NEL så var vi der, på 6 tallet - snart 5 tallet


Må være fælt for dere at SS får så rett i alt omkring NEL.

Mandag 1430 sa jeg på nytt SELG. Alle lo, og Tigeren har brukt all sin energi på å sjikanere SS, sammen med andre med røde VPS.
Det viste seg at SS som førstemann på forum visste hva som kom mandag 1648 fikk grundig rett. Fikk rett tirsdag om krakk, og i dag om nye fall.

Merkelig at man ikke verdsetter gratis råd fra en "nestor" som SS.


SS

Du kjøper jo Nel nå i bøtter og spann. Luring

Jeg tar ikke i NEL.

SS

Deg er hærlig å ha slettet den skipssjaueren. Det er klart når du har stått på dekk i 50 år å pekket rust og stått i malingsdamt. Da gjør det noe med personen.
Kan være lurt å bytte fastlege.
zorro
05.06.2019 kl 10:19 660

Skipssjefen skrev Jeg tar ikke i NEL. SS
SS - utrolig slitsomt å ha deg her. Kan du ikke finne på noe annet å gjøre. Ha en fin dag.

Slitsomt å høre fakta?

Jeg gir meg å skrive når Tigeren er deaktivert, eller slutter med sjikaneringen.

SS
Nastine
05.06.2019 kl 10:23 597

Oj....7 tallet igjen jo....
dotcom
05.06.2019 kl 10:49 519

Jeg kan skjønne at du har problemer med Tigeren, men skjønner ikke du at denne personlige feiden mellom dere to ødelegger for alle andre?
Å poste det samme gnålet om PE, gang etter gang er spam. Der er ikke du bedre enn Tigeren du har bare valgt motsatt retning.


Jo mer man vet desto mer skjønner man at man ikke vet. og jo mindre man vet desto mer tror man at man vet.
Lurer på hva all denne fantastiske kunnskapen brukes til. Dette er en regel for forumet som består av selvutnevnte profeter.
Hils s.s Kursen er på vei opp.

Dude, chill. Ta deg en bolle.
Vær så snill.
05.06.2019 kl 11:03 423

Barnebarnet mitt sa at det var mye rare stygge ting på Facebook, og at de var slemme mot hverandre. Dersom hun hadde vist om Hegnar Forum, og gått inn der, hadde hun nok helt mistet forståelsen av det å bli voksen. For noe utrolig barnslig rør dette her er. Kongen på haugen syndromet. Der det er konger som kjemper om å vinne kampen.

Uaktet det, Endre Røsjø reagerer på de store salgene forut for de stores nedsalg. Rart. Burde han heller ikke ha reagert på oppgangen som har vært? Eg berre spør!