Listhaug (Frp) vil innføre skolemat som er betalt av foreldrene,


Partiene vi holder oss med som "vi folket" må betale, må det bli slutt på. De som er i partiene, slike som Listhaug m/fl, får betale selv.

https://www.regjeringen.no/no/dep/kmd/kmd-tilskudd/Tilskudd-til-politiske-partier/id758018/

Politiske partier i Norge finansieres på flere måter. I tillegg til å få utbetalt offentlig støtte, kan et parti ha inntekter fra gaver og bidrag, egen forretningsvirksomhet og interne overføringer. Etter partiloven har alle partier og partiledd plikt til å gi opplysninger om regnskap og bidragsytere. Denne nettsiden viser informasjonen som partiene har gitt.
https://www.partifinansiering.no/

https://www.regjeringen.no/no/tema/valg-og-demokrati/politiske-partier/id1375/

«Ingen kan vere vitne når is-slottet stuper. Det skjer om natta etter at alla barn er i seng. Ingen er så djupt inniblanda at dei kan vere med.

Ei bylgje av lydlaust kaos rister nok lufta like bort i fjerne sovkammers, men ingen blir vekt og kan spørje: kva er det?
Ingen veit det. No går slottet i fossen, med løyndomar og alt. Det går hard for seg, og så er det ikkje meir.» Is-slottet – Tarjei Vesaas

http://www.kulturverk.com/2017/09/10/frp-for-deg-som-liker-a-bli-lurt/


Det er åpenbart etter denne politiske skinnmanøveren: Sylvi Listhaug eier ingen skam.
https://www.dagsavisen.no/debatt/sylvi-listhaug-lyver-1.1159213

Bompenger er kommet for å bli sa samferdsels-stuten fra det Partiet FRP. Partiet som ble etablert med for sterk nedsettelse av skatter og avgifter. Mange tror at FRP er imot innvandring EØS eller Schengen det er jo slett ikke tilfelle. Alt dette er FRP for. FRP har ikke fått bygget en meter med vei, men derimot flatbombe penge-innkrevet, veistrekninger som tidligere var helt gratis å ferdes på? Du snakker for noe nolduser...

Hva er dette for slags tull, skal ikke foreldrene betale for maten barna spiser??

Selvsagt skal de det, når man sender barna på skolen med nistepakke betaler foreldrene, når man sender barna på skolen og de får mat på skolen bør selvsagt foreldrene betale også dette.

I andre land, f.eks UK der jeg bor får barna varm og/eller kald mat på skolen dersom de ønsker det, eller man kan ta med seg matpakke, åkkesom så må altså foreldrene betale, skulle bare mangle. Tror lunsj på en britisk skole koster ca 20 kroner pr dag, og foreldrene betaler en gang pr semester ved hjelp av online system.

Listhaug løser problemer på kjent måte. Hun appelerer til folks frivillighet og pengebøker. Hun har faen ikke tenkt å prioritere noe som helst - utenom å innfri skatteletter til de med mest fra før. Hun og resten av gjengen bedriver et regelrett ran av land og folk.
.777.
12.06.2019 kl 20:28 209

Vi skal ha gratis mat, null bompenger, OG burgerlønn. Det hadde vi garantert fått av AP.

Tufs, og det vet du godt.

Hvorfor skal de offentlige betale maten til barna? Det er da foreldrene som har ansvar for barna sine eller hva? Foreldre får penger i bøtter og spann fra kjærringa klemmer ut ungen til de blir myndige. Det at de betaler for skolematen skulle da bare mangle. Mener du staten skal ta over ansvaret for barna fra de klemmes ut?

Hele denne debatten er helt på trynet.

Folk betaler i dag maten til barna som sendes på skolen med matpakke.

At de isteden betaler et beløp pr semester slik man gjør i andre land og at barna får mat til lunsjen er vel helt ok.

De som ikke ønsker dette kan fortsette å sende barna på skolen med matpakke, slik som nå.

I andre land fungerer dette aldeles utmerket, så hvorfor ikke Norge? I UK koster det ca 20 kroner pr dag, greit, i Norge er alt vanvittig dyrt så beløpet blir nok betydelig høyere, men bør ikke være ulikt det en matpakke koster så slik sett burde det være ok.

At forslaget «får liten støtte» i Stortinget er jo bare fordi at forslaget kommer fra FrP.

At dette er slik man i andre land organiserer dette ser ikke ut til å spille noen rolle, for det som er det aller viktigste er å være uenig med FrP.
Redigert 13.06.2019 kl 11:11 Du må logge inn for å svare