kontakt leder før lege


Leser i Dag bladet at en stor bedrift ønsker at ansatte ringer leder før lege for eventuelt tilrettelegging/vurdering av ansattes helse. Så bra da!!!!!!.
Snart ikke behov for leger heller i dette landet! Nå har ledere også "legekompetanse" til å vurdere ansattes helse. Må si ledere i dette landet har fått en bred og god bakgrunn. En anerkjennelse for legestanden her i Norge må man kunne si. Mange kreative og flinke mennesker som tenker. Gode og effektive er de også. Men hvem skal leder kontakte når man skal vurdere hans/hennes helse da? Har et forslag til dette!
De ansatte/arbeidstakere selvsagt. De kan være behjelpelig for leder, og tilrettelegge så at hun/han blir avlastet med arbeidsoppgaver. Dette medføre at leder kan muligens gjennomføre sin arbeidsdag på best mulig måte uten sykemelding. Dette kaller jeg effektivisering av det Norske arbeidsliv.

Kjempefint dette, da kan man sitte der med feber'n sin eller den brukne armen og få hjelp på lørdagskvelden hjemme hos sjefen sin.

NAV har jo allerede leger som helt uten å noen gang treffe pasienten glatt overprøver legen pasienten har vært hos og omklassifiserer sykemeldingene slik at man likevel ikke får noe sykepenger. Hvis bedriftene også selv kan gjøre på samme måte så lønner det seg nok mer enn noen gang å være ung og frisk fremfor eldre og syk.
03.06.2019 kl 13:27 434

Det kan være på sin plass, pga. at det er enkelte leger som er "berømt" for sykemeldinger. Spesielt har det vært nye innflyttere som har toppet sykemeldinger. Jeg vil tro det er erfaring med dette som ligger bak.