Suu Kyi møter Orban; enige om èn ting, Muslimer !


VG; To statsledere som enes om èn ting; muslimsk innvandring er Svartedauen i annen potens ! Tltredes !!

Suu Kyi, som dekket over og muligens beordret det burmesiske militærets massemord/massevoldtekt av de muslimske Rohingaene, er ikke lenger en leder det er verdt å lytte til.

Sikkert riktig det, men bakteppet er der, muslimer og Islam er djevelens verk og skal IKKE få fotfeste i mitt land ! For pokker .....
atnorhe
09.06.2019 kl 13:54 788

Nei, og Bondevik var i fra seg av glede sammen med msm media når hun ble "valgt" til statsleder.
Nå skulle alle Burmesere falle i armene på hverandre,og alle konflikter skulle løses med Norsk dialog. Fredsprisvinneren skulle skape et "Norge i Burma".

At det var militærregimet som holdt dette landet sammen, var vanskelig å skjønne. Nå kom alle motsetninger opp til overflaten. Militæret hadde selvsagt ingen planer om å tillate borgerkrig, og Suu Kyi var aldri ment som annet enn en nyttig idiot for anerkjennelse av den vestlige verden.
Suu Kyi skjønte selvsagt at makten hun fikk var minimal. Hun hadde ikke militæret på sin side, og var selvsagt klar over det i fra dag en. Hva skulle hun gjøre med det`?

Suu kyi er ikke en norsk eller nordisk sosialdemokrat med "Norske verdier" Hun er en realist i fra en annen kultur med en annen mentalitet, og har vært det hele tiden. Bondevik er en banal tufs i den store sammenheng, med sitt presteskap og illusjoner om en "fredelig verden" med Norsk bistand.

Du setter en ny standard i etterpåklokskap.

Nobels Fredspris deles ut i hytt og pine av elitene i Nobelkomitéen! ;-DDD

Flott at du er enig i at fredsprisen til Aung San suu Kui var malplassert, selv om hun har fått seg en beundrer i Betonghuet. Der og da var nok prisen fornuftig men hun sviktet når hun fikk sjansen.

Er jeg en beundrer av Suu Kyi ? Javel ja, omtrent like begeistret for henne som kineseren Bondesvik ! Tidligere leder av Kristelig Fisseparti, som vi snart er kvitt for godt i norsk politikk! Og takk for det !
atnorhe
09.06.2019 kl 21:45 748

Som betyr at du trodde at demokratiet var spikret. Greit at du innrømmer det.
atnorhe
09.06.2019 kl 21:47 748

Fortell hva hun" fikk sjansen" til, som hun ikke tok, Eventuelt hvorfor tok hun ikke sjansen.
Load
11.06.2019 kl 16:20 706

Hvem voldtar og dreper flest muslimer Daniel?Ett lite hint...
Det er muslimene selv...

Er det ok?
Nei, det er selvfølgelig ikke ok og det er en av grunnene til at vi ikke ønsker og importere denne ukulturen.

Hvorfor er dette vanskelig å forstå?

Som den øverste politiske lederen så burde hun ta klar avstand fra folkemordet. Hun har ikke vært redd for å snakke militærstyret i mot ved andre anledninger, så hvorfor ikke nå?

Tror ikke man skal dømme Suu Kyi før man vet fakta, og fakta i den saken er noe vestlige ledere og vestlig media har holdt skjult.

Suu Kyi som var selveste månestråle, Nobelpris, skrytt opp i skyene av Jagland og co, men plutselig, når hun kommer i konflikt med muslimer så er hun plutselig djevelen selv, her lukter det, det stinker noe jævlig.

Deltagelse, om enn passivt, til etnisk rensing har det med å snu opinionen. Du snudde vel kanskje andre veien?

Fake news. Noen etnisk rensing var det iallfall ikke, drev amerikanerne med etnisk rensing i Afghanistan? I Irak?

Eller var det plutselig snakk om en såkalt «væpnet konflikt»?

Alle som kriger mot muslimer driver etnisk rensing, men ikke dersom muslimene kriger mot vestlige land.

Samme historie på Balkan, som sagt, det stinker.

