Kongens mann:Statsborgerskap og leilighet i bytte mot guttesex

atnorhe
12.06.2019 kl 09:58 607

eller utvisning. Som homse blir han godt beskyttet. Hadde det vært en statsråd og fylkesmann som hadde truet asylsøkende jenter til sex, ville fordømmelsen vært total.

https://www.nrk.no/troms/han-var-kongens-mann.-na-starter-rettssaken-mot-svein-ludvigsen-1.14567852

Han var jo "de svakes beskytter", og kjent for tårevåte seanser med utdeling av statsborgeskap i hopetall. Hvor mange har han delt ut i sin jakt på guttesex?

Det storartede er, at nå får disse nyankommende rakettforskere alle velferdsstatens goder trykket godt opp i ræven, og skal selvsagt underholdes 100% i sin levetid ! Er DU med å betale ?

Kongens bord er ikke lenger hva det var det var ment å være; det sted de beste og mest anstendige iblant oss, kunne sitte!
Men det er heller ikke lenger hans familie. Uten forbilder brer forfallet om seg og når folket - ovenfra og ned - i vår tid.
Redigert 12.06.2019 kl 11:23 Du må logge inn for å svare

"mest anstendige iblant oss"

HAHAHAHAHAHAHHQA

Enda en muslim som har voldtatt og utnyttet systemet!! Hvorfor slipper vi slike inn i landet vårt? Jeg grøsser!!

Da lar vi en innvandrer sette latteren i halsen på de to siste innleggerne:

https://www.msn.com/nb-no/video/nyheter/lege-wasim-zahid-dette-er-sjamanens-sleipe-knep/vi-AACLBro?ocid=spartanntp

Takk til dyktige og flotte Dr. Wasim Zahid som tar elitens sjarlataner og umoral - vi nordmenn har nemlig ikke lenger lov til kritiske bemerkninger når det er fargete med i bildet, og kritiserer vi eliten er vi konspiratorikere, nazister, hatere, rasister, latterlige deplorables, og white supremazists - nok til å stoppe munnen på de fleste.
Redigert 12.06.2019 kl 12:37 Du må logge inn for å svare

Nakenbildet den unge mannen tok via speilet av seg selv stående med en knestående Ludvigsen som suger ham, blir bare vist for retten, så det får vi ikke se - men her ser vi Ludvigsen ved "et annet matbord" ved Kongens høyre side under "en annen festlig tilstelning":
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/dette-forklarer-fornærmede-25-om-nakenbildet/ar-AACLquQ?ocid=spartanntp

Beklager Qen som lurte seg inn i min latterkrampe da du kalte deg selv for anstendig. Det var ikke et hemmelig signal.

"og kritiserer vi eliten er vi konspiratorikere, nazister, hatere, rasister, latterlige deplorables, og white supremazists"

Nope. Kritisere eliten er en kommunistgreie (Tipper du var AKPml i din ungdom) men jeg gir deg gjerne opp til flere av titlene for annen galskap du lirer av deg her på forumet.
Redigert 12.06.2019 kl 12:52 Du må logge inn for å svare

Åja, galskap-kortet glemte jeg å ramse opp. Det er så fullstendig far-out.

Så bør du slutte å tippe så mye, for du bommer 100% hele tiden.

Hva i HELVETE er det egentlig du forsvarer mot kritikk her på tråden???

Denne saken får enorm oppmerksomhet i media nå. Det er naturligvis ikke så rart da det er en profilert politiker en "kongens mann". Nå er ikke Ludvigsen dømt ennå, men om man skal tro media ligger han svært dårlig an. Selv om det er formildene at han er homofil vil det nok ikke redde ham fra en lengere fengselsstraff. Hadde han i tillegg vært sosialist og neger, hadde det vel knapt nok vært reist noen straffesak i det hele tatt.

En annen sak som ikke er like "profilert" er gårsdagen oppslag om en syrisk asylsøker som kjøpte seg et barn, i Norge, han kunne voldta og ha sex med. Jenta var 14 år og ble kjøpt for 70.000. Foreldrene som solgte henne tvang henne til å inngå et muslimsk eksteskap forettet av en Imam i Oslo. Da er det fritt frem for muslimer og serievoldtekter er da fullt "legalt" i.h.t. islam.

Det var først da han prøvde seg på å gifte seg med henne på legalt norsk vis han ble avslørt, men da var allerede sjeden skadd...

Mannen innrømte alle forhold, men Sundmøre Tingrett frikjente ham på alle punkter. Uvisst hva som vil skje med foreldrene hvor de etter husransaking fant bunter med pengeseddler, smykker og "brudebilder" fra den muslimske festen. Uvisst hva som vil skje med denne imamen også. Saken ble omtalt på Nrk i går, men blir nok snart glemt.

