Fire år siden Trump kom ned rulletrappa i Trump Tower

Strek
16.06.2019 kl 13:49 858

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-48595411

https://time.com/3923128/donald-trump-announcement-speech/

Det er i dag fire år siden Trump kom ned den gyldne rulletrappa i Trump Tower og erklærte seg som kandidat til primærvalget før presidentvalget i 2016.
Fire år hvor det ingen trodde kunne skje faktisk skjedde,og hvor media har gått av skaftet i massiv svartmaling av Trump hver eneste dag.
Trump er en arrogant narsissist det er lett å mislike,men å rope ulv hver eneste dag kan knapt sies å ha vært/ være en fornuftig strategi mot Trump.
Han står sterkt i eget parti og Dems velger å radikalisere partiet i trien på at det vil gjøre det mulig å vinne mot Trump i 2020.

På tirsdag lanserer Trump offisielt sitt kandidatur for fire nye år ved valget neste år.Det skjer i Orlando,Florida,hvor det allerede er fire ganger så mange som har søkt om gratisbilletter enn det er plass til inne i Amway Center....
Valgkampen 2020 er i full gang!
polemiker
16.06.2019 kl 13:57 856

og MSM er allerede ute med sine analyser og har funnet ut at Creepy Joe er en klar favorit til å vinne :-)
Slettet bruker
16.06.2019 kl 14:06 853

En kan jo trygt si at de verste spådommene for 4 år siden var altfor milde.

Polemiker

Det er forunderlig at dere bruker uttrykk som creepy Joe om Biden mens dere ikke har problemer med pussygrabbern, som til og med har sagt at han kunne datet Ivanka om hun ikke var datteren. Denne uka, når Sarah HS gikk av, grabbet Trump henne og kysset henne. Hadde Biden gjort det samme så hadde det kokt over hos alt right. Forøvrig er det meningsmålingene, ikke media, som sier at Biden er frontrunner.
Slettet bruker
16.06.2019 kl 14:47 841

Bide? Er det ikke der man vasker ræva si da?
Slettet bruker
16.06.2019 kl 14:51 837

"Han står sterkt i eget parti og Dems velger å radikalisere partiet i trien på at det vil gjøre det mulig å vinne mot Trump i 2020."

Han står sterkt fordi han har makt over så mange velgere og nulltoleranse overfor kritikk. Republikanere som faller i unåde må regne med å tape neste valg. Dette er ikke noe nytt for GOP. De gav Nixon sterk støtte inntil en måned før Nixon trakk seg. Når de så hvilken vei det gikk kollapset korthuset rimelig kjapt.
Redigert 16.06.2019 kl 14:53 Du må logge inn for å svare
Strek
16.06.2019 kl 14:59 833

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/the-historic-results-of-president-donald-j-trumps-first-two-years-in-office/

Mye selvskryt her,men det meste stemmer sikkert.
Vi ble skremt med hvordan Trump ville kjøre økonomien til USA og verden (!) i grøfta og selvsagt starte nye kriger.......
Slettet bruker
16.06.2019 kl 15:18 824

"Vi ble skremt med hvordan Trump ville kjøre økonomien til USA og verden (!) i grøfta og selvsagt starte nye kriger......."

Vi ble tutet ørene full over hvor fantastisk forretningsmann Trump var men han har vist seg som en proteksjonist med kommunistiske vibber. Han er vel nærmere en økonomisk analfabet. Han har kjørt budsjettet ennå mer til helvete enn Obama gjorde og har innledet økonomisk krig mot stadig flere land. Pga hans uansvarlige politikk har han måttet subsidiere landbruksnæringen pga tapet de lider. Jeg regner med at stadig færre selskaper ønsker å investere i USA under et slikt ustabilt regime med mindre de får gigantiske subsidier. Bedrifter som holder til i USA er som kjent avhengig av relasjoner med omverden, blant annet import av deler og salg av produkter. Forøvrig forventes det nå flere rentekutt i USA, ikke akkurat et styrketegn for økonomien om det blir nødvendig.

