BORESTART

Akte
IOX 15.06.2019 kl 08:01 6701

Hvornår pokker får de gang i den rig, utroligt de kan bruge så lang tid på ingenting.

Men da får dei iallefall et "spark i baken" med å få fortgang på ting.
bæærnt
17.06.2019 kl 19:11 2548

Joda, men da må det komme en emisjon med kontanter i løpet av meget kort tid.

Det begynner iallefall å skje noe.

GF 27.06
Det må jo komme input på kapitalsiden, uansett. Så da må det skje noe. Men dette kommer nok ikke så veldig brått på. De har jo hatt dialogmed ANH å de har jo brukt tid nå på dialog med SLS også. Så vi nærmer oss noe nå.

Arrow Exploration hits pay in Llanos basin
Second exploration well in Llanos-32 block successfully encounters hydrocarbons

Toronto-listed Arrow Exploration on Monday announced a commercial discovery at in the Llanos basin of Colombia. In the Tapir block, Arrow spud the RCE-1 exploration well which reached a total depth of 10,000 feet

Dette er nær IOX sitt felt. Så det er håp,når de bestemmer seg for boring 😀
Redigert 18.06.2019 kl 12:30 Du må logge inn for å svare

Ja, kanskje vi får vite mer allerede denne uka.

Vurderer å plukke 1K i dag så dobler jeg dagens omsetning 😂
Ulrik1
18.06.2019 kl 20:13 1774

Er folket like godtroende enda, eller begynner dere å lukte svindel av IOX?
Redigert 18.06.2019 kl 20:17 Du må logge inn for å svare
Ransen
18.06.2019 kl 21:38 1684

Kommer an på hvordan du ser på det, men vi mener at det er en reell mulighet for en tredobling her. Aksjen kan gå til 9 kroner på avklarende meldinger som kan vise til produksjonsøkning på relativt kort sikt.
Det er overvekt av faktorer som viser at selskapet er på riktig vei.
omvo
19.06.2019 kl 08:46 1469

Sitter på de jeg har, og har økt på kurs under 3 kr.

ÜFinlest litt på Q2 under punktet outlook. Slik jeg tolker hele Altair meldingen så ser jeg med positive briller på at de er i god dialog med ANH/Colombianske energimyndigheter. De får muligheter til å gjenoppta lisensen på Altair, om de driller en brønn før datoen i august. Det ligger inne en søknad fra IOX om å da kunne beholde denne lisensen. Så det tolker jeg dithen at de vil bore her, ikke miste denne. Tror at se har nye seismikkdata/erfaringer,i dette området. Så det kan gi bedre mulighet for et godt oljetreff i neste drilling her på Altair.
Introduction to asset
Work program:
• Commitment phases I & II unification:
• Completed 3D seismic processing, 1 exploration well drilled
• Pending drilling of 1 exploration well by 31 January 2019
•Farm out agreement with partner SLS
• Capex: 10% IOX, 90% SLS
• Working Interest per well: 60% IOX, 40% SLS
Prospects and leads under study
• Yagán: Prospect, time migration under study.
• Lead-1: Trap mechanism and time migration still under study
License overview
ALTAIR LISENSEN ( hentet fra pareto presentasjon 2018)
Location • Area •
Llanos basin
80 sqkm (19,768 acres)
Partnership Royalty
Data Summary
• IOX: 90%
• Erazo Valencia: 10%
• 8% royalty
• Corporate tax 37%
• Full 3D seismic coverage.
• 2 Abandoned (Colirrojo-1, Turaco-1)
• Prospective Resources*: ~7.4 MMbbl (unrisked)
• Number of structural identified prospects/leads: Stratigraphic end
structure
• Exploration wells drilled in the block : Turaco-1 & Colirojo-x1
• Prospect Formation: C5 & C7
*Management’s estimate Strictly Confidential


