NEL - Short 6,6 mill aksjer!


Siste kjente short-posisjon er totalt 6,6 mill aksjer den 6. juni. Kurs den dagen var under kr 7 nesten hele dagen. Hvem har turt å shorte nel på det nivået? særlig med det momentet vi har i aksjen og forventning om oppgang?

Og noen dager senere smeller det i Sandvika, og short-posisjonen med ett virker genial. Vi skal være forsiktig med konspirasjons-teorier, men det må ha vært tidenes sammentreff om ingen har visst noe om dette. Hva tenker dere om dette?

Ytsejam
pusimiga
12.06.2019 kl 09:31 2049

Mange som tenker på samme måte. Alt skjedde i løpet av noen dager,ser ut som :VELDIG BRA PLANNLAGT, Her må kommer finanspolitiet.Jeg utelukker tilfeldighett...

Det er satt minst 33 short posisjoner det siste året. Jevnt og trutt. Det har helt andre årsaker enn at noen skal ha visst dette på forhånd. Hjernen vår er skrudd sammen slik at den hele tiden ser etter sammenhenger og mønstre - det var nødvendig for å overleve i tidligere tider. I den moderne verden vil hjernens leting etter årsaker være grobunn for grunnløse spekulasjoner og konspirasjonsteorier. Anbefaler å lese om dette.

Max
Hektar
12.06.2019 kl 09:41 1914

Tenker at det har rabla et eller anna sted når man ytrer sånt. Greit, det er innmari kjipt når aksjer raser og man sitter og sparker seg selv for at man var for grådig til å ta gevinsten, men kan være greit å forsøke å ikke gå helt av skaftet.
pusimiga
12.06.2019 kl 09:41 1891

Plus kommer eksplosjon på mandag kveld!!?? Mandag børsen er stengt,tirsdag åpnes.,noe som ville tjene raske penger..Alt er bra plannlagt...helt umulig at dette var tilfeldillig...SABOTASJE ÅPENBART....Politiet må jobbe i denne rettningen sammen med finanspolitiet
MERLOT
12.06.2019 kl 15:01 1558

Fondsforvalteren Marshall Wace traff godt med en shortposisjon i hydrogenaksjen Nel.

Ifølge Finanstilsynets shortregister inngikk nemlig forvalteren en shortposisjon på 7,0 millioner aksjer i selskapet 31. mai, økte til 7,3 millioner aksjer 3. juni, og avsluttet posisjonen dagen etter.

I denne perioden falt aksjen 11,6 prosent, noe som kan ha gitt fondsforvalteren en gevinst på om lag en million kroner.

En shortposisjon innebærer at man selger aksjer man har fått låne, i håp om å tjene penger på at aksjekursen faller. Det kan også være andre motiv bak shortingen, som sikring av andre finansielle posisjoner.

https://investor.dn.no/#!/Oversikt/Direkte/38129
Redigert 12.06.2019 kl 15:04 Du må logge inn for å svare
Mr Big
12.06.2019 kl 15:17 1419

Veldig mistenkelig!!!

Ser at shorten har økt noe....

Doblet?

Den er firedoblet

Be careful. Before you know it, you have a firm grasp of the flatness of the earth, and the wrongness of the people running it!

Someone has to be the one daring to do what most wont. - and its only natural it will be against what "everybody" believes are going to happen!

Folka i dress tjener jaggu fett på alle småaksjonærene i NEL, ja!
Imprex
12.06.2019 kl 21:43 657

Ja visst! Sånn går det når man henger i stigen med malerkost i ene handa, telefon i andre handa og et spann mellom beina. Den perfekt stormen i Nel er et faktum. Danskene stenger hydrogen stasjoner. Tradegate kraftig ned. CB kunder som forlater skuta? Ser vi tilbakegang i CB på mandag? Har ikke hatt troen på det før, men nå kan det være flere som har fått kalde føtter. Trodde faktisk ikke den skulle så mye lavere enn femtallet. Men nå tror jeg faktisk bunnen kan bli smertelig lav.
Redigert 12.06.2019 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
Imprex
12.06.2019 kl 21:43 657

Ja visst! Sånn går det når man henger i stigen med malerkost i ene handa, telefon i andre handa og et spann mellom beina. Den perfekt stormen i Nel er et faktum. Danskene stenger hydrogen stasjoner. Tradegate kraftig ned. CB kunder som forlater skuta? Ser vi tilbakegang i CB på mandag? Har ikke hatt troen på det dør, men nå kan det være flere som har fått kalde føtter. Trodde faktisk ikke den skulle så mye lavere enn femtallet. Men nå tror jeg faktisk bunnen kan bli smertelig lav.

4 stasjoner i Tyskland også som er midlertidig stengt.
Dessverre, her blir det storm et stykke tid