Angående kriging så gjør han verden til et meget farlig sted. Det var jo bra at han sluttet fred med Nord Korea, selv om han oppnådde absolutt ingenting annet enn å gi Kim politisk kapital, for det han holdt på med før dette var rett og slett farlig. I Venezuela oppnådde han fuckall og han har egenhendig økt risikoen for en ny stor krig i midtøsten, kun fordi han i sitt narsisistiske hode skal ødelegge Obamas ettermæle. En kan jo også spørre seg om hvorfor han ikke har fått på plass ny forsvarsminister og fn ambassadør, over 6 måneder etter at forgjengerne trakk seg.
Redigert 16.06.2019 kl 15:25 Du må logge inn for å svare
Dråpe
16.06.2019 kl 16:07 816

Biden har en sterk posisjon i eget parti.
Målingene gir ham 10 prosentpoeng over Trump,
men Hillary hadde 17% på Trump for fire år siden...
https://www.foxnews.com/politics/fox-news-poll-democrats-want-a-steady-leader-biden-leads-trump-by-10-points
polemiker
16.06.2019 kl 16:43 805

Slik taler en ekte sosialist. Snu alt på hodet og gjenta det igjen og igjen. Forhåpenligvis får de hjernevasket ennå flere tullinger.

Problemet deres nå er at stadig flere faktisk får øynene opp og innser at de er blitt foret med løgn og propaganda i åresvis. Denne "økonomisk analfabeten" har snudd den negative trenden i amerikansk næringsliv. En rekke bedrifter forutenom i de venstrevridde media går så griner. De ansetter folk, CNN og MSNBC sier opp folk i hopetall. Veksten i økonomien er rekordhøy, arbeidslediheten rekordlav, million av mennesker trenger ikke lengere food-stamps som under Obama satt stadig nye rekorder.

Obamas ettermæle har han ødelagt helt av seg selv. Han lånte mer penger enn alle andre presidenter før ham til sammen. Omtrent alt han foretok seg ble en katastrofe. Mer kriger, mer terror, mer opptøyer og dritt. Selv hans prestisjeprosjekt Obamacare ble en katastrofe. Nå kjemper Demokratene med nebb og klør mot Trump og saboterer alle forslag Trump kommer med for å rydde opp etter det korrupte Obama regimet.

Han korrumperte også hele den amerikanske etterretningstjenesten og samtlige ledere er enten sparket, sluttet "frivillig" eller kraftig degradert. Trolig vil flere av dem havne i fengsel for sin kriminelle aktivitet. Obama eglet til krig og opptøyer i en rekke områder på kloden. Takket være ham (og Bush) fikk vi IS og en ennå værre terrororgnisasjon enn den Bin Laden ledet. Takket være Obama fikk vi den "arabiske våren" hvor utkommet ble ennå værre enn før. Borgerkriger, anarki og militærdiktatur.

Dersom demokratene velger dette botoxinjiserte gliset Biden, vil vi få mer av den samme politikken som Obama førte om han blir valgt til president. Om han klarer å sitte perioden ut, er vel sjansen for at han blir trillet ut i rullestol relativt høy. USA har rett og slett ikke råd til å ha noen sosialister med makta igjen på lang, lang tid. Se på de statene eller store byene hvor sosialistene har sittet med makta en stund? De er på full fart i utforbakke alle sammen. California med LA og San Fransico er vel skrekkeksemplene nå for tiden, men flere byer står i kø. I New York er det lenge siden Gulliani regjerte, og det bærer byen preg av nå.

Det er vel bare for amerikanernes skyld å håpe på at Trump får 4 nye år og at deretter sønnen hans, Trump jr. overtar de neste 8.
Slettet bruker
16.06.2019 kl 16:56 804

How Donald Trump silenced the people who could expose his business failures

https://www.washingtonpost.com/news/posteverything/wp/2019/06/14/feature/how-donald-trump-silenced-the-people-who-could-expose-his-business-failures/?utm_term=.923347f09442

Det er slik Donald Trump alltid har operert. Løgn, bedrag og trussler. Det er derfor ikke overraskende at han styrer landet på samme måten.

