PHOTOCURE- Vil Pho selge Cysview for milliarder i USA?

focuss
PHO 14.06.2019 kl 10:10 15934

Når de har en markedsandel på 6,7% i USA så passerer de den første milliarden. I det område og med den prosedyren hvor salget har vært så langt så har de allerede denne markedsandelen. Til tross for det så er vi fortsatt tidlig i lanserings fasen sier vår nye amerikanske CEO. Han legger lista høyt for seg selv og sier målet er å bli Standard of Care i USA.

Kjøpte litt mer i dag, ser at vi har fått en robot på vår side som kjøper 90 aksjer omgangen. Scoop er det deg som har satt på roboten?
pafo
19.06.2019 kl 14:17 2346

Ja påstår du fortfarende att eg kom med løgner eller må du bite det i deg. Det vart ikke mye kommentarer nær fakta
kom på bordet. Men eg er van så det bare preller av.
focuss
19.06.2019 kl 14:27 2330

Durable
Det var bare et svar til Scoopfinder's markedsføring av PCIB på PHO tråden.

Jeg har ingen problemer med å beklage overfor deg at det var en melding om incentive programmet som ikke kom opp på newsweb da jeg gjorde et "avansert" søk der.
Meldingen du viser til kom ikke opp og således beklager jeg dette angrep på deg.


Men dette førte hvertfall til at ved å grave i dette nå så finner jeg at selskapet ikke har oppdatert beholdningen på management etter de siste transaksjonene gjort 02.05.19. Så får rette en henvendelse til dem slik at dette blir korrigert, ikke store utslag på hver enkelt, men rett skal være rett Pafo.

https://photocure.com/about/management/
pafo
19.06.2019 kl 15:22 2253

Ja og så var det glemt att Bellete ikke ville ha sine gratis aksjer, det er vel bare noen dag siden LM og Focuss skryter
han opp i skyerne. Men han virker ikke ha noen større tru på PHO.

Skal ikke mene for mye om det. Men ingen som helst tvil om at Belette gjorde en flott performance på q2 2018 presentasjonen.
Energisk og selger, ingen tvil om det.
Hvordan han fungerer under Schneiders regime aner jeg ikke.

Ser ut for at vi har fått seriøse kjøpere på banen i dag, når er det bare å henge seg på.
focuss
19.06.2019 kl 16:49 2144

45,7.....Burde vært 145,7. Markedet får bare ta den tiden det trenger.

Pafo
Nok en gang en pussig logikk du legger for dagen. At Bellete ikke tar sine gratisaksjer er i henhold til din logikk at han ikke har tro på selskapet.

For å snu litt på det. Dersom Bellete ikke hadde hatt tro på selskapet, altså sin arbeidsgiver, så vil jeg tro at en såpass dyktig medarbeider so m Bellete ville forlatt PHO og funnert seg noe ganske annet å gjøre. Det har han altså ikke gjort. På q2 18 fremstod han som en profet for PHO og snakket varmt om fremtiden og hvilke strategier de hadde lagt opp for å erobre det amerikanske markedet. En slik fremtoning finner jeg ekstremt lite sammenfallende med en person som ikke har tro på selskapet eller den jobben han gjør.

Men det er mulig av dere svensker, selv etter 30 år blant nordmenn, forsatt evner å finne logikk i noe slikt. Sverige har jo gitt bort Saab og Volvo og det skyldes nok da at svenskene ikke hadde noen tro på Saab og Volvo. Vel dersom foretningeideen var å gi bort biler for å få flere til å kjøre SaaB så skjønner jeg utmerket godt at butikken gikk åt skogen. Og slik du Pafo predikerer ditt evangelium mhp PHO her på HO, så er tydeligvis løsningen på kostnadskutt å begynne å gi bort sine assets. Artig måte å drive forretning på.
Men det forklarer jo hvorfor en heltent Bellete forblir i en bedrift han logisk sett ikke har tro på.

Var det ikke Prøysen som skrev en vise om Bakvendtland? Var det Sverige han hadde i tankene?

