FRP går av fordi AP/SV/MDG gir oss flere bomstasjoner?

Slettet bruker
03.06.2019 kl 20:28 1065

Har FRP kortsluttet helt?

I Oslo er det AP, SV og MDG som styrer og innbyggerne har nettopp fått 53 nye bomstasjoner.
Representanter fra det rødgrønne byrådet ivrer for denne polititikken og sier de elsker bomringen.

Men FRP ser ut til å resignere og vil gi fra seg regjeringsmakten -
...på grunn av politikken til de rødgrønne i Oslo og Bergen!

Snakk om logisk brist fra FRP.
Tenk å la seg styre av AP, SV og MDG på denne måten.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 20:37 1044

Med denne logiske bristen må FRP også resignere å true med å gå av hvis rødgrønne kommuner øker eiendomsskatten.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 20:46 1038

Da blir det lett match for de rødgrønne å nå målet sitt om å fjerne FRP fra regjeringen:
AP, SV og MDG trenger bare å øke bompengebelastningen eller føre rødgrønn politikk i kommunene så gir FRP bare opp og skygger banen.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 21:23 1026

Dette er vel like mye og kanskje mer slitasje innad i regjeringen. KRF og V digger bompenger. H mener vel de ikke betyr så mye i deres politikk da de fleste i H og deres velgere har råd til ny Tesla og ler hele veien til banken når de suser gjennom bomstasjonene som er gratis utenfor by og symbolsk innenfor for Teslaene og andre batteribiler. Denne saken er viktig for FRP og de markerer den nå. Hva utfallet blir skal ikke jeg si "på det nåværende tidspunkt"
Redigert 03.06.2019 kl 21:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.06.2019 kl 21:27 1021

Hvis FRP trekker seg havner partiet i en Svarte Per-situasjon og vil i enda større grad få skylda for bomstasjonene AP, SV og MDG bygger.
brahman
03.06.2019 kl 21:36 1017


Selvfølgelig må Frp gå ut av regjeringen for å kunne utvikle sin egen politikk.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 21:38 1013

Ørkenbrahmani kommunisten gir gode råd til frp.....
ekspert der og.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 21:45 1010

Lovet for mye, levert for lite. Folk er lei.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 21:52 1005

Hei folkens:))

Og...bare rolig folkens - Siv tviholder på svart bil med sjåfør to år til - tidligere hadde Gjedda fløyen stor innflytelse, men etter at Gjeddekona kom inn i regjeringen med en årslønn på 1,6 mill er det taust fra den kanten og mantraet om å nekte Jonas statsministermakt vil trumfe alt...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
03.06.2019 kl 22:12 988

Et veldig greit poeng fra JBJB og det er uklokt å se bort fra slike personlige forhold. De betyr noe. Jeg er noe usikker på de øvrige fløyene i FRP partiet. Hva de vil akkurat nå.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 22:35 980

Virker ikke spesielt gjennomtenkt det lokal-/fylkespolitikere gjør nå når de fabler om å trekke seg fra regjeringen.
Er helt enig i argumentasjonen mot bomstasjonene, men man bør tenke nøye over konsekvensene av å trekke seg.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 22:47 970

Jeg synes de nye bomstasjonene i indre Oslo er meget bra. Det er det beste tiltaket til nå. Selv er jeg faktisk redd takstene er for lave til å stoppe bilbruken her inne. Satsing på kollektivtrafikk også glimrende. Det betyr likevel ikke at alle tiltak i Oslo har vært bra, fordi dette bystyret har gjort svært mange andre tiltak mot bruk av bil i Oslo. Betaling for gateparkering for beboere, sykkelveiene, fjerning av veldig mange offentlige p-plasser er jeg ikke enig i. Noe tull med utekontorer og prikker i asfalten, men det er mindre feil. Elbil andelen er høy i Oslo og de må få lov å parkere. Hvis ikke blir elbiler uten funksjon. Dette gjelder også næring (det kommer mange fine elkassevogner fremover)
Strek
03.06.2019 kl 22:52 967

Merkelig logikk media fører med å kritisere det eneste partiet som er motstandere av bompenger,Frp, for at de alene ikke får flertall
mot alle de andre partiene som vil ha bompenger.
Frp har gitt sine subsidiære stemmer på Stortinget for bompenger ,ja, men det fordi flertallet i regjeringen og på Stortinget vil ha dem
og fordi slternativet ville være å la Høyre,Krf og V døke flertall mot venstresiden.Da ville det blitt enda flere og høyere bompenger!

I opposisjon får Frp null innflytelse.
Forståelig at Frp da velger å svelge kameler og fokusere på det de oppnår i regjeringen,men som media og Frps ledere ikke formidler til velgerne.
Slettet bruker
03.06.2019 kl 23:03 961

Strek,

Media villeder velgerne på samme måte med eiendomsskatten.

