Liverpool vs Tottenham


Hei.

For ekstra underholdning til kveldens kamp vil jeg legge inn mitt spill i denne kampen.

Blir det straffespark? Ja odds: 3.25 innsats 500 kroner.

Begrunnelse: Er så sinnsykt gode spisser i begge lag som kommer til å lage vanskelige situasjoner for forsvarerne. Dessuten kommer ikke forsvarerne så lett unna lenger på grunn av VAR.

Mvh aristokraten

En ytterst merkelig begrunnelse for å tippe et resultat, det være seg om du skulle tippe det ene eller andre. Tungen ut av vinduet tror jeg slikt kalles.
La oss imidlertid håpe på en sjanserik kamp med underholdningen i høysete. Og måtte det beste laget vinne.

Så greit gikk det:-)

Mvh aristokraten

Hei

Var veldig liten tid til å lage noe lang analyse da det var tett på spillestopp. Var i underholdnings øyemed. Men mente det var tett opp på 40% sjanse for utfallet og da er 3.25 bra med eller uten tungen ut av vinduet. Er jo ikke akkurat 2 lag som spiller rundt midten av banen dette. Ergo skjer det mye i og rundt 16 meteren.

Mvh aristokraten

Dette er en kamp med mye følelser og begge lagene må gutse. Hadde det vært med et italiensk lag hadde det vært enda mer bankers.

Noen som vet hvorfor den går både på tv2 og viasat4?
Trodde ikke slikt var lov på slike kanaler som er tilgjengelig for de fleste?
*JBJB`
01.06.2019 kl 23:12 916

Hei folkens;))

Og...neste år spiller alle lag og spillere med med armene bak på ryggen i håndjern - zånn for rettferdighetenes skyld...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 01.06.2019 kl 23:17 Du må logge inn for å svare
skuggen
01.06.2019 kl 23:33 878

Bare for å ha nevnt det. I natt går det en enda større begivenhet. I Madison Square Garden bokser Joshua og Ruiz om verdensmestertittelen i tungvekt. Kampen går visstnok på Viaplay.

Hei

Den straffen vil nok diskuteres videre. Svein Oddvar Moen sier straffen er korrekt, VAR var inne og så korrekt. Selv synes jeg det var en "drittstraffe" , og visst VAR og dommerstanden sier dette var straffe så synes jeg personlig de bør endre reglene. Så kort avstand, så høyt på armen/skulderen, ingen målsjanse. Ingen intensjon what so ever. Enig med Langli " mulig det var straffe etter reglene, men da bør de endres".

Uansett straffe eller ikke straffe ønsker jeg å gratulere Liverpool med mesterskapet. Om ikke kampen idag var verdens beste, så har Liverpool gjort en fantastisk sesong som ville vært tidenes nedtur om de stod igjen med ingenting. Dessverre gikk det ut over mitt lag. Men neste år har også Spurs 19 hjemmekamper og kanskje de får kjøpt noen spillere for første gang siden januar 2018.

Mvh aristokraten

Veldig enig med deg. Og jeg tror mange andre er enige med oss.
Reglene må endres, fotballkamper kan ikke bli avgjort på slike tilfeldigheter.
Hvis ikke så blir det snart en egen ferdighet i å være dyktige til å treffe en motspiller fra kort hold i overarmen for å få straffe...
Hammers
02.06.2019 kl 01:18 816

Syntes selv den straffen så nokså billig ut. Greit nok at ballen til slutt spratt i armen, men.....!
Ellers idiotisk av Sissoko å prøve å parere ballen i feltet med en arm strak ut fra kroppen. En midtbanemann som leker forsvarer.....!

Småkjedelig kamp - helt til de siste 15. Da ble det endelig ble litt fart og OK sjanser på løpende bånd.
Som WHU-supporter er jeg programmert til ikke å like Spurs, men jeg syntes de faktisk hadde fortjent et mål - og ekstraomganger.
Liverpools forsvar må dog berømmes. Må si at jeg etter hvert har blitt imponert av denne tidligere ukjente Robertson.
Et skikkelig røverkjøp fra Hull.

Ja, ja......vi hadde da også et par i fjor. Midtstopperne Diop på 21 for £17 mill og Balbuene for kun £4. Knall når skadefrie.

Hilsen Hammers

Tidligere var det noe som het indirekte frispark også innenfor 16-meteren når det var en forseelse som ikke så opplagt hindret en målsjanse. Er det ikke mulig å dømme det nå lenger?
skuggen
14.07.2019 kl 12:47 464

Hva i...! Jeg trodde jeg skulle slippe fotball i dette forumet. Jeg er luta lei av all fotballen over alt. Skriv heller om prestasjonsidretter som vektløfting, bryting, boksing, turn!
15.07.2019 kl 13:01 449

Det blir i meste laget ja. Nå er sykkel på vei til å bli det samme. Og reportere nå til dags kan spare seg å brøle. Det er det bare Lillelien som hadde stemme til.
Redigert 15.07.2019 kl 14:07 Du må logge inn for å svare