Slik kan du tjene penger på farma

Slettet bruker
07.06.2019 kl 21:53 616

Farmaaksjene er ustabile, og det er alltid vanskelig å spå hvilke selskaper som kommer tell å slå gjennom. Her er vinnermetode for å tjene penger på farma: Steg en er å få en god rammeavtale for levering av farmasøytiske midler i store kvanta for rabbatert pris. Neste steg er å dele opp i passende mengder, om det itte er i tablettform. Men først må du blande inn diverse så langt det lar seg gjøre. Eksempler på diverse kan være druesukker, laktose og rottegift. Når du har passende porsjonspakker med farmasøytiske midler går du ned i Strax-tunellen eller tilsvarende sted i din hjemby(gd) og spør alle som kommer førbi om døm vil ha det du selger. Husk at profittmarginene er svært gode, gjerne gøtt over 100% se.

PS! Husk å bære våpen, helst skytevåpen men stikkvåpen fungerer også. Det kan være skumle følk som vil ha dine hardt ervervede farmasøytiske midler gratis, og det kan du itte finne deg i.

PS2: Husk å kjøpe farma som er etterspurt. Hvis itte sitter du igjen med katta i sekken. Dersom man er ny og usikker på markedet kan je garantere at såkalt "makka" er et trygt valg.

Nå: Polsk kaffe, polske tabletter og polsk vodka.
Redigert 08.06.2019 kl 02:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.06.2019 kl 22:14 584

Takk. Nå: tjene grunker se