Melding: Business as usual

Slettet bruker
NEL 11.06.2019 kl 01:04 1290

Aksjekurser drives oppover på gode børsmeldinger og solide kontrakter. Her ligger Nel i førersetet. Løkke og ledelsen i Nel er dyktige. De bygger opp selskapet til å bli den store internasjonale grønne fornybare energi selskap Neste år 10 dobler Nel produksjonen. 20 triggere står fortsatt i kø som vil løfte kursen oppover. Aksjen kan klatre himmelhøyt.
Nel og Uno-X har og gode tette bånd. Flere nye stasjoner er under oppføring. 20 stasjoner er avtalefestet mellom partene bare i Norge.
De som velger å sitte på denne aksjen vil nok få betalt for sin tålmodighet i overskuelig fremtid. Husk Warren Buffet: Aksjehandel er overføring av verdier fra de utålmodige til de tålmodige. :-)
Nye tunge aksjonærer dukker opp i morgen. Nel er et attraktivt selskap. De investorer som kjøpte aksjer for 1 milliard i forrige uke. De er neppe her inne. De er proffe og langsiktige. Akkurat som noen av oss her inne. Men vi blir færre her inne. Da nivået har dessverre falt betydelig. Blir spennende å se fremover om nivået hever seg eller går ned?
Nye kontrakter og nye børsmeldinger kan komme imorgen. Blir spennende å se. Omsetningen var på over 340 mill sist fredag. Jeg håper på det samme trykket i dag. Antall ikke aksjonærer sine bizarre ytringer og det faktum at mange av de fremstår som ondskapens akse, innebærer dessverre at kvaliteten på dette forumet dessverre går nedover. Faglig innlegg har nesten bortfalt. Det gjør dessverre det mindre sexy. Dagens spamming vitner om en rekke hodeløse innlegg fra ikke aksjonærer. Det gir dessverre ingen mening. Vi får håpe nivået hever seg. Lykke til alle aksjonærer. Jeg er long. Vi snakkes på kr 10 om kort tid.
Redigert 11.06.2019 kl 09:36 Du må logge inn for å svare