Klarer Nope og snu det negative til noe positivt/fremtidsrettet


Vi har lenge hørt mange snakke om omvendt splitt for å få volum i aksjehandelen. Det slipper vi. Jeg foreslår en omvendt Element der dagens påviste ressurser blir liggende som fremtidig reserver. Vi utsteder Nopecoin med sikkerhet i disse og omprioriterer bruken til samme formål nemlig produksjon av energi i en mer fremtidsrettet form. På denne måten får kjøperne begrenset risikoen med sikkerhet i den gamle økonomien, og får avkastningen i den nye. F.eks http://www.ocean-energy.no/ som vi har lyttepost i, vår tidligere mor.


Jeg har lagt ut min post til salgs, det er bare å plukke opp stafettpinnen.
Jolla1
22.04.2018 kl 19:59 2877

Er jo bare for morsomt, ingen innlegg. Ser ut til at dette er helt done for nå? Jolla fikk desverre rett, beklager til alle dere som har tapt penger, men kom ikke og si at jeg ikke advarte dere. Er dere i Dubai så la oss møtes til en drink, jeg spanderer. Hva me Zuma f.eks på lørdag om. 6 dager ?

Var jo så mange som sa at jeg ikke var reell....hva med Rosita, du lovte jo gull og grønne skoger. Føler du noe ansvar for all hypen din ?

Jolla
Bayazz
05.06.2018 kl 11:16 2657

Hva har skjedd?

Finnes det ikke noe NOPE lengre? Hva har skjedd med forumet? Har alle tidligere tråder forsvunnet?

Jeg var på generalforsamling i går, selskapet er i forhandlinger/dialog med et selskap som kan fremdrive oljen med en mer miljøvennlig metode som varmer opp oljen og frigjør denne med mikroteknologi og til halve prisen av å benytte seg av vanndamp.
Jolla1
02.04.2019 kl 16:08 872

Jolla tilbake, det skjer jo fortsatt ingenting. Eksisterer fortsatt selskapet, har egentlig ikke sjekket.....kanskje man kan selge det flotte skiltet Tollefsen satt opp på feltet oppe i Alberta ? så kan man dele ut ekstraordinært utbytte til aksjonærene ? :-)
Jolla1
02.04.2019 kl 16:11 871

ser på proff at de hadde svimlende 200,000 i inntekter.....og underskudd på litt over en halv mill...da går det jo så det griner etter !!! nå mangler man bare ca 200 till 300 millioner til så er man oppe i den omsetningen som ble forespeilet i 2010 eller deromkring

Hei Jolla,
Jeg har nettosolgt i hele 2018 for kr 0.01 så er betydelig redusert. Resten ligger for salg, så kommer det noen gode nyheter er jeg ute.

Jeg sitter forsatt med noen aksjer som er tilsalgs på 0.01. Desverre ønsker ikke ledelsen å slå sammen aksjer for å gjøre denne likvid. Fint om noen støttekjøper så jeg blir kvitt driten.