Ukens sitat


Ukas sitat: "Hvis land fortsetter å avsløre presidentens bløff, slik Mexico har gjort, er det meget mulig at han vil begynne å rasere ting bare for å bevise at han er i stand til det. Som et barn med en eske fyrstikker er han bare altfor glad i å leke med ilden." - Timothy L. O'Brien/Bloomberg

Det kan vel egentlig ikke sies bedre?

https://e24.no/pluss/kommentarer/bloomberg-kommentar-trump-blir-enda-farligere-naar-han-mislykkes/24640827

Trump har ikke mislykkes.

Han truet med tariffer mot Mexico dersom de ikke anstrengte seg mer for å stoppe flyktningene som åpent passerte gjennom Mexico mot grensa til USA.

Media, politikere og de andre idiotene kritiserer Trump «fordi han bruker et økonomisk virkemiddel mot et sosialt problem».

Jaha, som om det ikke uansett blir et økonomisk problem nør det velter inn ulovlige innvandrere inn i et land?


Det fungerte, Mexico tok grep for å ta kontroll på situasjonen.


Trump gjør noe, det er vel det folk blir så «skremt» av, i motsetning til Obama som var kompis med alle, og lite eller ingenting ble gjort.
HanVann
14.06.2019 kl 11:43 369

På internett forum Zorin kan du skape din egen virkelighet og vri og bende fritt. Helt til det passer inn i ditt ferdige puslespill.
Takk Obama for økonomi oppgangen, ingenting Trump har gjort virker og resten er bløff.
Ikke engang det demokratiske presidentvalget vant han, det gjorde nemlig Hillary Clinton.
La jabba gå, og konspiranoiateorier om russia russia ligge nå. Ok?

#dummedonald
Zorin
14.06.2019 kl 11:51 364

Verken i den gamle eller den nye NAFTA-avtalen ville USA ha hatt støtte for å innføre den tollen. De ville rett og slett ha tapt på det i en rettsak. Mexico tatt grep? Det er rett og slett tull. Jada. De har stoppet noen karavaner. men ærlig talt, det har de gjort hele tiden. Men smuglingen er fortsatt storstilt og god business for menneskesmugglerne. Det graves støtt nye tuneller. Trump som er den klassiske bøllen forstår ikke dette. Ikke engang hans mur vil stoppe dem! Det har han selv innrømmet! Til det er grensen altfor lang, og det finnes altfor mange muligheter til å komme over, under og faktisk gjennom om man ønsker det...

Sitatet er korekt det. Dum som et brød. Og kompenserer som best han kan med å bølle med alle.

"La jabba gå, og konspiranoiateorier om russia russia ligge nå. Ok?!"


Trump sier i et ABC intervju denne uka at han vil colludere igjen, om han får sjansen, så det blir litt drøyt å kalle det konspirasjon når han tilstår på nasjonalt TV.
Mentor
14.06.2019 kl 12:02 356

Du tar feil. Mexico er nesten verdens mest sentralstyrte land. Regjeringen har nesten ingen makt i provinsene. Coahuila, Chihuahua og Sonora er nesten lovløse stater. Det er mye kriminalitet, narkotikahandel og menneskesmugling her. Det advares stadig mot å ferdes her som turist. Donald Trump har en del rett når han sier dette er røverstater og det er derfra menneskesmuglingen til USA foregår. Derfor er det gått så langt og jeg har liten tro på den mexikanske regjering klarer å rydde opp. De kriminelle har for stort grep på den også i form av korrupsjon. Et flertall av Mexicos innbyggere er relativt fattige og mulighetene over på den andre siden for gode til å la være. De fleste betaler litt for å komme over. Til banditter som styrer det meste.

Det er valg av president i Mexico 1. juli i år. Den viktigste saken er faktisk kampen mot bandittene og deres voldelige metoder. La oss håpe det kan bli en som rydder opp blant militære og politi som også er brutale. Det har vært tortur, voldtekter og korrupsjon av blant dem også. Volden og kriminaliteten må ned i Mexico. Spesielt nord i landet. Det er en enorm jobb. Landet har dårlige tradisjoner. De må endres.

