trump, men det betyder lavere produktion i USA og det vil sende olieprisen op til nye højder.
31.05.2019 kl 11:44 3060

Midelfarts kjøp er ett godt varsel på at børsen er i ferd med og knekke sammen
Det er alltid sånne som fyller på rett før ett kollaps
skyfritt
31.05.2019 kl 12:09 3021

Celina en bjellesau i rigg!
Matmons
31.05.2019 kl 12:10 3023

Ingen trenger å latterliggjøre deg eller andre som har hausset aksjen
Vi trenger kun konstatere at dere har hatt feil og at aksjen har fulgt den bane jeg og en håndfull andre har skrevet
Det er ikke så vanskelig å forstå at aksjen har stupt
Risiko er betydelig større nå, med masse flere rigger de må ha i jobb til høye rater og dertil mangedoblet millioner i gjeld
De har nå flere rigger i jobb enn noen gang, lell øker altså tapene dramatisk .
Hvordan forventer dere å få folk å tro på dere , folk ser jo tallene og kan både lese og skrive
Ja det blir så garr påstått her inne at de har positiv kontantstrøm i inneværende kvartal, og det ca 3 mnd før tallene blir lagt frem .
Hvem er det som har slike enorme evner som kan påstå slikt. Er dere Gud eller Jesus som kan fremsette slike påstander .

Din idiot påstand og skremsel om at vi få som er negative og har hatt rett skulle være organisert, den er like dum som mange ting dere skriver
Prøv å stikk fingeren i jorda og så ser du hva tallene viser
Middelfart er kjærest til Trøim, hvis det nå viser seg at de har klart å få lønnsomme kontrakter slik at dette snur . Hvem er det da børsen bør titte i kortene synes du

Jeg shorter den fordi de brenner penger som gale og de går med dundrende underskudd
Makan til tåpeskap som det du her skriver, det skal man lete lenge etter
Redigert 31.05.2019 kl 12:22 Du må logge inn for å svare
HP17
31.05.2019 kl 12:30 2977

Etter Midelfart betydelige kjøp av aksjer i BDRILL så er dette en no brainer. Det er vel liten tvil at det skjer etter anbefaling fra Tor Olav Trøim

Legg også til denne så skjønner en at det kan gå fort oppover fremover i dagene og ukene som kommer.

Venter kraftig rateløft
Markedet for «harsh environment»-rigger er nær fullbooket, skriver selskapet.
Dagratene for moderne premiumrigger ligger nå rett nord for 300.000 dollar, men selskapet venter at disse snarlig vil ta steget opp til 400.000 dollar, tatt i betraktning en standard bonusmekansisme i markedet.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/05/Northern-Drilling-blir-stadig-mer-bull-paa-riggmarkedet
Argus
31.05.2019 kl 12:43 2950

Svaret til Matmons var akkurat som forventet:

Først skriver han at ingen behøver å latterliggjøre meg. Men så på slutten omtales det hele som »tåpeskap». Altså, han klarer ikke å holde seg saklig og holde seg til eget løfte om å unngå latterliggjøring!

Og nå er det Celina Middelfart som skal gjennomgå. Fordi hun kjøper aksjer, helt etter boken, etter at resultatet er offentliggjort og alle i selskapet har uttalt seg. Selvfølgelig er hun nær selskapet, men det er ikke det samme som å være inhabil. Hun har vist tidligere at hun har skuffet inn penger på investeringer. Riktignok på arvede midler, men det er en helt annen sak.Hun kjøpte Borr-aksjer onsdag den 29. mai. Da var det ikke noen ny kontrakt. Dersom Borr får en ny kontrakt om syv dager, er hun helt trygg. Ting skjer raskt i forretningslivet, og syv dager er lang tid. Og mister Borr en kontrakt om syv dager, er hun også helt trygg...., men da sannsynligvis lide et kurstap, i hvert fall midlertidig!

