Lars Gule IS kjempere er koselige folk.

kokkohill
IS 07.06.2019 kl 21:53 6823

Lars Gule: De fleste som har kjempet for Al Qaida og IS er ikke terrorister

Dynamitt professoren mener videre .

Jeg tror de fleste som har vært involvert i både Jabhat al-Nusra (en ytterliggående islamistgruppe med tilknytning til Al Qaida) og i IS, har deltatt i krigshandlinger. Men dette har vært «ordinære» kamphandlinger – mot regimet til Assad, mot rivaliserende militsgrupper og mot kurdiske styrker, sier Gule til Minerva.

https://resett.no/2019/06/07/lars-gule-de-fleste-som-har-kjempet-for-al-qaida-og-is-er-ikke-terrorister/
Slettet bruker
09.06.2019 kl 16:15 1428

Fordi debatten her ikke handler om Lars Gules person per se, men om fenomenet "terrorist hevder IS-terrorister er koselige".
Slettet bruker
09.06.2019 kl 16:22 1424

Lars Gule som fenomen?

Det eneste fenomenet her virker å være at man ikke kan ha en fortid som ikke samsvarer med den man er i dag.

Har man planlagt drap, men blir stoppet før drapet gjennomføres, er man drapsmann da?
Slettet bruker
09.06.2019 kl 16:24 1421

Jeg har aldri spekulert på hvem du er, Jabbe, og Sotahs outing var det ikke jeg som gjorde (jeg synes bare det er søtt at han fortsatt nekter etter at jeg gjorde han oppmerksom på at nettsiden til kursene hans hadde en to år gammel søknadsfrist og allerede dagen etter var nettsiden rettet).

Det er faktisk et poeng at vi ikke debatterer med personer vi vet hvem er her. På den måten påvirker ikke personfokus debattene.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 16:25 1419

Er du misfornøyd med hva skattepengene dine går til så bør du gjøre noe med det. På ringvirkninger.dnb.no kommer det opp et glansbilde hvor du får se hvor mange lærere, politifolk, barnehageplasser, osv, dine firma bidrar med. All sløsingen, korrupsjonen, og alle de destruktive tiltakene vises naturligvis ikke.

Jeg innså at pengene ble brukt feil, derfor tok jeg grep. Hvorfor skal jeg fore et monster som ønsker å kvele meg, det er jo idiotisk. De siste årene har jeg derfor jobbet systematisk med å redusere mine bidrag til statsmakten, innenfor lovens grenser. Helt slipper man ikke unna, det har de sørget for, men det er befriende å ikke ha en eneste ansatt lenger, og det er deilig å vite at man bidrar så lite man bare kan. Det gjør det også litt lettere å bli belært og rakket ned på av alle de IYI’ene vi tvinges til å fø på.

Bare si fra hvis du trenger tips. Jo flere som slutter å bidra jo raskere får vi endringer til det bedre.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 16:27 1415

Imprex: "Det eneste fenomenet her virker å være at man ikke kan ha en fortid som ikke samsvarer med den man er i dag."

Er du morsom??? Lars Gule har gjort en karriere og en doktorgrad på sin terroristbakgrunn!

EDIT: Dog er Lars Gule det ultimate bevis på det amerikanske ordspråket "Those who can - DO. Those who can't - TEACH"!
I respektfull vennlighet; jeg håper den mislykte terroristen ler sjæl nå! ;-)))
Redigert 09.06.2019 kl 16:36 Du må logge inn for å svare
kokkohill
09.06.2019 kl 16:38 1413

Har man planlagt drap, men blir stoppet før drapet gjennomføres, er man drapsmann da? . Nei det var terrorisme han var villig til å gjennomføre.