Edit

Valget var i fjor. Det er ikke blitt ryddet. Tror ikke noe på de klarer det heller.
Redigert 14.06.2019 kl 12:16 Du må logge inn for å svare
HanVann
14.06.2019 kl 12:04 354

Kanskje han mente quaaludere. Du må ikke ta det så bokstavelig
Hannity
he knows the media bubble and fizz like Alka-Seltzer in water and he is playing them like a flute
Here's the point, and the people you just saw, as we predicted, so blinded in their hatred for President Trump, they don't even realize they were set up like bowling pins

Tror du har misforstått. Det var valg i fjor så presidenten vil sitte noen år til, og det er kun et fåtall av innvandrerene som er Mexicanere. Hovedtyngden kommer fra mellom Amerika.

Hannity prøver å rydde i rotet ved å si at presidentens collusion kommentar var en bløff. Fyren er fullstendig latterlig men for 25 mill dollar i året så sier han vel hva som helst.
Mentor
14.06.2019 kl 12:13 349

Tar bare med at menneskesmuglingen betales med smugling av narkotika samtidig da mange er fattige og det er betalingen bandittene forlanger. Dette er selvsagt et problem. Trump vil ha denne muren pga. av det og rasisme mot mexicanere. Understreker at den jevne mexicaner ikke er banditt, men menneskesmuglingen har mye negativt som betyr noe også for USA. Narkotikaen som smugles fra Mexico til USA er veldig tunge stoffer som Crack, Heroin, Meth

Ja du mener at USA heller skal gå til krig mot Mexico?

Begynne med å bombe de største byene med atombomber, så gå inn å høvle over de som ennå gjør motstand, innføre unntakstilstand, sette inn noen puppets til å styre og kontrollere det hele med «nok» soldater til å kontrollere de verste opptøyene.

Nei du har rett i at Mexico er en røverstat med korrupsjon og kriminalitet som overgår det meste.

Men Trump gjør noe, og får resultater selv om det ikke er nok. En mur/gjerde på de stedene det er mulig og bedre patruljering på andre steder er det beste man kan oppnå pr i dag. Overvåking med droner og satellitter hjelper også på.

Det folk flest ikke begriper er at vi er ekstremt privilegerte som ble født i og som bor i relativt siviliserte vestlige land, dersom vi ikke kan kontrollere grensene vil disse privilegiene smuldre bort.

Å tro på at Mexico skal «ordne opp» i alle problemene er selvsagt en positiv og edel tanke, men er nok basert vesentlig mer på naivitet enn på reelle fakta.
Redigert 14.06.2019 kl 12:16 Du må logge inn for å svare
Mentor
14.06.2019 kl 12:23 347

1/4 million mennesker er drept i Mexico i kampen om kontroll. Flere er uskyldige ordentlige mennesker. DE liker ikke bandittene, men de liker heller ikke regjeringsstyrkene.

33500 drap i 2018

Vi er veldig heldige som bor i Norge.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/04/22/195571626/ny-dyster-drapsrekord-i-mexico

Mentor
14.06.2019 kl 12:39 339

https://www.nupi.no/var/nupi/storage/images/media/images/artikkelfoto/hhd11_4mexico/235636-1-nor-NO/HHD11_4Mexico_articleimage.jpg

Kartet som viser at de fleste bor i en stor omkrets rundt hovedstaden Mexico City. Derfor er alt styrt rundt den. Områdene i nord er veldig lite befolket. Banditt-områder.


vi er ekstremt privilegerte som ble født i og som bor i relativt siviliserte vestlige land?