Pafo, du får ha meg unnskyldt, men jeg skjønner verken din forretningsmodell eller din logikk.
focuss
19.06.2019 kl 17:18 2105

Schneider snakker om lavthengende frukt og mener sykehusene som allerede har BLCC når flexible scope for surveillance skal plasseres. Det får meg til å tenke på at det er lavt hengende frukt i aksjemarkedet også. PHO er en slik frukt. Per i dag er det ikke spesielt komplisert og analysere seg frem til at PHO er et klart kjøp. Det er langt opp til at det kreves en særlig avansert analyse. Per i dag er analyse på baksiden av en konvolutt mer enn godt nok. Det krever imidlertid at du har det som kreves av bakgrunn.
pafo
19.06.2019 kl 17:29 2082

Ja jeg har svart nok på tull før i dag så dette står eg over, vi får se vad de 2 nye i styret har på hjertet. De er nok ikke haste
inkallet før att skryte av vare seg Schneider eller Bellete. Det burde de klart på ordinare GF.
focuss
19.06.2019 kl 17:34 2072

Det gir absolutt ingen mening at PHO ikke er det biotech selskapet på Oslo Børs med høyest verdi , Market Cap. Det finnes ikke et eneste rasjonelt argument for at det ikke skal være slik. Sakte men sikkert glir denne erkjennelsen inn i markedet. Men Gud bedre så lang tid markedet trenger på å se det åpenbare.
Redigert 19.06.2019 kl 17:51 Du må logge inn for å svare
focuss
19.06.2019 kl 17:46 2047

De to nye styremedlemmene ser jeg som en naturlig konsekvens av at selskapet har høye ambisjoner. Slike ambisjoner kan allerede nå være å planlegge vekst utover det organiske. Pafo tror de kommer for å kutte kostnader. Vel vel. Han om det.Vekst utover det organiske er noe man ikke planlegger så lett i tid. Der gjelder det å ta muligheten når den er der.
Redigert 19.06.2019 kl 17:53 Du må logge inn for å svare
focuss
19.06.2019 kl 18:24 1999

Markedet har nå brukt et par år på å forstå at Nano skaulle til 30 og ikke til 400 i løpet av de nærmeste to årene. Å bruke markedet som veileder i biotech aksjer synes ikke å være noe å satse på. I Nano må det være mye skuffelse og kanskje også tragedie. Sjefshausseren anbefalte jo folk å selge hus, bil, båt, alt for å kjøpe Nano aksjer. Aksjemarkedet er et farlig sted å være. Det er lett å bli ledet på ville veier. Selv dømte jeg Nano nord og ned etter Lugano 17. Ble selvfølgelig møtt med den grusomste sjikane. Heldigvis bryr jeg meg ikke så mye om slikt.

Men, når sant skal sies. Dersom en del opplever gode ting ved å være aksjonær i PHO så vil det glede meg veldig.
Det har jeg tro på, nesten så sterk tro at jeg er sikker, men det kan man aldri være i denne bransjen.

Nei sikker kan man aldrivære i aksjemarkedet. Men skal man først snakke om risiko, så kan det ikke være tvil om at det er en fordel å være gjennom nåløyet og sitte med FDA godkjenning for sitt produkt. Når refusjon betyr så mye for adgang til det amerikanske markedet at det kalles The golden key, så sier det en del om redusert risiko når dette er oppnådd. Når vi samtidig vet at PHO har monopol på levering av et nøkkelprodukt for at BLCC teknologien skal levere varene, da sliter jeg med å se dens tore risikoen for at PHO skal feile.

Jeg ser derimot en meget høy sannsynlighet for at PHO skal kunne utvikle seg til en gedigen utbyttemaskin på litt sikt.

Flinke folk inn i styret. Antonsen har jobbet i Fearnley i 20 år, og de siste årene drevet egen corporate-butikk. Må være Hansson sitt verk
Oregon
19.06.2019 kl 22:01 1799


Er innom PHO trådene i blant og leser og som helt nøytral ( uten PHO aksjer og ikke med planer om å kjøpe heller) så synes jeg faktisk Pafo har en del poenger som absolutt gir litt motvekt til alle de andre her inne som gjentar seg selv ( og har gjort det i mer enn 3/4 år nå) utallige ganger.
Jeg vil minne dere også på en fortsatt betydelig konkurrent gjennom Narrow Band Imaging ( NBI) som jeg personlig tror gjør at den eksponentielle veksten de fleste tror kommer nok snarere blir en lineær funksjon med mulig begrenset stigningsfaktor.

One of the great advantages of NBI is that it helps me to detect CIS. It is very important to make sure that the first diagnosis is correct.
With NBI, the number of biopsies and therefore false positive results is much lower than with PDD. That too, reduces the inconvenience for my patients.
Prof. Jørgen Bjerggaard Jensen
Department of Urology at Aarhus University Hospital
Chairman of the Danish Bladder Cancer Group

https://www.olympusprofed.com/uro/nbi-uro/1224/

Og snart er Q2 over og jeg er ikke sikker på at omsetningen kommer over 50 mill. i Q2; selv om Q1 faktisk passerte 50 mill.

Men hva tror dere om Q 2 tallene?

Jeg skal være kort, for dette er fort gjort.

