Norway er brukt som et idiom (uttrykk/talemåte) i USA når man skal vise til et "out of the ordinary" eller "off the norm" sted (og i sannhet vi er, her i periferien av verden). "Norway" som begrep er mye brukt på den måten i filmer og på tv-show. Trump peker altså ikke på Norge som sådan, men gjør et poeng av noe helt usannsynlig når journalisten stiller det dumme spørsmålet.

Det dumme spørsmålet er at journalisten prøver å få det til at hvis man får høre at "noen har noe på opponenten" så skal man ringe FBI og ikke snakke med vedkommende. For noe tull! Selvsagt hører man først på hva ryktene består i før man avgjør om man går til politiet med saken. Er det ikke troverdig kilde/rykte, så kaster man bare vedkommende ut og gjør ingenting!

ABC journalisten prøver å få Trump til å ramme Jr. som valgte å høre på om ryktene hadde noe på HRC, noe russeren ikke hadde, og der stoppet saken. Du og jeg ville gjort det samme.

Forøvrig forsøker frekkasen som bokstavelig talt velger å stå bøyd over en sittende president seg med løgner om en meningsmåling, men han får svar fra presidenten - gjentatt på twitter:
"The Fake News has never been more dishonest than it is today. Thank goodness we can fight back on Social Media. Their new weapon of choice is Fake Polling, sometimes referred to as Suppression Polls (they suppress the numbers). Had it in 2016, but this is worse.....
.....The Fake (Corrupt) News Media said they had a leak into polling done by my campaign which, by the way and despite the phony and never ending Witch Hunt, are the best numbers WE have ever had. They reported Fake numbers that they made up & don’t even exist. WE WILL WIN AGAIN!"

Som vi alle husker, så meldte løgnmedia inntil et par dager før valget at HRC ville vinne med 98% sannsynlighet, og DJT med litt over 1% sannsynlighet. Ikke rart libtardsa gikk i psykotisk sjokk og skrek i dagesvis...
Redigert 13.06.2019 kl 06:55 Du må logge inn for å svare

Trump vil ta imot etteretning på sine politiske motstandere fra utlandet mens han nekter CIA å infiltrere og spionere på toppnivå i Nord Korea.
#America first

"Som vi alle husker, så meldte løgnmedia inntil et par dager før valget at HRC ville vinne med 98% sannsynlighet, og DJT med litt over 1% sannsynlighet."

Påstår du at media løy om meningsmålinger? Etter at Comey gikk til angrep på Clinton 10 dager før valget falt Clinton på meningsmålingene. Dagen før valget lå Clinton an til å vinne med 3% og Trump lå vel på 3-4 i odds for å vinne. Det endte med at Clinton vant med 2%, noe som er godt innenfor normale statistiske variasjoner. Forøvrig var det mer til hjelp for Trump enn Clinton at Trump lenge lå langt bak fordi mange Clinton velgere da valgte å sitte hjemme pga at de regnet seieren for sikker.
Redigert 13.06.2019 kl 07:27 Du må logge inn for å svare

Og det var med god grunn feige-Comey informerte USA om at kjerringen var under etterforskning, Jabbe! Comey kunne bli straffeforfulgt for ikke å opplyse befolkningen om det mange allerede visste (det er flere 3-letter agencies enn FBI, you know)! Siden trakk feigingen etterforskningen og det vil nå straffe seg - her er "so many questions and so many answers"!

(Like god grunn som Resett hadde til å informere Erna og folket om et visst seksuelt overgrep mot mindreårige som skjedde i en åker i Trøndelag før Erna utvidet regjeringen; dessverre hørte ikke Erna etter, men folket gjorde og i dag stuper også Høyre for Ernas dumme disposisjoner til Kongens bord, hvor det nå etter hvert blir flaut å sitte med tanke på hva som har sittet der!)

Eneste forskjellen hvis media hadde gjort jobben sin, er at Hillary hadde stupt før, men Dypstaten kjemper til det siste med stumper å vinne og alt å tape.

Vi så de samme konstruerte meningsmålingene ifb med Brexit.

Forresten skal vi ikke se fullstendig bort ifra at Trump tester Erna med å nevne sånn løselig tatt ut luften Norway. Som kjent pågår "fredsforhandlinger" med Venezuela her i landet. Det må i så fall kun ses på som en utstrakt hånd til globalist-trumphater-Erna om å velge lojalitet, for vi vet at NSA sitter på alt som går ut på eteren og mer til (en flue i lampa på hotellrommet, en "sjåfør", en "vakt", en "servitør", etc.) This is real life. Men kjenner jeg Trump rett, så er det hans usigelig morsomme humor å trolle Norge litt - Erna og Ine har fortjent det!
Redigert 13.06.2019 kl 11:36 Du må logge inn for å svare
HanVann
13.06.2019 kl 12:21 281

Jeg skal ikke telle alle trump velgerne som valgte å sitte i kjellerleiligheten i trailer-parken pga media sa det ikke var sjans for deres talsmann donald jenius trump.
Trump vant det demokratiske valget, og hvis vass...skulle hillary vunnet sutres det enda.
Jeg vil bare si at du er en patetisk taper med svart belte i konstruksjon av bortforklaringer.
jabbadabbato
I dag kl 07:19 35
mange Clinton velgere da valgte å sitte hjemme pga at de regnet seieren for sikker.

"han nekter CIA å infiltrere og spionere på toppnivå i Nord Korea"

Kilde?
Redigert 13.06.2019 kl 12:22 Du må logge inn for å svare

Trump skryter av at han har hatt et møte med Prince of Whales, hvem nå det måtte være. Moby Dick?

Donald J. Trump Verifisert konto @realDonaldTrump
5 timer siden
I meet and talk to “foreign governments” every day. I just met with the Queen of England (U.K.), the Prince of Wales, the P.M. of the United Kingdom, the P.M. of Ireland, the President of France and the President of Poland. We talked about “Everything!” Should I immediately....
....call the FBI about these calls and meetings? How ridiculous! I would never be trusted again. With that being said, my full answer is rarely played by the Fake News Media. They purposely leave out the part that matters.
HanVann
13.06.2019 kl 20:52 229

Gjett om Erna har visket trump i øret om Hillarys pengeutpressingsstur "Clinton Foundation building" til Norge. Skulle han nektet å lytte?
Veien
13.06.2019 kl 21:13 226

DJT venter på noe fra god venn i Norge.
HanVann
13.06.2019 kl 21:17 220

Tydeligere hint får han ikke gi.
Har du noe på Hillary så ring.
Er han ikke på kontoret vil cia notere nummeret og ta kontakt når det passer.

CIA får vel i oppdrag å holde PST i ørene tenker jeg. Og så godt at PST skoene tidvis dingler i luften tenker jeg.