Du forsvarer altså det som foregikk i Burma. Det er notert. Det var militante Rohyingaer som kjempet mot hæren men det forsvarer ikke massemord og massevoldtekt av sivile.

"– Myanmars øverste generaler, blant dem forsvarssjef Min Aung Hlaing, må etterforskes og straffeforfølges for folkemord i delstaten Rakhine, samt for forbrytelser mot menneskeheten og andre krigsforbrytelser i Rakhine, Kachin og Shan, konkluderer en gruppe FN-granskere."

https://www.nrk.no/urix/fn-granskere-mener-myanmars-generaler-har-begatt-folkemord-1.14181921

Myanmars leder og tidligere nobelprisvinner Aung San Suu Kyi kommer med en sjelden innrømmelse. Hun sier at militærets framgangsmåte overfor rohingyaene kunne vært håndtert bedre.

https://www.nrk.no/urix/suu-kyi-tar-selvkritikk-etter-rohingya-krisen-1.14205835


Jeg forsvarer ingenting, det var en væpnet konflikt, voldtekter er selvsagt totalt uakseptabelt, og iallfall ikke noe Suu Kyi beordret. Hva muslimer gjorde blir ignorert, de har drevet med faenskap i Burma lenge før konflikten blomstret opp. Denne konflikten slik den nå defineres har holdt på helt siden 1948 da britene trakk seg ut, hva skriver egentlig media om det?? Fint lite.

En ting er klart; muslimer er mestere i å spille offer-rollen, og vestlig media og vestlige land biter på. Og jabba.
Redigert 11.06.2019 kl 19:22 Du må logge inn for å svare

Når de måtte flykte fra hus og hjem over til Bangladesh, hvor det nå sitter 1 million i flyktningleir må det vel være tilatt å ta på seg offerrolle? Eller mener du de tok reisen kun for å spille rollen?

Folk flykter gjerne i en krig, tyskerne flyktet også under 2.verdenskrig, betyr det at de var uskyldige i det som var årsaken til flukten??

At vesten kun legger skylden på den ene parten stinker som sagt noe helt jævlig.

Så ifølge deg er altså muslimene «helt uskyldige», i en konflikt som har vart i moderne tid helt siden 1948, og før det sannsynligvis i mange hundre år.

Interessant.

Kutt ut tullet. Muslimene tapte kampen denne gangen, men de prøver seg nok igjen. Aldri fremstil muslimer som stakkarslige, vil du det start med de stakkars kristne i muslimske land som drepes. Myanmar skal prise seg lykkelig over at så mange muslimer trakk seg tilbake til Bangla. La oss lage et land i verden hvor muslimer og Islam bor, lag kjempehøye gjerder rundt hele landet slik at ikke engang en rakett slipper ut, lag så sluser som slipper ut de nydelige muslimske jentene som vil flykte fra faenskapen og være frie kvinner på jorden istedet for slaver.

Bortkasta å diskutere med nazier på forumet her. Når folk forsvarer folkemord, da er det nytteløst å ha videre dialog med dem.

Jeg bør gi opp denne ja. Når Franzgreger stikker innom også med sine etniske rensings/separasjons planer så er det alvor.

Roten i konflikten og hvorfor Rohingaene har blitt forfulgt går tilbake til 2 verdens krig, da Rohingaene slåss med britene mot Japanerne i denne provinsen.

A large number of Rohingya Muslims, who were mostly uneducated indentured laborers in the rice plantations of present-day Rakhine, were recruited to fight on the side of the British-led “Fourteenth Army” against the Japanese forces. The Burmese National Army led by Aung San (the father of the present-day Myanmar leader, Aung San Suu Kyi) fought on the side of the Japanese, who promised them independence from British rule.

Communal violence broke out between pro-British Rohingya Muslims and pro-Japanese Rakhine Buddhists during the war. In 1943, when Rohingya refugees returned to their villages with British troops, the violence continued between the Rohingya Muslims and the Rakhine Buddhists. This time it was about retribution for what happened during the war. In fact, it got so bloody that the British military administrators decided to mark the town of Akyab as a “protected area” to stop the return of the Rohingya to their villages to prevent Muslim-Buddhist communal bloodshed.