Polemikers whatabout Obama innlegg er ikke verdt å kommentere. En skal være bra hjernevasket for å påstå at Trump har snudd noe som helst. Oppgangen har vart siden 2010. Det er derimot stor fare for at han snur det til noe verre. I dag innfører India straffetoll på amerikanske produkter som svar på Trumps politikk. Han har viklet seg inn i krig med hele verden.
Redigert 16.06.2019 kl 17:02 Du må logge inn for å svare
Dråpe
16.06.2019 kl 17:09 798

Joe Biden er ikke bare for gammel,men han virker forvirret og ofte usammenhengende når han uttaler seg.
Han vil bli konfrontert med Obamas og Hillarys politikk og oppførsel,for visepresident Biden MÅ ha visst om det som foregikk.
Mye snusk og tvilsomheter som MSM selvsagt feier inn under teppet,men som flere på Fox News iherdig vil informere om,slik de allerede gjør.
Fox News’ folk har fått mye rett i saker som CNN og de andre la klamme lokk over,men media rapporterer det ikke.

https://www.foxnews.com/opinion/steve-hilton-joe-biden-should-be-called-joe-china-and-never-be-allowed-near-the-white-house-again
Slettet bruker
16.06.2019 kl 17:11 794

"proteksjonist med kommunistisk..."

Du er så negativ og ser svart på alt. Slapp av da.
Syns han har vært flink jeg. Henter hjem svarte jobber fra kina og i kullgruver, is-frie soner og og jadda du klager på alt.
Du er skuffet. Dårlig taper. Jeg forstår din mensklige rett til å sutre når Hillary tapte. Du har null iver til overs for trump train. Og skriver om ALLE historier pga det er så urettferdig for Clintons at hillary foundation ikke vant

NA "- Når jeg sier at Donald Trump gjør mange bra ting, som jeg mener, da kan vi holde det gående i en time eller to, sier Thon og ler."
Redigert 16.06.2019 kl 17:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.06.2019 kl 17:13 793

"Joe Biden er ikke bare for gammel,men han virker forvirret og ofte usammenhengende når han uttaler seg."

Enig. Gamle menn som ikke klarer å snakke sammenhengende burde diskvalifiseres.
Hør feks her. Klar tale?
https://www.youtube.com/watch?v=X3BaiNBMtpU&t=7m55s

Tror nok demokratene velger en yngre kandidat, som de har for vane å gjøre. Det er tidlig ennå og Biden scorer på at han er den mest kjente kandidaten.

Slettet bruker
16.06.2019 kl 17:20 787

Forøvrig beskyldte Trump NYT for landsforæderi etter en historie hvor de omtalte USAs cyberangrep på det russiske strømnettet. NYT gikk til NSC for godkjenning før de trykket historien. Det kan være at de ønsket at russerne skulle vite om mulighetene. Det morsomme er at Trump i samme tweet sa at historien var fake news. Det som nok tynget Trump mest var at det i artikkelen ble nevnt at Trump hadde blitt bypasset i beslutnings prosessen. De anser nok at Trump er en sikkerhetsrisiko slik han slarver i vei med sine diktatorvenner.
Redigert 16.06.2019 kl 17:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.06.2019 kl 17:25 786

"De anser nok at Trump er en sikkerhetsrisiko slik han slarver i vei med sine diktatorvenner."

Slarving er en kjent fredsbyggemetode. Er du mot slarving også?
Null iver for slarving?
Redigert 16.06.2019 kl 17:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.06.2019 kl 17:46 785

Neverending corruption. Denne gang VP Pence's bror, Greg, som i høst ble innvalgt i kongressen.

Greg Pence, a freshman congressman and brother of Vice President Mike Pence, reported spending more than $7,600 in campaign funds on lodging at the Trump International Hotel in the first few months after his election in November, although lawmakers are supposed to pay for their own housing in Washington.

After USA TODAY asked about the expenses included on his Federal Election Commission disclosure reports, Pence’s spokesman, Kyle Robertson, declined to say whether the Indiana Republican stayed at the hotel before getting an apartment in Washington.

Hours after USA TODAY pressed for more detail on the nature of the lodging expenses, the campaign filed an amended FEC report that changed the designation of the expenses to "fundraising event costs."

Federal election rules allow campaign funds to be spent on hotels for fundraising events. And Pence separately reported more than $15,000 in catering and reception costs at Trump’s hotel in December and January.

https://eu.usatoday.com/story/news/politics/2019/06/11/greg-pence-campaign-amends-report-on-trump-hotel-costs/1380766001/
Slettet bruker
16.06.2019 kl 17:49 782

Greit, nå har du fått sagt mye stygt om Trump.
Jabba, jeg tror alle forstår at du trengte å få sagt noe stygt om Trump. Well done, du gjorde jabben.

