Alternativ i Norsk politikk, folkestyre demokrati og kongeriket


Kjært barn har mange navn.......

JA, STØRE. DETTE ER SVÆRT ALVORLIG:

1. At du løy om din støtte og kontakt til HAMAS

2. At du sendte en norsk redaktør til ulvene, som forsvarte norske verdier om talefrihet.

3. At du førte det norske folk og Stortinget bak lyset om din gavepakke på 40 mrd fat til Putin

4. At du tok med deg tjenestetelefonen din som utenriksminister til Russland og Kina

5. At du som utenriksminister gikk til krig mot Libya og bomba landet tilbake til en ørken.

6. At du som Utenriksminister betalte flere hundre millioner kr til slushmfondet til Clinton

7. At du mottok dyre gaver i embets medfør som du beholdt til du ble presset

8. At du gav store fordeler og penger til din nære venn Tchudi og løy om din habilitet.

9. At du lurte Norge inn i EØS via en bilateral avtale med Island på tampen av 1994,

10. At du bruker APs penger og advokater til å forsvare dine private tvilsomme investeringer

11. At du brukte vennetjenester til flere hundre tusen kr fra ABC Knut Brundtland til å verdivurdere og selge dine eierinteresser i et sosialt dumpingsprosjekt i Oslo, mot at du lover å gjøre gjenytelse «når du blir starsminister»

12. Og truer så jusseksperter som påpeker det åpenbare at dette går langt over grensen til korrupsjon

13. At du betaler norsk mva på en polsk faktura til en polsk bankkonto, i strid med norsk lov. For en kraftig dumping malerjobb på ditt hus.

14. At du engasjerer ulovlig ansatte tyvlånt fra annen arveidsgiver til å fixe brygga på ditt landsted, tyvlåner utstyr, i åpenbart svart arbeid som du dysser ned og skyver ansvaret over til din «vaktmester». Som trikser og mixer.

15. At du sier at Høyres sikkerhetspolitikk for å hindre islamsk jihadiske terrorangrep er et stort problem, etter at du og din forgjenger Gro Harlem Brundtland har sluppet inn en skokk spinngalne islamister, slik at det står koranklosser med og uten blomster og «pynter opp alle sentrale gater» i våre storbyer.

Ja, Jonas Gahr Støre.

Dette er svært alvorlig.

Derfor er det er nå på høy tid at det norske folk avskjediger deg som APenes leder og en totalt upålitelig tåkefyrste og norges desidert mest kjente superløgnhals.

For det som er steikje åpenbart, Herr Støre,

Er at det norske folket har mistillit til deg.

Pga alt som står ovenfor og mye, mye mer.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/08/28/195427922/store-utelukker-ikke-mistillit-dette-er-svaert-alvorlig

Mafia eller stat det er ikke mye ulikt.
Om Folket er makten hvorfor gir vi den da i fra oss til 169 personer på Stortinget? Vi gir dem til og med en blankofullmakt til å gjøre hva de vil. Vi gir dem ALL makt når vi hvert 4 år stemmer. Opprinnelig var det 3 år, men de ga seg selv et ekstra år i denne krigen de var med i. Og 4 år har det vært siden

Når de er kommet inn på Stortinget kan de skalte og valte som de vil. De kan stjele pengene våre, de kan lage inflasjon, de kan ta barna våre, de kan starte krig og tvinge oss til å delta. De kan melde oss inn i EU, som de har gjort. De kan gjøre hva som helst fordi de har fått all makt når vi har stemt på partiene deres. Det er det parlamentariske system, det er diktatur og tyranni.

Det er IKKE demokrati. Det har ingenting med demokrati å gjøre i det hele tatt, og det merker vi også (vindmøller, bomringer, AMS strømmålere, høye strømpriser, 5G, Chemtrails, eiendomsskatt, formuesskatt, inntektsskatt, ingen ytringsfrihet, osv. osv.

I en av sine mange taler sa en herre med bart i mellomkrigstiden Europas. De største omveltningene i mennesket historie, er ikke tilført folk og land på grunn av deres intellekt, innsikt eller viten, men på grunn av deres tro. 150 år tidligere sa Voltaire «Får du bare folk til å tro på tull, får du dem til å begå ugjerninger også,» Norges før krigs og etterkrigs historie bekrefter riktigheten av begges uttalelse. Som stater flest er også Den norske stat, en sammenhengende ugjerning. Som igjen bekrefter den samme person uttalelser. Det brede lag av folket tror mer på en stor løgn enn en liten.

Erna Solbergs tar selvkritikk i høringen om objektsikring. Hun innrømmer at hun uttalte seg upresist om status i arbeidet med objektsikring, da hun var i den forrige høringen i mars 2017. https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/08/27/195427658/erna-solberg-tar-selvkritikk-etter-feilinformasjon-jeg-var-upresis-i-forrige-horing

At sjamanen til Martha Louise bare var sort, det er et pluss. Han skulle vært grønn som uttrykk på det norske «folkestyre» demokrati og kongedømme, som med alle sine økonomer ikke kan omsettes i samme grad som våre råvarer.
Redigert 09.06.2019 kl 20:48 Du må logge inn for å svare

Glimrende CV på Tåkefyrsten ??

Tåkefolket fortjener kun det beste.

Ny folkeinitiert og folkegodkjent valglov nå. Som dermed muliggjør ekte
demokrati for første gang.
HanVann
09.06.2019 kl 23:39 257

ekte Blitz demokrati. Fort!
jippi 0-iver menmen
x96 i kor. Blitzdemo NÅ
#steiganblink flokekrav polpottetett mas
#dirkenikkeforstå

Drnikketkastetpårævaut?

Forsvant de inn i HanVann sin #dirkenikkeforstå
Puta1n
11.06.2019 kl 16:06 197

Hva med Trond Giske og Rune Øygard?
Vil de komme tilbake i Arbeiderpartiet?

Noen gode Tåkelurer er hva folket trenger ?