Men er bekjent av "folkevalgte" som fyller eget hjem og fedreland opp med pakk? Norge hadde 2 skip (kostet oss alle milliarder i leie) i Middelhavet som bisto menneskesmuglerne i å frakte muslimer og IS terrorister til Norge. Den harde kjerne av IS ble fraktet til Europa med disse skipene. De syklet over Storskog i store mengder.
http://www.kulturverk.com/2017/09/10/frp-for-deg-som-liker-a-bli-lurt/
Redigert 14.06.2019 kl 12:44 Du må logge inn for å svare

Korrekt, det Trump-motstanderne ignorerer er at USA sakte men sikkert vil utvikle seg til å bli som Mexico dersom man bare lar immigrantene strømme inn over grensene slik mange later til å bare godta uten videre.

Hva er egentlig poenget med en nasjonalstat dersom man ikke kan kontrollere grensene, ha kontroll på hvem som kommer til landet?

Greit, globalister og anarkister er av den oppfatning at nasjonalstater er «gammeldags» og det er best å viske ut landegrensene for godt, at dette vil få katastrofale følger ikke bare for verdens rikeste land men også for de fattige landene er underordnet.

Når det gjelder Oliver er han en skrulling som later til å tro at Norge er et 3.verden land som er befolket av undermålere og tullinger, vet ikke hvor mye Herr Oliver har reist rundt i verden og sett seg om, tipper han er en særing som ikke har forlatt hjembygda for noe annet enn å besøke en tante i nabobygda.

Kjøp en flybillett til et hvilket som helst afrikansk land Oliver, bruk et par uker på å se deg om.

Når du kommer hjem skal du se at du plutselig ser lysere på livet.
Redigert 14.06.2019 kl 12:58 Du må logge inn for å svare
Zorin
14.06.2019 kl 13:37 318

Hele den amerikanske staten er bygd opp de siste 300 årene av innvandrere. Også meksikanske. og med unntak av indianerne stammer alle fra innvandrere, inkludert Donald Trump med kone.
Redigert 14.06.2019 kl 13:37 Du må logge inn for å svare
HanVann
14.06.2019 kl 13:44 319

Prisverdig nok at de innvandrerne inkludert Trump med kone bygde landet men jeg fatter ikke logikken i at derfor skal ukontrollerte innvandrere få ødelegge det.
Er det takken de skal få, innvandrerne som bygde landet?
Redigert 14.06.2019 kl 13:45 Du må logge inn for å svare
Zorin
14.06.2019 kl 13:56 315

Det samme sa nok de som hadde kjempet i borgerkrigen og som hadde etablert den første infrastrukturen og byene i USA, for så å se vide strømmer av bl.a. nordmenn renne inn gjennom Ellis Island helt frem mot 1930. De kom nok til "dekket bord".

https://www.aftenposten.no/norge/i/PRk9R/-Lar-innvandring-av-USA
Redigert 14.06.2019 kl 13:57 Du må logge inn for å svare
HanVann
14.06.2019 kl 13:59 314

Det var en artikkel som beskriver et voksende pengesluk med dystre fremtidsutsikter for mer og mer islam trampeklapp modellen.

"-Lær innvandring av USA
Rause norske velferdsordninger ødelegger for innvandrere"

Denne journalisten er ansatt for å skrive dritt om Trump. Av de 30 siste artiklene han har skrevet er 29 om Trump. Arbeidsgiveren Michael Bloomberg har jo sagt han skal bruke 500 millioner dollar på å bli kvitt Trump. Han har også sagt han ønsker åpne grenser inn til USA. Man kan jo tenke seg kaoset dette fører til. Bloomberg er vel ikke dummere enn at han skjønner det også, så kan man spekulere i motivene.
Redigert 14.06.2019 kl 18:37 Du må logge inn for å svare

Å her lukta det du. Du å du så Zorin er HØMO gett.

Og hva har det med saken å gjøre??

Innvandrerne som har bygget USA er først og fremst innvandrere fra Europa, de som kom fra Afrika og sør-amerika har selvsagt også bidratt, men de bidrar med veldig mye kriminalitet og bråk også, narkotika, vold og kriminalitet.

Hadde ikke USA hatt mange innvandrere fra nord-Europa hadde USA i dag vært like miserabelt som Mexico, Brasil og de andre røverstatene.