AXA - NÅR kommer budet på AXA 50,- kr ?


150% opp sier mine linjaler i AXA

NEL aksjonærene må nå selge, og kjøpe axa.SS
Redigert 15.06.2019 kl 10:11 Du må logge inn for å svare
Korsar
18.06.2019 kl 22:04 2200

Musestille er nok ordet, ja
18.06.2019 kl 12:24 2362

8 dager igjen av 2 dre kvartal
Redigert 18.06.2019 kl 12:56 Du må logge inn for å svare

Jeg tror SS får rett, og selv har jeg lastet ca 60K aksjer med et snitt rett under 17,9. Økningen starter i disse tider. Fortsetter akkumuleringen denne uka så når jeg kanskje 100K før den går oppover.
Dette caset er bra om man ser godt etter og dette blir en melkeku som vil generer enorme summer etterhvert. Bare å glede seg til Q2 og Q3 og for så vidt videre etter det. Det er nå pengene begynner å renne inn.

Mvh Navle
Korsar
17.06.2019 kl 11:37 2846

Her ble det mye ufrivillig komikk du, aksjen er ned ca. 10% siste måned.
Skipssjefens startet tråden den 3. juni (for 14 dg siden) med "150% opp sier mine linjaler i AXA"
Vel, da har aksjen en jobb å gjøre :-)
thief
17.06.2019 kl 09:39 2973

Traff vel forrige bunn på rundt 17.6 nå i dag,så får vi satse på oppgang fremover🙂Burde vel være godt opp på 20 tallet ved q2 resultat.
toffen4
17.06.2019 kl 09:30 2999

Axa presses nedover til hindsides lave priser, slik jeg ser det blir det desto større oppgang da q2 slippes og Fredriksen slipper taket og gjør seg klar for warrnant handel 💰💰

Ønsker deg all verdens lykke til, om det blir det ene eller andre.
Det er ikke lett å navigere i aksjemarkedet om dagen, enten man sitter i NEL, AXA, AKERBP, eller EQNR ! Det er mer lotto og casino, og det liker jeg ikke.

God aften.

SS
Shinkage
16.06.2019 kl 22:14 3152

Jeg har ikke satt meg inn i detaljene rundt disse selskapene, men har fått med meg at det kan være god business i å kjøpe opp låneporteføljer. Usikrede lån gir selvsagt ingen garantier, men statistisk sett er det vel neppe noen stor risiko så lenge prisen er riktig. Unntaket vil selvsagt være dersom økonomien kollapser fullstendig, men da får jo de aller fleste problemer.

Jeg er enig med det i den siste betraktningen, og tenkte det samme - dessverre 2 uker for tidlig. Jeg solgte meg ut av en viss aksje med pen gevinst, og satt da med 70% av verdiene på konto. Den første reelle effekten av Trump-Kina krangelen kom derimot 2 uker senere enn jeg trodde, og i mellomtiden hadde jeg latt meg friste til å gå inn i markedet igjen. Man lærer så lenge man lever, og det krever disiplin a la fri kapital stå på konto :-)

Ja der skal jeg ta litt selvkritikk, det var ikke meningen å være så krass og direkte. Men nå forsøkte jeg å roe litt ned i NEL trådene, og ta en liten fridag fra HO.
Det kommer kritikk og sjikane fra alle kanter, nye tråder osv. Så jeg kan fort ta til den ampre pennen som her.

Nei jeg vet ikke hvordan det skal gå, jeg har vel sagt lenge at børsene er dyre, og at vi er på overtid. Men det er jo et faktum at når du nå kjøper 1 kr i axa, så betaler du 70 øre. B2H mye det samme.

Min oppfatning er at det er RIKELIG med gjeld å ta av i Norge, og Europa. Det at man vil stramme til forbrukslånsbanker her, utgjør for begge AXA og B2H små deler av portisen, og det er lenge til det vil ha noe å si.
Dessuten er det ikke slike regler i Europa, og det blir en overflod av gjeld som AXA og B2H vil få billig når bankene stadig rydder i ballansene sine.

Disse har vel hallvert seg i kurs, i allefall B2, mens AXA er ned 30-40% fra toppen. Det er nå betydelig rabatt der, og warranter til 32.50 ligger klare for Fredriksen i oktober.

Jeg er mer eller mindre ferdig i aksjemarkedet, frem til Trump og Kinamann har blitt enig. Om de ikke har ødelagt for mye, så kanskje jeg kommer tilbake. Men nå føles det tryggere med penger på VPS enn på børs. Uansett, axa er billig på 17-18 kr, samme med B2H 9 tallet.

