Takk en "jævla sosialist" (og litt H) i dag! De er våre venner!

Zorin
04.06.2019 kl 16:05 541

La oss slå det fast: Uten de "jævla sosialistene" (og høyre) ville ikke FrP i det hele tatt hatt tilgang til oljefondet, som de nå ønsker å bruke av. De ville gitt bort alt til til de som allerede har mest. De 1% av kaksene. Men ville ikke de ha investert disse pengene? Erfaring viser NEI! Det ble nesten ingen effekt av dagens regjerings store skatteletter til de 1%. Faktisk så har gavepakken til disse gjort det værre å få finansiert veiene uten bompenger! For hadde de ikke gitt bort penga, etter først å ha tatt de fra de fattigste, så har de kunne vurdert å bruke milliardene på vei istedet. Men neiiii. Da var jo ikke bompengespørsmålet så opphetet ennå. Nå er FrP i panikkmodus! Og da tenker de tydeligvis ennå mer uklart enn vanlig!

Uansett. uten de jævla sosialistene ville Norge som stat vært blakk. Ikke noe pensjonsfond. Kun en haug rike kakser som ikke bryr seg spøtt om at de pengene kunne vært brukt til å gjøre Norge bedre for alle.

https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/XgWxXW/Uten-de-javla-sosialistene-hadde-vi-ikke-hatt-den-store-oljeformuen--Asle-Skredderberget
Odi.1
04.06.2019 kl 17:17 457

Dere skaper vi Sosialister deler , gammelt Marksistisk slagord...
Hektar
04.06.2019 kl 16:57 486

Er noe trist over at saker som er 40 år gamle er fortsatt alt dere har å sutre om. Dere kaller dere arbeidere men går først i toget når den store kommunistdagen går av stabelen i begynnelsen av mai.

Er ikke rart jensemann prøvde seg som taxisjåfør for å høste stemmer, bærekraftig politikk er ikke å spore.
Redigert 04.06.2019 kl 16:58 Du må logge inn for å svare

Som om jeg skulle sagt selv. Hadde jeg nå bare skjønt hva som fundamentet i politikken til FRP. Tror ikke de vet selv.