Frakte sprengstoff og skjøre fenghetter rundt i sivile fly i en tid spriten fløt og sigarettene var tent. Skal ikke mye fantasi til å skjønne hvor galt dette kunne gått etter Beirut flyplass. En mann som på den tiden hadde ett slikt hat mot mennesker kommer jeg aldri til å stole på. Jeg har ingen tro på at det edle motiv er endret ,bare metode for å nå målet
Redigert 09.06.2019 kl 16:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.06.2019 kl 16:47 1404

Det hele var ganske tåpelig. Jeg lokket Risk Reward i en felle hvor jeg lot som at han hadde truffet "gullfuglen" og klart å gjette navnet mitt. Denne nyervervede kunnskapen brukte han så til å true meg. På denne topicen plukket du opp hans tåpligheter. Så vennligst slutt med dette hykleriet ditt. "Alle" vet at du er ekstremt personfokusert.

https://forum.hegnar.no/thread/18538/view/304339
Slettet bruker
09.06.2019 kl 16:47 1398

«Frakte sprengstoff og skjøre fenghetter rundt i sivile fly i en tid spriten fløt og sigarettene var tent.«

Det var tider det. Vestens storhetstid.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 16:50 1393

Sarkasmen kom kanskje ikke tydelig nok frem...Er ikke misfornøyd. Jeg får stadig igjen på skatten i form av velferdsgoder. Jeg betaler skatt med glede. Ikke enig i alle prioriteringer, men jevnt over kan jeg ikke klage. Jeg benytter stemmeseddelen min når jeg kan.
Sotah
09.06.2019 kl 17:04 1378

Outing er litt pubertalt, og det er vel bare FG igjen her som er på det nivået. Jeg lever lett med både det ene og det andre navnet, tilværelsen i bunkersen er ikke truet av noe. Utover det har Gule trolig rett i mye av det han sier, en viss innsikt må man gi ham kreditt for. Det er antakelig derfor folk blir så rasende også. Vi trenger folk som røsker opp litt i andedammen innimellom.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 17:08 1376

«Jeg får stadig igjen på skatten i form av velferdsgoder.»

Nettop. Omfordelingsbordet har to sider. Det begynner å bli folksomt på nyte-siden, og på yte-siden er det ikke så mange idiotene igjen nå som selv statseide bedrifter har flagget ut.

Med verdens største offentlige sektor, og verdensrekord i både trygdede og sykemeldte kan Norge trygt erklæres å være et trygdevelde.

PS: alle statsansatte og trygdede betaler skatt med glede. Det skulle da også bare mangle.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 17:20 1372

«Vi trenger folk som røsker opp litt i andedammen innimellom.»

Forumet trenger Gule, og Gule trenger forumet. Det er alt for få venstreradikale bedrevitere her, og da blir forumet et ekkokammer. Gule kan også ha godt av å bevege seg utenfor ekkokammeret han oppholder seg i.

Vinn vinn.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 17:21 1372

Alle burde betale skatt med glede. Og det gjør de fleste jeg kjenner også. Har vært i privat sektor hele livet. Og som selvstendig. Aldri levert en sykemelding. Hva angår sykemeldinger og trygding kan jeg godt være enig i at ordningene ikke er godt nok balansert. Noen faller utenfor og andre får mer enn de fortjener. Rett og plikt står ikke alltid i samsvar. Nok om det på denne tråden.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 17:27 1366

I så fall håper jeg han oppretter et nick og lar vær å kalle seg Lars Gule. Det er noe med å debattere på like premisser, og ikke skilte med posisjoner som folk vil projisere på...

Jabbe 16:47 - Den tråden du linket til var utrolig morsom! Jeg ler meg ihjel av å lese gamle tråder. Vi utvikler oss i rekordfart. Men jeg trodde Jabbe hadde fått lagt bak seg de greiene nå - du må jo forstå at når du spiller uskyldig og later som du liksom ikke aner hvem Rune Berglund-Steen er, så er det litt mistenkelig i seg selv (i hvert fall nok til å ha litt moro med). Det er tross alt samfunnsdebatt vi holder på med her.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 18:08 1346

Det finnes program som sammenligner skrivemåte på innlegg, og kan på den måten med stor sikkerhet bestemme om det er samme person som har skrevet forskjellige innlegg, og jeg kan avsløre at det finnes mer enn en Gule. Faktisk finnes det andre også, men jeg skrev om helten til, ja vi vet hvem.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 18:17 1336

-Havfruen- "Lars Gule har gjort en karriere og en doktorgrad på sin terroristbakgrunn!"

Hva er problematisk med det? At han har førstehåndskunnskap?

