Bare prat

 

De klokeste menneskene går i fotformsko

Mentor
09.06.2019 kl 14:01 657

Fotformskoene som har hel såle og ingen hel og er derfor sko for hele kroppen. Sålen er myk og man blir ofte en myk mann av dem. Altså ikke slik stiv staur norsk. Videre er de jo av skinn og naturens eget materiale som skaper et godt miljø for føttene. De er nesten fotsoneterapi på såler. Et slikt menneske vil selvfølgelig fungere mye bedre der ute. Det tar ofte høyere embedseksamen og kommer siden langt høyere opp på den sosiale rangstigen enn andre mennesker. Ja, man kan gå så langt at det har mer suksess hos det annet kjønn også da fotformfetisjen er ganske høy hos kvinner. Mennesker med fotformsko er derfor andre mennesker overlegne.

Eneste fordelen med soyboys i fotførmsko er at døkk aldri får fette, dette betyr at vi mest sannsynlig er kvitt døkk etter en generasjon eller to gett.

De fotformskoene du refererer til er ganske sikkert satt sammen av småjenter fra fjerne land med forferdelige lønns- og arbeidsvilkår Mentor.
For ikke å glemme hvordan råvarene har kommet dit, de stammer sikkert også fra steder med enda verre omstendigheter hvor arbeiderne har umenneskelig lange dager i dårlig eller uten arbeidslys, urent vann og hvor muligheten til å skade seg på maskiner og utstyr er til stede hver eneste dag, mer sannsynlig etter som dagene går fordi arbeiderne blir slitne og ukonsentrerte uten mulighet for å hvile, og når arbeidsdagen omsider er over venter de daglige gjøremål hjemme.

På et vakkert godt belyst kontor et helt annet sted i verden sitter en feit gubbe med fin skjorte og flott kalkulator og skriker i telefonen om at de småjentene nå bare har å jobbe enda fortere og mer nøyaktig enn før. Småjentene er selvsagt helt uvitende om at skoene de lager, mens de selv enten går barbent eller i slitte regummierte bilhjul surret på beina, havner hos en bedreviter her nord i Europa.

How does that make you feel du?
Redigert 09.06.2019 kl 14:38 Du må logge inn for å svare

Dette stemmer hankatten. Folk som går i fotformsko hater fattige følk i den tredje verden og bidrar enormt tell den gløbøle oppvørmingen som de babler om hele tiden, ved å frakte skoene fra østen tell Norge du.

Stå imot utnyttelse av fattige! Dropp fotformsko!

Jeg tror ikke fotformsko er et sjekketriks lenger. Det var det nok for femti år siden, men nå er det utdatert. I dag er det dyr klokke, sportsklokke og høy utdannelse som teller.

Jeg ser aldri fotformsko i skobutikkene.

jeg hevde de ofte må spesiallages for humans with special needs du.

Heter å produseres på spec, det er det gamlekara kalte skreddersøm se. Prisen snakker vi obviously not about se.

Fotformsko er fremdeles hipt hos visse yrkesgrupper. Man finner dem hyppigst hos accounting, og det er vel disse alfahannene Mentor refererer til. Gjerne i kombinasjon med terylenebukser.
Mentor
09.06.2019 kl 20:35 606

Min sjef før jeg ble overhodet på avdelingen brukte fotformsko og terylenebukser. De enormt sterke polyesterfibrene i buksen gjorde at han brukte den i 20 år hver dag på kontoret. Den hele sålen på fotformskoen var også slitesterk. De klokeste velger altså fottøy og klær som varer uhyggelig lenge. Både økonomisk og miljøvennlig atferd og med vår lønn og bonus sier det seg selv vi er ganske høyt oppe i samfunnet på listene over de bemidlede.

Der kom vrangforestillingene tellbake for Chøvy du. Tenker vi sier remmer og enerom på Gaustad Gjestgiveri innen onsdagen gett.

La meg minne om at de som setter seg selv høyt skal settes lavt du.
Benytter anledningen til å også å minne om at vi skal vende oss bort fra folk som farer med skryt du. Det er av det onde.

Å je fåre slår at vi ennfører kjetterloven å heksebrenning igjen, hankatten. Je har plenty av rødsprit handlet inn tell fellesferien, nok tell en helaften og fortsatt mye tell overs å dynke Mentør i gett.

Ikke gi etter for slike tanker du.
Mentor
09.06.2019 kl 21:15 598

Fotformskoene koster ikke så mye mer enn vanlige sko og husk på at levetiden er lenger. Mange sko i dag kan likne, men er fake og altså ikke ekte. Kjennetegnene er bred og romslig lest foran og hel såle uten hel. Myke og god. Ekte skinn dufter så lukt på det før kjøp. Et par gode fotformsko koster rundt 2500-3000 kroner, men som sagt vil man havne helt øverst i hierarkiet med dem.

Jeg vil be leserne om å neglisjere nullene og tullene på denne viktigste tråden på BP i historien.
Redigert 09.06.2019 kl 21:16 Du må logge inn for å svare

Det hierarkiet der kan du snu på hodet se.

Om det angivelige skinnet er ekte, mon tro hvor mye lidelse som har funnet sted for folk med innbilte behov og desperate need for approval in the sub culture du.