British sympathy lay with the Rohingya, who were described in British documents as “much more hard-working and prolific than the Arakanese,” adding that some were “great seamen” who “manned about 20% of the British merchant navy during the war.”

After the war ended in August 1945 with the Japanese surrender, Muslim-Buddhist tensions persisted.

https://www.washingtonpost.com/outlook/2019/03/10/how-wwii-shaped-crisis-myanmar/?utm_term=.a15a9699e4b8

Etter mange år med reduserte rettigheter mistet Rohingaene i 1982 sitt statsborgerskap. I 2016 var hver 7 statsløse person på jorda fra denne gruppen.
Redigert 12.06.2019 kl 09:33 Du må logge inn for å svare

Så San Suunkyi hevner seg på roinngya fordi de allierte seg med briter under 2. verdenskrig?

Mister håp for menneskeheten. Når en nobelprisvinner deltar i etnisk rensing!

Det er vel ikke fullt så enkelt.

7 minutter lang video fra GeographyNow som prøver å forklare situasjonen i landet. Virker ganske balansert. Det finnes blant annet andre muslimske minoriteter i Burma som ikke er i bråk med myndighetene så det har ikke kun med religion å gjøre.

https://www.youtube.com/watch?v=5bDgDiBO4Co
HanVann
12.06.2019 kl 13:16 589

Et absurd spørsmål og insinuasjon som viser at du går ekstremt langt i å sverte San Suunkyi på uredelig vis. På refleks og inntrent så det sitter på automat for den islamske versjon.
Er slike innspill okei etter taqgya så er det det, men på HO er det våkne lesere som ser rett gjennom slikt juks.

Dette er et glitrende eksempel på hvor biased vestlig media er.

Her har man en konflikt der to parter har en voldelig konflikt, at noen av disse partene har en moralsk rett til å utnevne seg seg til den etiske og moralske seierherre er nok tvilsomt, da begge parter garantert ikke er noe bedre enn den andre, selv om jeg vil tippe muslimene som vanlig trekker det korteste strået mht anstendig oppførsel.

Men så ser vi at det er KUN Suu Kyi og regjeringsstyrkene som får kritikk, mens muslimene får stempelet som offer.

At ikke folk ser problemet med dette er ganske utrolig, men ikke uventet, da media og politikere er sterkt farget av en politisk agenda.

Nå var det regjeringstyrkene som kjeppjaget Rohingaene ut av landet, noe som resulterte i tusenvis av døde (Blant annet minst 1000 barn) og voldtatte, så dette var ikke en konflikt blant likestilte. Det blir nesten som å si at Hutu og Tutsier var likestilte i Rwanda.

Og hva gjorde muslimene før de ble «kjeppjaget», var de helt uskyldige, de gjorde «ingenting»?

Slik muslimer oppfører seg er det ikke rart at deres fiender «mister hodet» (bokstavelig talt?!) og tar i bruk brutale metoder.

Ser jo hvordan muslimene oppfører seg i krig, skjærer strupen over folk, voldtar barn, tortur, brenner folk ihjel, ingen skitne knep er for ekstreme.

Tipper regjeringsstyrkene har noen historier de gjerne skulle hatt vestlig media til å formidle, men det er null interesse.

Kun partisk informasjon om konflikten der kun den ene parten blir framstilt som den ultimate forbryteren.


Se filmen jeg linket til eller les WP artikkelen, inkludert kommentarer. Som jeg også sa så handler ikke dette bare om religion men for deg, og spesielt Franzgreger, gjør det tydligvis det. Nå var det Rohingaene som endte opp drept, voldtatt og etnisk renset fra sine landsbyer, så da er det naturlig at de som står bak dette får kritikken.

"Ser jo hvordan muslimene oppfører seg i krig, skjærer strupen over folk, voldtar barn, tortur, brenner folk ihjel, ingen skitne knep er for ekstreme."
Du ser vist helt bort fra at det var Buddahaene som stod for slik oppførsel i denne konflikten eller mener du at de har rett til å gjøre det fordi andre muslimer har gjort dette før dem?