Det at Prof. Jørgen Bjergaard Jensen personlig mener NBI hjelper han å finne CIS er vel og bra. At han siteres i positive ordlag om NBI på en Olympus-side skulle bare mangle. At han er i mindretall som bruker NBI kontra BLC i Danmark får vi bare akseptere.

Først og fremst:

BLC - har refusjon:
https://www.urotoday.com/recent-abstracts/urologic-oncology/bladder-cancer/111972-positive-reimbursement-picture-for-cysview-hexaminolevulinate-hcl-is-helping-drive-use-in-2019.html?fbclid=IwAR1Klu9TsB_bz0GvO7_kLReES9smraN5z8rYyDHnrgCA72SPC05adpDPYeE

Videre:
In a patient with NMIBC, a clinician should offer blue light cystoscopy at the time of TURBT, if available, to increase detection and decrease recurrence. (Moderate Recommendation Evidence Strength: Grade B)

In a patient with NMIBC, a clinician may consider use of NBI to increase detection and decrease recurrence. (Conditional Recommendation Evidence Strength: Grade C)

Dernest:

NBI:
https://www.nature.com/articles/srep10905

"Although the specificity and false positive rates of NBI cystoscopy(on the patient and specimen levels)were apparently superior to WLI cystoscopy, the statistical analysis revealed that there was no significant difference."

BLC:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29859728

"False-positive rate was 25% for WLC and 30% for BLC."

Til sist: hva hadde jeg\du valgt hvis du selv hadde blitt utsatt for denne forferdelige kreftformen.

False positives % andelen for NBI er svært høyt.
Lite trivelig å få beskjed om at du kan ha kreft i blæra og måtte gå i uvisshet i påvente av en sikrere diagnose.
Har tidligere vært en vurdering av helsemyndighetenr i US om det skulle innføres ett screeningprogram for blærekreft. Dette ble avslått grunnet påkjenningene for pasientene ved en false positive diagnose.
thepower
19.06.2019 kl 23:06 1705

A vi go bicycle riding a you and iiiiiiiii

Vi ska bli så riiiiik
Durable
19.06.2019 kl 23:36 1658

thepower har nok faktisk rett i én ting, selv om det oser sterkt av sarkasme når han sier det;

Vi skal bli så rik! :-D
pafo
20.06.2019 kl 03:41 1600

Att det er mange som reagerer på din ynklige oppførsel og plaserer deg på toppen av listen er førståligt. Nær man svarer på
ett innlegg med ett nedlatende uttalelse om mitt svenske opphav og nedlatende uttalelser om Sverige generelt. Da har man
verkeligen satt standard på debatten.

Og logikken om Bellete viser vel det meste han har godt betalt og får opsjoner som han omsetter til kontanter fortest mulig.
Hvem seier opp ett sånt jobb, nær de får så mye betalt uten att behøve prestere noe som helst. Men jeg vet att du har
begrensed førståelse før verkligheten. Og ikke minst hvor man skall uppføre seg på ett forum.

Og finne noen som kan pete ned deg fra toppen av listen trur eg er umulig.
Om selskapet gir aksjer til sine sjefer men de ikke vil ha dem, og selger dem fortest mulig. Det er det bare LM som kan
få det til att bli positivt. Eller er det flere som syns det er positivt.
Redigert 20.06.2019 kl 04:09 Du må logge inn for å svare

Pafo
Så lenge det er du og dine likesinnede som setter meg på toppen av en liste så lever jeg aldeles utmerket med det. Det sier nok mer om dere og deres begrensede evner til å ta inn over dere info, enn det gjør om meg.
NilsAB
20.06.2019 kl 07:46 1514

Disse Pho trådene er ikke mye interessant lesning for tiden. Lite konstruktiv krangling på lavmål er det eneste jeg klarer å finne!

Kja, slik ha HO blitt. Du må lete lenge etter nyttig info. Men når enkelte kan legge ut feilaktig info, og admin ikke griper inn når admin er blitt gjort oppmerksom på det, da er veien meget kort til at et forum blir ødelagt. Det er HO på god vei til å bli. Ser at flere og flere av de seriøse opptrer på TI og andre plattformer der det er voksne moderatorer som evner å bidra til et visst nivå.

Må bare vedgå at jeg selv også har innlegg her på HO som aldri ville blitt akseptert på TI. Men man får hyle med de ulvene man leker med.

Jeg synes mest synd på uerfarne og nye aktører som søker hjelp og støtte. Til dem vil jeg på det sterkeste advare mot å begi seg inn på HO.
pafo
20.06.2019 kl 08:43 1435

Så det gir det deg rett att sjikanere svensker og sverige nær argumenterne dine tryter, du setter verkligen en standard
som de fleste klarer seg uten. Men de fleste syns vel det OK.