Ikke morsom. Det jeg prøver å finne ut av er bruken av begrepet terrorist i forbindelse med Lars Gule her på forumet. Kall det gjerne flisespikkeri, men det er vesentlig for å prøve å forstå hvordan dere tenker. Jeg prøver å finne terroristen Gule i dag. Jeg har lest historikken hans og artiklene som ligger ute på nett. Men jeg finner ikke noe som gjør at jeg kan kalle ham terrorist i dag. Hva tenker Lars Gule om dette?

For å tydeliggjøre det hele. Prøv å følg to ulike parallelle linjer.

Linje 1: Lars Gule har en bombe i sekken. Han stoppes i kontroll og lykkes ikke med å nå terrormålet og sprenge bomben.
Linje 2: Lars Gule har en bombe i sekken. Han passerer kontrollen og lykkes med å nå terrormålet og sprenge bomben.

Ser du for deg at fortsettelsen av historien på begge disse to linjene kan oppsummeres i ordet terrorist? Er begrepet rent juridisk så bredt at det er dekkende/riktig?

Slik jeg oppfatter retorikken fra enkelte her virker det som om det er viktig å poengtere at Lars Gule fremdeles er en terrorist. Mener dere da at han har de samme meningene og holdningene som den gang og egentlig er en trussel? Eller mener dere at det er som automatisk støtter andre terrorister? Rett og slett en litt lei ryggmargsrefleks pga fortiden?

Slettet bruker
09.06.2019 kl 18:20 1496

Du trenger ikke spøke det vekk. Det var bare ett av mange tilfeller hvor du personfokuserer, truer med outing etc.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 18:55 1483

Jeg mener at Gule har blitt det han hatet i sine yngre dager. Som offentlig avlønnet har han blitt en del av statsmakten, en del av den meningsbærende eliten, en IYI.

Problemet, tror jeg, er at han ikke skjønner det selv.
Jomma123
09.06.2019 kl 19:17 1474

Lars Gule sin hyllest av IS er helt på tryne og utenlandske kvinner som har reist dit er ikke det spor bedre.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/2GoAKa/is-kvinnenes-ofre-forteller-de-torturerte-og-drepte-naa-lyver-de?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

Sånne hyller altså dere som vil ha dem hjem?
Skulle vært steina iel hele gjengen.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 19:27 1681

Imprex:
Linje 1: Lars Gule har en bombe i sekken. Han stoppes i kontroll og lykkes ikke med å nå terrormålet og sprenge bomben.
Linje 2: Lars Gule har en bombe i sekken. Han passerer kontrollen og lykkes med å nå terrormålet og sprenge bomben.

Kall det hva du vil. Terror krever en god del forberedelse: radikalisering, planlegging, innkjøp, osv. Det er klart at en terrorist BLIR terrorist lenge før bomben smeller! Det er ingen andre enn terrorister som driver med terrorplanlegging. At status for terroren blir en annen dersom riggingen oppdages i tide og katastrofen avverges, er klart. Så siktes man da også for terrorplanlegging i slike tilfeller med mindre straff enn om terroren faktisk ble gjennomført og mange mennesker ble drept.

Tenk hvilke enorme kostnader samfunnet har med å overvåke radikalisering og potensielle terrorister! Det må være strenge straffer for slikt! Men terroristen er terrorist straks han har begynt sondering og planlegging. Hvordan skulle han/hun IKKE være terrorist når handlingene de facto er påbegynt?
Redigert 09.06.2019 kl 19:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.06.2019 kl 19:49 1670

Hva skal vi kalle deg da som sitter på internett og benekter at terror har funnet sted, eller at andre stod bak, om terroristen er av den høyreekstreme sorten? I min bok utviser du med slikt skriveri en klar sympati for terrorisme.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 20:03 1668

.777. om IYI (Intellectual Yet Idiot)

Under kulturrelativismen (kulturmarxismen) er alle universiteter er blitt til utdanningsinstitusjoner som lærer folk den politiske korrekte måten å tenke på, snakke på, og hva de skal stemme på. På denne måten har våre samfunnseliter blitt IYIs, og de sirkulerer de høye stillingene seg imellom, slik at samfunnet selv er blitt som dem, og det finnes ingen plass for oss som nekter å komme inn i folden.

