Klima er den nye vinen

Sotah
06.06.2019 kl 16:27 798

Innvandring er jo såå 2017. Greta har satt dagsorden så det holder. Europa er i endring. Kommer snart til et valg nær deg.

Det ser nesten ut på dette forumet som at klimadebatten har overtatt for islam. Det popper opp utallige topicer hver dag.

Dette er et typisk sosialist svar i Norge og Vesten i dag, og verdt å bite seg merke i, for det viser de grunnleggende holdningene i sosialismen. Holdninger som er selvmotsigende for egen ideologi, og kunnskapsmangel.

For det første er holdningen forankret i hva sosialistpartiene selv messer om til menigheten sin, samt hva MSM gjentar om og om igjen. Når det blir det eneste man vil høre og lese, blir det også det eneste man blir sittende igjen med. Man velger altså bevisst å begrense sin viten/kunnskap, fordi man hører også på hva de samme sier om de partier og medier som IKKE gir det samme bildet; - DE MEDIENE ER HØYREEKSTREME OG MÅ BOYKOTTES!
Og sauene følger lydig opp, og gjennom det sørger de for å begrense seg selv

For det andre viser hvordan sosialismen har snudd ryggen til ARBEIDERE. De dyttes foran når de mørkerøde skal snakke om "klasseløst samfunn" og "likhet", men så fort de viser at de ikke svelger krok, søkke og snøre, tråkkes de ned som mindre verdt. Da er det akademikere som aldri har gjort et fysisk arbeid, aldri hatt en træle i hendene, de med høy inntekt (helst betalt av det offentlige der sosialsitknaingen fortsetter) som skal løftes frem som BEDRE mennesker. Jo lengre unna ARBEIDER du er, desto bedre er du (ja bare du holder seg på den smale sosialiststi altså)
Sosialisme er nemlig produktivitetsdestruktiv i f.t kapitalismen. Det finnes ikke et enste land som har utviklet seg positivt når de har overtatt for kapitalisme, av den superenkle årsak at sosialisme fjerner alle incitamenter for å gjøre noe ekstra, ta ekstra risiko, sette seg i gjeld for å få noe ekstra tilbake. Og når ingen gjør det blir det stagnasjon, tilbakegang, mindre inntekter til staten og alle får det dårligere.
Og disse enkle sammenhengene og konsekvensene ser ikke deres elskede akademikere, for de har aldri opplevd noe annet enn sosialiststyrte studier og lønn fra de samme sosialistene. Derfor fremhever de seg selv som "gode" og "bedre" mennesker og vender ryggen til arbeidere, som de elsker å dytte foran seg når de trenger det
De sier altså sin egen ideologi midt imot, og de som lar seg lure trekkes til de mørkerøde som fluer også tiltrekkes av møkk.

For det tredje viser det at klima handler om SKATT, fordi fokuset har vært, er, og vil fortsatt være BILEN. Men bilen er en svært marginal kilde til Co2 og den klimateorien de tilber. Om ALLE biler i hele verden ble parkert i dag, ville det ikke hatt NOEN effekt på klimaendringer. INGEN!
Men den er gjort til hovedårsaken, og det utelukkende av skatteårsaker. For i det sosialistiske samfunn, der produksjon blir ødelagt, er skatt eneste løsning for at pampene skal ha mer makt, og beholde den.

At stadig flere lar seg lure av denne selvmotsigende og destruktive ideologien, lover ikke godt for fremtiden av samfunnet vårt, slik vi kjenner det.

RR

det hadde jeg ikke tenkt på, men det er jo sant, vi er faktisk tilbake til regndansen og akkurat den samme troen!

Jeg finner det merkelig at 97% av verdens forskere forfalsker og lyver for at staten Norge skal inndrive mer i bilavgifter.

Det er da allment kjent at papirposer er mye værre for klima enn plastposer. Det er bare plast som havner utenfor søppelordningen som ikke er bra, men plast til søppelformål er bedre enn papir.
Og handlenett, i Moss vurderte kommunen å dele ut et handlenett til hver beboer i byen, men da noen regnet ut at hvert nett måtte benyttes 7000 ganger før det hentet igjen plastposene i miljøvennlighet så droppet de det heldig vis.
Selv om enkelte miljøforkjempere i kommunestyre ville at det skulle gjøres likevel 'for å vise at vi hvertfall gjør noe'.
Nok et bevis på at de fleste av disse miljøforkjemperne er mer for symbolpolitkk enn for reelle tiltak.