Det er noe som heter «som man roper får nan svar.» Og det passer utmerket på nivået her på HO. Holder man seg unna tøv og forsøker å diskutere på en voksen måte, så er det min erfaring at da får man også seriøse svar. I den grad man begynner å sette folk pånidiotlister, kalle meddkribentet for klovn og gaohals, så kan man ikke bli overrasket om man får igjen med samme mynt. Og er man i tillegg svensk, så bør man kjenne sin besøkelsestid. Svensker har vi nordmenn drevet gjøn med siden 1905 og jeg tror ikke det vil ta slutt de kommende hundre år. Sorry , men slik er det. Egentlig ganske enkelt å forholde seg til. Du burde forsøke. Jeg skal gjerne skjerpe meg, men det krever to for å danse tango. Ha en solfylt dag!
focuss
20.06.2019 kl 09:40 1367

Pafo
Jeg trenger ikke være enig med LM i alt. Jeg synes svenskene er flotte vakre flinke mennesker som vi nordmenn kan være stolte av å være broderfolket til. Nordens tyskere og det er ment som et kompliment. At dere ikke er så gode på ski, lever jeg godt med:-). PS. Men det er jo ikke bergensere heller.

He he du har et poeng. Men det lever jeg godt med. Heldigvis for min mor ble jeg ikke født med ski på bena. Men en vinterdag i min ungdom, da jeg kom i billettluken til et skitrekk på Kvamskogen og forlangte barnebillett, ble jeg møtt med følgende kommentar : « Da må jaggu meg vore ein trang fødsel!»
Frekkheten har gode kår i Bergen. ;-)
Redigert 20.06.2019 kl 09:51 Du må logge inn for å svare
focuss
20.06.2019 kl 10:02 1332

LM
He he.Men må si at hvordan dere får frem skøyteløpere er jo bare helt enormt, men svenskene får jo ikke til det heller. Ikke siden Jonny Nilsson i Karuitsawa i 1963.
pafo
20.06.2019 kl 10:19 1309

Takk før den Focuss, eg hadde aldri stannet i Norge så lenge om eg ikke hadde trives der.
Ja det handle om Bellete og hans gratis aksjer som han ikke ville ha, som Andy måtte beklage att han kalte meg løgner før.
Men han var jo ikke alene, PHO utstede jo 90,000 aksjer mer en opsjonerne som de løste inn i kontanter. Og det var det mange
som reagere på.

Men nær det er sagt så er det en vesentlig skillnad på hvor man uttrykker seg, nær noen alltid har en nedlatende stil til alle
som ikke er enig vad kongen på haugen mener da er det nok. Ikke ens nær man kommer med dokumentert fakta hjelper det.

Så får vi håpe det kommer noe positivt ut av de 2 nye i styret.

Unnskyld meg Pafo. Men når enkelte av dere går ut på forumet her og strør om dere med adelstitler som klovn, gaphals og idioter, så må dere ikke forvente å bli svart på en hyggelige, underdanig og unnskyldende måte. Da har dere dessverre truffet feil klientell.

Bruk vanlig, høflig omgangstone og aksepter at langt fra alle er enige i det du skriver og den virkelighetsoppfatning du har, uten å begynne med personlige karakterestikker. Da går det langt bedre. Ikke glem at uten vidt forskjellig oppfatning av ethvert selskap så hadde ikke markedet kunne fungere, for da ville alle enten vært kjøpere eller alle vært selgere. Det er jo nettopp vår forskjellige oppfatning av et selskap som skaper et dynamisk aksjemarked.

Vi kan gjerne starte på nytt og forsøke oss på en sivilisert omgangstone. Selv en frekk bergenser evner den stilen, så lenge man kan akseptere at bergensere er begeistret, positive og foretrekker å se halvfulle glass. For slik er vi av lynne. Take it og leave it. Valget er ditt.
thepower
20.06.2019 kl 17:34 1197

I have been called idiot, dum, fjott, kødd, fucking cunt, kengeru, sheep lover and other names on this forum

Every time these names came from the hausse brigade. So please Londonman, don't throw stones from your glass house....
pafo
21.06.2019 kl 02:32 1105

Ja om du tror eg starter personangrep og blir sur før att de kommer tilbake som en bamurang. Så er det typiskt før deg
og dine bortførklaringer. Nei det er nok du som setter tonen og med dine nedlatende omtaler om alle som ikke er ening
med deg.

pafo
La oss legge ned stridsøksen og opptre som voksne. Ingen her på forumet har interesse av en dialog som koker ned til barnslig skittkasting. Vi er her på forumet for å diskutere aksjer. La oss fortsette med et.

Ønsker herren en strålende dag!
Redigert 21.06.2019 kl 17:37 Du må logge inn for å svare