Under i klamme er det som ble sagt i febr.2017 i melding om boreplanen den gang.
«In respect of the Altair licence, subject to ANH approval, the company has elected to, combine phases 1 and 2 of its commitments under the licence, which will require the drilling of 2 wells in total. The phase 2 period expires on 31 January 2019.»
Denne oppdateringen viser videre at de er i positiv dialog nå, å at disse diskusjonene/ betingelser, er forberedelser vedr. Neste borefase å garantiforpliktelser m.m De skulle egentlig ha drillet en brønn til på Altair i forrige runde!
Så det gir ihvertfall meg positive signaler å uttrykk for at IOX er på rett kjøl, så langt. Forberedelser, dialog, jus å lovverk avklaringer, forhåpentligvis snart også enighet med partner for boring,SLS.
Håper at det blir en stor borefase når de melder at alt er klart. Å at deres forberedelser er så grundig at planen går fint å utføre, uten unødvendige å uforutsette utfordringer, ala vegdisponering, transport, juridiske spissfindigheter osv. Har tro på at ledelsen gjør god jobb nå.

Outlook
The agreed transaction will provide Interoil with a self-sustained Argentinian operation with a significant potential for growth. Interoil will become a key player in the Golfo San Jorge Basin, one of the most profitable hydrocarbon regions in Latin America.
Furthermore, Interoil has broadened its portfolio and diversified its market presence, whilst acquiring 74,000 unconventional acres and opening new value drivers for the long-term development.
Meanwhile, Interoil will continue to diligently manage production and exploration of additional reserves the Puli C and Altair fields, and from the Vikingo well. The company is continually considering activities that would increase recovery rate and remove bottle-necks in the processing and product export solutions.
In parallel, the company continues exploring prospects in the LLA-47 block and is working in preparing a drilling campaign to finally evaluate both, Altair and LLA-47 exploration potential.

Ikke lett å følge alle tråder, planer, å tidligere ting. Men jeg kommer med disse tingene nå, for at vi aksjonærer er oppdatert på historikk å bakgrunn for dagens ståsted å planer videre. Mange tråder som må nøstes opp her. Men god dialog å nye avtaler med ANH er postive signaler i dette bildet.

GASPLANT:
der skriver IOX at den skal settes i drift på Mana. Produktene skal ut på det Colombianske/lokale markedet i gjennom gastransport/rør Jfr. Innspill tidligere i denne tråden, så er myndighetene nå i gang med å innstallere å oppdatere infrastrukturen for GasTransport ut til lokale forbrukere/kjøpere. Så igjen med positive briller, kanskje dette er årsaken til at gasplant er på vent. Lokal infrastruktur å godkjenning til å koble seg til lokalt gasnett (under bygging nå ... )
Bare spekulasjon igjen fra min side. Men i forhold til ting som er sagt og (ikke utflørt) sett opp mot lokale forhold å nyheter vedr. Gasstruktur, ja så rimer dette også.
Om det er troverdige spekulasjoner eller ikke, det vil tiden fremfor oss vise. Men spekulasjonene er basert på utsagn,meldinger å info, som jeg har oppgitt kilder til. 🦟🐝
Redigert 19.06.2019 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
stark
19.06.2019 kl 12:57 1252

Bergmofs:

Flot sammendrag på historikken, og jeg håber at din tolkning er rigtig.

Stark
bæærnt
19.06.2019 kl 13:17 1209

SLS har ingen økonomisk interesse i brønn nr 2 på Altair. Jeg antar at det koster like mye å få denne på plass som andre brønner (som f.eks Malevo, Jaca og Frison) som vi anslagsvis har vurdert til MUSD 3-5/brønn. IOX har ikke penger til dette uten tilførsel av kapital. Lån eller EK. Minner om at den første brønnen nærmest var tørr. Det synes kanskje vågalt å bore nr 2 på Altair når vi kjenner status på LLA-47.
Redigert 19.06.2019 kl 13:18 Du må logge inn for å svare

Ja du har mye rett i det innspillet. Men ser at der også er pekt ut nye boreområder, også på Altair, som følge av ny seismikk, jfr. Strategisk dokument på Paretokonferanse 2018. Disse prospektene på Altair er kommet til etter første « tørre « boring der ..... !

