Finanstilsynet sprer falske nyheter om forbrukerbankene


I dag påstår de at norske husholdninger aldri har høyere gjelds belastning
Det er jo bare piss og løgn
Forbrukslån er 117 milliarder gir ca 22.000kr i gjeld for hver og en av oss
Hva er det de egentlig holder på med i Finanstilsynet
Spre mest mulig fake news eller ?

I 1989 hadde 1,8 mill husholdninger 500.000 i snitt gjeld på sine boliger
Vi hadde renter på 18,5 til 22%
100.000 familier måtte forlate sine hjem

Steng ned dette fake news tilsynet

https://e24.no/makro-og-politikk/forbrukslaan/nordmenns-forbruksgjeld-oeker-til-117-milliarder/24634321

Fin inngang i forbruksbanker nå.
Kjøper litt og litt.

Rett i knekkebrødfondet

Seks forskjellige lån
Ikke mindre enn seks forskjellige lån tok han opp i navnet til kona. Totalt lånte han 1.730.000 kroner uten at fruen fikk vite noe. Alle papirer og beskjeder fikk han på egen mail.

I etterkant av dette ble paret skilt. Det har vært en politietterforskning rundt mannen. I avhør skal han ha erkjent straffskyld for bedrageri.

Monobank ASA var en av bankene hvor ektemannen fikk innvilget lån i konas navn. Det var snakk om hele 500.900 kroner. Lånet ble misligholdt og inkassovarsel sendt. Etter en tur innom forliksrådet havnet saken i tingretten. Der var det kona som sto tiltalt. Spørsmålet som skulle besvares i retten var om hun hadde handlet uaktsomt?

Smaalene avis
Matmons
16.06.2019 kl 15:16 688

Har du en link kanskje

Hjelper ikke med link dessverre +

Brukte konas bank-id og lånte 1,7 millioner kroner – nå er de skilt
Artikkeltags
FORBRUKSLÅN INDRE ØSTFOLD HEGGEN OG FRØLAND TINGRETT LOKALE NYHETER

MYSEN: En kvinne fra Indre Østfold har høstet dyrekjøpte erfaringer rundt nettopp dette temaet. I god tro oppbevarte hun bankbrikken og koden på samme sted. De lå i en skuff. Noen ganger var skuffen låst – andre ganger ikke. Men uansett. Nøkkelen ble aldri fjernet.

Samtidig hadde ektemannen gjennom 30 år store problemer i sitt firma. Og han klarte ikke å holde fingrene av fatet. Han åpnet konvolutten med koden, tok fram brikken og satte seg ved pc-en.
Anstrengt økonomi
Dommeren konkluderte med at kvinnen ikke hadde tatt tilstrekkelige forholdsregler da hun lot brikken og koden ligge sammen i en ulåst skuff. Risikoen for misbruk av andre var til stede. Kvinnen mente selv at det ikke var mulig for henne å holde dette skjult for ektemannen.

Samtidig kom det fram at kvinnen etter dette har fått en veldig anstrengt økonomi. Dermed gikk dommeren inn for å redusere kravet med 40 prosent. Kvinnen må dermed betale tilbake 300.000 kroner, pluss renter.

Økonom?

Vår eget norske personifiserte landbaserte økonomi-amfibiet eks sentralbanksjef Hermod Skånland ble luksuspensjonist og professor på BI. På slutten av sin karriere innrømmet han og utøvd en stor personlig kamp ved å begripe forskjellen på Debet og Kredit, til han tilfeldig leste et dikt av Jakob Sande, hvor de forløsende ord sto. ”Bak kisten gikk det fem kreditorer og gråt” Da gikk det et forklarende lys opp for han og han ”forsto” omgående den konsekvens «å oppta lån på kreditt» med en politisk bestemt/ubestemt rentesats kan gi fryktelige skadevirkninger i livets harde virkelighet. NB For alle andre enn slike som han selv. Norges bank nybygg 1986 ble formann i byggekomiteen Hermod Skånland konfrontert med hvorfor han unnlot å ta med byggelånsrentene i regnskapet? Budsjettsprekk de lux. En Skån = 5 milliarder i minus. Med sitt vass-trukne hyse-blikk fremsto denne skamløse kuleramme-bavianen og alkymisten som en overlevning fra den mørkeste middelalder. Mad in noway