Også i dette spørsmålet gir media FRP skylden selv om det er AP- og SP-kommuner som innfører eiendomsskatten eller øker den.
Nå ser det ut som media og opposisjonen har greid å få FRP på limpinnen etter å ha gitt FRP skylden for alle bomstasjonene AP, SV, SP og MDG bygger.

Vil FRP la seg manipulere til å trekke seg ut av regjeringen...?
Slettet bruker
04.06.2019 kl 11:30 936

Hvis FRP lar seg manipulere bør en passende overskrift bli:

"FRP går av på grunn av politikken til AP, SV og MDG"

Dermed har FRP meldt seg ut av norsk politikk og vil ikke kjempe for folkets sak - i regjering.
Winston Smith
04.06.2019 kl 12:43 919

Andre land i Europa med omtrent samme befolkning som i Norge og med dårligere økonomi bruker like mye på veier og infrastruktur som i Norge, og det med nesten ingen bompenger.

1. Siv jensen må gå av, og man må sette inn en person med baller, og som er tøffere i forhandlinger, ikke en leder som ser ut til å nyte privatsjåfør og kanapefester mer enn godt er

2. FrP må ut av regjeringen

3. Man må bygge på den strukturen Carl I Hagen bygget opp og glemme endel av det som har skjedd de siste 6 årene

4. FrP må få det klarer fram i debatten at de faktisk har fått til en god del, akkurat dette er problematisk da media er akkurat like store idioter som de fleste som har skrevet innlegg i denne tråden, og bruker alle mulige og umulige skitne knep for å dra FrP ned i dritten











Oljefondet er stort, og man investerer mye i utlandet, i aksjer, eiendom og annet. Å investere i infrastruktur i Norge må vel være noe av det aller beste man kan investere i, mange generasjoner vil ha glede av dette, og man vil endelig kunne matche infrastruktur i andre europeiske land. Se på Tyskland som bygde et fantastisk motorveinett allerede før krigen, og som var en enorm hjelp for Tysklands industri som bygde seg opp fra nærmest ingenting i 1945 til å bli verdensledende på bare 20 år, dette hadde neppe skjedd uten motorveinettet.
Zorin
04.06.2019 kl 12:46 918

FrP kan komme til å gå av fordi de ikke ønsker å stå ved sine egne avtaler. De er redd disse avtalene vil skade dem nærmere valget de kommer. Så da er det bedre å skylde på KrF/V/H at de ikke vil svi av 100milliarder fra oljefondet på bompenger.
Fjordgubben
04.06.2019 kl 13:14 910

Avtalene du sikter til er altså hestehandler, der FrP i kraft av sine 15% av velgermassen har laget en avtale med de andre regjeringspartiene på en rekke politiske områder, deriblant de som omfatter bygging av vei/infrastruktur og andelen bompenger i disse.

FrP kunne altså velge en av to muligheter her, enten å inngå disse avtalene, og få gjennomslag for noe av sin politikk, eller å velge å stå utenfor regjeringen og ganske sikkert oppleve at enda mindre av sin politikk ville blitt gjennomført.

At de velger å gå av «fordi de ikke ønsker å stå ved sine egne avtaler» er en feil måte å si det på.

FrP innser at å velge en vei som har ført til at «en god del» FrP politikk har vet gjennomført faktisk har ført til fall i antall stemmer, og de burde derfor velge lå gå ut av regjeringen, på tross av at dette vil føre til at mindre FrP-politikk vil kunne gjennomføres, dette er selvsagt et stort paradoks.

Men de har ikke noe valg, for å sitte å se at antall velgere faller fra måned etter måned er ikke bærekraftig, så får det ikke hjelpe at det vil føre til mindre FrP politikk på kort/mellomlang sikt.

Det er ikke lett å drive politikk når alt av media kun driver forvrengning og feilinformasjon på hva man driver med.

Tipper FrP har lært av dette, og at de eventuelt neste gang de kommer i regjering vil stille andre krav, selv om også dette vil være problematisk dersom de ikke iallfall oppnår minimum 20% av stemmene ved et Stortingsvalg.
Cortex
04.06.2019 kl 13:36 903

Frp står alene mot bompenger og det er utrolig fordummende å kritisere Frp for at de ikke får flertall mot 85%.
Særlig er det skuffende at Høyre ivrer fir avgiftspolitikken som venstresiden omfavner.Riktignok har Høyre vært åpne
om deres iver for bompenger,til tross for høye skatter og avgifter i Norge,men hvor er det en gang så avgiftskritiske
Høyre?
Festtalerne lovet oss lavere avgifter,men nå er Høyre like ille som Ap.
Fjordgubben
04.06.2019 kl 14:17 899

Enig, utrolig feigt av Høyre å stille seg på sidelinjen her, viser bare at Høyrefolk driter i de fattige som kommer i økonomisk skvis pga alle bompengene, en framtidig regjering der FrP deltar sammen med Høyre må oppstå med et sterkere FrP, for det går selvsagt ikke at FrP blir stående helt alene mot media og alle andre partier, de blir rett og slett mobbet bort fra makten, alt de står for blir fordreid, løyet om og dratt ned i møkka.