Om vi ser til Sverige så er det der avdekket flere titalls tilfeller hvor kvinner har utnyttet sin stilling og makt til å ha seksuell omgang med unge gutter og menn. Sett er gjerne eldre kvinner som jobber i flyktningmottak, ungdomhjem, sosialtjenesten eller noe av de tusenvis av "goda mann" som er betalt for å være verge for disse guttene.

Bare et fåtall av saken er blitt avdekket eller gjort kjent. Det ville vel være utrolig naivit å tro at dette ikke også foregår her i landet, men hvorfor får vi ikke høre noe om dette? Hvor mange er blitt dømt og fengslet av dem de siste årene?

Link til saken for de som har trøbbel med å finne den igjen.
https://www.nrk.no/mr/frifunnen-for-forsok-pa-a-gifte-seg-med-14-ar-gamal-jente-1.14582890
Redigert 12.06.2019 kl 15:04 Du må logge inn for å svare

Når en hører den asylsøkeren sender bilder av pikken sin og vil bli med på hytta igjen fordi han hadde det så "fint" der så kan en vel fundere litt på det.

Verre med den Syriamannen som ble frikjent. Gjelder ikke norske lover for alle som bryter den her i landet??
Dette landet går til helvete når de kan dure frem som de vil.

Nå er disse guttene hele tiden omtalt som barn på den tiden , så det skulle vel disse også være ?

Å, mitt land, mitt land... Herregud!

Han som giftet seg med 14-åringen og voldtok henne bringer oss tilbake til Kongehuset. Da det kom en 11 år gammel syrisk jente over grensen inn i Norge i 2015 sammen med sin 18 år gamle ektemann, uttalte MIRA Senteret (for integrering av innvandrerkvinner) sin leder Fahkra Salimi at "vi" burde tillate det ekteskapet fordi jenten angivelig hadde sin trygghet hos sin mann. Som kjent er Dronning Sonja en stor hyller og beundrer av Fahkra Salimi, og sistnevnte skriver på sine nettsider at "Vi er som søstre, dronning Sonja og jeg".

Ikke spør hvorfor vi går fullstendig av skaftet her i landet - alt som er anstendig og normalt er kastet på båten i det nye holdningsløse regimet "Norge for alt og alle". Det er vel på sin plass å ønske den sykmeldte dronningen god bedring!
Redigert 12.06.2019 kl 15:47 Du må logge inn for å svare

Hun må da være sykmeldte av helt andre årsaker enn den som var oppgitt. Mulig hun har sette noe "grønne menn" from the dark side on the moon............?

I Norge er gruppen av folkesvikere svært stor, men tallet av nyttige idioter og medløpere er langt større.

Her er denne Ludviksen fra partiet høyre tidligere omtalt.

http://vegtam.info/Folkesvikere.html

I dag gikk Svein Ludviksen av som fiskeriminister. Det er vi glade for. Den 27. oktober 2001 ble han ønsket velkommen tilbake som aktivt medlem den dagen han gikk av som fiskeriminister. Uttalelsen kom fra Sven Borud, som på det daværende tidspunkt var Provincialmester i Tromsø Provincialloge

Mange fiskeriministre har opp gjennom tidene skakkjørt næringslivet langs kysten gjennom sin politikk: No-fish-Olsen gjorde det bra som kysttyner, men Ludviksen har gjort det bedre.
Det har liksom ikke vært noe fordekt og underfundig med Svein. Åpent og ærlig har han bekjendt seg som kristen, mormoner, frimurer, EU-tilhenger og høyremann - altså som en kar med et bein i mange leirer, men alltid som en kapitalens trofaste løpegeutt. Og alltid med et vennlig, bramfritt, opptimistisk og vinnende smil - dog ikke tillitsvekkende. Vi har alltid visst hvor vi hadde ham.
Som banksjef i det sivile, og som fiskeriminister i regjeringen, har han i sannhet gjort hva han kunne for å føre det norske folks fellesressurser over i pengenes eie: For fisken som salgbare kvoter til høyest betalende. Og han har lyktes. Hadde han fått fire nye år ved kongens bord, kunne vi trolig vinket farvel til den siste sjarkfisker, og vi hadde nok også fått se fiskekvotene sive ut til de internasjonale pengefyrster i ly av EØS-avtalen.
I sin nye stilling som fylkesmann, er vi sikre på at han etter beste evne vil fortsette sin gjerning og følge sit kall; trellbinding av det norske folk under Gjeldspengesystemet og de internasjonale pengefyrster.
Redigert 12.06.2019 kl 16:05 Du må logge inn for å svare
papaXI
12.06.2019 kl 19:33 456

At du gidder jabba? Som debattant rekker du ikke Havfruen til ankelen. Hun befinner seg på et annet nivå enn deg, tenk over det noen timer.