Redigert 16.06.2019 kl 15:38 Du må logge inn for å svare
Matmons
16.06.2019 kl 15:44 654

Ha ha ha
Jævla bra skrevet

Kan også tilføye at det på dette bygget ble benyttet svart arbeidskraft til å polere marmor både utvendig og innvendig
Husker ikke hvem media som avslørte svinepelsene , men det var jo Gro som styrte landet husker jeg

Han var medlem i det rette partiet må vite, så det var en politisk utnevnelse
Han ble SB sjef i 1985 etter 14 år som visesjef
Redigert 16.06.2019 kl 15:53 Du må logge inn for å svare

Uganda under Id Amin lempet sin dengang topp engelske kostskole-utdannet sentralbanksjef til krokodillene? (Han nektet å etterkomme hva despoten beordret.) Her hjemme satt vår egen sentralbanksjef og ivret å gjøre med Norge hva Id Amin hadde gjort med Uganda. Og med hvilket resultat? Hvem har vel glemt «demokratiet og folkestyret» kongeriket Norge sin egen sentralbanksjef Hermod Skånland, der han satt fremst i stortingets” diplomatlosje” og med sitt vasstrukne hyseblikk, måtte” han ha penger” fra det folket, som han av de «folkevalgte» var gitt i oppdrag og rente- plyndre til skinnet her i rettstaten, rektum Elverum? Emigrantstaten som ifølge sine egne Peer Gynt historiker etterpå var med i krigen?

Jeg selv på havfiske har dradd opp vel så glupe” vesener” ikke mye ulikt, men like klar i blikket som den norske økonomi svimingen kulerammeidiot/alkymi yppersteprest Hermod Skånland uten at jeg har sett noen av dem igjen ferdig prekavert, og avlevert på kaia ende som luksuspensjonist og professor på BI på land noen år etterpå?

Denne undermåls norske økonomi amfibiet ble for sine teorier innen sitt” fag” tildelt Island høyeste orden” Den islandsk Falkeorden” vel og merke noen år før den islandske staten total kollapset og definerte seg selv som” et idiotvelde”. Som dette ble takket være dårlige råd fra spleiselaget og fellesskapets kongerike Norge, så ble selveste luftens (spekkhogger) jaktfalken på Island meget hurtig omgjort til en simpel bedriten Guanostuffet norsk oppdrettskalkun, og det med fugleinfluensa. (Mad in noway) Den Islandsk Falkeorden var den gang Island høyeste orden, men hvilken verdi har den i dag?

Uten olje er Norge i storskala hva Island er i det små. Island er et selverklært idiotvelde.

Redigert 16.06.2019 kl 15:47 Du må logge inn for å svare

Det vises til gjeld og ikke rentebelastning

Det kommer senere når renten stiger
Matmons
16.06.2019 kl 16:01 631

Hva snakker du om da ?
Rentene må over 7,5% for å komme på nivå med høyeste rentebelastning
Da tar vi med oppgang på lånebeløp og oppgang på folk sin inntekt og regner det om.
Dit kommer vi aldri igjen i overskuelig fremtid
Det er bare piss fra Finanstilsynet, Forbrukerrådet, E24 , Dagens Næringsliv og hele hylekoret
Ikke kan de å regne og historiekunnskap eier de ikke

Ved 7,5 % rente er renten opp 300 %poeng fra dagens situasjon. Når man i tillegg legger til at gjelden til privatpersoner har steget med over 100 %poeng siden finanskrisen får vi håpe at ikke internbankrenten stiger raskt om det skulle oppstå uroligheter i finansmarkedene

2 ting...

1 - ikke gift dere,da det idag ikke er noe fordeler ved dette lengre,-det var en mindre skattelette tidligere,.-den er nå tatt vekk.....

2 - opprett kredittsperre hos experian,Bisnode,Evry og Creditsafe,-selv om dere tror at ID`n deres har vært trygg i alle år,-dette er info de kriminelle vil finne ut av før eller siden..