FrP må nok derfor kjøre samme løp som Carl I Hagen i mange år drev, stå utenfor regjeringen og heller bruke press i nøkkelsaker for å få gjennom sentrale deler av FrP’s politikk.

Godt mulig at FrP kan få gjennom mer av FrP’s politikk på noen områder på den måten, enn å bli skvist gang på gang av mellompartiene mens Høyre passivt lar dette skje.
Redigert 04.06.2019 kl 14:18 Du må logge inn for å svare
Cortex
04.06.2019 kl 14:29 891

Om Frp går ut av regjeringen vil Høyre,Krf og Venstre med glede søke flertall sammen med venstresiden.
Høyre har ingen ryggrad og vil selvsagt sammen med småpartiene ivre for å tekkes venstresidens avgiftsglade
politikk.
Frp vil havne i skyggenes dal og selv om de kan festtale og love mye får de minimal påvirkning.Dette vet frepperne
som jo i årevis kunstig ble holdt utenfor det angivelig gode selskap.

Så sent som ved valget i 2009 ville ikke Erna,Sanner og Høyre ha Siv og Frp inn i en regjering med de borgerlige.
Dette fordi FrPs ‘menneskesyn’ angivelig var så ille......,men i 2013 var menneskesynet til Frp godt nok for også Høyre.....
Valget i 2009 ble vunnet av de rødgrønne fordi Høyre holdt seg for nesa mht. Frp og deres velgere!
Slettet bruker
04.06.2019 kl 14:32 888

Tull! FRP går av fordi de ikke får etablere flere bomstasjoner.
Fjordgubben
04.06.2019 kl 14:35 884

Tja, det spørs jo hva Høyre sier når sosialistene f.eks begynner å kreve at man skal innføre høyere skatter, igjeninnføre arveavgift f.eks, da vil man igjen se mot FrP for støtte.

Det er da FrP kan si «ja vi kan gjerne støtte dette, men bare dersom Høyre endrer kurs f.eks mht bompenger».

Vi får se hvordan det utvikler seg.


En ting er sikkert; FrP må bli flinkere til å kreve mer gjennomslag for nøkkelsaker, og spesielt mht bompenger da dette har gått over stokk og stein og mange velgere er fly forbanna.
Fjordgubben
04.06.2019 kl 14:42 879

Oliver stonheg; lukter det ikke fælt, det du sitter med hue langt oppi din egen ræv?
Slettet bruker
04.06.2019 kl 20:37 841


Bompengar:
Bløffepartiet slår til igjen. de har ikke fått bygget en meter med vei, men derimot flatbombet hele det eksisterende veinettet
https://www.derimot.no/bompengar-bloffepartiet-slar-til-igjen/
Slettet bruker
04.06.2019 kl 20:39 837

Er det egen erfaring? Er det der du har hodet ditt?
Slettet bruker
05.06.2019 kl 01:13 805

Aftenposten skriver at FRP har kuttet avgifter og skatter for bilister med over 13 milliarder kroner, mens bomavgiftene har økt med 2 milliarder.

Med FRP i regjering går bilistene i pluss med over 8 milliarder kroner. I opposisjon vil bilistene måtte betale langt mer.
Slettet bruker
05.06.2019 kl 04:15 794

Mener seg å være et parti for folk flest? FRP vil bli husket for bompenge økning an mas, samt flysete og posepjattet de sammen med Høyre har stått bak. FRP og Høyre fjernet hk avgiften på store miljøforurensende og energikrevende motorer, men matmomsen og lisensavgiften den består. FRP gir skattelette for 2 % den rikeste del av befolkning, som får halvparten av skatteletten, de 98 % øvrige hel og halv tullingene som stemt på dem, får den øvrige halvparten. Skatt og avgift galskap med sosial profil? Miljø land er vi også. http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2213364
Slettet bruker
25.07.2019 kl 22:46 614

Null iver kommunist STEIGAN linken
du vil ha RØDT AP SV heller.
nei
du vil ha skambod shia.
lol
#all in nazionalkommunist MOT ALT

sunni/shia NULL iver Max syt&klag kommunist steigan link
Slettet bruker
26.07.2019 kl 11:13 592

FRP sitter i regjeringen for at de rødgrønne skal nå målet sitt med mest mulig bompenger stasjoner.