SS
Shinkage
16.06.2019 kl 21:35 3189

Vel, det var vel akkurat det jeg spurte deg om siden AXA er et selskap du har fulgt og studert. Spørsmålet var bare om reduksjon i forbrukslån som er vanskelige å betjene ville føre til mindre vekst i markedet som Axactor jobber i. Jeg spurte bare om din mening, og sa da ikke noe at det var noen direkte sammenligning med forbrukslånbankene. Sammenhengen er vel bare at den ene skaper business for den andre.

Du sier at gjelden akselererer i Europa, og det tviler jeg ikke på, men dersom utviklingen av tvilsomme forbrukslån effektivt hindres, vil det fremdeles være tilfelle? Jeg prøver å forstå hvorfor verdien synker, mens gjelden som du sier øker (og med det potensiell business). Og jeg prøver å forstå om AXA er en langsiktig god investering, eller en mer volatil og kandidat for kortsiktig trading. Verken AXA eller B2H ser ut til å være inne i noen langsiktig god trendkanal.

Jeg skjønner ikke hvorfor du bringer NEL inn i dette. Ja, du vet jeg sitter på NEL aksjer, men det har da ingenting med disse spørsmålene å gjøre. Jeg tror jeg har gitt ganske klart uttrykk for at jeg ikke driver noe spill om hvem som er dummest eller smartest - bare for å ha det klart siden svaret ditt gir litt inntrykk av at du tror jeg var ute etter å sette deg på plass, eller noe i den retning. Det var jeg derimot ikke. Jeg blander ikke epler og bananer, og har ingen annen agenda enn saklig diskusjon.

Det var faktisk bare et reellt spørsmål om AXA, siden du har anbefalt dem.
Redigert 16.06.2019 kl 21:36 Du må logge inn for å svare

Axa hadde en pen oppgang fra jul til april, og nå er den ned 6,50 kr.
Den pleier alltid å hente seg godt inn før Q tall.

Forstår ikke sammenligningen med forbrukslånsbankene. Er det slik at man er redd for "mindre" å gjøre når det blir mindre råtne lån?
Det var en som viste til at hver nordmann hadde 40.000 i kredittkort gjeld, 3.000.000 personer. Til 20-30% rente.
Tror det blir rikelig å gjøre.

Gjelden akselerer i Europa også, så det blir snarer mye mer å gjøre. Så den problemstillingen ser jeg ikke.
Juli er her snart med Q2, så da får man nok et løft til 23-24 kr, med mindre børser rakner. Men da er jo ikke NEL noe å sitte i heller.
Husk at AXA og B2H har falt fra 30 kr og det nå er slik at bokførte verdier er 20-30 % under aksjekurs. Og alle vet at grafene for inntjening skyter i været nå.
Tror dere Fredriksen kjøper denne av veldedighet, eller for å ta en ny Aktiv Kapital ?

SS
Shinkage
16.06.2019 kl 18:44 3033

AXA hadde en pen opptur i april. er det potensiale for en slik du ser igjen nå?

Med unntak av disse korttvarige svingningne med pen oppside, har den vel hatt en jevnt nedadgående trend i hele år.

Hvordan tror du den generelle negative holdningen til forbrukslån, i alle fall her på berget, og trusler om å innføre nye lover, vil påvirke selskapet? Tror du denne holdningen vil smitte over til de andre landene Axactor opererer, og påvirke resultatene på sikt?

AXA virker jo litt risky å gå inn i, annet for å kunne cashe inn på en kortvarig oppgang, slik det ser ut nå.
Redigert 16.06.2019 kl 18:45 Du må logge inn for å svare
Jemo
15.06.2019 kl 18:16 3276

Hvorfor rapportere, det var du som startet med å prate om NEL shorten din her på AXA tråden😎

100% avkastning på den shorten snart, dekkes da.
Hvorfor mase om NEL i axa tråd? Rapport til Admin. Gjør det du og, så får vi lukket dette trollet på HO!

SS
Jemo
15.06.2019 kl 17:28 3329

Short'en i NEL, tror du den faller videre på mandag. Eller bør du sikre deg nå, jeg hadde ikke turt å ha short i NEL nå.

Jeg kan berolige Hammers og alle andre om at min VPS er tom, dvs jeg har noen SHORT NEL.
Utover det kun pæng. Ikke engang AXA gryn.
Dette har jeg jo skrevet lenge. Har en og annen trade i AXA, men det er med 1/10 av det jeg pleier, og det er maks 1-2 dager. KUN for å pleie volumkravet jeg hadde hos Netfonds 10 mill omsetning pr 30 dager for å få de beste VIP vilkår.

