***KALIFATET*** FØRST VAR DET BARNA - NÅ ER DET FORELDRENE

Slettet bruker
03.06.2019 kl 19:28 820

Hei folkens:))

Og...smilene satt løst om munnen i ARK dagsrevyen da de triumferende kunne meddele at 5 barn av syriske IS terrorister er på vei til Norge - nå kommer kravene om de to kvinnene fra Bærum som sluttet seg til IS i 2015 også må få komme til Norge - kvinnene har tre barn og sier at de nå vil "hjem" - Åsne Seierstad med gråtkvalt stemme understreker at uansett hva kvinne har utført av grusomheter må de få uttale seg i Norge - barna er norske statsborgere blir det sagt, mon det i og med at ingen vet hvem fedrene er og barna er født i kalifatet - alle som kjenner norsk rettsvesen vet at det blir klapp på skuldrene og kort soning i heimen før full frihet og tilbake i burkaen - ingen tenker lengre på grusomhetene som ble begått av IS terroristene som massevoldtekter av vantro, koking av Ysidier, henging av vantro og massehenrettelser uten rettergang - kravene om at alle må "hjem" vil bli forsterket av radizzene som nå feirer dette som en seier - ARK,TV2 og gråtekonene i MSM vil fortsette kampanjen med å påføre Norge enda flere utfordringer og fremtidige vanskeligheter - Malmø har tatt i mot barn fra kalifatet som må ha politibeskyttelse 24/7 på grunn av farer for represalier fra andre folkegrupper fra Syria med opphold i Sverige som har følt grusomhetene på kroppen - i de blindes verden er den enøyde konge...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
03.06.2019 kl 20:10 801

Hei folkens:))

Og...den tidligere Justisministeren med gull korset rundt halsen og smilet om munnen minnet i sitt FB innlegg om at Araberpartiet med følge var mer opptatt av terroristenes rettigheter enn landets sikkerhet - hun kunne ikke fått mer spot on - ved å hente barn og kvinnelige medløpere av IS terroristene til Norge vil landet komme i søkelyset i fremtidige represalier og aksjoner fra muslimske grupperinger som har fått sine liv ødelagt av Is terroriztene - barna vil være ønskede hevnobjekt fra disse gruppene..ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 03.06.2019 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.06.2019 kl 20:28 792

Det er da vitterlig regjeringen som FrP er en del av som henter disse ungene, ikke «Araberpartiet».
Slettet bruker
03.06.2019 kl 20:33 785

Hei dirkelizten:))

Og...du får kreve skolepengene tilbake, dirkelizten - det står Araberpartiet MED FØLGE...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
polemiker
03.06.2019 kl 20:42 781

Mora er vistnok savnet, men det vil vel ikke overraske om hun dukker ut av en burka og krever familegjenforening om ikke så lenge? Hvor mye har det kostet norske skattebetalere å få disse ungene til Norge? Drøssevis av folk har jobbet med dette og charterturen er vel heller ikke helt gratis. Hvor mye har norske myndigheter betalt de lokale krigsherrene for å få dem ut?

De to somaliske jentene som har bodd noen år i Norge vil også at barna deres skal "hjem", men de krever å få bli med sjøl. De gidder ikke engang å juge på seg en aldri så liten anger. Mye taler vel for at de bør bli værende der de er og at Norge ikke bør gjøre noe for å få dem tilbake til landet.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 20:50 769

Hei Pole/folkens:))

Og...følg med på URIX senere i kveld hvor kampanjen fortsetter med full styrke - Seirstad skal igjen på podiet og krever den to kvinnene "hjem" og kebab Erna har ikke ryggrad til å ta kampen, hun skvises fra skanse til skanse av følerifjollene av begge kjønn som ikke har doktorgrad i konsekvensanalyser - stay tuned...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
atnorhe
03.06.2019 kl 21:15 749

De reiste i fra Bærum. Den rikeste kommunen i verdens mest humane tolerante gratisland, og dro til en krigssone og fødte barn.
Dette kan bare skyldes en ting. Vi er ikke flink nok til å integrere. Vi holder rett og slett ikke mål.
Og nå skal jeg piske meg selv som straff for mine utilgivelige mangler...
Slettet bruker
03.06.2019 kl 21:20 739

Disse 2 kvinnene bør dømmes til dødsstraff der de er.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 22:55 708

Hei folkens:))

Og...gråtekonene av begge kjønn har overtatt politikken - representantene i URIX snakker ikke lengre om å hente foreldreløse barn "hjem", nå utvides porteføljen til å gjelde "alle norske statsborgere" - Gry Blekastad, Sissel med Vold, Seierstad og følerikona fra Røde Kors messet samstemt om at alle må hentes tilbake - sharia Erna er i skvis og under dobbel ild fra media og to av Imamryggsleiker partiene i regjeringen - hun kneler for Araber medløperne og Marrakech pakten lurer i kulissene...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 03.06.2019 kl 23:00 Du må logge inn for å svare
balder72
03.06.2019 kl 23:04 703

Hvorfor er ikke den forbannede hyklerske venstresiden interessert i alle ofrene for disse morderiske drapsmenneskene som tilsluttet seg IS. Hva med alle kristne barn og kvinner som er fordrevet i Syria og Nord Irak, torturert og drept av disse forbannede morderne som nå hele venstresiden omfavner. De hører man ikke om. Men de skal på liv og død ta hjem terrorister og mordere som har slaktet kvinner og barn.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 23:09 703

De to Bærumskvinnene lanseres nå som HELTER må vite - de passet jo egenhendig 5 foreldreløse barn - og dessuten ser Åsne muligheter for oppfølger nr. 2 og 3 (les: millioninntekter) til boken hun allerede har skrevet uten en gang å møte dem. Åsne smiler lurt og innfult når hun forteller til statskanalen at hun lurer sånn på hvordan de har hatt det.