De lyver ikke spesielt for at Norge skal kunne innføre avgifter.
Deres påstander er grunnlag for mye mer enn det over hele verden.
Og det er jo ingen tvil om at det er lurt å forurense så lite som mulig på samme måte som enhver ikke- røyker skjønner at det er dumt å røyke.
Men man må gjøre tiltak som hjelper, ikke tiltak som kun har som formål å ta inn penger eller å gjøre ting vanskelig for folk flest.
HanVann
07.06.2019 kl 20:20 230

Etter at sotah AP fikk smaken på den nye avgiftsvinen har han falt av og fredagskosen dagen etter er bare en skygge av gode gamle islamlate AP sotah.
Jeg mener dette er fremskritt, selv om vi uansett får regningen når AP får smaken på noe
HanVann
10.06.2019 kl 19:42 198

islamslappav+klimakrise
#bare det koster har du sotah AP på lag
MERLOT
12.06.2019 kl 08:12 179

Har selv vært involvert (noe...) i et spiralformet bølgekraftverk i betong langt ute i Øygarden en gang på åttitallet da fremdeles dinosaurene trampet rundt...
Steinsvåg har helt rett. Politikerne er smittet av klyseånden fra oschlo og er helt ute av stand til å tenke utenfor boksen lenger. Eller forstå at det finnes en verden utenfor ochlobobla der botoxslevjet skvetter godt........ehhh, åssen det a, ehhh.

Ser Erna Solberg potensialet?
Agderposten12 Jun 2019Aksel Steinsvåg
Det er laget norske patenter på bølgekraftverk og flytende vindmøller. Dette er løsninger vi vet fungerer. Klimakrisen er overhengende. Vi må satse på fornybare løsninger nå. Dette har norske politikere fra venstre til høyre sagt siden nittitallet. Men handler de?

Forskningen på flytende vindmøller og bølgekraft har ikke mottatt nevneverdig støtte siden nittitallet. Og ingen oppfinnere har mottatt støtte av staten til å få realisert prosjekter. De fleste planer er lagt døde, og patentene er kjøpt opp av oljeselskap som Equinor og Norsk Hydro. Patentene har Equinor og Norsk Hydro kjøpt og lagt i en skuff.

Samtidig har norsk olje- og gassindustri mottatt gigantiske milliardbeløp til forskning, utvikling og utbygging av fossilteknologi av norske politikere siden nittitallet.

Danmark, Storbritannia og Portugal har valgt en annen strategi. De siste år har politikerne gått inn med store beløp for å få realisert prosjekter utenfor kysten sin. Danmark får allerede over 20 prosent av energien sin fra vindmøller til lands og til vanns. Og Danmark er en storeksportør av vindmøller og vindmølleteknologi. Portugal satser på slangeformede bølgekraftverk ved hjelp av Equinor. I Norge skjer det så og si ingenting. Noen få vindmølleparker på land er alt vi kan skilte med. Og disse vindmøllene har selvfølgelig Danmark produsert.

Det er ganske utrolig egentlig med tanke på de forutsetninger vi har. Utenfor kysten av Norge, det vil si i norsk økonomisk sone, fins et energipotensial som er mange ganger større enn vårt vannkraftpotensial.

Equinor eier to patenter på flytende vindmøller. Men det delvis statseide selskapet har ikke løftet en finger for å få realisert prosjekter utenfor kysten av Norge. Vi kan godt forstå hvorfor. Havvindmøller og bølgekraftverk er en potensiell konkurrent til Equinors hovedsatsningsområde; fossilt brensel. Storstilt bygging av havvindmøller og bølgekraft over hele verden kan gjøre olje og gass ulønnsomt.

Ser Erna Solberg potensialet, spør jeg i tittelen på dette innlegget. Nei, det tror jeg ikke. Ting kan tyde på at hun er delvis kunnskapsløs om fornybar energi. Jeg tror heller ikke hun vet hvilket energipotensial vi har i norsk økonomisk sone. Og jeg tror ikke hun klarer å forestille seg hvilken milliardindustri vi kan lage på eksport av havvindmølleteknologi og bølgekraftteknologi. Ungdommen er forbannet. De streiker for klimaet over hele landet. Jeg kan godt forstå hvorfor.
HanVann
12.06.2019 kl 12:07 164

Man skal være temmelig stygg inni seg for å ikke ta hensyn til barn og syke.
Kritikerne bør tenke litt på det.
https://www.dagbladet.no/mat/syk-eller-ei-jeg-skal-sta-pa-scenen/71172425
EAT Forum 2019
- Syk eller ei, jeg skal stå på scenen
Gunhild Stordalen åpner EAT-konferansen i Stockholm.

Har du ikke fått med deg det. Det ble forbudt å bruke KFK produkter som ødela ozonlaget. Det viser at tiltak hjelper.

Merlot sa

«Politikerne er smittet av klyseånden fra oschlo og er helt ute av stand til å tenke utenfor boksen lenger. Eller forstå at det finnes en verden utenfor ochlobobla der botoxslevjet skvetter godt........ehhh, åssen det a, ehhh»

Kan ikke du forklare meg hva Oslo har med dette å gjøre. ? Eller Oschlo som du får en tilfredsstillelse å skrive?