Takk for meg Netfonds!


Jeg har vært kunde hos Netfonds i over 15 år, og har aldri hatt en - 1 - ting å klage på som kunde i disse årene, tvert i mot....!

Det føles helt absurd å bli tvunget til å avslutte et forhold som har fungert så til de grader bra!

Nedetiden har vært mer eller mindre 0, og kundeservicen har vært på topp - 10 pluss!

I min verden burde Netfonds ha kjøpt opp Nordnet, og ikke omvendt.

Fredag 7 juni -blir en sorgens dag for oss Netfondsere..................


Takk til Roger Berntsen og resten av teamet i Netfonds!


Slenger meg på denne. Tror det blir sbanken på meg igjen.
macland
08.06.2019 kl 02:21 1459

Takker for meg og etter nesten 30 år.
Skal f..... ikke være med på lasset over til nordnet. Primetraderen vi bli det store savnet.
Redigert 08.06.2019 kl 02:22 Du må logge inn for å svare
HP17
08.06.2019 kl 02:32 1449

Enig. Har (hadde) både netfonds og nordnet i en årrekke og netfonds løsning er nordnet helt overlegen. Har årlig bidratt med et betydelig årlig beløp i kurtsdje på tradingkontoen. Det blir ikke overført til nordnet.
Solgte alt i netfonds denne uken og har opprettet en ny konto i Pareto. Enn så lenge er kontoene i nordnet aktiv, men når den ny nettsiden må tas i bruk (er helt grusom) så er det slutt for godt i nordnet.

Har også vært "kjempe fornøyd "med Netfonds i 15 år. Vil gi Nordnet en "sjanse" før endelig beslutning blir "gjort"
motu
08.06.2019 kl 10:17 1260

Godt oppsummert! Lar langsiktig portefølje bli overført, og trader med annen megler. Anbefalte Sbanken for mange år siden å teste NetFonds, for å lage noe som kunne brukes. Vet ikke hvordan Sbanken er nå. Hadde en portefølje i Nordnet for noen år siden, og hadde null kontroll i forhold til NetFonds. Har (hadde) (tilgang til) mange kontoer i NetFonds og fikk totaloversikt og full kontroll på en side, med mulighet for å borre seg ned i underliggende kontoer og porteføljer. NetFonds er designet av tradere/investorer. Nordnet av programmerere/nerder?

Har ikke vært fornøyd med NordNet før, men skal gi den nye siden et forsøk. Er det noen som vet hvor man kan logge kurs info fra? Har brukt Netfonds til dette, men de stenger vel serverene også nå....:(

Triste greier. Har alltid foretrukket Netfonds sitt rene, enkle grensesnitt. I tillegg har de hatt denne kjekke dataeksporten for historikk. Blir nedtur å måtte bruke Nordnet.

Sluttet å bruke Nordnet da det nye grensesnittet kom. Total skivebom etter mitt syn.
macland
08.06.2019 kl 13:25 1050

motu. "NetFonds er designet av tradere/investorer. Nordnet av programmerere/nerder?" , Godt skrevet :) . Ang Skandia. Har bedt de se på muligheten til å få tak i primetrader. Både skriftlig og muntlig. De skulle ta det videre. Sa som sant var at de kunne få mange nye kunder på dette. Anbefaler sterkt andre som føler det samme til å ta en tlf eller sende Skandia en mail. Det tar 1 minutt.
HP17
08.06.2019 kl 14:23 1002

Glem nordnet og opprett konto hos en annen nettmegler.

Har hørt at Nordnet har automatiskveksling på USA aksjer til sky høy autospread. Er jo svensker vi har med å gjøre så ingen overaskelse.
08.06.2019 kl 16:00 911

Fikk telefon om nye belånings grader etter åha blitt lovet uendret kurtasje og låne bevilgning.

Blir ikke med over, her blir det nok Nordea for de lange plasseringene. Trading slutter eg med.

Takk Netfonds! Synd det nå er slutt.

HJELP!!! Kom hjem fra ferie og ser at Netfonds er sperret. Dette er jo triste greier. Sitter med to aksjer + noen tusenlapper i cash , hva gjør jeg med dem? Er det bare og opprette en ny konto en annen plass, og flytte over på neste børsdag? Tar vel noe tid også dette kanskje? Netfonds som jeg har hatt i så mange år har jo vært utrolig bra. Setter pris på seriøse svar.
bellx
08.06.2019 kl 18:36 821

aksjer og penger står på konto hos nn innen mandag,da kan du kontakte noen andre så flytter de for deg.lykke til