Jeg blir kvalm og vemmes! Redselsfulle forbrytere renvaskes på et øyeblikk i propagandakanalen! Ine og Erna er sååå glade og gir moralske instruksjoner til oss godtfolk som reagerer med hele oss på at våre egne små uvitende skal omgås disse traumatiserte som ingen vet hva de kan bære med seg og utagere senere i livet. Vi skal ikke vite hvem de er. Sauene er blitt predatorer mens rovdyrene må vernes i vår opp/ned bak/frem globalistiske verden!

Men tankene våre får de aldri!!!
kokkohill
03.06.2019 kl 23:10 696

Jeg fylles av forakt og sinne
Slettet bruker
03.06.2019 kl 23:22 689

Jeg blir kvalm!
Nuka
03.06.2019 kl 23:28 682

Nu, når FRP er på tur ut av regjering, så kommer nok de resterende is-damene med unger tilbake til Norge, i tur og orden. Alt ordner seg til slutt.
Slettet bruker
04.06.2019 kl 09:01 652

Hei folkens:))

Og...da er det klart for andre akt i serien "alle skal til Norge" - hvorfor barna plutselig blir "Norske statsborgere" over natten etter å ha blitt født i kalifatet med en IS Araber til far er et ubesvart spørsmål - vanligvis er det landet til faren som blir oppgitt som opprinnelsesland - men nå intensiveres kampanjen for at alle foreldrene skal "hjem" - startskuddet er gitt av Aftenpostens muslimutgave - og bakom lurer Marrakech Pakten...ZnageZz....

«Ayan» og «Leila» Juma ble kjent over hele verden gjennom Åsne Seierstads bok «To søstre». Alle som har lest boken vil ha vanskeligheter med å forstå hvorfor disse søstrene skal hentes til Norge. Disse jentene radikaliserte seg selv ved hjelp av en imam og begynte begge to å bruke niqab hjemme i Bærum. Begeistrede foreldre forsto ikke alvoret i de intense koranstudiene. Søstrene planla reisen til Den islamske stat godt. Og de ville aldri «hjem» heller eller reddes av sin far og dette bekreftet de gang på gang i den sporadiske kontakten de hadde med familien i Bærum.
Nå har fire reportere fra Aftenposten «funnet» de to søstrene i Syria. Funnet dem – hurra? Hvorfor har Aftenposten gjort det? Det skriver de ingenting om. Søstrene har vært etterlyst av Interpol i flere år. Disse kvinnene ville ikke bli funnet. Aftenposten skriver at søstrene, som nå er 22 og 25 år gamle krever at de skal få følge med sine barn «hjem» til Norge.
https://www.document.no/2019/06/04/to-sostre-som-vil-hjem-til-norge-med-sine-is-barn/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Daniel_K
04.06.2019 kl 09:16 645

hehe, her var det mye kvalme og vemmelse. Er dere gravide hele gjengen eller? Drikk litt eplemos.

Altså, at dere blir kvalme fordi 5 foreldreløse/hjelpeløse norsk barn blir hentet hjem, hva sier dette om dere som mennesker?? Like før jeg blir kvalm

Zorin
04.06.2019 kl 09:30 634

Så lenge mødrene har norsk statsborgerskap så må de få komme til Norge. Det betyr ikke at de kan gå fri. For med slike folk er det alltid en risiko for gjentakelsesfare skulle situasjonen by seg. Og det er i slike tilfeller med ekstrem gjentakelsesfare vi har forvaring til! Derfor ser jeg ingen grunn til at mødrene kan miste barna permanent, for deretter å bli sittende i nabocella til Breivik til rullator, rullestol og oksygenmaskinen tar dem begge.
Betonghue
04.06.2019 kl 11:13 614

At all verdens fordømte islamske kjeltringer skal få springe løs, vifte med sine norske pass og kalle seg "norske", er den verst tenkelige fornærmelse mot et normalt, tenkende menneske !
Den dagen disse meget omtalte søstrene sluttet seg til IS, skulle statsborgerskapet opphørt øyeblikkelig!
Det samme burde skje avskummet som triumferende reiser på "ferie" til shitholet de "flyktet" fra !
Hva er GALT med norske "politikere" ?
kokkohill
04.06.2019 kl 11:22 610

