Jeg sitter stille, igjen


Ok, jeg blir sittende...igjen. Det har lønnet seg i 100% av tilfellene i denne aksjen. Den faller idag men kommer opp igjen. Dupper den godt nå så selger jeg andre ting og laster opp litt mer her.

Go hard, go long
Obi-one
11.06.2019 kl 16:32 1803

Jeg antar at NEL har ingeniører som har testet driten ut av produktene. Produktene har fungert lenge helt til nå. De vil nok avdekke årsaken og fikse det. Så går virksomheten videre. Blir tullete å tenke at det er kroken på døra pga en hendelse. Alle store selskaper har forståelse for at sånt kan skje. Hvordan NEL løser et og håndtere saken er viktigere enn selve saken.

Man skal ikke kimse av tredagersregelen (som ofte bare er todagersregelen).

Er dette en kjempe kjøps-mulighet?? Vurderer sterkt å øke min beholding i morgen ;)

Flaksmånha:
Det kommer an på horisonten din. Er du kortsiktig er det high-rolling. Ser du langt så er ihvertfall jeg overbevist om at dette er billig.

Kjør hardt ??

oooooog DER var investeringen min doblet igjen...
13.06.2019 kl 14:32 812

Ja Oi- Satt rolig men det var like før jeg gikk ut. Veldig glad for den foreløpige konklusjonen her. For meg-for andre-for grønn utvikling- og for norsk industri. Hallejula.

Gratulerer foreløpig Rolfbruun. Megatrenden er intakt og det vil antakelig nok en gang vises seg at det er riktig å sitte rolig, selv om det var/er ekstra spennende denne gangen. Godt å se at HEX også er på veg oppover igjen.
Dette skriver nettstedet "Der Aktionär" om siste melding:http://www.deraktionaer.de/aktie/hammer-news-bei-nel--aktie-schiesst-nach-oben-490940.htm

Hansemann:
Takker :) Som jeg skrev i en annen tråd så har ting fått en ekstra dimensjon i konkurransesammenheng nå. Såvidt jeg vet har Praxair (nå Linde/Praxair) levert utstyret som sannsynligvis har sviktet. Dette er indikert pr. nå, men ikke bekreftet. Da blir det veldig interessant å se hvordan markedet vurderer NEL som leverandør i motsetning til Linde Group/Praxair´s løsning. Jeg tror NEL vinner på dette til syvende og sist - men time will tell.

Kjør hardt
13.06.2019 kl 15:31 672

New rich people will own NEL !!!!!!!!! Who sold out in the trap ?