Suu Kyi møter Orban; enige om èn ting, Muslimer !


VG; To statsledere som enes om èn ting; muslimsk innvandring er Svartedauen i annen potens ! Tltredes !!
papaXI
12.06.2019 kl 19:23 407

Hva betyr noen tusen drepte og voldtatte? Muslimer dreper og voldtar i langt større omfang uten at du løfter på et øyelokk. Vi har hatt krig på jorden siden vi kom her, det som er unaturlig er fred. Det ligger innebygget i menneske å beskytte sitt område slik andre pattedyr gjør, selvsagt gjelder ikke det deg, du vil alles beste bare de er muslimer. Du leser deg opp på alt som går imot Islam, les deg opp på det motsatte som eksempel muslimenes samarbeid med Hitler og ønske om utryddelse av jøder. (noe de faktisk fremdeles mener)
Redigert 12.06.2019 kl 19:24 Du må logge inn for å svare

"Stor forskjell på hvordan kristne og muslimer tolker bibel contra koranen, og det vet du jævla godt."

Nå skjærer du alle under en kam igjen. Det er umulig å diskutere saklig med deg når du holder på slik.
Tror du ikke IS og Hadja Tadjik tolker Koranen forskjellig eller, du og Paven.

Generelt tror jeg den største forskjellen er at muslimer holder fast i mange ritualer som stort sett har dødd ut i vår kultur. Muslimene har sin Ramadan men i den kristne kulturen er det ingen som bryr seg om faste lenger. Muslimene holder også fast med mye mer bønn, noe som ikke er spesielt vanlig blant oss lenger. Går man et par generasjoner tilbake var det imidlertid vanlig med aftenbønn og bønn for maten også for oss.

HanVann
12.06.2019 kl 19:49 402

Forfriskende å se det ikke bare er rata trump fr deg jabba. Du er god på islam også?
Litt faste og mye mer bønn enn vanlig blant oss. Det var ikke rare forskjellen.
Følg med neste episode av
#jabba bortforklarer islam

Så lenge du ikke kan hoste opp et land der muslimer lever i fred med andre religioner og har 30-50% av befolkningen slår det beinet under dine argumenter og videre diskusjon er poengløst.

Skjærer IKKE alle under en kam.

Du insinuerer at muslimene vil endre seg og bli mer moderate, det trodde vi alle inntil for 15-20 år siden da vi så at det motsatte hadde skjedd.

Muslimene føler et mindreverdighetskompleks overfor vestlig kultur, og henger fast ved religion som noe som er deres eget.

De vet at de er teknisk underlegne men nekter å «tape», så de tviholder på religionen som et våpen mot å la vestlig sivilisasjon ta over og dominere over deres kultur.

Hvorfor maser du om disse landene? Hva er det jeg har sagt som har satt i gang dette maset? Jeg skjønner ærlig talt ikke hvilket land du tenker på for jeg kommer ikke på et eneste land med 30-50% muslimer. Singapore har ca 15 tror jeg.

Forøvrig godt gjort at du i samme innlegg som diu sier at du ikke skjærer alle over en kam så sier du dette:
"De vet at de er teknisk underlegne men nekter å «tape», så de tviholder på religionen som et våpen mot å la vestlig sivilisasjon ta over og dominere over deres kultur."

Du vet godt at muslimer absolutt ikke kan leve fredelig sammen med mennesker fra andre kulturer, og at grunnen er at de hele tiden forsøker å okkupere andre land for å spre islam over hele verden.

De har holdt på med faenskapen sin in 1300 år, volden og problemene tar aldri slutt.

Jabba
Singapore har ca 15 tror jeg

Singapore er fullstendig klar over hvilket potensielt problem de har, så derfor har de iverksatt en rekke grep for å tøyle muslimene i landet. De har sett hva islamiseringen har gjort i deres naboland, så det vil de ikke tillate. De har bl.a. innført en egen lov for "administrasjon og styring" av den muslimske befolkningen.

Sjekk også hvilken holdning de har til muslimsk innvandring, giftemål med utenlandske muslimer, konvertitter osv. De har sagt opp eller nektet å ratifisere internasjonale avtaler og konvensjoner som hindrer dem i å kontrollere muslimene i landet. Det gjelder forøvrig ikke bare dem, Jehovas vitner er f.eks. forbudt i landet.