Ja Balder ,dette er helt utrolig , norske medier må hate Nordmenn og den kristne arv. Biskopen i Stockholm har nettopp gått ut å sagt hun har mere til felles med muslimer. Galskapen har ingen grenser lenger
børst
04.06.2019 kl 11:48 602

Det kalles 'salami-taktikk' og vil føre til at alle IS-krigerne med familie får komme hjem. Norge, såvel som alle andre land i Europa, er totalt infiltrert av venstreekstremister som seiler under falskt flagg langs hele det politiske landskapet.
Winston Smith
04.06.2019 kl 12:30 589

Islamistene forsøkte å skape den perfrekte muslimske stat i Syria, en krig som forøvrig ble startet for å kaste Russerne ut, samtidig som det åpnes for oljeledning til Europa fra Saudi gjennom Syria, det mislyktes, men islamistene vil selvsagt aldri gi seg, og de vil prøve igjen når det byr seg en mulighet.

De barna som nå kommer til Norge vil ta opp foreldrenes kamp når de er gamle nok.

Muslimene vil hele tiden jobbe for å styrke sin posisjon, noe de hele tiden gjør, litt etter litt.

Muslimer inntar etterhvert viktige posisjoner, i Norge f.eks er en muslim ikke langt fra å stille som kandidat til statsminister, neste gang en muslim i Norge kommer i en slik posisjon kan det lykkes bedre, eller neste gang.


I London har de en muslimsk borgermester, dette vil bare utvikle seg til musllimene etterhvert mener de er sterke nok til å stille enda flere krav, da kommer også sharialovgivning, mer sensur og til slutt vil det utvikle seg til blodige konflikter slik man ser i midtøsten.
Slettet bruker
04.06.2019 kl 12:47 583

Dagens stråmann fra DenialBenekte!

Bare to av disse barna er norske - de tre øvrige er født i MØ med utenlandsk far og er dermed utenlandske statsborgere etter loven de er født under - men den norske staten jukser det til slik at de skal være "norske". Tro hva den øverste globalistiske loven, Menneskerettighetene, sier om denne norske tilranelsen? Risikerer Norge straff? Å, jeg glemte at globalismen i realiteten er lovløs, og særlig er foreldreløse barn utsatt for menneskehandel - nå også kidnappet i statlig norsk regi!

Så baller alt på seg. Aftenposten finner IS-bruder som har vært internasjonalt etterlyst lenge, Åsne Seierstad vil ha sitt nye 'bokmateriale' "hjem" så hun kan skrive nye bestselgere, NRK bearbeider folket - og vips så har vi verdens verste krigsforbrytere "hjemme" i Norge med minimumsstraffer i humane omgivelser for hodekappere og drapsmaskiner og deretter bolig og livslang trygd betalt av det norske folk.

Hvis tjukkaskjerringene i regjeringen lurer på hvorfor de taper oppslutning, så er dette ett av svarene!
børst
04.06.2019 kl 13:02 580

Og de som medvirker til å styrke Islam i Norge, kommer til å bli utsatt for et ekstremt, tøylesløst hat når den tiden kommer der islamistene viser sitt sanne ansikt. Det er ikke så tydelig i dag at dette i realiteten er snakk om høyforræderi og folkemord.
abetullah
04.06.2019 kl 13:36 572

Og norske bilderbergere står i fremste rekke av forræderiet ...
Slettet bruker
04.06.2019 kl 18:48 533

Så sterk er kampanjejournalistikken at VG's Nilas Johnsen for 2 timer siden la ut en reportasje om barna som er hentet hjem, fint dandert med PRIVATE bilder og sladdet hoder. VG har tydeligvis ikke klart å holde seg til statsministerens instruks fra i går kveld om at bilder ikke skal brukes og at sladding ikke er nok!

VG legger slagsiden til. En nyfødt baby og svært mørk 6-7 åring med sentralafrikansk blod i årene er nå avslørt! Pressestøtte opprettholdes fra ukulturdepartementet: https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/forsvaret-hentet-ut-de-norske-barna-fra-syria/ar-AACnSQV?ocid=spartanntp
Slettet bruker
05.06.2019 kl 19:18 495

Det er noe som ikke helt stemmer med denne saken. Babyen var ganske så nyfødt, og mor er meldt savnet??? Det er flere måneder siden disse har vært utsatt for krigshandlinger nå, og så forsvinner liksom mor sporløst. Det gir rett og slett ingen mening.

Erna hevdet barna var mellom 1-7 år gamle og ville ikke ha bilder ut i media - og når bildene likevel kommer, så stemmer ikke det vår egen statsminister har sagt. Vi nordmenn lures trill rundt, og det er forventet at vi betaler - moren dukker vel opp snart som asylsøker - nygift med en mann med stor familie og et gedigent krav om familiegjenforening. Erna synes det er greit: Fyll Norge med hodekappere!
Slettet bruker
05.06.2019 kl 19:42 484

Jeg håper Åsne "bestselger" Sejersted får inndratt bokinntektene*, men hva er reglene om hun skriver som Gro vet jeg ikke.

* inkl speaking fees
*opptredener
*effektsalg
Redigert 05.06.2019 kl 19:44 Du må logge inn for å svare