Nå er det som kjent NON, og da spiller heller ikke dette noen rolle.

AXA er pill råtten, men det er ikke selskapet som sådan som er, men kursen.
Den kjøres maskinelt ned dag etter dag. Det merkelige er at den HVER dag åpner i grønt, og ligger flatt gjennom hele børsdagen. Siste timen, og i sluttauksjon setter shorterne og DNB inn nådestøtet, og senker den HVER dag.

I Nordnet står det noe om etikk og moral, og regler. En har bl.a ikke lov å manipulere sluttkurser.
Dette gjelder trolig bare mannen i gata, DNB og andre med algoer er det fritt frem for.

Hva som skjer med axa driter jeg i. Jeg skal minne noen her på at AXA hadde en intradag bunn 17,40 og en 17,50 (to ulike bunner), og hvorvidt dette skal testes igjen vet ikke SS.

AXA vil komme, og det er egentlig veldig merkelig at AXA ble priset til 32,10 intradag for en del år siden, som NEL, på mer eller mindre luft og kjerlighet, mens den nå med mye mer substans skal ned å rote på 1,74 (gammel kurs), for mange her husker da vi herjet på 1,74 og 1,75 - SS la mange ganger ut The Connels sang, 74-75.....

Så da håper jeg Hammers og mange andre slapper av, SS eier ingen aksjer utover short i NEL.

SS


EDIT: Glemte det viktigste:

1- AXA pleier å snu ca en mnd før Q talla skal legges frem. Ikke lenge til det nå, og trolig snur den nå også. Kursmål 23 ??
2- AXA har i alle år utenom i fjor bunnet ut i juni, og når toppen rundt nyttår. Kursmål 28 ??

SS
Redigert 15.06.2019 kl 09:52 Du må logge inn for å svare

HS-formasjon betyr vel ned SS ?? Får jeg rett, eller har SS flaks ?? Begynner å se litt mørkt ut, og faren for å bli degradert fra skipssjef til byssegutt er overhengende. Byssegutt er da ikke så galt. De har iallefall bakkekontakt ;-)
15.06.2019 kl 00:48 3669

Her var det mange gjøker som forpester forumet med sin spådom hvilken vei kursen skal, få det inn. I huet at ingen ting av positive meldinger er bakt inn i kursen, den er kraftig manipulert dette har foregått i lang tid hjulpet av megler huset til DnB hoffnarren til Gaevran. Kursen skal garantert opp, men først skal Rovfisken ha masse aksjer på disse ekstrem latterlig priser. Utrolig å tenke jeg som har sittet 2år og 10mnd hvor grisebanket kursen er etter at konserndirektør Endre Ragnes jobbet med å få inn en coinvestor. Jeg vil legge all skyld på stor investoreren . Warranten går ut om 132 dager. Hammers har ikke peiling. Dette rådet ville jeg ikke tatt med ildtang, hva vet han om mørbanket gjeldsinnkrevning selskaper. I mine øyne er Axa en juvel som på et tidspunkt vi l skinne. Blodrød vps jeg sitter rolig i båten. Ikke mange igjen og tviler på at mange under topp 100 har tolmodighetne som kreves for å lykkes her. Ikke før de nervøse og de med kort horisont . Jeg føler meg sikker at vi som er ekstremt langsiktige får kraftig belønning.
Hammers
14.06.2019 kl 23:50 3737

Jeg har advart mot AXA på en annen tråd (om NEL?).
Det tekniske bildet begynner å se foruroligende ut - og også i dag fortsatte fallet.
En kurs under 17,58 gir et STOR salgssignal (av en eller grunn).
Signalet som forteller hva summen av alle aksjonærer gjør med VIRKELIGE penger!
Brytes dette - brytes trolig også Helvete løs! Ikke lytt til SS. Han kjemper mest trolig bare for egen feilinvestering!