Jeg har ikke noe forhold hverken til Trøim, Middelfart eller Borr. Jeg er heller ingen hausser, som jeg har FORSØKT å skrive før. Det eneste jeg ønsker er at man omtaler et selskap, dets ledere og andre deltagere med noe respekt. Ikke slik du har en klar tendens til, Matmons, å latterliggjøre de som ikke er enige med deg eller som ikke følger samme syn som deg.
Redigert 31.05.2019 kl 12:53 Du må logge inn for å svare
Tm3P
31.05.2019 kl 12:48 2936

"De har nå flere rigger i jobb enn noen gang, lell øker altså tapene dramatisk ."

Du skjønner at når rigger går på kontrakt i midten av Q2 så vil ikke det ha noen påvirkning på tallene i Q1? Blir vel siste gangen jeg gidder å svare deg, vet du egentlig er en ganske smart mann så blir bare patetisk å lese alt du skriver her.

Det er veldig gledelig å lese at flere tar bladet fra munnen og går i strupen på Matmons - slik jeg startet med her en dag.
Matmons skyr alle positive nyheter om Borr som pesten og fornekter fakta - han bruker de samme argumentene gang på gang og klarer sjelden (les aldri) svare på kritkken som blir rettet mot vedkommende.

Matmons
31.05.2019 kl 15:48 2758

Skjønner at det ikke biter på at kursen har stupt fra 42 til nå ca 17,70
En nedgang på 60 % betyr 0 og niks for menigheten
Men tallene juger nå en gang ikke
Nedturen den kommer å fortsette til de viser at de tjener penger . Det kommer ikke å skje med det første
Jeg har ikke tenkt å dekke meg inn enda her , og vi er mange som ser det samme som jeg og andre shortere har sett
Så redegjør Argus for hvordan innside alarmen og loven fungerer , 7 dager sier han i følge OB sine lover
Dette er en veldig forenkling av de faktiske forhold
Dersom de nå ligger i forhandlinger med nye kontrakter og dette er kommet et stykke på vei og det seinere går mot kontrakt , ja da kan man dømmes for å ha sittet med innside informasjon , det kan gå et helt år. Ja mulig lenger .
Så kommer han med skulte trussel om at vi er en gruppering som samarbeider og kan ryke for et lovverk med manipulasjon
Tror du at vi kjenner hverandre vi som er short, ja jeg kjenner Sissener riktignok. Forventer du å bli tatt på med silkehansker etter slikt idiot utspill.
Aksjen skal videre ned er min spådom
danm
31.05.2019 kl 16:04 2737

Aksjen skal videre ned er min spådom. - Ja det er vi ikke i tvivl om.
Argus
31.05.2019 kl 16:06 2729

Min godeste Matmons:

Du forsøker å manipulere igjen, men det skal du ikke lykkes med denne gangen!

Jeg har aldri benektet at kursen har stupt. Det er jo hele poenget her. Og at resultatet i 1. kvartal var elendig, men ventet. Hvem andre har uttalt at resultatet skal bli bra i 1. kvartal?

Du legger så ut en troverdig forklaring om at hovedårsaken til dette kursraset var manglende finansiering. Alt vel så langt!

Så ordnes finansieringen enkelt og greit rett før 1. kvartalspresentasjonen.

Men da holder det ikke lenger for deg. Du fortsetter å tvære på resultatet og at det har vært elendig.

Ja, det har det, men ratene stiger, riggene blir færre og verdien på riggene øker. Og selskapet gjentar at cash-flowen vil bli positiv fra 3. kvartal. Det er kun en måned til.

Nå har vi hatt oppgang i aksjekursen to dager på rad. I dag er sogar volumet på godt vel 2,4 millioner aksjer med en økning på vel 2 %. Det nevner du ikke med ett ord, heller ikke gårsdagens oppgang.

Nei, for du ønsker at kursen faller. Dét er et helt annet utgangspunkt enn mange av oss andre her inne. Vi vil selskapet godt og at overskuddet kommer i løpet av 2019.

Du ønsker at Borr skal gå til helvete fordi du da tjener masse penger.