Nettopp, de vet at dersom muslimene når 30% av befolkningen vil alt gå til helvete.
imatza
13.06.2019 kl 00:07 362

Muslimer kan ikke leve i fred med hverandre engang. De dreper hverandre, voldtar hverandre og sprenger hverandre til himmels, hvorfor i helvete skal vi ha slike i vårt land?

Jeg er fullt klar over dette lovverket i Singapore likefullt er landet blant de tryggeste i verden.

Forøvrig har Israel 16 % muslimer. Det Fjordgubben sier lenger oppe om at jøder og muslimer er herandres verste fiender er en myte. Det handler mer om en landkonflikt og hat pga det. I både Europa og USA er jøder og muslime relativt tolerante overfor hverandre selv om Palestina konflikten fremmer mye gnissninger. Jeg vil feks tro at de langt fleste antisemmitiske angrep i den vestlige verden blir begått av neonazis selv om de liksom ikke eksisterer lenger og den muslimske befolkningen er relativt stor.


German Jews warned not to wear kippas after rise in anti-Semitism

https://www.bbc.com/news/world-europe-48411735
Redigert 13.06.2019 kl 08:40 Du må logge inn for å svare

Hvilket land er det du hinter om som har 30-50%? Jeg er helt enig i at dette kan føre til konflikter men det er som sagt 2 sider i en konflikt. Om resterende befolkning i landet har holdninger mot muslimer som feks du og Polemiker, som skjærer alle over en kam, skal det mye til for at det ikke skal bli konflikt. India er kanskje et land det kan bli større konflikter i fremtiden pga holdningene til nåværende statsminister.

Dette gjelder begge sider. Det har stor betydning hvem som styrer landet og hvilke holdninger de har. Terrorist redet Saudi har feks nulltoleranse for andre religioner mens feks Oman og Jordan ikke har problemer med kristne minoriteter. Det samme gjelder forsåvidt de sekulære diktatorene Saddam, Gadaffi og Assad, men de har/hadde andre problemer knyttet til seg.
Redigert 13.06.2019 kl 07:59 Du må logge inn for å svare

Det er vel heller at er slikt land ikke finnes, av naturlige årsaker.

At analfabeter, uvitende, hjernevaskede folk i et lukket land som Burma støtter etnisk resning er en ting. Men at folk i verdens riktest land med all frihet, gratis utdannelse, aviser, tv-kanaler, internett direkte eller indirekte støtter slike ugjerninger er for meg ganske uforståelig.

Millioner av jøder ble massakert i Europa for bare 70 år siden. I 2019 har vi folk i fredelige, rike Norge som støtter tilsvarende handlinger. Man mister håp for menneskeheten.


Har absolutt ikke sett at noen støtter etnisk rensing? Bare at det faktisk er minst to sider i en konflikt.

Når media og vestlige politikere bare formidler den ene siden stinker det.

Det var jo bare den ene siden som utførte etnisk rensing.

Jaha, og som jeg hele tiden gjentar «hva gjorde den andre parten før det kom så langt»??

Og betegnelsen etnisk rensing er jeg usikker på, det var krig, tipper det amerikanerne foretok seg f.eks i Vietnam nok kan betegnes som etnisk rensing dersom man legger like kriterier til grunn.

Men klart; så lenge USA er et vestlig land så er man mer forsiktig med å slenge ut karakteristikker som dette.

Spørsmålet er om SuuKie beordret etnisk rensing, noe som er en mildt sagt tvilsom påstand.

En ting er hva som skjer, en annen ting er ordenene som blir gitt fra øverste hold.

Amerikanske soldater i Vietnam gjorde grusomme forbrytelser, men det betyr jo ikke at dette ble beordret fra the oval office.

Nettopp, der har du igjen gitt indirekte støtte.

Det er to saker? Ja, den ene blir regelrett massakerte og drevet vekk fra sine hjem. Man jada, vi må stille dem til veggs selvfølgelig

Å gi direkte ordre eller la slike handlinger foregå uten å gripe inn (når du har mulighet/myndighet/ansvar) er det samme.