Referat fra Ludvigsen-rettssaken, Høyre blir ikke nevnt


med et eneste ord.

Hadde det vært en FrP-person hadde man sørget for å nevne FrP hele tiden.

På den måten sørger man for at FrP blir assosiert med negativ omtale, mens Høyre blir spart, og selvsagt AP og de andre partiene når det de er innblandet i disse sakene.

https://www.dagbladet.no/nyheter/anmeldte-ludvigsen-i-2015---han-presset-hodet-mitt-ned/71180009


Hele artikkelen er kjemisk rensket for ordet Høyre.

Dette er typisk for hvordan pressen opererer, hadde FrP vært innblandet hadde også media konstant forsøkt å presse FrP med spørsmål som «hvordan kan det ha seg at ledelsen i FrP ikke visste om dette, var det rykter, hadde noen hørt noe, hva ble gjort, hvorfor gjorde man ikke noe», en endeløs rekke med spørsmål der man forsøker å sverte FrP som parti.


Redigert 12.06.2019 kl 17:39 Du må logge inn for å svare
Nuka
12.06.2019 kl 17:33 310

Hva har Ludvigsen med AP å gjøre ?

Beklager, trodde fyren var AP, men det gjør ingen forskjell, media behandler AP, Høyre, KrF, SV og de andre partiene likt, det er kun FrP som blir svertet av pressen hver gang noen blir etterforsket.

Idiotisk konspirasjon. Du er fullstendig hjernevasket. Når Keshwari ble tatt for væpnet trussel holdt msm navnet skjult i mange timer og det var vel resett og aftenposten som til slutt opplyste hvem det var snakk om.

Er ikke noen «konspirasjon» dette men en objektiv observasjon.

Får vel se neste gang når en FrP-politiker har vært full og hatt seg med noen han ikke skulle hatt seg med, hvor ofte media forsøker å benytte anledningen til å dra partiet ned i dritten.

Og greit at du nevnte Keshvari, kan vel knapt se noe på nettet i den saken uten at media hele tiden nevner FREMSKRITTSPARTIET allerede i overskriften.
Redigert 12.06.2019 kl 18:52 Du må logge inn for å svare
papaXI
12.06.2019 kl 19:16 272

Vet du ikke selv hva du sier? Du er en innbitt Frp-hater, du er en like innbitt innvandringsmotstander hater. Du er fylt av hat mot alt du ikke er enig i, du er rett og slett en skap-muslim.
Sotah
12.06.2019 kl 20:51 255

Når folk i det store lov- og ordenpartiet med strengere straffer og hardere klyper blir ferska i lovbrudd blir det hele straks mer underholdende. Og sånt blir det klikk av for media. Verre er det ikke. Og ikke tror jeg Ludvigsen har rådført seg med Høyre og fått aksept for det som har skjedd heller. Politisk er han også dau som en sild, men partiet blir neppe klandret for dette. Hilsen en som aldri har stemt blått.

100% enig i at Høyre ikke kan klandres for dette.

Men lurer virkelig på hvorfor det er så forbanna viktig å blande FrP inn i de sakene som gjelder medlemmer av FrP?
KalleQ
13.06.2019 kl 14:50 220

Håper denne grisen må sitte inne til han dør.. Ingen har noen tiltro til politikere lenger. Halve stortinget har vært innblandet i sexsaker/overgrepssaker og resten er bare ute etter å sikre egne avtaler. Men denne Ludvigsen prøver vel alt for å slippe unna, akkurat som pedofile Rune Øygard gjorde.