I et slikt samfunn kan selv en terrorist løftes til elitestatus. Men husk vi har en terrorist til, en som faktisk evnet å gjennomføre sin grufulle terror, og han stiller det seg helt annerledes med, han skal råtne i sitt fangehull. Merkelig da at så mange IYI forsvarer IS-kvinnenes terrortilknytning og handlinger. Vestlige eliter er i sannhet blitt idioter.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 20:04 1665

Jeg har aldri forsvart terror, Jabbe! ALDRI! Du er litt av en idiot!
Slettet bruker
09.06.2019 kl 20:44 1650

Du benekter at terror har funnet sted og dikter opp hårreisende historier om at alle andre enn den skyldige er ansvarlig. Hva er motivet ditt for å gjøre dette?
Slettet bruker
09.06.2019 kl 20:51 1644

Et nivå på debatten som VIRKELIG er en førsteamanuensis verdig! Gratulerer!

PS til Jabbe. Hvis du tror at alle saker løses fullstendig og at alle kriminelle handlinger blir straffet... Ja vel, dream on.
Redigert 09.06.2019 kl 20:54 Du må logge inn for å svare
triki
09.06.2019 kl 21:35 1630

Hvem betaler Lars sin lønn, vel det er staten dvs norske folk, og takken er undergraving av Norge.
Hadde stortinget bestått av ærlige folk hadde Lars og likesinnede fått avskjed pga utroskap i tjeneste.
Slettet bruker
09.06.2019 kl 22:59 1610

Denne tråden er helt gulematias

Lars "avenattisadvokaten" Gule til jabba om HO-stjernen Hf:
"uvitende nettroll "

# arneB 5.0
#very imprexive

+lolx9
dirken eni9gule
jabba eni9gule
arneB eni9gule
sotah eni9gule
ekteDenial eni9gule
osv imprexive askeladdkurset

trampeklappjonshadjigulematiasavenattitåke
#kanforstås
Redigert 09.06.2019 kl 23:06 Du må logge inn for å svare
kentove
09.06.2019 kl 23:19 1605

pardon the source, men dette er en av de maaange tingene obama visste da han sendte våpen til al nusra.. https://steigan.no/2016/08/die-welt-obama-fikk-vite-i-2013-at-det-var-al-nusra-som-brukte-giftgass/
Slettet bruker
09.06.2019 kl 23:22 1603

Lars Gule
I går kl 17:50 410
Til slutt: Omlag 40 Syria-farere fra Norge har reist fra Syria, og de fleste har kommet tilbake til Norge i følge PST. Av disse er de 7 - sju - som er dømt. Det innebærer at nærmere 30 Syria-farere IKKE er tiltalt eller dømt. Men de har altså vært i Syria, i IS-kontrollert område - skal vi tro PST. Dette er menn, men som trolig har båret våpen (men kanskje ikke vært i kamp). Disse går med andre ord fritt omkring i Norge.


--------------------------
Jeg tipper du skulle berolige med at disse går fritt rundt inn i mellom oss? Vi kan ikke se at de er IS? (men kanskje ikke vært i kamp)
Slettet bruker
09.06.2019 kl 23:22 1601

Som offentlig avlønnet er skatten du bidrar med kun symbolsk, dette for å skape inntrykk av at du bidrar til fellesskapet, men i realiteten betaler du ikke for noe som helst med skatten din, da du selv er en utgiftspost i regnskapet. En utgiftspost som må dekkes av oss i verdiskapende sektor.
kokkohill
09.06.2019 kl 23:25 1598

Er det denne Gule som er Norges rådgiver og får oss opp i denne faenskapen her ?

Dette betyr også at når Vesten – med Norge på slep – nå støtter den jihadistiske opposisjonen i Syria, så støtter vi folk som kapper hodet av barn og folk som har brukt giftgass for å provosere fram mer krig. Politikerne har antakelig nok med å spille Pokémon, så de har kanskje ikke fått det med seg, men generalstabene vet dette meget godt. (Og Washington ikke bare visste, men spilte en aktiv rolle, ifølge Seymour Hersh.)

https://steigan.no/2016/08/die-welt-obama-fikk-vite-i-2013-at-det-var-al-nusra-som-brukte-giftgass/
Slettet bruker
09.06.2019 kl 23:26 1599

