Utro tjenere i Bymiljøetaten?


Midt mellom Skøyen og Bygdøy Allé, ved Drammensveien, har et nytt sykkelsti-skilt blitt montert opp. Problemet er bare at det burgunderrøde skiltet er snudd på hodet. https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/monterte-sykkelsti-skilt-feil-veil-vet-ikke-hvordan-det-har-skjedd/ar-AACCw8o?ocid=spartanntp

Det er så mange måter å protestere mot et bilfiendtlig byråd. Uhell som den skandaløse bompengestolpen og denne skiltmonteringen forteller sitt tydelige språk om hvor opp/ned og bak/frem myndighetene skalter og valter med befolkningen.

Oppfordringen må gå videre til alle som besitter posisjoner der de kan gjøre noe for å gi litt feedback til myndighetene begår flere slike bakvendtland beskjeder inntil myndighetene forstår at de må jobbe på lag med eget folk. For det var vel ingen som på alvor tror at opp/ned skiltmonteringen var et arbeidsuhell?

Overlagt sabotasje er ingen god demonstrasjonsform.

Du vet like godt som meg at høyresiden har vanskeligheter med mobilisere for demonstrasjoner; slikt er ikke vår kultur; og jeg tror en del arbeidsuhell og sivil ulydighet kan gi god effekt. Fx lærere som ikke fikk tid til å kolportere klimahysteri og informasjon om klimastreiker grunnet ekstra utfordringer i undervisningen, osv., tilpasset det enkelte yrke. Bare slike kreative småglipp som umerkelig kan snike seg inn en hektisk arbeidsdag. Det jo som vi vet menneskelig å feile; ingen er perfekte; og et menneske kan bare rekke det man rekker... ;-)))
Redigert 09.06.2019 kl 18:53 Du må logge inn for å svare

Det fikk ingen konsekvenser for byens taxivirksomheter, som hadde inngått avtale med kommunen om å frakte pasienter, at de ikke gadd å møte opp for å hente dødssyke kreftpasienter og nyopererte som ble sittende i elendig forfatning i timevis og vente på bestilt transport. Det var et ganske alvorlig forhold for syke pasienter. Samme når taxisjåførene vipper ut pasienter i bare slåbroken i vinterkulda sånn circa på avleveringsadressen.

Det er bare å innse at når myndighetene ikke byr folket på rimelige løsninger, så utfører heller ikke folket sin del av samfunnskontrakten.

Du er patetisk, Jabbe; du klarer altså å snu noe så pussig som et digert skilt montert opp ned til å bli sabotasje. Vi snakker menneskelige feil, hendelige uhell, tiden som ikke strakk til, osv.

Så du har ombestemt deg fra du skrev åpningsinnlegget?

"For det var vel ingen som på alvor tror at opp/ned skiltmonteringen var et arbeidsuhell?"

Nå sier du:

"Vi snakker menneskelige feil, hendelige uhell, tiden som ikke strakk til, osv."

flippetiflopp - Trumpetisme i et nøtteskall. Helgardere alt man sier for så å benekte det man blir konfrontert med ved å si at man har sagt akkurat det notsatte også. Og du kaller meg patetisk.

Redigert 09.06.2019 kl 19:32 Du må logge inn for å svare

Jabbe! Du kommerfra PST eller E-tjenesten. Bare innrøm det!
.777.
09.06.2019 kl 19:36 352

Synes det høres ut som en artig ide at oppned landet har skiltene sine oppned.

Har Exian smittet deg? Hva er galt med PST forøvrig. De har vært underlagt ministre fra FRP i snart 6 år nå. Akkurat nå er det vel fru Tybring Gjedde som har det overordnede ansvaret for PST.

"Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er Norges sikkerhetstjeneste og en del av Politi- og lensmannsetaten, direkte underlagt Justis- og beredskapsdepartementet og sidestilt med Politidirektoratet. PST har ansvar for å ivareta rikets sikkerhet og bekjempe terrorisme, sabotasje, spredning av masseødeleggelsesvåpen og industrispionasje, samt drive kontraetterretning."

https://no.wikipedia.org/wiki/Politiets_sikkerhetstjeneste
Redigert 09.06.2019 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
.777.
09.06.2019 kl 19:40 349

Jeg har lagt merke til at det er en del deilige babes som jobber der. Kanskje Jabba er en av dem?

Tilgjengelig for honeytraps i tilfelle Trump skulle stikke innom.

Jeg har da slett ikke sagt at det er noe galt å jobbe i PST eller E-tjenesten. Jeg bare konstaterer at du gjør det og det er fint at du bekrefter at jeg ikke er villspor. Hva leter dere egentlig etter? En ny Haxor?

Jabbe jobber GARANTERT ikke i PST.

Og jeg har ikke ombestemt meg fra mitt første humoristiske innlegg. Det ble faktisk store arbeidsbesparelser for PST dersom folk heller glippet litt med kommunale og statlige tjenester mot myndighetsovergrep, heller enn å radikaliseres og bli terrorister.

Opp/ned skiltet er strålende humor. Åsså jeg som trodde det norske folk hadde mistet sin humoristiske sans. Forklaring på hendelsen kan vel vanskelig være annet enn litt uskyldig pinsehumor nå som landet nettopp har feiret en heidundrende Ramadan. Dersom det da ikke er rakettforskere som strøk norskopplæringen som er utplassert i NAV regi for å henge opp skilter og montere BOMpengebommer. Det er faktisk også en mulighet, men denne gangen prøvde jeg altså å skylde på nordmenna.

"fint at du bekrefter at jeg ikke er villspor."

Jeg kan bekrefte at du alltid er på villspor. Må bare beklage om det hitil ikke har sunket inn. Min feil.

"Og jeg har ikke ombestemt meg fra mitt første humoristiske innlegg."

Du har null humor. Du oppfordret til sabotasje. Jeg foreslår heller at dere skaper forandringer gjennom valg og argumentasjon om det er nødvendig med forandringer. Om mange nok er enige i disse forandringene så blir det nok nye koster, som feks bompengepartiene.

Nervøs for hva? Er dette en slags trussel?

Jeg tipper skiltet har blitt utsatt for "uskyldige" guttestreker.

Se der! En selvstendig tanke! (Applaus)

Seff bare noe "konspiratorisk tøv", men en fin begynnelse - og kanskje slår teorien din til og du får rett! ;-)))

Du mangler enhver evne til å tenke logisk og vil derfor aldri komme frem til det mest opplagte.