Det er lenge siden demokratiet fungerte i Norge. Kraftidioter


Stadig flere oppdager at gjenværende norsk natur er i ferd med å bli nedluset av monsterturbiner. Det er dyr, ustabil og lite kraft, og det er ikke bruk for den i Norge. Vi har overskudd av vannkraft. Protestene øker over hele landet.

De fleste vindindustrianlegg i Norge eies av utlendinger. Milliardene i kraftsubsidier som vi betaler inn til anlegg på norsk jord gir null innflytelse. De går bare rett i lomma på eierne, uten at vi får noe som helst igjen for dem.

http://www.oljekrisa.no/Elsertifikatene%20fra%20helvete.htm

Men som vanlig er folket på hæla. Løpet som har ført fram til den verste naturvandalismen i landets historie, ble lagt allerede da energiminister Terje Riis-Johansen (Sp) sørget for at Norge ble meldt inn i det svenske elsertifikatmarkedet fra 1. januar 2012. Det er en del av EUs første fornybardirektiv.

Det var grønt skifte og fornybar kraft, må vite. Dette var Sps og SVs baby i den såkalte rødgrønne regjeringen. Det skal sies til statsminister Jens Stoltenbergs forsvar at han var skeptisk, men han prioriterte statsministertaburetten, som springbrett for sin videre karriere.

I årene som har gått, er saken blitt et skoleeksempel på hvordan den norske dypstaten fungerer. Ingen har rørt ved monsteret. I dag løper Frps energiministre rundt som lydige skolegutter og forsvarer en avtale som er så dårlig for Norge at den egentlig hører hjemme i en riksrett.

Men hvem skal åpne riksrett - de medskyldige? Slik fungerer konsensus. Vi har gitt opp. Misbruk av offentlige midler i inn- og utland er blitt en del av dagens (u)orden.
11.06.2019 kl 21:45 332

Men det er jo demonstrasjoner enkelte steder mot denne utbyggingen, hvorfor er det ikke flere som støtter dem?

Vindturbin-byggingen er bare en ny DAB-skandale på syre, som blir astronomisk mye dyrere, men er dertil like unødvendig. Sånn henger det sammen, og du skal betale. Vindkraft - et politisk korrekt feilgrep
https://www.document.no/2019/02/01/tord-lien-og-klimaindustrien-med-nye-skroner-om-vindmoller/
Odi.1
12.06.2019 kl 07:49 264


Norge må ut av EØS/EU , det udemokratiske ekstremistiske forsøket på å lage ett USSR x2

Norge må ut av FN , FN er ikke det det var tiltenkt fra starten av , Norge søler bort milliarder på dette sosialistiske søppelet.

Norge trenger sårt en "Nigel Farage" som kan stille opp og velte dagens "IGLER" i kommuner og storting , de kun ordner seg selv på alle fronter og driter langsomt i resten av befolkningen, piss preik 24/7 fra samtlige gjøker der. Vedum kunne blitt ett alternativ, men det ser ut til at det er viktigere også for han å holde Ekstremistene inne i systemene for å redde Landbruks politikken, som er en gigantisk Pengemaskin for hans medlemmer.

Her er stortingspolitikernes nye lønn

https://www.nettavisen.no/nyheter/her-er-stortingspolitikernes-nye-lnn/3423692097.html

Stortingsrepresentanter: 987.997 kroner per år - opp 31.534 kroner.
Regjeringsmedlemmer: 1.410.073 kroner per år - opp 45.057 kroner.
Statsministeren: 1.735.682 kroner per år - opp 55.405 kroner.

Lønnskommisjonens innstilling er enstemmig.

"for å redde Landbruks politikken, som er en gigantisk Pengemaskin".

Men det kommer jo ikke bøndene til gode, som er dem som mater gjøkungen? Derimot de som distribuerer maten bøndene produserer, kun 3 familier er blant landet rikeste personer. Det samme ser man i kraftbransjen. Et par 3-5 personer blir milliardærer med å mekle, hva som hører oss alle til, som våre forfedre har slitt og bygget opp.

Om dere har litt peiling på ideologi så hadde dere også skjønt, at uten fattigdom og sykehus køer og pensjonister som fryser i hjel, blir det helt umulig å prate svada om sosialisme og rettferdig fordeling.

Nytt innspill fra en fugleinfluensa gjøk, "fjern tollmurene og støtten få ett fritt marked på mat & drikke". Jeg tilføyer: Få indiske/asiatiske ingeniør, økonomer, advokater, bankfolk og forsker etc som gjør for 2 dollar dagen, hva småsinn og smalehode av norsk opphav daglig får tusenvis for å utføre. La globaliseringen smelle inn der det virkelig monner ....
Redigert 12.06.2019 kl 14:01 Du må logge inn for å svare
Odi.1
12.06.2019 kl 13:58 222

Savner en gigantisk Journalistisk etterforsking og publisering OVER hvor mange og mye offentlige ansatte i Kommune-Fylker - Statsadministrasjonen og Storting som får betalt Bompenger - Fergeutgifter over den offentlige kontoen ???


Her har NRK forsømt oppgavene sine...


Det samme er det med bruk av FLY , Den Norske Staten flyr 550 -650 MILLIONER KILOMETER hvert ÅR på skattebetaleren sin REGNING
: se SSB sine tall. Dette tilsvarer 15 -20 000 RUNDER med FLY rundt EKVATOR hvert ÅR.

Dette er ca 10 Ganger mer en Svenske Offentlige Ansatte og ca 100.000 flere ganger en Kinesiske Offentlige Ansatte.

NÅR Blir dette en DEBATT I NRK - - TV 2 OG VG osv... ????

Vi har egentlig med en gjeng Gjennomførte SVIN og SVINDLERE å gjøre,,,
Redigert 12.06.2019 kl 14:05 Du må logge inn for å svare
Odi.1
12.06.2019 kl 14:03 212

Stone : " Men det kommer jo ikke bøndene tilgode, "

Det er jeg enige med, men så er det nå dem selv som har laget til SAMVIRKESYSTEMENE dem selv er eiere av , som igjen har BESKYTTET de tre du er så opptatt av.

En kunne bare se oppførselen når LIDEL ville inn å konkurrere med dette tyranni systemet.


Sjeføkonom Kjersti Haugland i DNB Markets er helt sikker på at Norges Bank setter opp renten 20. juni. - Vi tror Norges Bank hever renten i juni, fordi norsk økonomi går godt, og tradisjonelt er ikke vår sentralbank sterkt påvirket av perioder med internasjonal turbulens.
- Kronekursen er svak, prisstigningen ligger over inflasjonsmålet på 2 prosent, så dette er en anledning for Norges Bank til å sette renten videre opp, sier sjeføkonom Kjersti Haugland i DNB Markets til Nettavisen Økonomi.

https://www.nettavisen.no/okonomi/rentepanikken-konomene-er-skrasikre/3423694858.html

SAMVIRKESYSTEMENE dem selv er eiere av?

Dette er da likeins det samme som disse partiene- VI holder oss med? Tullsnakk og løgn, alt ihop.