Britene bekrefter nå at Obama og Hillary korrumperte mot Trump

Slettet bruker
03.06.2019 kl 13:24 315

Da legger vi ballen død, Trump er uskyldig og Obama er den skyldige, håper han får lang fengselsstraff.

Britisk etterretning sendte et brev til Trump-administrasjonen en uke før innsettelsen 20. januar 2017, der de advarte mot deres egen eks-agent Christopher Steele og ba om unnskyldning for at de hadde utført oppdrag på vegne av Obama-administrasjonen.

At britisk etterretning tar avstand fra Steele, er mildt sagt oppsiktsvekkende. Steeles rapport om Trump var blitt brukt av FBI til å søke om adgang til å overvåke Trump-medarbeider Carter Page. FBI var blitt advart to ganger om at Steele ikke var troverdig. Først av no. fire i Justisdepartementet, Bruce Ohr, i august 2016, på et møte der også Andrew Weissman var til stede. Weissman gikk inn som leder av spesialetterforsker Bob Muellers team, 17. mai 2018. Deretter 11. oktober da viseutenriksminister Kathleen Kavalec intervjuet Steele og reagerte på at han ville få rapporten ut før valget og lekket som en gal til pressen for å skandalisere Trump. Han sa også ting under intervjuet som var positivt feil. Kavalec advarte FBI.

Men at Steeles tidligere arbeidsgiver skulle skrive et brev til Trump-administrasjonen og advare mot Steele, er det som veier tyngst mot Steele. Britene sa at de ikke ville at Steeles arbeid skulle komme i mellom dem og den nye presidenten.

https://www.document.no/2019/06/03/britene-advarte-trump-mot-steele-en-uke-for-innsettelsen/
Slettet bruker
03.06.2019 kl 13:30 309

Dette har jeg vist i mange år, men Vet Gressvik, Magnus, Sidsel Wold, Gry Blekastad Almås dette ?
Slettet bruker
03.06.2019 kl 13:33 301

Kan dette stemme ? Det er jo aldri noe på tv2 og nrk om dette.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 13:52 287

Løgnmedia (MSM) blir ettertrykkelig avslørt sammen med avsløringene som kommer om treason, sedition og corruption.

All troverdighet vil bli fratatt hovedstrømsmediene når folk får se hva som har foregått. Det verste er at informasjonen har vært tilgjengelig hele tiden, og likevel har "de serriøse median" unnlatt å fortelle sannheten. Vestlige regjeringer som ikke har ryddet opp i sine statskanaler, bør gå av for å ha villedet folk gjennom statsstøtte til løgnmedia - vår egen Solbergregjering inkludert - med en ukulturminister som ga fornyet åremål til venstreradikaleren Thor Gjermund Eriksen og kaller sannhetssøkende medier for "userriøse blogga" fordi de avslørte hennes sexovergrep.
polemiker
03.06.2019 kl 14:16 278

Leste denne saken i TheHill for noen dager siden. Det er nok engang journalisten John Sullivan som har gravd frem dette. Han er trolig den som kjenner aller best til denne saken og har vært den som har bidratt mest til å avdekke denne skandalen. Om noen fortjener en Pulitzer pris må det være han. Dessverre er han på "feil" side i politikken, så kommer neppe til å skje.

Dette er saftige saker, men det gjenstår nå å finne dette memoet fra den britiske etterretningen. Det ble sendt til Michael Flynn, påtroppende nasjonal sikkerhetsrådgiver, og som FBI senere fikk felt i en felle hvor han motsa seg selv i et avhør. Vanlig kotyme er vistnok at slike memo også sendes med kopi til den sittende administrasjon, dvs. Obamas apparat og burde da finnes i arkivene også der.

Norske media er som vanlig mer interessert i å vidreformidle løgner og svada fra amerikanske fake news media. Journalister her skjønner ikke, eller vil ikke forstå at de nok engang er på feil side av de dramatiske historiske hendelsene som er i ferd med å utspille seg rett foran trynet på dem. Det eneste de har å klamre seg til nå er håpet om en impeachment prosess og avsettelse av presidenten. De vil vel heller avsette en folkevalgt president som ikke har gjort noe galt enn å måtte innrømme at de har tatt feil hele veien.
Prelle
03.06.2019 kl 14:32 273

Nok et bevis på hvor manipulative og løgnaktige norsk media er!
Propaganda og utelukkende negative vinklinger om og mot Trump
avslører deres agenda.
Den er ikke å opplyse og gi sannferdig info til nordmenn!
Slettet bruker
03.06.2019 kl 14:32 272

Noam Chomsky sa en gang at «Dersom vi ikke tror på ytringsfrihet for folk vi forakter, så tror vi ikke på den i det hele tatt.» Dette er riktig som et demokratisk prinsipp, men det er også riktig som et vitenskapelig prinsipp. Det er våre herskere som er interessert i at vi splittes opp i stammekriger av ulike slag. Mens småborgerlige grupper jakter på ukas hatobjekt som de kan nekte en talerstol, så ler multimillionærene hele veien til banken.

https://steigan.no/2019/04/la-100-blomster-blomstre-og-100-tankeretninger-strides/
Slettet bruker
03.06.2019 kl 14:46 263

Nå er det ikke bare (manipulative og løgnaktige norsk media ) som er skyld i dette, vi har debattanter her inne som gjør akkurat det samme. I LO's avdelinger finner vi dem, i de fleste partiorganisasjoner finner vi dem, også blant de kvinnelige biskoper og prester finner vi dem. Vi finner dem over alt, kyniske spekulative løgnere.
Redigert 03.06.2019 kl 14:47 Du må logge inn for å svare
kokkohill
03.06.2019 kl 17:44 226

Om vi har en statsleder her i dette landet så bør denne unnskylde oss for den forrakten vi har vist USA president. Politiske ledelse og en hatefull presse.

Pressestøtten bør inndrives til Staten i sin helhet og medier fjernes fra offentligheten.

Fredsprisen til løgneren Obama må tas tilbake og gies til verdige sådan.

Støtten til Clintons fundatioen må anmeldes og pengene snarest tilbakeføres til Norske veier,.

Ansvarlige Norske politikere må snarest bak lås og slå som står bak denne ondskapens støtte....
Slettet bruker
03.06.2019 kl 18:01 218

Beach girl • 2 hours ago
Remember when Obama met the Queen and gave her an Ipod that was already loaded with HIS book? How insulting! WHAT A DIFFERENCE AN ELECTION MAKES.