Årets hvor går bilferien tråd

mishka
08.06.2019 kl 08:31 2830

For egen del velger jeg meg i år Italia og Sør-Frankrike. I fjor var det Bulgaria og jeg skal innrømme at lengselen etter baguetter med fransk brie, skinke og smaken av presidentsmør begynner å bli påtagelig. Alle flyselskapene varsler som vanlig komplett kaos og da er det bare å la bilkollektiv-folket sitte på en sliten flyplass i 38 grader og vente på ny slottid. Som alltid er mottoet at reisen er en del av ferien. Jeg registrerer at fremveksten av airbnb og lignenede har satt hotellprisene under press, spesielt i Frankrike. Italia er som alltid svindyrt, men skal man ha nogenlunde badetemperatur i sjøen i begynnelsen av juli så er Adriaterhavet et sikkert valg. Nice kan være kaldt så tidlig.
mishka
09.07.2019 kl 22:14 292

Ja Winston, i beste fall få mannen og kidsa henge med en tur i Louvre museet. Parma er noe for seg selv. Makan til delikatessebutikker har vi ikke en gang i Berlin. Dette er en av italias mest velstående byer og det stinker svarte penger lang vei. Det er så deilig å se byer som har hattebutikker og stoffbutikker. Det betyr at her er fortsatt mann en mann og dame en dame. Og makan til stil på damene. Her er det ikke noe tatoveringer, piercing, ryggsekker og piratbukser å se. En forrett før forretten på restaurant ble inntatt her:

https://www.facebook.com/salumeriagaribaldi

I kveld første biff på 10 dager før vi forstetter med sjømat i Nice i morgen kveld. Nå lettere rund under føttene i hotellseng etter en del rødvin:-)


Redigert 09.07.2019 kl 22:16 Du må logge inn for å svare
mishka
09.07.2019 kl 22:19 288

Spania??? Nå er det lenge siden vi solgte i Spania, men der er vel alt ved det gamle så vidt jeg vet. Akkurat like enkelt som andre siviliserte land. Flotte motorveier man må betale for og faktisk mye roligere på motorveiene enn i Tyskland fordi alle kjører 130.
Redigert 09.07.2019 kl 22:19 Du må logge inn for å svare