Ellers vil jeg si gratulerer med rulletrappjubileumsdagen til resten
Redigert 16.06.2019 kl 17:50 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:04 782

Problemet er at alle sakene blir glemt fordi det dukker opp nye hele tiden. Jeg er sikker på at det er over 100 saker assosiert med Trump som isolert sett er verre enn Clintons email fadese. Da kunne imidlertid media fokusere på en og samme sak i åresvis, og da blir det lagt mer merke til.
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:05 781

Du er forvirret mao
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:08 777

Jeg er forvirret ja. All logikk tilsier at han burde vært fjernet for lenge siden.
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:12 773

Jeg forstod på deg fra dag 1 at din logikk jabba den er slik at det var forhåndsgitt. Pluss iranislam bortforklart og om du rekker kan du feie over islamskeptiske i Norge også. Mao allsidig du.
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:15 770

Trump er ikke helt uimottakelig for ny lærdom. Etter 40K tweets ser det nå ut som han har lært seg hvordan han lager tråder på twitter.
Dette er en prestasjon som absolutt er verdt å nevne.
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:17 770

Det er farsdag i USA og Trump sender ut en koselig gratulasjon:

Happy Father’s Day to all, including my worst and most vicious critics, of which there are fewer and fewer. This is a FANTASTIC time to be an American! KEEP AMERICA GREAT!

Forøvrig melder han at han skal trekke seg midt i andre periode, men det er sikkert andre måter å tolke dette på også.

.....news is that at the end of 6 years, after America has been made GREAT again and I leave the beautiful White House (do you think the people would demand that I stay longer? KEEP AMERICA GREAT), both of these horrible papers will quickly go out of business & be forever gone!
Redigert 16.06.2019 kl 18:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:17 769

Finns ikke bevis på at han har lært dette. Tror du ikke han har rådgivere?
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:20 767

Jeg lar tvilen komme Onkel Donald til gode.
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:51 762

The President accidentally undercuts the “Deep State” claim by admitting a leak about the FBI’s investigation before the election would have been fatal.

“Had that gone out before the election, I don’t think I would have had enough time to defend myself.”

https://twitter.com/joshscampbell/status/1140273540756721664
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:53 760

Åjasså enda mer galt mao. Teller du? Stopper alle tellerne på 1O OOO
Bare
16.06.2019 kl 18:54 759

Trump sitter til januar 2025.
Nå er det 2019,så da blir det seks år....,for folk forstår hva han mener.
Snaue 5 år og 7 mnd er mer presis.
Slettet bruker
16.06.2019 kl 18:57 755

Hvis du har som jabb å telle løgner så er 6 år løgn ift 5,7 år også.
1o oo1
Slettet bruker
16.06.2019 kl 19:02 753

Så America er great i dag med andre ord?
Tidligere i uka ble det rapportert om rekordhøye tall for selvmord, alkolisme og narkotika.
Han twitret også om at borgermesteren i London bør kastes pga at det er så mye kriminalitet der men drapsraten i Baltimore er 40 x høyere og i flere andre byer er den 30x høyere. Titalls millioner er uten sykeforsikring og utenfor enkelte byer ser det ut som favelaen i Brasil. Forskjellen mellom fattig og rik er vel større enn på over 100 år. Jeg vil tro at det er mye jobb å gjøre men om Trump sier det er Great får vi vel tro på det.

https://twitter.com/AdamBienkov/status/1140151698503196672
Slettet bruker
16.06.2019 kl 19:05 750

Gr8
Greitere greitest.
Din IQ test

alkolisme og narkotika talene stammer fra 0bama tiden
Slettet bruker
16.06.2019 kl 19:10 750

Spiller det noen rolle? Skal Trump kun fikse samfunnsproblemer sokm dukker opp i hans regjeringstid?
CS_invest
16.06.2019 kl 19:15 746

Verste som skjete den dag - var at ikke han falt og knakk nakken.
Slettet bruker
16.06.2019 kl 19:20 741

Red air sa en gang det brant i ordsjøen. U have to stop the fuel coming up, ellers er det bare piss i havet,
https://www.brainyquote.com/authors/red_adair