Disse nye områdene er kommunisert i Pareto dokumentet som nye identifiserte områder på Altair, som er aktuell for boring. Disse er kommet til etter første nesten «tørre» boring på Altair. Så igjen så leser jeg bare det de sier, at det er nye identifiserte områder.
«Prospects and leads under study
• Yagán: Prospect, time migration under study.
• Lead-1: Trap mechanism and time migration still under study»

Til forskjell fra en del meningsagenter her inne, så har jeg lest all info IOX har kommet med. De har gitt info. Det har tatt for lang tid å få boret, mer enn de to siste brønner. Gassanlegget kunne de ha kommer med en oppdatering på,ettersom tiden har gått uten oppdatering. Men det er den eneste saken som det ikke er gitt ut info om, slik jeg erfarer. Kan hende har jeg glemt noe ?

Den redegjørelse som jeg viser til,er grunnen til at jeg fortsatt er aksjonær å også at jeg har økt mitt eierskap i IOX seneste periode,på lav kurs. Samt også at det er stor mulighet for treff i boringer å at min verdi investert, øker en god del. Har hatt langsiktig eierskap,siden vår 2013. For kortsiktige er aksjen nok høyrisiko, kjøpt på bråe oppturer, for ei stund siden.
Jeg håper på ny stabil opptur når de iverksetter neste borefase, også med fler aksjer, men penger til boring. Det må selvfølgelig komme. Å oppstart å drift i Argentina. Mye spennende her fremover.
Selskapet har klart å overleve turbulente tider, med myndigheter,lokalbefolkning,lav inntjening pga oljepris rundt 30 kr, å de har fornyet ledelsen som har levert.
Vi får se hva dette blir til🦟🐝😊
Redigert 19.06.2019 kl 14:57 Du må logge inn for å svare
stark
19.06.2019 kl 14:15 1111

Desværre kender vi jo endnu ikke resultatet af det nye seismik der er foretaget.

Stark

Stark
Se redigert innlegg fra meg, vedr. Seismikk på Altair.

Her er også ordrett fra selskapets Pareto konferanse:2018
«Operation Update
Recent activities
1H 2017: Drilling & Exploration Activity
Turaco x-1 Vikingo x-1
1H 2018: Commercial and marketing optimization
Leads and Prospects re-evaluation Puli-C 3D reservoir modelling
2H 2017: G&G re-evaluation activity
3D Seismic reprocessing
Field operation improvement (Altair, Vikingo & Puli-C fields)
2H 2018: G&G re-evaluation activity
Re-engineering and debottlenecking production system in Puli-C field.
Continue evaluating new opportunities in Argentina
19.06.2019 kl 15:30 976

Dette er brilliant analyse, bergsmofs, heller enn spekulasjonar, her blir generelt pissprat rydda unna og det meste og viktige som er av meldingar og fakta sette inn i ein logisk samanheng og til eit samla bilete som det går an å tru på!
Og saman med edruelege og nøkterne bæærnt tankar og innspel frå mange andre, skal denne mosaikken vere i bakhovudet mitt på GF slik at endeleg også gamle Abu kan meistre å forstå denne spanande luten til botns!

Og så er det å lade opp til DNT i kveld, ho mor tek t-bana og eksisterar, Abu skal sykle med ryggsekk og klesbyte, sanse frisk frognerbris og kjenne at han lever!
I pausa skal eg underhalde damer med analyse av mormonarrørsla, nippe til gode dråpar og gå fint på "Herrar"!
Redigert 19.06.2019 kl 15:34 Du må logge inn for å svare

Takk ABU😊
Må du ha en fin sykkeltur å DNT kveld🚴🏼‍♂️