Forøvrig ble 9% av Rhohingaene i denne konflikten brent levende (15% av de drepte barna), 70% ble skutt, 5% slått ihjel og resten stukket ihjel.
Kanskje de lærte noe av japsene, det kanskje mest brutale folkeferd de siste 100 år.

Nanjing massakren
https://en.wikipedia.org/wiki/Nanjing_Massacre

"The International Military Tribunal for the Far East estimated that 20,000 women, including some children and the elderly, were raped during the occupation.[53] A large number of rapes were done systematically by the Japanese soldiers as they went from door to door, searching for girls, with many women being captured and gang raped.[54] The women were often killed immediately after being raped, often through explicit mutilation[55] or by penetrating vaginas with bayonets, long sticks of bamboo, or other objects. Young children were not exempt from these atrocities and were cut open to allow Japanese soldiers to rape them.[56]"

Redigert 12.06.2019 kl 14:11 Du må logge inn for å svare

Hun er leder i landet. Landet og dets millitæret er involvert i etnisk rensing, i følge en nøytral organ FN! Hun har latt mobben gå løs på barn, voldtekt av kvinner etc.
Og du mener jeg svarter henne! Det er ikke håp for slike som deg!

Denne tragiske etniske renskningen som har skjedd i Myanmar er nok noe Kjell Magne og andre globalister burde merke seg. Det er nettopp dette noen av oss som evner å se litt frem i tid prøver å unngå! Muslimene i Myanmar har oppført seg muslimer flest i mange tiår.

De øker kraftig i antall og islamiserer etterhvert stadig større deler av samfunnet. De terroriserer, voldtar, dreper og korrumperer. Til slutt får det opprinnelige folket nok og det bryter ut borgerkrig og med påfølgende etnisk renskning. Samme greiene har skjedd gjentatte ganger siden Muhammed startet denne aggressive krigsreligionen/idelogien.

Jo lengere tid det går og dessto flere de blir dess blodigere blir oppgjøret og frigjøringen fra det islamske åket. De som tror på "alla menneskers lika vãrde" og alt det sosialfascisiste røret som tror at denne gangen skal det gå bra. De tror at bare man gir muslimer nok penger, sosiale goder og store nok leiligheter vil de "bli som oss", å lovprise deres nye fedreland og demokrati.

De vil med 100% sikkerhet bli alvorlig skuffet! De tror at om de bare blir opplært og indoktrinert med sosialisme vil de gi avkall på sin religion og kultur. Norske og Svenske myndigheter er sågar så naive eller stupide at de lovpriser og betaler milliarder av kroner for at muslimer skal vedlikeholde denne "kulturen" og segregere seg fra samfunnet. Særskillt språkopplæring i sitt morsmål eller arabisk som sidemål gis til unger som knapt nok kan snakke norsk når de begynner på skolen selv om de er født her.

Et kjapt søk på Brønnøysundregisteret burde få det til å gå kalt nedover ryggen på de fleste. Der er det nå registrert omlag 400 moskeer og muslimske "kultursentere" i Norge, - og økende. Vil anta at omtrent samtlige er registrert der for å få skattefritak og kvalifisere til offentlig støtte.Den statistikken er ikke objektiv, og er derfor ikke noe man bør ta seriøst.

Det et slik polemiker sier, og en gjentagelse av det som skjedde på Balkan.

Muslimene lager konstant kvalme og vanskligheter, komplett umulig å drive et samfunn det en vesentlig del av befolkningen er muslimer, det vil alltid ende i en blodig konfrontasjon, for muslimene har som mål å ta over, og gir seg ikke før de har utradert motparten, eller de blir kastet ut eller utradert selv.
Redigert 12.06.2019 kl 16:09 Du må logge inn for å svare

Jeg har desverre ikke islamofobian times tilgjengelig for deg. Annen statistikk vil nok ikke du godta.
Forøvrig sier jo også Polemiker at det var etnisk rensing, noe du kaller for fake news. Jeg gjentar også at det er andre muslimske minoriteter i Burma som lever i fred med andre og som ikke er gjenstand for forfølgelse så Polemiker bommer også.

