Får alle opphold her i landet? Uten grunn?


Sitat fra NRK: Fornærmede forteller at han tilbrakte mange år i et naboland, der han jobbet for en teppeselger. Han fikk hjelp til å reise til et annet land, der han ble værende i noen år. I Europa var han innom flere land før han kom til Norge.

Jada, ALLE skal med ! Hilsen våre politiske idioter !
atnorhe
12.06.2019 kl 10:22 307

Nei, du må ha sex med en av kongens menn.Statsråd eller fylkesmann. Da får du statsborgerskap leilighet, sertifikat, og selvsagt en god årsinntekt, i tilfelle du ikke kan jobbe.
KalleQ
17.06.2019 kl 14:55 242

Kan hende Svein Ludvigsen kan gi deg noen gode råd og svar her....

Migranter kalles de i middelhavet, flyktninger blir de når de ankommer Norge. Da åpnes statskassen for grådige advokater og hele mafiacirkuset....

Næ, ikke alle naturligvis, men alt for mange. Noen politikere mumler om at vi må ha en "bærekraftig" innvandring, men vil naturligvis ikke tallfeste hva det går ut på. Bare vås m.a.o. Grensen for hva dette landet og folket tåler er overskredet for lengst.

Om man kommer fra land som praktiserer homokasting fra høyhus og påstår man er homse, får man i praksis automatisk opphold. Ludvigsen skjønte naturligvis dette så han påtok seg derfor oppdraget med å sjekke ut om de faktisk var homofile. Kongen burde sende ham enda en medalje. Fra før er han som kjent utnevnt til Kommandør av St. Olavs Orden.

De kjønnslige aktivitetene han har bedrevet kvalifiserer til "Kommandør med stjerne" spør du meg... Allah skal med!

Saken er at ekstremt mange av de som klarer å komme seg til et europeisk land faktisk får opphold.

Det er f.eks derfor det er kø i Calais av immigranter som risikerer livet for å komme seg til UK, for de vet at dersom de klarer å komme seg over den engelske kanalen så skal det utrolig mye til for at de blir sendt ut igjen, har ikke tall, men har hørt at «nesten alle» får bli.

Hører svært sjelden om folk som blir utvist eller sendt ut fra UK, aller at de har fått avslag på søknaden, tyder på at et ekstremt stort flertall av de som søker om asyl faktisk får asyl, uavhengig om de kom seg til UK på lovlig eller ulovlig måte.
Redigert 17.06.2019 kl 18:57 Du må logge inn for å svare
atnorhe
17.06.2019 kl 18:48 190

Mange blir tatt i forsøket, men sverger på stedet at de skal prøve igjen helt til de lykkes, og som oftest gjør de det.

Tror det var sky news som hadde en serie om dette, og migrantene var ved godt mot. Hovedgrunnen til at de ville til UK var at de hadde familie/bekjent der, og selvsagt språket.London er magneten.
Dette stopper ikke ved hjelp av "lover" og forbudt-skilt. Det stopper aldri, og de fleste store Engelske byer har allerede et preg som er umulig å beskrive , med mindre du bruker "multikulturelt".

Forstedene er så nær Midt-østen og Afrika du kan komme, men det samme er de i Oslo..

En togreise i fra København til vestkysten av Sverige, er en safari i gjennom Afrika og midt-østen.
Redigert 17.06.2019 kl 18:51 Du må logge inn for å svare