Så får andre vurdere hva som er det sunneste utgangspunktet!
Redigert 31.05.2019 kl 16:26 Du må logge inn for å svare

Kudos til Argus
Redigert 31.05.2019 kl 18:47 Du må logge inn for å svare
Matmons
31.05.2019 kl 20:34 2502

Sunn ?
Jeg prøver tjene penger på aksjer , jeg driter i om det er sunn eller usunn måte jeg plasserer penger på
Kan nesten garantere at den går mye ned alt på mandag
Blir forundret om vi ikke ser 16 tallet
DNOi50
31.05.2019 kl 23:14 2392

Motmas, jeg har bare 24k aksjer og er litt flau for det. Skal kjøpe minst dobbelt så mye. Fuck you! ?
Matmons
01.06.2019 kl 00:19 2338

Jeg er short med 30 kontrakter
Men har hatt 100 short
Argus
01.06.2019 kl 00:24 2330

Se der ja, da har du vist ditt sanne jeg!

Og, så ser vi at din shortportefølje er mindre nå, men så spår du videre nedgang. Logisk brist!
Matmons
01.06.2019 kl 14:13 2135

Ville ha ventet til denne nedturen er over før jeg kjøpte
Det er bare et vennlig tips
Mandag tipper jeg den er ned mye
Videre nedgang kommer i løpet av uka
Redigert 01.06.2019 kl 14:14 Du må logge inn for å svare
Matmons
01.06.2019 kl 14:20 2120

Var helt ute av short posisjonen før jeg tok denne shorten ble satt 9. April
Den store shorten satte jeg 10. oktober 2018 sammen med Sissener og de gutta

Shorting er helt greit, det gir volum i en aksje, selv driver jeg ikke med shorting, men trader hele tiden.

Bdrill er en ypperlig trading askje med opptil 10% spread i infraday chartet.

Det er stort sett bare å lempe ut i åpningen og kjøpe billigere senere.
Matmons
01.06.2019 kl 18:37 1967

Mulig mulig
Men verdien på selskapet har gått fra 22,5 milliarder til 9,3 milliarder på 1 år
Det eneste selskapet som har slik utvikling av de store på OB er NAS
Jeg er veldig sikker på at nedturen ikke er slutt enda

Kjøpte mer nå i dag under kr 17.

For en gavepakke. På fredag før helgen lastet en insider opp tungt til kurs 17.5668 og ikke minst Middelfart (som er sammen med hovedaksjonær Trøim) opp hele 575 000 aksjer til 17.339
Det indikerer at kursen er på et bunnivå og nok skal godt oppover fremover.

Mye avhenger av oljeprisen og det generelle børsklimaets. Det ser ut som en bunn er under utvikling og den må holde seg over NOK 18 på stigende volum for at ferden nordover kan begynne.

Tror det er en massiv short som skal dekkes og at robotene jobber i høygir med short inndekning. Dette er de flinke til og nedsalget begynner i åpningen, mens de sakte men sikkert dekker seg inn så vi vil se en stigning utover dagen.
HP17
03.06.2019 kl 10:47 1619

Borr Drilling har gått under radaren for meg, men nå kjøpte jeg også litt her. Med de to kjøpene gjort på fredag er oppsiden stor og nedsiden liten med dagens oljepris.
Tm3P
03.06.2019 kl 15:43 1459

Økte idag jeg også fra 7k til 10k aksjer, snitt på 20. Satser på at det blir bra i lengda :)
danm
03.06.2019 kl 15:46 1453

Ja, insider har tro på selskabet, nu skal markedet bare have troen også, men det tror jeg kommer. Forventer snart nye kontrakter.
abbos
03.06.2019 kl 16:07 1418

- og oljeprisen snur opp - det går alltid i bølger ?
danm
03.06.2019 kl 16:25 1396

Ja, nu får sikkert snart et Trump tweet for at berolige det amerikanske marked.
Argus
05.06.2019 kl 10:32 1176

Hvorfor har aksjekursen steget siden du spådde videre nedtur?
Er ikke nedturen over ennå, Matmons?
Redigert 05.06.2019 kl 10:41 Du må logge inn for å svare
Tm3P
06.06.2019 kl 09:05 1026

Solgte halvparten nå fordi jeg økte endel i EnscoRowan igår. Borr er billig, Ensco er konkurspriset selv om de sitter med en god cashbeholdning og ikke har noen nevneverdig avdrag før i 2024.