"De øker kraftig i antall og islamiserer etterhvert stadig større deler av samfunnet. "

Hvor kraftig de øker i antall avhenger av levekår og barnedødlighet, som med andre etnisiteter. Flere muslimske land ligger på nivå med Norge i antall barn. At akkurat Rohingaene, som ikke har noen rettigheter og har blitt behandlet som slaver, har høye fødselstall er helt etter naturlovene.

https://data.worldbank.org/indicator/sp.dyn.tfrt.in


Er ikke fobi å mene dette, kan jo se på hva som har skjedd opp gjennom historien der muslimer har måttet delt et land med en gruppe mennesker som har en annen religion, det går ikke.

Eller kan jabba nevne bare ET land i hele verden der muslimer f.eks har ca 30-50% av befolkningen, og at dette foregår uten bråk?

Nei det kan du ikke, for et slikt land finnes ikke noe sted.

Muslimer vil godta sånn nogenlunde at en annen religion eller ateister er i førersetet dersom de er i ekstremt mindretall, slik som f.eks i Norge, eller de godtar andre religioner når de er i ekstremt flertal slik som f.eks i Morocco, men i mange muslimske land slik som f.eks i Saudi Arabia blir jo ikke andre religioner godtatt, iallfall ikke slik de oppfører seg reelt sett.

Men når de føler seg sterke nok til å ta over vil de alltid forsøke, og det ender ALLTID med vold.

Redigert 12.06.2019 kl 17:55 Du må logge inn for å svare

Du sier det jeg gir deg av linker er fake news og at det ikke er riktig. Det må jo være en slags fobi om du ikke godtar informasjon som ikke passer i ditt bilde. Og hvorfor klager du på at Saudi Arabia ikke tolererer andre religioner når det er åpenbart at du ikke gjør det selv.

Så du kan ikke nevne et land som har 30-50% muslimer og som ikke opplever en masse bråk og vold? Tenkte meg det.


Og du tar feil når du sier at jeg ikke tolererer andre religioner, når sa jeg det?

Det jeg ikke tolererer er ideologier som f.eks nazisme, fascisme eller islam, for islam er mer enn en religion, det er en ideologi som gjennomsyrer hele samfunnet.

Personlig driter jeg i hva folk tror eller ikke tror, så lenge de oppfører seg som folk, jeg har hatt muslimer som venner i over 30 år.

Problemet med islam er jo ikke mennesket selv, men ideologien. Nazister kan sikkert også være hyggelige, men ønsker altså ikke nazisme inn i politikken.
Redigert 12.06.2019 kl 18:42 Du må logge inn for å svare

"Problemet med islam er jo ikke mennesket selv, men ideologien."

Javel. Er ikke bibelen og Koranen ganske like? De har samme gud men forskjellige profeter. Så er det noe som er bra og noe som oppfordrer til vold i begge religionene, spesielt om man tolker etter verste mening. Det er altså tolkningen som er problemet. Jeg vil derfor si det stikk motsatte av deg. Det er ikke noe i veien med religionen men de menneskene som tolker det i verste mening. Slik er det i alle religioner men spesielt ille innen Islam. Iallefall nå for tiden.

Ja du har et poeng, men når jeg mener ideologien så mener jeg selvsagt ideologien slik den blir tolket. Det du begynner med der blir en «høna eller egget diskusjon» man aldri blir ferdig med.

Kristne baserer sin kultur på kristendommen, men er ikke fanatiske slik mange muslimer er.Og du kan fremdeles ikke hoste opp et land? Hvorfor kan du ikke det?

Hvorfor tror du at det er slik jabba, at muslimer ikke kan leve i fred med andre, er det alle vi andre det er noe galt med?

Stor forskjell på hvordan kristne og muslimer tolker bibel contra koranen, og det vet du jævla godt.

Europas kristne fokuserer i første rekke på det nye testamentet, som er helt ulikt de ganske bisarre tekstene i det gamle testamentet, som forøvrig jødene er så opptatt av.

Så ikke noe rart at jødene er muslimenes verste fiende.
Redigert 12.06.2019 kl 19:12 Du må logge inn for å svare