Hilsen Hammers.....med likt syn som SS i flere aksjer, men IKKE i AXA - dersom bruddet inntreffer!
thief
14.06.2019 kl 23:19 3775

Trump måler sin vellykkethet gjennom hvor høy børsen er.Han vil ikke gå av som president,hvor børsene har krakket.Så på grunn av sitt ego,ser jeg faktisk ikke den helt store faren med denne støyen.Han klager jevnt og trutt om at rentene er for høye,slik at børsene ikke stiger nok.Og til syvende og sist vil han få en handelsavtale på plass,om det er det siste han gjør,bare for å få den siste boosten for markedene🙂Så på bakgrunn av at Trump mest er opptatt av seg selv,og hvordan han presterer(gjennom en høy børs/vekst i økonomien),så tror jeg denne redselen for hva Trump vil finne på er overdreven,selv om mannen er litt gal.Men noe børskrakk vil han absolutt ikke ha på seg,om han går av om en liten stund🙂

Bud kommer. Garantert. Spørsmålet er om eg våger å sitte i aksjer før det kommer. Trump lager så mye støy!
14.06.2019 kl 22:51 3837

Lytt til SS Skipperen, har en visjon om 50-100 om kort tid 😀

Hei! Bruker AXA tråden siden det er mange bra folk her på finans. Dersom noen blir sure beklager jeg
på forhånd! : )
Saken er at jeg har en del ledig kapital etter å ha solgt meg ut av Gjensidige. Høyrente gir per dato ingen høy rente. Enkelt aksjer er også per tiden veldig risikabelt. Som Bjørn nokså frustrert uttalte i en annen
AXA tråd; aldri mer enkeltaksjer.
Jeg var i et møte i med en senior formuesforvalter i
Forvaltningshuset AS i dag. De virket seriøse uten å presse på og foreslo kombinasjonsfond. Minsteinnskudd 1 mill.
Er det noen som har erfaring/synspunkter på dette huset eller andre forvaltere?
Takknemlig for alle meninger rundt formues forvaltning. : )
Mvh Torepåsporet

Innlegget er slettet av Iniest

Har ikke peiling, men noen har vel solgt seg hardt ned. Ikke unormalt at AXA svinger opp eller ned 4-5%.

NEL er vel ned fra SS anbefalte å selge på 9,60 NOK mer enn 50-60% på uker, så jeg forstår ikke hva dere hyler etter.
AXA bør ned å kjenne på støtten (dobbelt bunn 17,40 ) før den skyter opp før Q2 tallene skal legges frem. Det kommer kanskje en børsmelding om at man tjener grovt med penger snart, PW av den positive sorten.
Lenge til NEL sender positiv PW vil jeg tro.

Si meg en ting, hva er MCAP i NEL nå ?
Hva er PE i NEL ?
Hva er PB i NEL?

Stemmer det at ledelsen i NEL står på trykkeriet og skal hente verdipapirer til 20 øre stykket?
Hvor mange aksjer er det i NEL etter trykkingen?

Når må NEL fylle opp kassa igjen, særlig etter siste hydrogenbombesmellen?

Jeg har mange spørsmål, kanskje menigheten vil besvare disse?

SS

Axa ned 4,28% i dag til 17,90. Hva er støttenivået? Stor nedgang i dag? Hva skyldes det? Noen spesielle hendelser?

Max

Kjøpt en bunt på 18.40 i dag. Muligens en smule tidlig, men vil heller være inne når den går over 20 igjen enn å være for sent ute. Axa blir bra fremover.

Beviset er jo på vinner og taperlista, SS fikk rett.

SS

Håper mange selger NEL, og gjør som
fredriksen, og setter pengene i axa som snart har bud 60 kr.
04.06.2019 kl 15:57 5413

Så kom den:
Geveran Trading Co. Limited ("Geveran"), a company indirectly controlled by
trusts established by Mr. John Fredriksen for the benefit of his immediate
family, has on 4th June 2019 acquired 818,046 shares in Axactor SE ("Axactor")
at a purchase price of NOK 18.75 per share. Following the acquisition, Geveran
will own 39,390,233 shares in Axactor which will constitute 25.35% of the shares
and votes in Axactor. Geveran also holds 13,000,000 warrants exchangeable into
13,000,000 ordinary shares in Axactor (the "Warrants"). The Warrants entitles
Geveran to subscribe Axactor shares at NOK 32.50 per share until 24 October
2019. Assuming all Warrants are exercised, Geveran would own 52,390,233 shares
in Axactor constituting 33.71% of the shares and votes in Axactor. The foregoing
calculations are based on 155,395,464 outstanding shares in Axactor. This
information is subject to the disclosure requirements set out in sections 4-2
and 4-3 of the Norwegian Securities Trading Act.
Se nyhetdetaljer og vedlegg (www.newsweb.no)

Se der dere NEL`ere - våger dere å sitte utenfor AXA som skal opp i 60 kr?

Nel skal ned, AXA opp. Skift aksje, og bli rik, og hent inn tapet.

SS