Så reasonable som du Mentor har fremstått tidligere overrasker det meg stort at du ikke heller feks tar til orde for gummistøvler fra finn med hjemmestrikkede sokker istedet se. Det blir også mykt og gir støtte se.Det er langt mer storkæll, da er du kledd for enhver anledning se.
Redigert 09.06.2019 kl 21:58 Du må logge inn for å svare

Tenker nøkk Mentør trasker rundt i trygdeboligen med Adidøs slippers med hullete raggsokker i du.
10.06.2019 kl 16:04 557

Kanskje du skulle hatt inspeksjon?
Mentor
10.06.2019 kl 16:37 550

Nå må du følge med litt hankatten. Gode sko er omtrent bestandig i ekte skinn overalt og da puster føttene. Det er mange som tror de kan putte sine føtter i noe syntetisk, men det går aldri i lengden. Hvor ofte ser vi ikke mennesker bli værende nederst i samfunnet hvis de går i joggesko? I sko med dødt materiale? Gummistøvler er for bønder og til tross for noen subsidier blir de aldri særlig høyt oppe på skattelisten. De investerer for mye i maskiner og det er gummistøvlene som har skylden. Mennesker med strikkesokker og gummistøvler blir ikke lenge tilregnelige.

Det er den brede lesten som gjør at man kan vifte med tærne inne i skoen og tenke langt mer adekvat i problemstillinger på jobben som gjør man raskt avanserer helt til topps. Den gode hele myke sålen gjør at kroppen vil få en langt høyere varighet og mennesker som skal vare har en tilbøyelighet til å ville leve sunnere og dermed ytterligere forlenge statusen. Det naturlige skinnet gjør at tærne og foten som sagt puster og soppen ikke får tak slik som på andre mennesker og de nederst på rangstigen kan man se er sterkt angrepet av fotsopp pga. uegnet fottøy og dårlig kosthold.

Oh feel that smell you, yesthen.
Mentor
10.06.2019 kl 17:04 547

Selv innersålen bør være av skinn og der tar de fleste feil og bruker noe ull eller syntetisk tull.. Ortopediske helsåler av skinn koster i dag like mye som billige sko, men med tanke på suksessen i livet er det en billig investering.
Roar94
11.06.2019 kl 04:42 534

De som er øverst i klasseskillet er NAVere.
Lykkelige skrider de i joggesko og kul teskjorte.

Kansje sitter de i solen på en fortauskafe ledsaget av ung, exotisk kvinne.
Naverne har full frihet.
De disponerer selv sin tid.

Arbeiderne, enten i direktørseter eller ved samlebåndet er navernes arbeidsmaur. De bestemmer ikke over sin tid, men er pliktig og møte opp og utføre arbeid til rigide tider. De skaper verdier som går til NAVerne - den moderne adel.
Mentor
12.06.2019 kl 13:58 509

Kvinner kommer stadig bort til meg og spør om hvor man får tak i fotformskoene. Det kan selvsagt bare være min sjarm og et sjekketriks fra deres side for å undersøke om jeg er single, men jeg vil gi mitt intellekt og dermed fotformskoene mye av æren og makten for den interessen..

Du må ta hintet når damer spør om hvor man får tak i skoene du.

Å Nå falt en del brikker in place gett. Du går nok da i damesko se.
Mentor
12.06.2019 kl 14:45 500

Fotformskoene mine er dynamiske damemagneter de hankatten og selv om fotformsko er ganske androgyne så finnes det distinktivt en forskjell. Fotformsko til menn er nemlig mye større og tydeligere. Har du sett damesko i størrelse 45 liksom?

Du mentor.
Som marketing specialist er du nå på min playground du. Skonummer sier egentlig ingenting, det er bare noe du tror. Det er i beste fall retningsgivende.
Det er derfor sko, som andre klær, kan og bør prøves og tries out du.

Drar vi en paralell til damemote, som du kanskje kjenner bedre enn meg, vet du sikkert at det finnes butikker med kun store størrelser, for store babes. Det er en egen nisje du, og ikke så rent lite marked heller se. Der kan store størrelser bli kalt små du, for hvem vil kjøpe mange xer om de kan la være gett. Sounds familiar?
Ikke til å forveksles med Dressmann XL du, der sier de rett ut at de har store størrelser. Det gjøres ikke for ladies for samme måte se. Åå dette er markedsføring det gett se.

Å jeg skal lære deg noe annet også; du: du tror kanskje cm og tommer er absolutte verdier?
Å.. det er det muligens i matematikken, men ikke i klesbransjen du.
Redigert 12.06.2019 kl 15:04 Du må logge inn for å svare
Mentor
13.06.2019 kl 01:26 472

De stritter imot som vanlig på BP og tok heller ikke hovedpoenget med de flotte skoene. Fotformsko er på føttenes premisser og det som vil foten godt. Har foten det godt så har selvsagt menneske det godt. Sammenhengen er opplagt. Så vil noen heller gå med boots, støvler, joggesko, høye heler, tresko, platåsko m. fl. Jesus gikk i sandaler og indianerne i mokasiner. Slår man sammen egenskapene til sandalene og mokasinene blir det nesten fotformsko. Et menneske i fotformsko setter mennesket først og føttene aller fremst og derfor lykkes det med god helse og godt hode (har det jo allerede fordi det valgte fotformsko fremfor alt det andre udugelige).