Ganske freidig av askeladdrøde GULE å angripe forumets frieste mann som ikke ber om annet enn å slippe byråkrater på nakken som vår frieste ever mann hadde allerede forhåndsbetalt for. Jeg gir glatt 777 en tilgodelapp, han var grei med trigda mi i tilfelle rottefelle liberalistane vann, og gule skylder heller å unnskylde alt han har kostet opp. Bla bla professor ja men du har IKKE betalt 777



Lars Gule skrev
Ja, særlig siden jeg betaler NAV-trygden din. Lars Gule

Redigert 09.06.2019 kl 23:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.06.2019 kl 23:30 1600

Du må ikke være så opptatt av titler og diplomer, Havfruen. Jeg liker nivået jeg.
kentove
09.06.2019 kl 23:51 1593

obama var vel verste president i min levealder, syria og libya... stoltenberg også... "norge visste ikke bedre" obama sin verste tabbe, men jens visste ikke bedre, og vipps nato-toppsjef... millioner til cf... rart, siden libya var clinton sin ting, og jens sin... aldri sett et mer psykopatisk klipp enn clinton som kommenterer gadaffis død, we came we saw he died, uttrykket og innlevelsen der er faen meg et sykt sykt menneske som utfører :(
polemiker
10.06.2019 kl 00:03 1586

Det har jo vært et frisk innhopp av Gule på denne tråden, så det skal han ha honnør for. Hadde håpet på litt mer saklige diskusjoner, men det er vel mer eller mindre uteblitt.

Han startet bra, men fadet ut som vanlig er når sosialister møter fakta og logiske argumenter. Da tyr man gjerne til generaliserernde skjellsord slik at man kan heve seg over det å besvare litt ubehagelige argumenter. Gule har vel forsåvidt vært beskjeden når det gjelder dette og bare antydet at folk er NAVere eller nettroll. Den aller mest vanlige responsen fra disse leftistene er taushet. Samme taktikk som MSM og sosialistregimer bruker, men da kalles det mørklegging.

Gule, jeg har vel kanskje ikke alle med meg nå, men jeg håper du blir og at du starter tråder og deltar i debatten. HO kan være litt ufordrende, da det vel er det forumet i Norge med størst "takhøyde".

Til å begynne ble jeg helt satt ut av hvor utrolig lavt nivå det var på innleggene her, men etter nærmere ettersyn dukket det opp det ene gullkornet etter det andre innimellom all dritten. Det har også vært svært lærerikt, da jeg har fått et helt annen innblikk i andres hverdag enn det jeg hadde tidligere. Prøver å ikke være fordomsfull, så leser og vurderer innlegg ut fra hva som skrives og ikke hvilken politisk oppfatning skribenten har.
Slettet bruker
10.06.2019 kl 09:58 1543

Slik jeg oppfatter deg og flere her inn er man terrorist i det man melder seg inn en terrororganisasjon. Og den merkelappen henger ved den personen resten av livet. For en person kan jo ikke endre oppfatning om hvilke virkemidler som bør brukes, eller hva? Kan en person i senere tid ta avstand fra å sprenge seg selv og/eller andre som virkemiddel? Eller er man for evig terrorist og dermed ekskludert fra å kunne delta i en alminnelig samfunnsdebatten med tema terror?

Det er bruken av begrepet terrorist i denne diskusjonen jeg synes er problematisk. Det brukes for lett som en merkelapp og hersketeknikk. Dermed sporer debatten av slik som nå. Herr Gule kom riktig nok et stykke på vei i sine handlinger. Men jeg synes det er forsøplende for debatten å betegne han som terrorist. Han ble stoppet i sikkerhetskontrollen, dømt for ulovlig våpenbesittelse og etterhvert sendt tilbake til Norge. Vi vet alle hva formålet med reisen var. Men han er ikke dømt for noe som helst som har med terrorisme å gjøre. Det vill nok sett annerledes ut i dag. Men det er irrelevant. Gule ville nok tenkt annerledes om terror om han vokste opp på 80-90 tallet. Ikke misforstå dette som et forsvar for Lars Gule. Det er et forsvar for saklig debatt! Noe som burde være mulig selv på et anonymt forum.
Slettet bruker
10.06.2019 kl 10:06 1538

Har du belegg for å komme med slike påstander?

Hva tenker du er "den store planen"?