Siv Jensen Gå Av er du snill.

FRP 15.06.2019 kl 17:12 914

Siv Jensen tåler ikke at vi som sparer i bolig skal få stor avkastning på våre verdier så derfor gjør hun det hun kan for å stoppe pris veksten på bolig
mens på børsen der vi også prøver å sette sparepengene våre der er hun fraværende og lar de store og rike meglerhus holde på som de vil , kursmanipulering, media omslag og melker småsparerer for penger daglig

Snakk om en fraværende arrogant finanssminister med stor Dobbelt moral. Skatter du selv av goder A/S Norge gir deg eller som du tar ? 27 % på rabatter vettu ...

Det eneste hun gjør som er bra er å strupe utlånsveksten av forbrukslån , men det skulle bare mangle .........

Gjør Norge Den tjenesten å Gå av Siv Jensen. når man tukler med menig mans bolig verdier da må man si stopp vettu
Redigert 15.06.2019 kl 17:13 Du må logge inn for å svare
børst
16.06.2019 kl 00:15 786

Du glemte å nevne at rentefradraget er redusert fra 28% til 22%. Og skatt på kapitalinntekt har økt fra 28% til 30,59%. Og dette skjer altså under en regjering med Frp og Høyre! Egentlig spiller det ingen rolle hva man stemmer på lenger, man ender opp med AP-politikk uansett. Sosialistene har infiltrert alle politiske partier og spiller nå på begge sider.

skatter og avgifter vil øke ytterligere,uansett om man stemmer høyre,venstre,opp,ned,rødt,blått........

Norge AS koster penger å drifte,og det vil komme dyrere regning i posten i årene fremover.


M A R K MY W O R D S
gunlove
16.06.2019 kl 00:40 757

Det er tragisk og det skjer på de borgerlige partiers vakt. Dette gjør det mindre interessant å invester i Norge. Det gjør det tyngre for selskap på OSE å skaffe kapital og investorer, man vil lete andre steder. Dette er sosialistisk politikk, de fleste vet at når man øker skatter så kommer inntjening til å gå ned. Straffen kommer for de som blir værende i Norge. Fortsetter dette så flykter investorer, akademikere og de med formuer over 10-20 mill. Dette ble gjort under Hollande i Frankrike, de som bidro mest flyttet. Det er så idiotisk at det er kun sosialister som kan tro dette er fremtiden.

Skatt på kapitalinntekt er vel økt fra ca 30,5% til 31,6%?
Samtidig som selskapsskatten er redusert? Det betyr i praksis at skattebyrden økes på privatpersoner, og senkes for bedrifter.
Må innrømme at det syntes jeg er greit, om det er slik endringen manifesterer seg. Selskaper vet bedre hvordan de skal forvalte overskudd, enn det privatpersoner gjør. Etter min mening.
dial
16.06.2019 kl 01:37 716

I den grad Børshaien har noe å gå av fra så bør han fratre umiddelbart. Det fremstår tydelig at du ikke skjønner det Siv Jensen forstår, og at du derfor er misfornøyd med henne.

Siv Jensen og FrP er det eneste partiet i Norge som vil gjøre noe med Bomstasjonene så jeg er ikke enig med deg. Siv Jensen må bestå som leder .
Søndre
16.06.2019 kl 07:16 632

I 2016 var det finske statsbudsjettet på 600 milliarder. ( Idag 5,5 millioner innbyggere)
I 2016 var det norske stasbudsjettet på 1255 milliarder. ( Idag i underkant av 5,3 innbyggere)
I 2016 var det svenske statsbudsjettet på 934 milliarder. ( idag 10 millioner innbyggere)
Vi har "flinke" politikere.

Håper jeg ikke tar feil her, men det er vel ikke for ALL kapitalinntekt at skatten har økt?? Kun for aksjegevinst og aksjeutbytte?
Andre kapitalinntekter skattes vel på 22% nå?

Du kan vel også si at landet vårt har svært mange kravfulle og egoistiske mennesker som bare skal ha, skal ha, skal ha uten å bidra til noe som helst. Politikken farges av kravene fra sine velgere, og det koster å gjennomføre dem. For verdensmestre er vi jo her på forumet og vi utviser en egoisme som tidvis kan være direkte kvalmende.